20838
Segítséget kérek
  • baszdanyad
    sorry a szar képminőségért, de remélem azért látható a zöld hülyeség... nagyon idegesitő, hogy teli van már vele a képernyő egy idő után.
    Screenshot-okon alig van.
  • baszdanyad
    lemaradt a kép...
    itt van:
  • baszdanyad
    óriási problémám van. remélem tud vki segiteni. Az van, hogy bizonyos játékoknál (mondhatni mindennél, ami fent van) grafikai hibát látok- villogó zöld poligonok villanak fel itt-ott. Age of 3-ban, earth 2160-ban, de még mivro machines 4 alatt is. Sajna elég nehéz ezt igy leirni, hogy tulajdonképpen mi is a hiba, mellékelek egy képet. a jobb alsó sarok felé lehet látni egy zöld sokszöget. Na ilyenekkel telik meg a képernyő a fent emlitett játékokban. Tudja vki, hogy mi lehet a gond?
  • gordonmail
    a Prepaid szolgáltatás az Internetes szolgáltatóknál mit takar?
    Köszönöm :)
  • Braveheart
    Nekem is wmp 10-esem van meg pár ace mega codecs packom, de nem jön be most sem. Javascriptet hol lehet engedélyezni? Ja és van macromedia flash playerem is, az se segített.
  • JAS 39
    sima media player 10-essel meg egy kodekkel nekem megy.
  • Braveheart
    Sziasztok! Internetes videóknál (pl a video google) milyen program kell a lejátszáshoz? Rákattintok a videóra és semmi se jön be csak fehérség. Előre is kösz a választ!
  • Dj Faustus #6430
    "a legjobb lenne ha crackes lenne"
    1. Ez nem warez fórum.
    2. Némi keresgetés után lehet találni ingyenes eszközt is.
  • technodome
    hali. tud vki olyan programot ami avi-ból csinál mpg4-et? Esetleg hol találok? ( a legjobb lenne ha crackes lenne)előre is köszi
  • Dj Faustus #6428
    "vmi NetWare ügyfélszolgáltatás letiltotta a hozzáférést."
    Hm, valami (volt) vállalati/iskolai gépről van szó? Ott használnak Novell Netware-t, amihez Netware kapcsolat kell...

"El lehet valahogy távolítani?"
    Start menü/(Beállítások/)Vezérlőpult/Hálózati kapcsolatok/Aktuális kapcsolat (általában Helyi kapcsolat)-on jobb klikk/Tulajdonságok menüpont/Netware ügyfélszolgáltatás kiválasztása/Eltávolítás gomb
  • DaemoonHunter
    Hello! Miért van az, hogy nem tudom megváltoztatni az üdvözlőképernyőt? A felhasználok be és kijelentkezési módjánál vmi NetWare ügyfélszolgáltatás letiltotta a hozzáférést. El lehet valahogy távolítani? Előre is kössz!
  • Dj Faustus #6426
    Start menü/Programok/Kellékek/Rendszereszközök/Ütemezett feladatok
    http://www.gibinsoft.net/gipoutils/scheduler/index.htm
    http://www.winamp.com/plugins/browse.php?search=yes&filter=C&query=alarm
    http://bluefive.pair.com/alarm.htm
    http://www.ornj.net/citrus/
    http://www.wohler.com/alarm-software.html

Varázsszavak a Google-nek: alarm schedule software
    Vagy szerezz be egy vekkert (csak nehogy úgy járj, mint a mesében a kis mackó, aki az óra ketyegése miatt a csörgőórát jól elrejtette, így a csörgésére már nem ébredt fel...)
  • gordonmail
    A Programok nemtudnak bios alatt futni, tehát lehetetlen program által beindítani a gépet, tudomádom szerint..
  • gordonmail
    a biostban belehet állítani, hogy a gép automatikussan indúljon. Midnen Alaplapnál gondolom másmilyen, ha bebbootol az Oprendszered, akkor be kell csak állítani hogy egy Music program automatikussan elindúljon kezdéskor, csak a Play-t kell csak megoldani xD (feltéve ha feláll a gépezetke, mert ha nem akkor a főnök szoptat....:D )
  • Novartis
    hali mindenki gpen be lehet állítani ébresztőt vagy valami progival? köszi
  • Dj Faustus #6422
    Google 2. találata a chat client server lan szavakra.
  • gordonmail
    Nekem olyan Chatprogram kellene LAN -hálózatokra, amely betőlti a Server és Kliens funkciót és van benne Admin jog adása és a többi, ilyen gyaloglochat szerűség
  • akmot
    köszi, a passzív mód tényleg bejött:)))
  • Dj Faustus #6419
    Az ingyenes tárhelyszolgáltatók rendszeresen szoktak ilyesmi problémákkal küszködni.
    Egyrészt próbáld meg a passzív mód beállítását, másrészt próbáld meg később.
    De ezt már itt leírtam.
  • Dj Faustus #6418
    A két frame-nek adj egy-egy name attribútomot - például így:
    <frame src="menu.htm" name="menu" scrolling="no" frameborder="0" marginwidth="1" marginheight="1" noresize>
    <frame src="home.htm" name="tartalom" scrolling="yes" frameborder="0" marginwidth="1" marginheight="1" noresize>

Majd a menübe kerülő linkeknek adj tartalom értékű target attribútumot, hogy rákattintáskor a tartalom nevű frame-be nyissa meg a tartalmat:
    <a href="project/index.html" target="tartalom">Projekt</a>

De ez le van írva ebben a tananyagban a "Linkek a framekben" fejezetben.
  • tvipera
    Sziasztok.

