20838
Segítséget kérek
  • gordonmail
    :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
    na eszivok egy cigit meg egy KV-t
  • Dollface
    Ballal.
  • m66
    na, még aprólékosabban......
    bal, vagy jobb gombbal nyitod meg a linket? jobbal nekem is a letöltést, vagy megnyitás ajánlgatja. balossal pedig CSAK a telepítést.
    (a 2.0 a Default téma verziószáma)
  • gordonmail
    Azért, mert oylan Témákat hozol létre, amik már vannak.
    Ott van a kereső.........
  • Qwerty4
    hát te vagy az xHTML-es szeva
  • Programvadász
    De ezt nem értem hogy ha én hozok létre akármilyen témát akkor azt törlik.De ha mások hoznak létre topikot azt nem mindig törlik.Hát nem tudom....
  • adobepremiere
    Adobe Audition 2.0 Ahhoz kellene a segitség,hogy ne legyen Tryout version.
  • gordonmail
    http://www.google.co.hu/search?hl=hu&q=windows+media+player+11+plugin+download&btnG=Google+keres%C3%A9s&meta=
    A Google mindenben segít.
  • Ildikó18
    Köszi a segítséget! Biztos jó lenne, csak az a gáz, hogy a 11-es van meg nekem, evvel meg nem kompatibilis. Na mindegy, azért köszi!
  • Tomicsek
    Itt a plugin. Remélem jó lesz. Windows Media Player 10-hez használható DVD plug-in
  • Ildikó18
    Sziasztok! Van egy olyan gondom, hogy a Windows Media Player-rel nem tudok DVD-t lejátszani. Utánanéztem, és azt írta, hogy valamilyen dekóder kell hozzá, mert az nincs automatikusan telepítve a legtöbb gépre (ezek szerint az enyémre se). Tudna valaki segíteni, hogy honnan lehet letölteni ilyet? Előre is köszi!
  • gordonmail
    Szoval nemtudnád nekem ezt leírni, hogy hogykellene ezt feltőlteni?
  • gordonmail
    Köszönöm a választ, de nemvágom a Csehet, a fordítóoldalon meg azt se tudom hogy hívják mondjuk angolul hogy cseh szoval nemnagyon megy ez nekem. :(
    TFPT? Nemértem, hogy hogy tudom elérni a Routert TFTP-n keresztűl. :S

#####"Elrontott firmware-frissítés esetén is szokott lenni megoldás; általában hálókártyával, adott IP-címmel kell felcsatlakozni a routerre, majd tftp-n keresztűl feltölteni az adott állományokat. Például itt is írnak hasonlóról...
    Ha tudsz csehül, akkor itt írnak rá tippet.
    Ha nem tudsz csehül itt találhatsz fordítóeszközt.
    Itt is található firmware.
    (Meglepő módon csak cseh nyelven írnak ezen eszköz firmware-jének módosításáról.)"#####
  • Dollface
    Igen,itt járok.

Nem azt kínálja fel!Hanem bejön az a sima ablak,ami két lehetőséget kínál.Szóról szóra:

Példa:

Megnyitotta a következőt:
    blackaqua-3.05-fx.jar ami egy WinRAR archívum

Mit tegyen a Firefox ezzel a fájllal?
    -Megnyitás (itt a megnyitó program neve szerepel)
    -Mentés lemezre

Tudod az az ablak,ami bejön olyankor,ha például egy videót akarsz letölteni.Rákattintasz a file-ra,és megkérdezi hogy megnyissa vagy mentse-e?
    Na,nekem ugyanezt az ablakot nyitja meg mikor rákattintok a Install Now feliratra a Mozilla oldalon.Eszébe sincs települni...

Egyébként a verziószám 1.5.0.6
    Csak ha megnyitod az Eszközök/Témák menüt,ott ahol a témák felsorolásának kellene lennie,nekem csak a DEFEAULT van,melette egy szám: 2.0
  • m66
    szia. szóval ezen az oldalon jártál? Az Install now-ra kattintva pedig CSAK a telepítést, vagy annak elvetését (Mégsem) kínálja fel.
    A plugin-okat egyébként a következő mappában keresd:
    c:\Documents and Settings\felhasználó neve\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\scj6834v.default\extensions\
    Nem tiszta még a böngésződ verziószáma. Most a 1.5.0.6-nál tart. Semmiféle bétát ne telepíts, (ez általános tanács egyébként) mert semmivel sem jobb.

• Dollface
    Hát,sajna sehogyan sem megy.Bármit állítok át,mindíg csak a kérdés:Mit tegyen a Firefox ezzel a file-al? Nem telepíti.....

Mindegy,kezdem unni..
  • Tomicsek
    http://mozilla.fsf.hu/firefox/options
    Nézd végig, van egy ilyen Webes szolgáltatások beállításai.
  • Dollface
    Ugyanakkor most néztem a téma-listában,ott Firefox 2.0-át ír...
  • Dollface
    Hát a programkezelőben 1.5.0.5-t ír ki,meghát automata frissítésre van állítva,tehát mindíg tölti a frissítéseket.A magyar Firefox oldalon még gratulál is hogy a legújabb verzióz használom :))

Most akkor mi van?Ettől még lehet béta?
  • Tomicsek
    Most ez hanyas verzió Firefox 1.5.0.5? A Firefox 2.x még béta nem?
  • Dollface
    Viszont most az egyik témánál kiírta,hogy a szoftvertelepítés jelenleg tiltva van.

