20838
Segítséget kérek
-
12-es tuti még jó, szóval lehet hogy 20 dBi a max engedélyezett (egyébként HIF, azaz mostmár nhh.hu)
Mellesleg miért akarsz ennél erősebb antennát letenni? (azt hogy engedélyezni fogják neked, ne reménykedj)
Ha terület lefedéséről van szó, akkor több egységet kell letenned, ha nagyobb távolságról, akkor pedig irányított antenna, és akár valahol félúton egy közbülső kétantennás átjátszó
-
nállam müxik -
Wireless LAN:
Ha jól tudom, akkor a Wi-fi eszközök szabad használata 20 dBi-ig vannak engedélyezve? (Ugye?)
Mibe kerűlne és hol kellene kérvényt benyújtani, hogy én 20 dBi-n felüli antennákat helyezzek el egy megadott területen? -
blackgamer #6474 aham thx az infót, akkor felejtős... -
"neked van egy ilyen szoftvered,ami igy válaszolgat a userek kérdésére,mert olyan katonásan írod be az infókat hogy megilyedek...."
Szintakszis hiba. Kérem ismételje meg a kérdsét újból
A viccet félretéve (bár nem lenne a szoftver 5lete egy hülyeség): nincs (csak a fejemben vannak a problémák megoldására sablonok).
Csak szimpla problémamegoldás (és a keresők használata) kérdése az egész.
"a word le lett zárolva és nem lehet rá pl irni meg semmi balaki tudna segíteni?"
Google zárolt word kucsszóra találat - vírusírtást ajánl.
Vagy a C:\Documents and Settings\neved\Application Data\Microsoft\Sablonok könyvtárban a Normal.dot állományt töröld (kaphatott egy kis vírust). -
Link -
Segítséget szeretnék kérni!
Keresek egy programot a neve Advanced RAR Repair 1.1.
Ennek kéne a full(!) verziója.
Ha lenne olyan ember köztetek akinek megvan kérem töltse fel valahova!
Előre is köszönöm. -
izb #6470 neked van egy ilyen szoftvered,ami igy válaszolgat a userek kérdésére,mert olyan katonásan írod be az infókat hogy megilyedek.... -
liverpool123 #6469 a word le lett zárolva és nem lehet rá pl irni meg semmi balaki tudna segíteni?
-
az xp telepítője megcsinálja neked a boot.ini-t egyszerűen rakj fel egy másik partícióra/vinyóra egy másik xp-t. az me meg egy hogyismondjamcsak... sz.r jobb ha egy win98-at teszel fel vagy dos-t ha ilyen környezetet igénylő régi programok miatt akarod használni. -
abraka #6467 Ja, és már 2 külön partícióm van -
abraka #6466 az 1. megoldásnál van egy kis probléma: vesz le a memóriábol (ugye?), és ha elindítanák 1 játékot, akkor az lassan menne!
a 2. megoldásnál, meg fogalma sincs hogy kell, azt le tudnád kérlek írni pontosabban(abból a boot izéből nem tudtam meg sokat)? -
"sziasztok! tudna valaki segíteni? ismeri valaki a winamp dfx 7.502"
Kérlek írj konkrét kérdést, így nem tudunk segíteni, ha nem tudjuk mi a problémád.
"Hell, hogy tudom feltenni az XP mellé az ME-t, vagy még egy XP-t?"
Megoldás1: VirtualPC (Microsoft oldaláról ingyenesen letölthető), VMWare -> virtuális meghajtóra feltelepíted.
Megoldás2: Több partíció (FDisk, PartitionMagic), és bootmanager (boot.ini,...) használatával.
"Hali nem tud valaki license kódot a
Auto Power on and Shut down v2.02-höz???"
1. Ez nem warez fórum.
2. Keress magadnak (serials.ws, astalavista.box.sk), de vigyázz könnyen összeszedhetsz vírust/spyware-t. Legyen rendszeresen frissített, bekapcsolt memóriarezidens védelmű vírus-/spyware-írtód, -
abraka #6464 Hell, hogy tudom feltenni az XP mellé az ME-t, vagy még egy XP-t? -
gyoori #6463 Hali nem tud valaki license kódot a
Auto Power on and Shut down v2.02-höz??? -
inaj #6462 sziasztok! tudna valaki segíteni? ismeri valaki a winamp dfx 7.502 -
paksi #6461 másik témában kérnmém segítségeteket:
Notebook belső hálózatról éri el a netet, vagyis tűzfalon keresztül. Vettem egy vodafonos adatkártyát amivel internetezni szeretnék. Ha feltelepítem a a Vodafone mobile connect-et akkor a proxyt alig éri el, és a net is megbénul. A vodás csatlakozás alatt a net müxik 56b*sec-el, de amint disconnect adatkártyát kiveszem olyan mintha továbbra is a vodával próbálkozna.
Hogyan lehet ezt windows XP-ben valahogy szabályozni hogy mikor melyik kapcsolatot használja ?? -
paksi #6460 engem is érdekelne a TravelPilot DX rendszerhez navi cd..
