20838
Segítséget kérek
-
kl24h #19437 Igen, inkább registry tisztító, meg egy csomó szuper dolgot is tud, de azért van egy kis kártevő ellenőrző része is. -
tunde333 #19436 Szeretném, ha valaki tudna nekem kicsit segíteni, a gépemre az Avast mellé még a NOd 32 is fel lett telepítve, de emiatt a gép mindig lefagy (Win7) nem indul el, csökkentett üzemmódban kellett helyreállítást végezni, szeretném a NOD-ot letörölni és az Avast-ot feltenni,d e nem tudom, mert a visszaállításnál az Avastot letörli és a Nod marad, de 4 nap múlva annak is lejár a licence.Kérlek benneteket, segítsetek, hogyan tudnám megcsinálni, hogy a NOD-ot letöröljem és az Avast megmaradjon. Most jelenleg az Avastot eltüntette a program. Nem engedi a vezérlőpultban a programoknál a NOD törlését, ha segíteni tudnátok, nagyon megköszönném. Ha esetleg valahogyan ki sikerülne törölni, akkor védtelen lenne a gép, amig letöltöm a gépre az Avastot, hogyan kellene rendbe hozni ezt a hibát. köszönöm -
az Advanced System Care-nek nem sok köze van a vírusításhoz. az inkább registryt rakja rendbe tempet töröl stb. -
Esetleg meg ellenorizd le a winchester adatkabeleit ill. probald lecserelni, bar ketlem, hogy segiteni fog. -
kl24h #19433 Az Advanced System Care csak egyfajta vírusellenőrző, több vírusellenőrző programmal kell átnézni a gépet:
Malwarebyte's Antimalware (free)
Hitman Pro
Kaspersky Virus Removal Tool
Emsisoft: MalAware
Microsoft Safety Scanner
Látom már írtad, hogy újratelepíted a rendszert, akkor valószínűleg ha vírus volt, 50% hogy megszabadulsz tőle, de ha profi vírusod van, akkor a gép újratelepítésével sem szabadulsz meg. Persze erre is van megoldás. -
öreghupi #19432 Köszönöm a segítséget ,de sajnos nem találtam semmit. Ezek szerint nem vírus. Újrarakom a gépet aztán majd meglátom mi lesz belőle. -
Vírusellenőrzés (#19208), aztán Advaced System Care 5.3 Free programmal a mély ellenőrzés! -
En virusra gyanakodnek, mert valoszinusitem, hogy ha gond lenne a merevlemezzel, akkor olvasni se tudnal rola adatot, vagy telepiteni.
Tobb fajta virusirtot is probalj ki, mert nem feltetlenul ismeri fel az osszes korokozot minden virusirto. -
öreghupi #19429 Sziasztok!
Pár napja nem tudok másolni semmit egyik helyről a másikra. Hibának ezt írja ki mindig:" I/O eszközhiba miatt nem lehet a kérést végrehajtani. "
Fogalmam sincs ez mi lehet és mitől van. Lehet benyeltem valami vírust? Vagy véletlenül elállítottam volna valamit? Várom segítségeteket! Köszönöm! -
köny #19428 leveszem a 6-ost ráteszem az 5-öst próbálkozom, hátha -
lehet hogy gyárilag ez van hozzá :D de sztem a 6osnál nem hiszem hogy lesz frissebb :\ -
köny #19426 Lehet hogy nincs is?
-
köny #19425 Ez van most rajta:
Microsoft Internet Explorer 6 SP1
Ez a problémám:
[Hiba száma: 0x80072F8F]
Úgy tűnik, hogy a számítógép dátum- és időbeállítása nincs szinkronban egy frissítés tanúsítványával. A hiba kijavításához tegye a következőket:
