20838
Segítséget kérek
-
tomo #6076 service pack1 kell, hogy 137GB nal nagyobb vinyot tudjon kezelni a windows. -
Hell, egyik haverom gépe újrainstall után a 200gbos vinyót 130nak ismerte be, még a partition magic is ezt mutatta! 4 részre osztotta fel elötte, és az 1ik elveszett, a másiknak pedigcsak kis része maradt! Ilyenkor mi van? -
2 dolgot fogok tenni,
az egyiket éppen most cisnálom, lankaroti kicseréltem
Vagy
Win 98 - a Win Me abszolut fos. Szavakkal el sem lehet mondani. -
Directors #6073 Hali.
Tudnátok segíteni mert van egy filmem és kicsit lassan mozognak benne az emberek és ehez kellen valami jó konvertáló progi de Divix-be és ha lehet magyar nyelvű.Előre is köszi.
-
Ez az koszike.
-
izb #6071 awant browser beállítások-egyéb lebegő eszköztárak mellől vedd ki a pipákat. -
Hogy tudnam eltuntetni (ha lehet) a lenti fel ugro kepet mikor bongeszek allandoan elojon ha 1 kepre all a kurzor?
-
Tomo által javasoltakon felül
- mikor bedugod a netkábelt, feljön egyáltalán hogy van kapcsolat?
- nézd meg a hálókártya beállításait (Disable benne minden extra spéci funkció)
- próbáld hálózat sebességét itt 10Mbps half duplexre tenni (ezzel egyes kábelhibákat is lehet tesztelni)
- önmagát minden gép pingeli, mert az át van irányítva a 127.0.0.1 lokális gép címre (magyarán semmit sem jelent)
- routing táblát kézzel piszkálta valaki? ha igen nézd meg a Route Print-el hogy mégis mi van beállítva
- ha direktbe kapcsolódik többi gépre nem érdekes, egyébként default gateway jól van beállítva?
- engedélyezve van a netbios TCP/IP alatt? Kellene.
- IP cím szerint sem tudod pingelni a másik gépet?
Topológia és gépenkénti IP, subnet, def.gateway értékek nélkül bizony csak tippelgetni tudunk -
tomo #6068 probald kicserelni akabelt, lehet hibas.
ha nem halokartyat is megprobalhatod kicserelni.
szoftveres oldalrol , nezd meg ha dhcp vel kapja az ip cimet, hogy jo ipt kap -e , kap-e egyaltalan.
nezd meg , hogy ha nem dhcp vel kapja, be van e allitva rendes ip cim, netmask, stb.
probald ujrarakni a halokartya driveret ( frissitsd ha lehet )
-
helo
van egy régi gép, amin Win Me van....pff
A hálózat nem működik egyszerűen rajta.
Ne mondjátok, hogy újratelepítés, nem azért mert nemértek hozzá, egyszerűen ez nem megoldás most.
A hálózatról: magát pingeli, de a hálózatban lévő össze gépet valamiért nem pingeli, NINCS tózfal, se vírusírtó (egyelőre) szóval más a gond, de nem tudom, hogy mi.
Szerintetek? -
Olvass vissza. -
Virtualdub, mindent direct stram copy-ra benne
megnyit első, aztán file append avi segment, és mentés másként -> kész -
petyboy #6064 Sziasztok két avi fájlt akarok összeilleszteni,vki tudna ajálani vmi gyors,könnyen kezelhetö progit!Elöre is köszi! -
paul161 #6063 Hali!
Előre boccs ha nem jó helyre írok!
Olyan gondom van h leszedtem egy dvd filmet kiírtam dvd-re de nem írja a feliratot! Kipróbáltam gépen powerdvd-vel és ott se írta csak a másodlagos feliratoknál! De asztalin ilyet tudok egyeltalán állítani vagy muszály leszek gépen megnézni? -
Ez még csak nem is angolul van, csak el kellene olvasni...
Mit nyújt nekem a MyStat Extra?
További statisztikákat a weboldal látogatóiról és látogatottságáról.
* aloldalakról külön részletes statisztika készül
* nagy látogatottság esetén is mérjük a részletes adatokat
* hivatkozó oldalak statisztikája+
+ ezek a funkciók a böngésző által küldött REFERER mezőből kerülnek kiolvasásra, ami keretes szerkezetet használó ingyenes tárhelyek esetében mindig ugyanazon értékeket mutatja, igy alkalmatlan arra, hogy abból valós adatokat olvashassunk ki.
Mennyibe kerül?
Előfizetni egy évre lehet, 3000 Ft-ért, ami bruttó (ÁFÁ-s) ár.
