20838
Segítséget kérek
-
uu de xar ez az outlook express..... nemjó. De CSAK T-Onlineost ír, én pedig T-Onlinenál vagyok (egyelőre:P) nade Freemail-es mailom van és akkor sem működik, h azt írom be, hogy freemail.hu, ha azt írom be, hogy mail.t-online.hu POP3nak -
iguanodon #6155 ok kössz a segítséget -
nem neked ment dj hanem iguanodon nak -
nem találtam meg
egy programot tudok ajánlani amiben betudnád állitani az automatikus cd inditást
a progi neve TuneUp Utilities 2006 -
na... -
nemsegített semmi eddig semmi. -
Leginkább erre legyél figyelemmel:
"Fontos a Kiszolgálók lapfül, itt ellenőrizheti le a fiók beállítások
legfontosabb összetevőit. A beérkező (POP3) levélkiszolgálót, a kimenő (SMTP)
kiszolgálót, illetve a fióknevet és a jelszót.
A „Kimenő levelek kiszolgálója” részben pipálja ki az „A kiszolgáló hitelesítést igényel” sor előtti jelölőnégyzetet." -
Ezt olvasd el figyelmesen. -
Outlook express help!
T-Online-Internet szolgáltatónál vagyok és Freemail-es E-Mailcímem van. Nos, POP3nak beírtad, hogy Freemail.hu, SMTP-nek pedig, hogy mail.t-online.hu Nade az még OK, hogy letőli faxán a leveleimet, nade küldeni már nembírok, miért? :( -
iguanodon #6147 rendben köszönöm -
na ez az várnod kell megkeresem nagyon el van dugva -
iguanodon #6145 azt hol tudom állítani -
pici #6144 Szió. A kérdés az lenne, hogy ha wifi vagy ilyesmi netem van (infravörös) akkor a főnök nyugodtan nézheti azt, hogy én miket látogattam munkaidőben? Esetleg miket töltögettem? Vagy ez rejtett dolog? (A gépről természetesen törölve...) :o) -
az enyém levan kapcsolva az automatikus lejátszás és mégis beindul és vinyo aktivitást láttok ilyenkor
kétt hely van ahol lehet állitani az automatikus lejátszást az egyiket már tudod a másik kicsit máshol van az a letapodatásért felel -
iguanodon #6142 nem
-
amikor felpörög a lemez villog a hdd led? -
iguanodon #6140 villan egy párat és felpörög a lemez, aztán elcsendesedik, de eddig nem volt ilyen gond az autó startal valami miatt nem működik párnapja. -
semmi gond
iguanodon:ha nem csinál semmit biztos lássuk igazad van e
amikor berakod a lemezt a meghajtoba hogy ég a led -
Programvadász #6138 Neked nem volt még ilyen?Szerintem az beteszi és nem indul el az autómatikus indítás saját kezőleg kell elindítani nem értem hogy mi történne!?Amúgy meg bocsi az előzőért! -
iguanodon #6137 semmi nem történik -
Programvadász #6136 Nem működik amit írtam ott próbálgasd beállítgatni! -
Programvadász #6135 Szuperul működik nagyon szépne köszönöm szépen mégegyszer!
-
na ez nekem valló hiba
amikor berakod a lemezt mi történik? -
iguanodon #6133 Köszönöm, de így még mindig manuálisan indul az autóstart, én úgy gondoltam hogy mikor beteszek egy játékot akkor autómatikusan elindul és beadja a setup menut. -
nem láttod? a #6126 raidéztem -
Programvadász #6131 "Sajátgép megnyitása---->jobb klikk---->tulajdonságok---->Automatikus lejátszás fül "#(6126)a "jobb klikk"-et (#6128) a cd vagy dvd meghajtóra értem!!!"minden levan írva nem értem mit hagytam ki!?? -
kihagytál valamit
Sajátgép megnyitása ---->optikai meghajto-->jobb egér klik -
Programvadász #6129 Nagyon köszönöm! -
Programvadász #6128 a "jobb klikk"-et a cd vagy dvd meghajtóra értem!!! -
A másik kérdésedre a válasz:
Valószínűleg valamilyen grafikus szerkesztőprogramot (Dreamweaver, Frontpage, Namo WebEditor, NVU,...) használsz WYSIWYG (What You See Is What You Get - amit látsz azt kapod) üzemmódban az oldal átszerkesztéséhez.
Amikor kitörlöd az eredeti szöveget, kitörlöd vele a gömb megjelenését szabályzó eseményt is.
