20838
Segítséget kérek
-
Programvadász #6357 Már megvan!(audio/video be és kimenet)
-
Programvadász #6356 Az A/V be és A/V kimenet mit jelent,mire való ez?
-
Nekem ugyan ez van google earthnél... -
Hello
Olyan videó vágó programot keresek, amivel nagyon egyszerűen ki tudom vágni a kiválasztott, pl 20 percet a filmből, és azt jó minőségben el tudom menteni avi formájában.
Olyat keersek, ami nem Virtual Dub, és jól működik.
Remélem tud valaki ilyen progit
üdv
Sland
-
NiGhTM4R3 #6353 Hali
Lenne egy olyan problémám h felkerült a gépemre az AVG Antivírus free változata, nah mondom felteszem a PRO-t, többet tud,,
Szóval uninstall free, install PRO, de miután előkészíti a telepítést, kiírja h van 1 másik verzió is telepítve, előszőr szedjem le azt.
Nos, nincs másik verzió, és a registry-t is töröltem, mégis ezt írja ki.
Valakinek van ötlete? -
próbáldd újra, kipipa és aztán újra bepipa...
Nade nekem is kellene egy kis segítség:
Hi all !
Egy röpke kérdés, ha hibernálva van a rendszer (XP) minden program fut rajta ami hibernálás előtt is futott ? pl: megy a letöltésem, a gépet közben hibernálom, a letöltés megy folyamatosan vagy megáll és mikor újra bekacspolom a gépet onnan fog futni ahonnét megálította a hibernate ?
-
bobo11 #6351 sziasztok
volna egy problémám,operat hasznalok és egy oldal kéri a cookik engedélyeyését,pedig már kipipáltam a beállitásoknál,ilzenkor mivan,
elöre is köszönöm
üdv -
Hardverhiba, láttatlanba azért ennyi bejött :)
Egyébként azt a 300-as tápot is lecserélném helyedbe, mert gyengusz.
Ja, és min. ChiefTec táp. -
balcsi70 #6349 Képzeld a Vid.kártyával volt a gond.Egy Geforce Mx 440-es volt benne 4-éve,megadta magát.Most raktam bele egy 5200-ast ez most jó. Azért kössz a segitséget. -
mod #6348 Ez egy igazi segítségkérés. :-| -
Programvadász #6346 Köszi majd szólok hogy ha jó és ha nem jó akkor is! -
Ez elegge teljeskoru valasz.
-
Google: Realtek -> Realtek honlapja -> Downloads (letöltések) -> Computer Peripheral & Multimedia ICs (számítógépes perifériák és multimédia integrált áramkörök)/AC'97 Audio CODECs -> Software Downloads (Drivers and Utilities) (szoftver letöltések (meghajtóprogramok és eszközök)) -> és ott a "Windows 98Gold/98se/Me/2000/XP/2003(32/64 bits) for Driver only. For Windows 98 SE, DirectX(R)8 is required to enable advanced features. (Excution file)" sorában meg is találod a drivert - három helyről le is töltheted:
-
Hivatalos oldal -
Programvadász #6342 RealteK AC'97 Audio Driver for VIA686/8231 ehhez a típusú hangkártyához keresek drivert de nemtalálok!Ha találtok hozzá akkor tegyétek be ide a pontos linket!!!??? -
Ha a szekrény nem nyitott, akkor be fog oda rohadni a gép.
Javaslom inkább vízhűtést -
hmm berakom akko inkább a szekrénybe ahol kussss*ban lesz és nemzavar este, berakok neki egy jókis hűsítő vencsit xD -
mod #6339 Fennt van. -
izb #6338 ha légmentesen le is tudod zárni,szerintem a benti meleg és a kinti hideg miatt a plexi oldalán a belső részen a pára mindenképp ki fog csapódni.. -
izb #6337 quick time playert rakd fel. -
árt a gépnek ha kintvan télen egy olyan "terráriumban" ami légmentes, plexi? A hűtést vegyük úgy, hogy megolddottam. Nem keletkezik pára vagy ilyesmi? -
Bimblife #6335 Sziasztok!
A következő kérdésem/kérésem lenne. Szeretnék egy olyan DVD-t készíteni, ami képeket és (később) filmet is tartalmazna, de nem a szokásos sablonos kivitelben, hanem zenei aláfestéssel, egyedi menüvel stb... Az ehez való progikra lenne szükségem, illetve külön hálás lennék, ha a link mellé mellékelnétek egy "rövid" leírást is, mivel ebben még kezdő vagyok. Előre is köszönöm! -
mod #6334
Ez mitől van, amikor egy pl. egy filmelőzetest akarok lejátszani?
(A legújabb QuickTime-om van...) -
balcsi70 #6333 JNC model LC B300 ATX .Na most beraktam neki egy képernyökimélöt probábol és megint megadta magát ujraindulással. -
Sziasztok!
Van egy kis gondom, új a hálókártyám és mindig kb.20 percenként megszakad a net automatikusan bontja a kapcsolatot! az internet kiszolgáltatóval nincs gond mert a rendszerükben nem jelez hibát!
Általában akkor szakad meg amikor valamit letöltök,v. msn-ezek!
Már mminden kikapcsolhatót kikapcsoltam,amit lehetett bekapcsoltam, a gépet is újra raktam!
Most már nem tom,mit csináljak vele!