Az alábbi problémával fordulok hozzátok, bízom benne sikerül valami eredményre jutnunk :)
    Szóval: Volna egy lap, melyen dolgozok és most jutottam abba a periódba, ahol sikerült felosztani szépen a lapot két frame-re, ellenben ebböl a fenti lenne a menürészleg, az alsóban pedig szeretném megnyitni azokat, amiket a fentimenüben kattintanak. Pl: fent rányom a user a project menüre, akkor alul nyíljon meg a project/index.htm
    Noh, szóval a kérdés: frame-ek között hogy lehet keresztülhivatkozni. Ha esetlegesen más megoldást is tudtok a problémára, szeretettel várom öket.

Köszönettel: Tatár Balázs János
  • akmot
    hi
    nem tudja vki hogy amikor kapcsolódnék az atw-szerverhez total commanderrel, hogy feltöltsem az oldalamat, akkor a LIST alkönyvtár résznél megáll, szal nem tud kapcsolódni rá, miért van ez????
  • tomo
    ha hibernalva van a rendszer, semilyen program nem fut, ugyanis a gep ki van kapcsolva ebben az allapotban!

tehat a letoltesed is megszakad.
  • pici
    Sziasztok! Tudnátok ajánlani oly progit ami lekottázza a midit?
    Guitar pro 4.0-el régen szerkesztettem de csak a midi fájlt hagytam meg :o( Most meg tovább kellene szerkesztenem, de nem tudom visszatenni gp4-be, legalábbis nem ismeri fel a progi... Előre is köszi a segíséget.
  • moonman
    Állítsd át a video menüben Direct Stream copy-ra és úgy mentsd.
  • Dj Faustus #6412
    1. 30 GByte-ból nem fogsz 256 byte-ot kapni. kilobyte-ot se.
    2. Használj valamilyen veszteséges MPEG4-es kódeket (Divx, XVid - én ez utóbbit javaslom, mert ingyenes) a videóhoz, és valami veszteséges kódeket a hanghoz (MP3, Ogg Vorbis).
    3. Esetleg még csökkenthetsz a file méretén a felbontás csökkentésével - de akkor romlik a minőség.
  • Dj Faustus #6411
    "Hewlett-Packard HP Vectra VEI 7 -es alaplapho"
    Ez nem alaplap, ez komplett gép.
    Egyébként itt kereshetsz hozzá:
  • balcsi70
    Sziasztok,egy kis segitség kéne.Valahol olvastam de már nem találom talán hardware forumban, ugyan is az a baj hogy a gépböl ki van hozva a hang(erösitöre-fülhalgatóra) és van egy alap bugása,kicsit(jó kicsit zavaró),és valahol olvastam hogy lehet hozzá venni egy kütyüt valami 600-700 forint és még azt is irták hogy Bp-n melyik utcába.Ha valaki tud ezzel kapcsolatosan valamit azt megköszönném.
  • Dj Faustus #6409
    "Sziasztok a winyómat akarom patritionálni tudtok vmi jó progit ajálani!Elöre is köszi."
    Paragon Partition Manager
    Partition magic
    FDisk
  • alakulat
    hi

Hewlett-Packard HP Vectra VEI 7 -es alaplaphoz tudna vki drivert??
    elöre is THX
  • Programvadász
    (Ha csinálok egy)Táblázatot akkor lelehet valamilyen tag parancsal kerekítenni vagy valami mással?
  • YohAsakura
    Az Inuyasha első része,mert agol hanggal volt meg és át szinkronizáltam magyarra,de nem tudtam beállítani a VirtualDub-ban a méretet és 30GB-os lett.
  • Örm
    Hello!
    Ha frissíteni szeretném a windows-t de mindig ez a hiba üzenet jelenik meg. Mi leget a megoldás a problémára?
    [/url][/IMG]
  • petyboy
    Sziasztok a winyómat akarom patritionálni tudtok vmi jó progit ajálani!Elöre is köszi.
  • izb
    Mid van 30GB-ban?
  • YohAsakura
    Szia" Ezt a progit ajánlom: GetDataback.
  • YohAsakura
    Sziasztok!Segítség kéne: van egy 30 gigabites Inuyasha,amit szeretnék le csökkenteni úgy kb:250 bájtra,de nincsen semmilyen progamom, amivel ezt elérhetném, mivel már kb. 30 video-szerekesztővel probáltam, de mindegyik 2-3 gigásra tömörítette.Remélem,tud valaki segíteni.
  • sorrow
    Hello
    Milyen adatvisszanyerő progikat tudtok ami biztosan jó?
  • ITM
    Hi all !

Egy röpke kérdés, ha hibernálva van a rendszer (XP) minden program fut rajta ami hibernálás előtt is futott ? pl: megy a letöltésem, a gépet közben hibernálom, a letöltés megy folyamatosan vagy megáll és mikor újra bekacspolom a gépet onnan fog futni ahonnét megálította a hibernate ?
  • mrzed001
    Attól függ mit tartalmaz az a mappa. Textet pölö simán < 1/10-re letömöríti