Tud valaki valamit ?? -
balcsi70 #6459 Felrakod az Outpost Firewall(tüzfalat)-ráadásul még magyar is.Jelszoval védheted.Kilövöd (letiltod a böngészöket,és kész.) -
Hálókártya beállításainál utolsó fül TCP/IP filtering, nemtom hogy az csak kifelé, vagy befelé is tiltja-e a beállítottakat. Lehet tesztelni :)
Ja, és ha nincs admin joga a gyereknek a gépre, azt ugyan nem fogja módosítani -
vrs6632 #6457 proxy nincs (kilőve)
A tűzfalra gondoltam, de szerintem az könnyen módosíthatja a gyerek.
Valami rreg beállítás nincs? -
Megoldás
1) felteszel egy tűzfalat, és letiltod a 80-as (8080) kimenő portot (illetve pár víruskergető is tud ilyeneket)
2) ha csak proxy-n át lehet menni netre, akkor tiltod a proxy ip címét, vagy ha saját proxy akkor jelszómegadáshoz kötheted net használatát
Szóval függ attól hogy milyen környezetben is van az a gép
-
vrs6632 #6455 HI!
Segítséget kérnék!
Olyan problémám van, hogy leszeretném tíltani egy gépről az internet böngészést! Azt szeretném, hogy csak böngészni ne lehessen semmilyen böngészővel, ugyanakkor az e-mail leveleket erről a gépről outlook segítségével meglehessen nézni!
Hogy csináljam? Van valakinek ötlete?
Köszi! -
csabiks #6454 én is a minap próbáltam ezt :) és nálam sem jött mail sem gmail sem freemail-ra! -
blackgamer #6453 regisztráltam magam a filmplayground.com oldalon, ez olyasmi mint a youtube, videókat lehet feltölteni
reg. után írja hogy elküldi mailben az url-t amire bökjek rá és akkor érvényes a regisztrálás
de ez a levél nem érkezik meg
esetleg akinek van ideje kipróbálná, nálatok se jön a levél? -
csabiks #6452 Sziasztok!
Az a problémám lenne hogy 2 oprendszert használok és mind a 2 oprendszeren máshogy kell finomhangolni a képet, tehát nem a hertz és nem a képernyőfelbontást hanem az apróbb finomhangolásokat kell minden egyes belépéskor megcsinálnom , ugy olvastam hogy erre létezik egy program , tudnátok segíteni?
köszi! -
balcsi70 #6451 Csokolom. :)Milyen formátumban tetszett felvenni? A Pinnacle Video Studio 9,vagy az Ulead Video Studio 9-el meg lehet csinálni,kivágni szépen belöle a reklámokat,és utána kinyomni DVD-re. -
nagyimamma #6450 Ja és ha tudtok ilyet mondani, akkor azt is segitsetek, hogy hogy tudnám a reklámokat kivenni a filmből.Milyen programmal lehet ilyet csinálni? -
nagyimamma #6449 Ki tud nekem segíteni. Felvettem a szám.gépen egy filmet a PCTV Visional, átmentettem a dokumentumokban, de nem tudom dvd-re kiírni. Milyen programmal. nem vitte a Neró egyik-je sem, és a Shrink 3.2 sem. -
elviszed szépen a szervízbe xD -
alakulat #6447 hi
van egy régebbi gép amibe most kötöttek be kábeles netet. elötte ujra lett telepitve és tökéletesen ment, de miota net van nem mindig akar be bootolni (nem látja a vinyot). Mi lehet a probléma????talán haldoklik a vinyo??
vki help!!!! -
van itt valaki ember, aki az Externet.Kft internet szolgáltatónál van előfizetve? Online szerződés esetén nem kell nyilatkozat, hogy a netszolgáltató használhatja a telefonvonalamat? Vagy rosszúl tudom? -
Ha Lemez katalogizáló programra gondólsz Where Is It. Ez a Program kiválóan alkalmas a CD és DVD lemezek katalogizálására, mindent épen úgy kimutta, mintha bentlenne a meghajtóban. 4 éve használom hibamentessen :) -
csá tudtok olyan programot ami összefűz dvd-ket? -
szeszuti #6443 sziasztok, tud valaki egy olyan progit amely megnyitja a VOB fájlt, szerkeszti a hangját (az egyik oldalon csak zaj van és ki kell cserélni a másikkal) majd ezt vissza is menti a VOB-ba, és mentéskor nem kezd el fölöslegesen órákig konvertálni valami más formátumba. -
baszdanyad #6442 köszi az infot. nekem geforce 6600 GT-m van. sajna a kép nem tükrözi, de ez is elég durva. Már volt windows reinstall is, de semmi változás. nem értem
-
tomo #6441 externetnel -
tomo #6440 eternetnel elore fizeted 1 evre a net dijat egy osszegben , cserebe kedvezmenyt kapsz. -
"a Prepaid szolgáltatás az Internetes szolgáltatóknál mit takar?"
Ez hasonló, mint a mobilok feltöltőkártyás rendszerei.
Ha tudod, hogy egy nap mennyit Internetezel, akkor jöhet jól.
Egyébként nézz szét itt. -
Ehhez hasonló nekem akkor volt (csak nekem durvább, komplex poligonok és alakzatok vagy oldalaik tűntek el pölö generals-ban), amikor az ati driver-ét frissítettem, és valahogy összeakadt a régi meg az új (jólmegírták :(). Uninstall/reinstall sem oldotta meg a gondot, szóval gép újratétel lett belőle