Az eszközök/beállítások/tartalom menüben nincs lehetőség ki/be kapcsolni.
    Valaki leírná PONTRÓL-PONTRA hogy hol lehet engedélyezni a szoftvertelepítést? Lehet hogy ez a baj,ezért nem telepíti hanem le akarja menteni...
  • Dollface
    Hát még én....Pedig olyan szép témák vannak :(((

Amikor rányomok a Mozilla oldalon hogy "install",ugyanazt az ablakot dobja fel,mint mondjuk egy sima kép vagy video file-nál.Vagy megnyitja,vagy lementi...
  • Tomicsek
    Sajnálom, majd egy firefoxhoz jobban értő biztos jár erre. Valami nem stimmel.
  • Dj Faustus #6654
    Elrontott firmware-frissítés esetén is szokott lenni megoldás; általában hálókártyával, adott IP-címmel kell felcsatlakozni a routerre, majd tftp-n keresztűl feltölteni az adott állományokat. Például itt is írnak hasonlóról...

Ha tudsz csehül, akkor itt írnak rá tippet.

Ha nem tudsz csehül itt találhatsz fordítóeszközt.

Itt is található firmware.

(Meglepő módon csak cseh nyelven írnak ezen eszköz firmware-jének módosításáról.)
  • Dollface
    Akkor is ugyanazt a kérdést és ablakot dobja fel:Mit tegyen a Firefox ezzel a file-al?
  • Dollface
    Nem,nem,nem!

Ha rányomok,akkor feldobja a szokásos kérdést:Mit tegyen a Firefox ezzel a file-al?

-Mentés
    vagy
    -Megnyitás (és ide be lehet választani egy programot)

Mondjuk lementem,OK.De nem látom az Eszközök/Témák pontban,Csak a DEFEAULT téma van ott.Hogy kerül arra a listára az új téma?
  • Tomicsek
    Nem, a böngészőt megnyitod, és behúzod akárhová .
  • m66
    ez egy képformátum, elég ritka lehet. én még sohasem találkoztam vele.
    itt találsz hozzá cuccost, ami olvassa ezt.
  • m66
    figyelj, amikor a Mozilla oldalán vagy és kiválasztod a témát, akkor látsz egy olyat, hogy Install now. na, ezt nyomjad meg és telepíteni fogja a gépedre. majd aztán fogod látni az Eszközök->Témák menüpont alatt a cuccokat. ha van több téma, akkor csak rákattansz és alkalmazod. a browser újraindítását igényli.
    sok sikert. ;-)
  • Dollface
    Hogyhogy a "Firefox ablakba" ????

Ahol a témákat látom (látnám) felsorolva? Oda nem engedi.

• Roland16F
    hello.
    azt szeretném megkérrdezni, hogy lehet megnyitni az MRW fájlokat vagy egyáltalán milyen fajta formátum ez?
    előre is köszi!
  • Tomicsek
    Húzd be a Firefox ablakba a *.jar fájlt. Majd jön aki biztos jobban tudja, de így kell ha jó emlékszem.
  • Dollface
    Új vendég
    *
    Csoport: Új vendég
    Figyelmeztetések:
    (0%) -----
    Sziasztok.

Lehet (sőt tuti...)hogy én vagyok béna,de nem tudok új témát telepíteni a Firefox böngészőhöz(a legfrissebb van fenn).Amikor a Mozilla téma oldaláról kiválasztok egy témát,rákattintok a letöltés ikonra,és szépen lementi a vinyóra .jar kiterjesztéssel.De hogyan kell telepíteni a böngészőbe????

A Firefox Eszközök/Témák menüpontjában nincs telepítésre lehetőség,csak egy kiszürkített,tehát nem használható "Eltávolítás" és "Téma Használata" gomb.

A levelezésre is Mozilla-t használok (Thunderbird).Ott a témák opcióban van egy "Telepítés" ikon,arra rákattintva kikereshetem a korábban lementett file-t (témát) és INSTALL.Minden OK.
    De ugyanez hogyan működik a FIREFOX böngészőben??????????????????

Valaki segítene?
    Előre is Köszönöm.
  • gordonmail
    pffff ebasztam az egészet
    Letőltöttem egy korábbi Firmware-t
    Kicsomagóltam, ezek voltak benne:
    config-vpn-ogf
    linux-vpn-1.2.8
    webpages-vpn
    Gondolom nemkelett volna kicsomagólnom és ugy kelett ovlna frissíteni xD
    énmeg a linux firmware-t tőltöttem fel csak
    Tudtok valami megoldást az ilyen helyzetekre? Amikor nembírom pingelni a cuccot meg elsem tudom érni..?
  • Tomicsek
    Virtualdub

-File-->Open Video File és add meg az első filmet
    -File-->Append AVI segment és töltsd be a második filmet
    -Audio- Direct Stream Copy, hogy változtatás nélkül másolja
    -Video- Direct Stream Copy, "
    -File-->Save as AVI add meg milyen névven és hova mentse
    -Ok

A konvert megvan pár perc alatthttp://filmkonvertalo.hu/pages/download.php?view.42
  • gordonmail
    minden Player lejátsza egymás után a két fájlt, ha a listában vannak, szóval hülyeség.
    Át kell konvertálni - a legnehezebb mód.
    Legegyszerűbb mód, ha valami programmal egyesíted - ez is valami konvertálos dolog, de nemvagyok ebben annyira benne.
  • totl
    Hi azt h tudom megcsinálni h egy filmben a cd 1-et meg a 2-őt összerakom h ne keljen 2 fájlnak lennie.?
  • Tufa
    vki?
  • Dj Faustus #6639
  • tobias88
    Hell, ha lanban akarok játszani, hogyan tudom meg azt, ha én leszek a szerver, hogy az ip-mellett milyen port-ot kell beírnia aki rám akar csatlakozni???
    pl: ip:port (asszem így van)