Ha valaki tud kérem segítsen! előre is köszönöm -
Csak egy tipp: Codegen vagy valami noname? -
balcsi70 #6330 300 Watt max. ezt irja rajta. Eddig jó volt ezek szerint megadja magát. -
Lehet, hogy nagyon kicsi a tápod a gépben lévő cumókhoz viszonyítva (vagy hibás), és akkor ha túl gyorsan gépelsz/mentesz is már újraindulhat (egyszóval totál instabil kisebb terhelésekre is) -
balcsi70 #6328 má még egy kérdés. És ha felmegyek a netre ahogy irtam és rámegyek egy szobára ahol vannak a játékosok,addig mind ok.ha má be akarom hozni az oldalt ott már ujraindul a gép.(ott nagyobb feszültséget akar fölvenni vagy mi?) -
balcsi70 #6327 ok.köszönöm a segitséget,valahogy megprobálom megoldani. -
Sajna a tápegység nem így reagál. Szépen megy a géped, van hogy még játszani is játszogatsz ... aztán random 30-60 perc múlva újraindul a géped ...
Nállad hogy a legkisebb extra terhelésre is újraindul elképzelhető, hogy vagy nagyon alulméretezett, vagy már nagyon készül kipurcanni.
Kérj kölcsön havertól egy erősebb tápot, ha azzam megy a game megvan a hiba -
balcsi70 #6325 Kössz a választ.
Ha tápegység lenne(mondjuk) akkor nem kellene vegyek észre rajta olyasmit hogy baszakodik a bekapcsolásnál vagy használat közben is? (tehát tudok vele netezni mint most is)végül megy csak ha egy nagyobb eröfeszitést kap akkor má gáz van. Az északa még probáltam ha megnyitom (megnyitnám :) )az Ulead-ot vagy Pinnacle-t akkor is ezt csinálja. A videó kártya is hütve van rendesen meg a Proci is. memoriát meg néztem volt még (tartalékban az nem . Na jó én ezeket csak mondom amit látok.Nem tom melyiket vegyem meg hogy biztos legyek benne. -
Szokásos válasz:
1) TÁPEGYSÉG (legvalószínűbb)
2) Túlhúzás, nem megfelelő hűtés: proci/mem/chipset túlmelegedés
3) memória hibás -
balcsi70 #6323 Sziasztok.Egy kis segitség kellene.A gépem furcsaságot müvel.Elöször játéknál vettem észre,el akartam inditani aztán fogta magát és ujraindult.Ujratelepitettem a játékot mert gondoltam valami ki lett törölve belöle de ugyan az a mese.Most probáltam egy filmet beraktam a DVD-iroba le akartam játszani a power dvd-vel és fogta magát és ujraindult.Felmentem a netre (jojáték-ra bilcsizni egyet,és amikor jönne be a szoba hogy kik vannak bent akkor ujraindult megint) ugy vettem észre hogy akkor csinálja amikor egy picitt nagyobb többet kellene dolgoznia :) nem tom. Ha valaki tudna erre tippet megköszönném.
UI:a Ram-ot már néztem meg a video kártyát is. -
ja de nem, mert most visszaraktam az ace codec packot, és most sincs ugyan úgy hang, és ahogy látom, ezek bennevannak abba :(
Asszem rámférne egy win reinstall már -
hangok és beállítások -on belül nem állítottam semmit, hangok is bevannak állítva rendesen. Viszont az a változás van ott, hogy a "hang" fülben a hanglejátszás eszköz-nél nincs kijelölve semmi. Ha lenyitom, akkor ott van a hangkártyám, elmentem, és utána visszamegyek és megint nincs bejelölve, már soksor próbáltam visszarakni. :S
Ezeket a kodekeket meg mind egyenként kell felrakni ezzel az it leírt módszerrel? :D Akkor ezek közül valamelyik hiánya okozhatja, hogy eltűntek a windows klikk meg hiba meg ilyesmi hangok, illetve egyes alkalmazásokba is (például msn-en sincs semmi hang hangküldésnél, meg böngészőbe sincs a google meg youtube videoknál, stb.) -
GSM kódek (és pár egyéb kódek) alapvetően jár a Windows XP-hez:
DSP Group
- TrueSpeech Software Audio Codec
Intel
- Indeo R3.1 Video Codec
- Indeo R3.2 Video Codec
Microsoft Audio codecs
- ADPCM Audio Codec
- CCITT G.711 A-Law and u-Law Audio Codec
- GSM 6.10 Audio Codec
- IMA ADPCM Audio Codec
Microsoft Video codecs
- RLE Video Codec
- Video 1 Video Codec
SuperMatch
- Cinepak Video Codec
Újratelepítéséről itt olvashatsz. -
tomo #6319 ja vezerlopulton , hangok nal kapcsold be oket. (windows alapertek ) -
olvastam hogy nem jó kodek packot felrakni, ezért letöröltem az ace codec pack-ot, és felraktam a szükséges kodekeket. Azóta 2 programám is volt, az egyik ventrilo -nál kiírta, hogy nincs megg a megfelelő kodek, valami gsm akármi. A másik, hogy nincsenek ilyen windows hangok, illetve a böngészőbe is elmentek a hangok, meg ilyen programok se adnak hangot :( . Játékokba, meg zene lejátszókba jó, illetve a java alkalmazások is adnak hangok. Visszaraktam az Ace-t, a ventrilo az megjavult, mert abba bennevan a gsm, de ezek a hangok nem jöttek vissza még :S
Nem tud valaki erre megoldást? :-( -
Ádesz #6317 *megy