20838
Segítséget kérek
  • tobias88
    hofi
    Ezt a videót hogy tudom lementeni???
  • tomo
    start menu futtatas : CMD
    a megnyilo dos ablakban inditsd el a programod , es tadá , nem zarodik be
  • Lazarus
    El akarom olvasni egy dosos ablak tartalmát ami 0,5 másodperc alatt lefut a képernyőn aztán bezárja magát.

Először gyorsan rácsaptam a print screenre, de így nem tudom az egészet elolvasni, mert legalább 5 oldalas.
    Leszedtem a dosbox nevű programot, de ez a szar csak windows alatt fut, dos alól nem...
    úgy emlékszem hogy windowsban valahol kikapcsolható az autómatikus ablak bezárás, csináltam az exéhez egy parancsikont, de annak a beállítási lehetőségei közt nem szerepel ilyesmi :(

Valaki valami 5let?
  • balcsi70
    Probáld meg a WinAvi Video Converter-t.Ez sokmindent tud.
  • balcsi70
    Sziasztok.Az elmentett dolgot(pl.játéknál gol,stb.)azt a visszajátszásnál hogyan lehetne rögziteni mondjuk AVI-fájlba vagy hasonloba? Probáltam azzal a progival(SnagIt 7)amivel szokták csinálni a program bemutatokat,meg hasonlokat) (azok szoktak nekem sikerülni rendesen) de ezt valahogy nagyon szaggatottan veszi fel.Pedig a visszajátszás a játéknál lassitva van.(probáltam állitani a felbontásán-a progiban,probáltam hogy ne nagyon tömöritse meg hasonló de nem sikerült szépen). Ha valaki csinált már ilyet akkor szoljon hogy melyik progival kell, és hogyan. Elöre is Kösszi.
  • Dying Soul
    reset?
  • Lyan Kyj
    Hi!
    Sony Vegasszal csináltam videót, de elég húzós a mérete. Milyen progival lehet csökkenteni a fájl méretét drasztikus minőségromlás nélkül?
    Előre is köszi!
  • trident
    Sziasztok!
    Kellene egy kis segítség.Megváltoztattam a router jelszavát és felírtam papírra, mint mindegyiket.De nem fogadja el se az új jelszót se a régit.Ilyenkor mit lehet tenni?
    Előre is köszönöm.
  • kirol
    tudnátok ajánlani valami jó progit, amivel DVD -ből AVI-t tudok csinálni, úgy hogy 5.1 -es hang maradjon rajta?
  • mrzed001
    Kellene megtanulni kérdezni, bizonyám [Yoda]
    Szóval
    1) Milyen nyelvre (angol magyar, német?)
    2) beszélőprogram alatt mit értesz
    a) begépelt szöveget felolvasót
    b) voice utasításokat fogadó (fájl, megnyitás ...)
    c) diktálást (amit mondasz leírja)