-
péntek józsef #6061 Már nem lényeg!Mystat-nál hogy lehet hogy az oldaldalakat is különszámolja? -
Nero6-ban így nézett ki:
Recorder/Choose recorder menüpont - Image recorder kiválasztása
Utána File/New menüponttal új lemezt hozol létre, és úgy jársz el a továbbiakban mintha CD-t/DVD-t írnál.
Egyébként a Nero7 kézikönyvének 76. oldalát ajánlom... -
péntek józsef #6059 Meghajtó képfájl-t hogy lehet csinálni nero7-tel??? -
péntek józsef #6058 Hogy lehet Nero7-tel képfájlá konvertálni egy filmet?Nagyon sűrgős!!!!????? -
Öreg hiba ;) -
saitek #6056 Goldwave
Audition
Sound Forge -
zsozsi80 #6055 Kérhetnék egy linket?
Köszi! -
Vagy:
-
"Lenne egy olyan kérdésem hogy a 3gp formátumot mivel lehet mp3-ba vagy wmw-be átkonvertálni ha átlehet????"
-
"Szeretnék hosszabb mixet szétvagdosni track-ekre,milyen progi segítségével tudnám megtenni.Nero wave editor-on kivül."
Hangszerkesztő programokkal:
* Goldwave
* Audition
* Sound Forge -
zsozsi80 #6051 Helló!
Szeretnék hosszabb mixet szétvagdosni track-ekre,milyen progi segítségével tudnám megtenni.Nero wave editor-on kivül. -
helo
Megoldottam a problémát magam, Átjáró probléma volt. -
A valaszt megtalalod a Hardware szekcio DVD iras topicjaban.
Ha lehet amugy ne ird mindenhova be ezt a kerdest, egy helyre boven eleg lesz. -
iguanodon #6048 Szevasztok.
Egy olyan gondom lenne hogy divix filmeket kiírom dvd -re, hogy asztalin lejátszam
na a legtöbb dibix fílmet tökéletesen le is játsza, de 1-2 darabnál olyan probléma jelentkezik, hogy a fílm az utolsó tíz percig hibátlanúl fut majd megszakad.
Nem tudom mi lehet a probléma mindig az utolsó pár percben jelentkezik de csak bizonyos fílmeknél a többi tökéletesen végig fut. A számítógép végig lejátsza a filmeket.
Segítségeteket előre is köszönöm. -
lord nihilus #6047 bocsi nem válasz akart lenni
-
lord nihilus #6046 nem tudja esetleg vki h a messenger hova tárolja az elmentett jelszavat? előre is köszi:) -
péntek józsef #6045 Lenne egy olyan kérdésem hogy a 3gp formátumot mivel lehet mp3-ba vagy wmw-be átkonvertálni ha átlehet???? -
ugyanabba az IP tartományba van a netkártya és a wireless is ?
Próbáltad már a netkártyát átrakni másba?
Melyik eszközön milyen IP és subnet van beállítva?
A két gép tud egymással kommunikálni mind ha kábelen, mind ha wireless-en kapcsolódnak akkor is ?
Egyszóval látni kellene a topológiát és a beállított dolgokat hogy segíteni tudjak (+ sok teszt) -
Kardél #6043 Jó napot!
Kérnék egy kis segítséget abban hogy a honlapomon hogy tudok létrehozni szavazást, hogy különböző lehetőségekre szavazva egy másik oldal nyíljon meg és ott összesítve legyenek az eredmények. THX. -
nem nem, valami más, mert ha vezetékesen kötöm össze, akkor műxik, vonszoltam már annyit a gépeket, hogy Laltoppal nyomjuk xD
szoval valami blokkóéja, de hogy mi.....fhuu -
Próbáltad, hogy a második gépet egy teszt erejéig vezetéken kötöd a switch-re?
Úgy működik, és látja a másik gépet is?
Lehet hogy valami blokkolja azon a gépen a kapcsolatot, vagy rossz az IP beállítás? -
alakulat #6040 THX -
Universal 4 in 1 solution, compatible with Intel LGA775. P4 and AMD K7, K8(Included AMD Sempron Series)
Mivel a 2200+ az K7 sorozat, igy azt kell mondanom ratudod tenni. -
Camaro SS #6038 kösz sikerült:D -
alakulat #6037 hi
vki megtudná mondani pontosan hogy rá tudom tenni ezt a hütöt: http://www.thermaltake.com/coolers/cl-p0025/cl-p0025silentTower.htm
egy AMD 2200+ ra???
elöre is kösz