1. Nyissa meg a Vezérlőpult Dátum és idő tulajdonságai segédprogramját.
2. Ellenőrizze, hogy a dátum és az idő helyes-e.
Persze minden jó! Egy fórumon olvastam másnál is ezt a hibát, de neki XP-ja volt, de a javaslat a hiba elhárítására 6-os tol magasabb Internet Explorer. Csak én nem találok 6-osnál magasabb Explorert win 2000-hez. Erre kéne segítség
-
Windows 2000 Internet Explorer 5.01 (5.00.2920.0000-s verzió)
Windows 2000 SP1 Internet Explorer 5.01 SP1 (5.00.3103.1000-s verzió)
Windows 2000 SP2 Internet Explorer 5.01 SP2 (5.00.3315.1000-s verzió)
Windows 2000 SP3 Internet Explorer 5.01 SP3 (5.00.3502.1000-s verzió) -
köny #19423 n -
köny #19422 sziasztok,
Valaki tud segíteni widows 2000-hez mi a legmagasabb Internet explorer? -
Azóta leszedtem egyet a realtek oldaláról ami felment, de szerintem a probléma a win7 hülyesége volt, mert néztem, hogy az se indul el a betöltés után, aztán elkezdte a win7 telepíteni a saját drivert, amint azt lekapcsoltam elindult a telepítés. -
josi #19420 Biztos hogy jó drivert tettél fel? Ezt próbáltad? -
Lenne egy kis nem egészen értem problémám. Volt egy játékkal audio problémám, ezért hangdrivert akartam frissíteni. Gigabyte oldaláról le is kaptam a win7 32 drivert a GA-MA770t-UD3 laphoz. Elindult a telepítés, ugye mondta, hogy elsőnek töröl aztán újraindul és telepít. A törlés szépen meg is van, újra is indul, de utána nem telepít. És hiába indítom el megint a telepítőt, mert megint csak töröl és újraindul és megint nem telepít. Van erre valami okosság ? -
Próbáld ki! Vagy itt és itt vannak a régebbi verziók. -
Mosta 2.0.1 van fenn, azaz a legfrissebb.
Ez pedig a 2.0. Vajon akkor ebben a frissítésben rejlik a probléma ?oO -
Jaaaaa... :D
Hát nemtom. Nálam nem csinálja. Törölj le és tölts le egy régebbi verziót! Pl. innen. -
Az a helyzet, hogy kb. 3hónapja ilyen.:D
S azóta nem jött frissítés.. -
Ez esetben meglehet hogy elbaszták ezzel a frissítéssel. Talán várj meg a köv. frissítést... -
Az mitől van, hogy nem csak Nekem, hanem még 3havernak is szaggat az összes film[bármilyen formátumban, bár legtöbbször avi] VLC-ben?!
Régen nem csinálta, amióta updatelt csinálja a szaggatást.
Hangsúlyozom: nem csak Nekem csinálja..
Hihetetlen zavaró.
Köszi a segítséget!
-
nincs mit.... -
Zolee81 #19411 Teljesen igazad van!
Kipróbáltam még egyszer miután elolvastam a súgót amit belinkeltél (eddig azt nem olvastam) és egyértelmű. Így egyszerűen meglehet oldani, hogy a címzett és feladó mezőben csak a feladó látszódjon, és a "BCC-sek" nem látják egymás email címét. Remek!
Örülök, hogy működik ez a fórum és hogy segítettél, köszönöm! -
pett3rson #19410 ilyen van nvidia-hoz is? -
commissioner #19409 Ez nem igaz. Most próbáltam ki, és az ellenkezőjét tapasztaltam, ráadásul a Gmail súgó is nekem ad igazat.
És még elméletileg is lehetetlen kinyerni a titkos másolatot kapónak az infót, hogy ki a többi ugyanilyen, mert a Gmail-szerver mindenkinek egyedi levelet küld, egyedi fejléccel. -
Zolee81 #19408 [IMG] [/IMG]
-
Zolee81 #19407 Erre gondolok. Akiket beteszek a titkos másolatba, azok egymás levelezési címeit látják.
-
Zolee81 #19406 Köszönöm, a válaszod!
Használna, ha két címzettem lenne, de van 30:) Így akik a címzettek között vannak ,azok látják egymást, de ha csak egyet teszek a címzettbe, a többit pedig a titkos másolatba, akkor a titkos másolatban lévők látják egymást a levél címzettjei között. Így csak azaz egy nem látná a többieket...huh, így érted? :)
Zoli -
köszönöm,ki is próbáltam,ez többet is tud mint amire számítottam, be állítottam egy automata hűtéses profilt alap órajelen,és egy csendest,ha kilép a 3d-s alkalmazásból minimum órajelen és 25%-os hűtésen -
ati tray tools -
olyan programot keresnék amivel különböző profilokat lehetne beállítani hűtéshez.Leginkább a VGA-nak lenne érdekes mert körülményes mindig a amd driverében állítgatni
létezik ilyen program? -
Megéri bejönni ide és csak olvasgatni! Kipróbáltam amit ajánlottál, remek munkát végzett. Csomó szemetet kitakarított!
Kösz! -
DVD-nél normálisan működik.
Köszi Gergely, hátha. -
Első megítélésre kékhalál kap(úgy érzem a sptd.sys miatt),xp esetén a sajátgép>helyi menü>tulajdonságok>speciális>indítás helyreállítás>beállítás>automatikus rendszerindítás pipa eltüntet.
lehetséges megoldás(ok):a szoftver újratelepítése vagy egy másik segédprogram használata. -
És amikor egy igazi DVD-t teszel be a gépbe?
Én már láttam egy ilyen problémás gépet. -
Valaki meg tudja mondani miért indul újra a gépem(néha, mikor kedve támad) egy iso fájl bemountolása után ?[daemon tools..]
köszi.