Nos, angol és németre a-c-ig minden van (talán Fraunhoffer és L&H is készített, win alatt használható, XP-nek már a része és Vistába is akarnak egy továbbfejlesztett változatot tenni, ami oly szépen megbukott diktálásra a bemutatón)
    Magyarra csak a, persze közel sem tökéletes, de azért megérthető (nevére most nem emlékszem, és ingyenesbe csak tech demót láttam belőle, tehát wav-ba lementi amit mondatni akarsz vele). b-ből csak bugyuta játékra kifejlesztett van (pl Game commander), c-vel pedig (bár van jópár kezdeményezés) de még normálisan működővel (20%-ot elérő) még nem találkoztam
  • m66
    az alkohol 120% formátuma. a javasolt Daemon-nal használható, ill. lemezre írható. azt hiszem, hogy a Nero is felismeri
  • m66
    igen, szerintem is kellene............
  • Tomicsek
    Daemon Toolssal mountold be, ez egy képfájl. Vagy kiírod lemezre például Imgburnnel.
  • busmanneo
    Sziasztok! Mi az a 'mdf' file?? Lerántottam a fiamnak a Need for Speed HP2-t, és amikor kicsomiztam, akkor láttam, hogy mdf file!! Mivel kell azt megnyitni, vagy mi xart kezdjek vele???
  • Jhonnyb
    Mien beszélőprogramokat ismertek? kellene pár
    THX
  • Silver Wolf
    azon kívül minden tökéletes,de majd kiveszem a videókártyát és berakom a régit hátha a vieókártya a bűnös
  • izb
    más is ilyen lassú vagy csak a videó?
  • Silver Wolf
    Most kipróbáltam a VLC-t is nem megy hibát meg nem ír ki mivel annyira lelassul hogy bezárni sem tudom és mire feljönne egy ablak az életemet is megunom
  • izb
    Pontosan mi is a felmerült hiba leírása?
    Bsplayert próbáltad vagy a VLC media playert?
  • Silver Wolf
    Hy Silent:
    Hát a gép nem a legkorszerűbb és a videókártya sem
    A videókártya:Geforce 6600 LE
  • izb
    uhu
  • izb
    ez nem az a fórum...
  • Daniel Brandon
    Hello Nem tud vki a Xilisoft 3GP Converter 3.0-hoz License code-t és nevet? Nagyon kellene! Nézzetek szét légyszi!
  • Encore
    Üdv. Egyik ismerősöm vett sulinetes gépet és UHU van rajta. Sajnos ehhez nem értek és arra vagyok kíváncsi, hogy egy sima formattal le tudom szedni az uhu-t a gépről és utánna feltehetek rá egy XPt,igaz?
  • izb
    milyen gép?
    videókarcsi milyen?
  • Silver Wolf
    Hy lenne egy kérdésem.
    Nem tudok videót lejátszani 2-3 mb os avik még mennek, de kb 40mb tól már nem lelassul a gép és/vagy lefagy próbáltam lejátszani avi,wmv,rm fájlokat Power Dvdvel,Real player el és Windows Media playerel most volt szervízben a gép és a Windows Xp sp2-őt rakták fel és elméletileg a drivereket is frissítették de nem megy.
  • lord nihilus
    Lenne ety olyan kérdésem hogy mitől van az hogy pár netes játék( cod, css) saját szerverkeresője használatakor a tűzfal(outpost 3.51) jelzést ad majd totálisan blokkolja a netet? A netkapcsolat újraindítása után a net megy rendesen. Kérlek segíccsetek plz :) ha le volt már hasonló írva akkor bocsi
  • Programvadász
    Köszi!Reméljük jó lessz majd megírom hogy mi a helyzet...
  • lck #6569
    Nem tévedsz
  • Paraditsom
    De ha jóltudom a Millenium még nem tudja a két oprendszert kezelni ezért telepítéskor átírja a boot.ini-t és ezért az XP nem fog indulni. De lehet hogy tévedek...
  • Promi #6567
    1 masik particiora installalod, bootolaskor pedig tudsz valasztani, hogy mejik oprendszert akarod hasznalni.
  • Paraditsom
    Helló. Olyan kérdésem lenne hogy ha már fentvan a gépen az XP akkor arra hogy lehet utólag Milleniumot feltenni hogy az XP megmaradjon és működjön mind a 2? Előre is köszi!
  • Promi #6565
    Ez tamogadtja a te kartyad is a leiras szerint
  • Programvadász
    Van egy Geforce MX400-as VGA kártyám.Drivert keresek hozzá de nemtalálok.(nem tv kimenetes)ha találtok driver akkor betennétek a linket előre is köszönöm!
  • Zalcsi
    Sziasztok!
    Lenne egy kérdésem!Milyen programmal tudok én dst formátumban elmenteni képet,vagy logót.Egy himző géphez kell,aminek a tervezési díja igen magas lenne,amit szeretnék megspórolni :)
    Előre is köszi!
  • gnar killer
    Helo!
    Vettem ma a gépbe egy 160 gigás winchestert a másik 160-as mellé. XP fel rá + SP2. A gond az hogy a net alig megy majd végleg megáll és csak restart után jó megint arra 3-4 percre... Mi lehet a gond? (a net tuti jó, ezen a winchesteren is ugyanaz az XP + SP2 van és semmi gond).

alaplap: ASRock P4I45D+
    winchesterek: Samsung SP1644N és SP1604N
    + LG DVD és egy CD író
  • Pleomax365
    Egyáltalán van olyan hogy gépterem?:D
    Mert ha igen és tudtok is pár helyen akkor jelentsétek már...
    kösz
  • mrzed001
    Hardver eszközök között (vezérlőpult -> Rendszer -> Hardver -> Eszközkezelő v. mi) van olyan, ami hibát jelez?
    Próbáltál boot-olni CD-ről, csak CD-t használva is fennált a hiba? (ha nem lehet wincsi/tápkábel/SATA kábel gond)?
    Mekkora a tápod, és milyen tipus ? (kicsi 300-350 Codegen és egyéb noname = kuka)
  • marsu
    Új konfig, újra van telepítve a windows, és a nod nem talált semmit.

Azt már csináltam, hogy kiszedtem az egyik memóriát, és úgy megnéztem, de ugyan úgy fagyott. Kiszedtem a másikat is ua, az eredmény, megcseréltem a kettőt ua az eredmény!

• Balumann
    Nekem ezt memória hiba okozta. bár nem a memória volt a hibás, hanem a 2. foglalat. Beraktam a másik 512-es memóriát, ha 133 Mhz-re raktam, akkor legtöbbször lefagyott még mielőtt betöltöt volna a windows, vagy boot közbe, vagy előtte, vagy loginnál. 100 MHz-en ritkábban fagyott, de lassabb volt ugyan úgy minden.

Eddig volt ilyen probléma, vagy eddig jó volt, és így hirtelenjébe változott, vagy új konfig? Mert lehetséges vírus is, futass végig szerintem csökkentett módba egy NOD32 -t!
    De lehet hogy csak win reinstall fogja megoldani. (hogyha nod32 nem tud mittenni, és nem kezdettől fogva van ez a hiba)