20838
Segítséget kérek
  • biomage
    ugy van
  • balcsi70
    Sziasztok.A gépben egy integrált video kártya van.Berakva egy uj kártyával nem akar bejönni semmi. Le kell tiltani a bios-ba a másikat? gondolom.
  • Tomicsek
    Két link volt ott.
  • Tomicsek
    Angolul tools- és ott speciális-és ott valami update sort keress. Ilyen sincs?

Magyar nyelvi fájl. http://gerrdownload.uw.hu/file/skype/magyar_gerr.zip
    Kicsomagolni a skype könyvtárba-tools-select language-load skype-languagu file-keresd meg a magyar gerr.lang filet.
  • frc0032 #6833
    hát... ez nem a 1.0 és az enyém nem magyr!!
  • thomasthomas
    hi!ezzel a linkel semmi gond csak én ingyenes zonealarmot használok és nem olyat amiért fizetni kell...nekem a free bőőven elég amugy a gondom még mindig megmaradt..
  • Tomicsek
    Az előbbi nem jó.
  • Tomicsek
  • Tomicsek
    link és hátha találsz megoldást.link
  • DaemoonHunter
    Hello! Most mozilla firefox böngészőm van. Kábelnet light net és max 1gb-ot tölthetek le(tovább nem részletezném). Nekem nagyon fontos hogy a megnyitott weboldalak közül mennyit ment el a böngésző(ez is letöltés). Ahogy figyeltem egy 10 perces böngészés alatt kb 13-15mb-ot töltött le. Ez szerintem sok. Ha felraknám pl az Opera böngészőt csökkenne a letöltés? Kevesebb oldalt tölt le a gyorsítótárba? A választ előre is köszönöm!
  • frc0032 #6827
    bocs, én sajnos nemtudok válaszolni, a véleményről + nem akarok előadást tartani...
  • thomasthomas
    nem tudnátok az én kérdésemre is válaszolni?
    egy kicsit lejjebb van.
    amugy meg nincs sok értelme ide irni azokat a kérdéseket amelyeknek már elhagyattptt a topikja mer itt igy jön:(ezek a a számok csak a körülbelüli értéket mutatják.)
    4-5kérdés=>2 megválaszolt=>4-5kérdés=>2 megválaszolt.....azaz mindig 3 kérdés marad megválaszolatlanul és azoknak még egy üzenetet kell írni hogy megválaszolják.(viszont ekkor a többi 4-5 megválaszolatlan marad) és igy tovább..
    na mindegy ez az én véleményem..
  • frc0032 #6825
    és angolul van, és én nemtok angolul
  • frc0032 #6824
    jaja, csak az az 1 baj, h nemis tudok belemenni abbba a menüpontba...
  • Tomicsek
    Tehát megnyitod a NERot, mondjuk lemez másolása a tovább gombra katt alul, és ott cd képfájl helye, és ott add meg, hogy a D-én legyen.
  • Tomicsek
    Sugó menü-programfrissítés keresése elől pipa ki.
  • frc0032 #6821
    ööö izé.....
    letöltöttem a szkájp 1pont0-t és nemigazán akarműködni, már azt megoldottam, h sikarül feltenni, de nem megy, mert frissíteni akar. hogyxtudom ezt megoldani h ne kejjen frissíteni?
  • Qwerty4
    próbáltad újratelepíteni a Firefoxot?
  • Qwerty4
    vagyis hálózati kártya probléma
  • Qwerty4
    én is arra gyanakszom, nem hiszem hogy vmi vírus lenne...ami akkor lép életbe ha a netet bepirítod...
  • gordonmail
    ups DMC-LC50
  • gordonmail
    Digitális fényképezőgép: Panasonic Lumix DLC-MC50 (MC-50? :s ) -hez kellene Driver, amely Windows Millennium-hoz menne.
    Nemtudtok véletlen ilyen Drivert?
    Esetleg nemártana egy Driver honlap linkgyűjteményel megdobni xD
  • Nuki
    miért nem tudok csetbe írni FireFox-al?
  • izb
    hálókari..
  • Stann
    Hali!

Azt nem tudjátok, miért van az, hogyha a gépemen csatlakozok a nethez(adsl) egyből lefagy a gép, a start menü is eltűnik, viszont ha nem csatlakozom, minden működik simán? Ugye az ujratelepítésen kívül van más megoldás is, mert az most reménytelen....