Amit tehetsz, hogy a szerkesztőprogramot kódszerkesztő (Code view) nézetben használod, vagy kódszerkesztő szövegszerkesztőt (Notepad2, Notepad++, JEdit, PSPad,...) használsz, és csak azt cseréled ki amit csak szükséges. -
Programvadász #6126 Sajátgép megnyitása---->jobb klikk---->tulajdonságok---->Automatikus lejátszás fül itt tudod beállítani ha itt nem megy vagy próbáltad már akkor nemtudom! -
iguanodon #6125 Szevasztok.
Win xp-m van és valamiért nem indítja autómatikusan a lemezeket, hol tudnám ezt beállítani, nem tudom mi miatt de tegnap még indultak automatikusan a setup menük.
Segítségeteket előre is köszönöm. -
Programvadász #6124 Köszi de már nem lényeg és a másik kérdésemra nemtudod a választ! -
1. Nem betűstílusoknak, betűtípusoknak nevezzük amire te vágysz.
2. Weboldalra speciális betűtípusokat -szimplán alkalmazva (<font> HTML tag, illetve font-family CSS tulajdonság) - nem szokás rakni, mert:
* Nem minden böngésző képes a betűtípusok letöltésére.
* Nem minden felhasználó fogja letölteni a két szép szemedért a speciális betűtípusokat.
* És végűl: nem mindenhol érdemes alkalmazni speciális betűtípusokat - csak menüpontoknál, címsoroknál - ugyanis könnyen nehezen olvashatóvá teszi a szöveget - ami a felhasználót (az oldal látogatóját) zavarja, és az oldal elhagyására készteti.
3. Betűtípusokat itt és itt találhatsz. Jó esetben találhatsz ékezeteset is, de ha nem akkor itt a fontszerkesztő programok[/url] segítségével átalakíthatod őket megfelelőre. -
Hell! Nemtudjátok miért csinálja azt a NERO 7, hogy van egy 2,2gb os játékom egész dvd-re kiírva,és fel akarom tenni a gépre, de ő 4,5 gbos isot akar csinálni belőle, de 50%nál megál(kb 2,2gb) és írja hogy időtúllépés! -
Programvadász #6121 a weblapot ez nem kell a hozzászólásomba szerkzeteni=szerkezteni akart lenni!Bocsi a kicsit értelmetlen írásomért!---->>>> -
Programvadász #6120 HTML-szerkeztés:ezt a weblapot a weblapot próbálgatom most szerkzeteni és amikor a menüben például átírom akármelyik eredeti szöveget akkor eltünik a kis kerek szines gömb.Miért?Mit tehetnek hogy ne tünjön el vagy hogy hozhatom vissza?Választ(okat)előre is várom és köszönöm!(amúgy tudom hogy van olyan topic ami ezzel a témával foglalkozik,de ennek ellenére ide írtam,remélem nem gond.) -
Programvadász #6119 Szevasztok!Betűstílusok:Honnan lehet Ékezetes betűstílust(okat)?Mert én csak ékezetes mentest találtam!?Választ(okat)előre is várom és köszönöm!(amúgy tudom hogy van olyan topic ami ezzel a témával foglalkozik,de ennek ellenére ide írtam,remélem nem gond.) -
Prof William #6118 Virtualdubbal hogy lehet több darabra vágni egy videót? -
bandeszbiro #6117 HI ALL!
Nekem olyan problémám lenne, hogy a freewebes tárhelyemre feltöltöttem a php-nuke69 extra telepítőcsomag html mappáját úgy ahogy kell. A html mappa tartalmát egy nuke nevű mappába raktam. ( Remélem eddig világos ) Utána nagy nehezen sikrült beállítani a config.php-t. Azért mondom, hogy nehezen, mert szinte teljesen kezdő vagyok. És innentől történnek fura dolgok. A freeweben belépek a phpMyadmin környezetbe onnan tovább az adatbázisba. Ott az Sql fülre kattintva eljutok egy olyan részhez ahol a saját gépemen lévő a telepítőcsomagból az sql mappából a nuke filet tallózom! Bal oldalt meg is jelennek a cuccok! Amikor már elméletileg mindennek mennie kellene, akkor beírom az elérési utat: freeweb.hu/tizkportal/nuke/admin.php erre azt dobja ki a freeweb, hogy " A keresett állomány nem található a szerverünkön " ( 404-hiba )!
Segítsen valaki pls!
MSN címem: [email protected], vagy a válasz ide is jó a fórumba!
ELŐRE IS KÖSZI!