20838
Segítséget kérek
-
itt az sg-n ha .php kiterjesztésű oldalról akrok képet linkelni milyen tagokat kell használjak, mert az IMG /IMG-es nem megy? -
A rendszervisszaállítással mi a gond? Megcsinálhatod, hogy létrehozol egy új felhasználói fiókot, és azzal lépsz be. -
sziasztok!
ma reggelt gondoltam egyet,és elhatároztam,h gépezek kicsit,mint ahogy minden reggel ezzel kezdem a napom :)
szóval,gondoltam felnézek sg-re meg minden,de amikor az üdvözöljük képernyő bejön,kiírta,h nem tudta megnyitni a profilomat,mert az valószínüleg sérült.
aztán meg írta,h használhatom helyette a helyi profilt,vagy mit,de ha kijelentkezek a változások elvesznek.na mindegy,most helyi profilban vagyok,start menüben mégis a felhasználónevemet írja ki.ez is tökmind1 :)
arra lennék kíváncsi,h meg tudnám e csinálni,h win reinstall és rendszervisszaállítás nélkül tudnám e orvosolni a problémát.
ezer köszönettel: HunBasser -
Drend #6794 Hali!
Mivel tudom leblokkolni azt, hogy egy program változtathassa a képernyő felbontását?
Kösz: Kython -
nagymate87 #6793 oks, leszedtem, de amikor telepíteném fel, akkor kilép mindig a telepítőből... -
izb #6792 akkor nem
-
sl4try.sit.hqx ez a fájl jön a download.com ról.
-
izb #6790 cba? -
Hát ez az, ez jön le a második linkről.download.com
itt nézd meg.
http://www.wowwebdesigns.com/tools/id_53/ -
nagymate87 #6788 őőő ez mi? :D -
Én onnan letöltöttem de valami fura jött le, tessék, töltheted.
Innen -
nagymate87 #6786 igen, de ez ugyanaz, ami a click-now.net-en van... és ez a file nem műxik... :( nekem meg a download.com-ról nem indul el a letöltés...
-
Na letöltötted a sendspaceről? -
nagymate87 #6784 nem, winre is van elméletileg, legalább is az adobe oldalán ezt írták. csak sehonnan nem lehet leszedni... elméletileg az Ilustrator cs2ben már benne van alapból.. -
Te ez nem Mac-re való? -
nagymate87 #6782 a click-now-ról tudok tölteni, csak a közvetlen linkről nem, ami az adobe oldalára mutat... :( -
http://www.sendspace.com/file/rwm8u2 -
nagymate87 #6780 köszi :) -
Várj letöltöm és feldobom.
itt van.
http://www.sendspace.com/file/rwm8u2 -
nagymate87 #6778 kép -
nagymate87 #6777 itt a link újra, reméem jó lesz...
-
nagymate87 #6776 Erre meg egy szöveges oldalt hoz be... :( Lehet h velem van a gáz? Mindegy, akkor beírom ide is a problémámat.
Van egy viszonylag kis felbontású képem, amit nagyítani szeretnék - minőségromlás nélkül. Annyit már sikerült kederítenem, h ez csak úgy lehetséges, ha előbb a képet vektorizálom, utána pedig tetszésem szerint nagyíthatom. Nekem az Adobe Streamline-t ajánlották.
Nekem sajna nincs meg ez a progi, neten pedig nem találtam letölthető verziót. Arra káérnék vkit, ha megtenné nekem, h a belinkelt képet felnagyítaná, h 20 cm széles legyen, azt nagyon megköszönném...
Itt a kép: link -
ftp://ftp.adobe.com/pub/adobe/streamline/mac/4.x/sl4try.sit.hqx
Közvetlen link. -
nagymate87 #6774 pff pont onnan nem megy.. Rákattintok a download now-ra és nem történik semmi :( -
nagymate87 #6773 Köszi... download.com-ról nem jön, megpróbálom a click-now-ot -
Az alsó linket válaszd. -
http://www.click-now.net/download/Adobe_Streamline.htm
vagy
http://www.download.com/Adobe-Streamline/3000-2187_4-893483.html -
nagymate87 #6770 Sziasztok!
Vki tudna ekem egy linket küldeni, ahonnan le tudom tölteni az Adobe Streamline-t? Köszi előre is -
Helló!
Ismerem a WUHU-t, köszi, de nekem csak az felelne meg. De azért köszi a segitségedet. -
Itt. olvasd végig , program, frissítések, leírások. -
Sziasztok!
Próbáltam a saját topikomba a kért linket, de ott nem kaptam meg a segitséget, úgyhogy itt is próbálkozom.
Nem tudom, ismeritek e ezt a programot, úgyhogy először gyorsan leirom hogy mire való.
Ebben a programban össze vagy gyűjtve az SP2 után kiadott összes hotfix biztonsági javitás, valamint a különböző Microsoft programok fissitése.
Továbbá természetesen arra is képes, hogy ezt rátelepiti a gépedre.
A legutolsó verziója azt hiszem a 2.8 volt.
Na, ahonnan ezt a programot le lehet tölteni, azt az oldalt nem tudom megnyitni, valamint a letöltéseket sem. http://portal.msw.hu
Ha valaki tud esetleg másik letöltési helyet, az segitsen már megadni, ill. megkeresni, talán belinkelni. Google semmi.
Előre is köszi.
-
Drend #6766 Hali!
Mivel tudom leblokkolni azt, hogy egy program változtathassa a képernyő felbontását?
Kösz: Kython -
Divx 3.11 ota nem tudok olyanrol, hogy hibas frame lenne egy divxben.
A Virtualdub pedig megmutatja mivel lett betomoritve a divx ill xvid film. -
Tessék. -
iguanodon #6763 Szevasztok.
Tudna valaki mondani olyan programot ami megállypítja, esetleg leteszteli a divix filmet, hogy milyen verziójú divxel van tömörítve, esetleg hibás-e -
sztem van megoldás.
RegCleaner programod van-e?
Ugy-e a be van állítva a géppel indulásával(vagyis windows) együtt melyik progik induljaank, azok a progik bekerülnek az automatikus indításos progik közé a Norton telepítése után.
Csak azt kell tenned hogy kitörlöd azt a programot ami állandóan ellenőrzi a gépet a RegCleaner segítségével(2. fül) -
foxxi #6761 Sziasztok! Az lenne a kérdésem hogy van e olyan módszer a "Norton Protection Center-re" hogy "uninstallálás nélkül" kilehessen kapcsolni. Csak maga a Norton 2006 fusson. Baromira sokat kell várni a betöltődésére és nagyon zavaró!
Köszönöm előreis a választ! -
tessék el van magyarázva help me
-
Na a csontváz alatt azt értem hogy meg van egy figura. pl egy ember
És ha csinálsz neki egy ilyen csontvázat, (ezt a csont vázat úgy képzeld el mintha rávilágítanál egy pálcika embert a figurádra tehát ott vannak a pálcika embereden a törés pontok ahova azt szeretnéd hogy legyen a figurádnak is az ember esetében ez a térd könyök stb) akkor le egyszerűsítheted a meg rajzolást. pl ha azt szeretnéd hogy a figura 0.5 másodperc alatt emelje fel a kezét akkor a progiba előre tekersz 0.5 s-ot és ott abban a freamban felemeled a karját és a gép ezután meg csinálja az ez előttti 0.5 s történéseit.
Leegyszerűsítve nem kell freamenként mindig mozgatni a karját hanem a gép ezt megcsinálja neked. -
passz, azt sem értem mit mondasz