Köszi!
  • Madu
    Helósztik kéne egy kis segítség meg akarok írni egy filmet de a C meghajtón nincs elég helyem de viszont a D meghajtómon van rengeteg de a Nero mikor másolja át a CD re a filmet ki írja hogy nincs hely a C meghajtómon, lehet olyat csinálni hogy a D meghajtón foglalja a helyet másoláskor? vagy olyat hogy ne is foglaljon helyet hanem egy ből tegye a CD re?
  • Dj Faustus #6811
    "Valaki nemtud olyan programot, amely településkereső?"
    Nem program szolgáltatás, de megfelelő:
    http://www.utvonalterv.hu/
    http://terkep.lap.hu/

• zserrbo
    Helló mindenkinek!

Kellene a SnagIt 8 programhoz magyarosítás. Honnan tudnék letölteni?
    Vagy legalább hova, kinek kellene írnom, hogy választ kapjak.

Előre is köszönöm.
  • frc0032 #6809
    nagyon köcce!
  • gordonmail
    Valaki nemtud olyan programot, amely településkereső?
  • Ravald
    Hali!
    Volna egy kis Problémám az Ad-Aware Se Personallal kapcsolatban
    Ha elindítom a progaramot egyből visít hogy most azonnal frissíteni kéne mert 100éve nem volt frissítve! frisítem is, de amikor letöltötte a frissítést szépen kiteszi az asztalra ami szokatlan egy kicsit mert minden egyes frissítésnél a pachet szépen kiteszi az altalra ami idegesítő már egy cseppet ha meg a régebbi pacheket kitörlöm hogy lássak is valamit tőlük egyből káromkodik hogy neki arra szüksége van...a frissítést ha ráhúzom az Ad-Aware re nem történik semmi...nem tudom értitek-e a problémát de ami megértette az segítsen kérem!!
  • thomasthomas
    hi!
    segítséget szeretnék kérni a ZoneAlarm -al kapcsolatban.hogyan lehet beállítani azt hogy ha vki rám akar csatlakozni ftp-n keresuztül akkor ne tiltsa le egyből hanem átengedje?az oké hogy mindent megfog de hogyan lehet ezt módósítani?
    csak azért kérdem mert mindig ki kell belőle lépnem hogy csatlakozzak....

előre is kösz a segítséget
  • Szirob
    Sziasztok! Segítséget kérnék windows xp x64 ügyben!
    Kb egy hónapja nyergeltem át 64 bitre, így úgy gondoltam érdemes 64 bites xpre váltani.Nem is volt gond vele kb máig, amikor közölte velem a windows hogy a másolás védelem miatt aktiválnom kell. Aktiválás nélkül be se lép. A legjobb az hogy crackeltem is, nem is etgy cracket próbáltam ki. A crack mindig sikeres. Az activálást mégis kéri a windows. HA activálni szeretnék akkor meg azt írja hogy már activálva van. Indulni mégse indul. Próbálkoztam a bios óráját visszahúzni, leszedni a netet. Hiába. Csökkentett módba ha crackelek sikerül is, de normál módba nem indul továbbra se. Segítséget kérnék hogy tudtok e valami cracket vagy bármit adni. Előre is köszi!
  • Tomicsek
    http://www.oldversion.com/program.php?n=skype

Innen.
  • Tomicsek
    Nincs megoldás erre. Legalábbis én úgy tudom.
  • Tomicsek
    Nekem gond nélkül bejön az oldal. http://portal.msw.hu/news.php
  • frc0032 #6801
    hello!!
    hol tudom letölteni a RÉGI fajta skypeot?
  • zserrbo
    Helló mindenkinek!

Megmondaná valaki, hogy honnan tölthetek le magyarosítást a SnagIt 8 progi-hoz.

Előre is köszönöm.
  • cserre
    Sziasztok!

Az én problémámat tudná valaki orvosolni? Lentebb olvasható mi a gondom.

• kanteam
    Sziasztok!

WMV(10) videokat töltöttem le regisztráltan. Ezek mindegyikéhez 1-1 kód tartozik, így tudom lejátszani őket de CSAK az én gépemen, digitálisan kódolva vannak. Adnátok megoldást a feltörésükre?
    Köszönöm előre is!