20838
Segítséget kérek
-
bombys #6877 Srácok!
Nem tudjátok véletlenül, hogyan lehet használni a Google Talk Beta-t? Nem találok rajta olyan helyet, ahol regelni lehetne, viszont anélkül nem enged be:-((
Köszi, előre is! -
elektor #6876 Az alaplap Asus A8N SLI Deluxe,nos induláskor ennek az állóképe jelenik meg,majd
az adatsor,proci meg AMD 64 Athlon+3200 s(939) A RAM 2x512/400 sams.
Volt benne egy 40Gb.-os winyó azt cseréltük ki 300-as ra.Régi vágyam vol hogy
ne keljen mindíg szorongani a tárhelyet illetően,meg betettünk egy DVD írót mert
csak olvasó volt,de még nem írtam,csak hát a vágy..ugye.Legközelebb ha fejlesztünk
vitára fogom bocsájtani itt a fórumon,hogy mit célszerű.sziasztok.
(írjam le az képernyőn megjelenő adatokat is?) -
Hello
Egy olyan rajzprogramot keresek amivel a GIF képeken átteccővé lehet tenni a hátteret vagy akármit...
Tud valaki ilyet? (több link is jöhet) -
HELP!!
Torrentről töltöttem le XP telepítőt uif kiterjesztésbe és se démontól4 se alcohol nem olvassa be. Pedig iso-ra is átnevezetm.
-
csabiks #6873 fogalmam sincs, flash player reinstall talán? -
Milyen alaplapról van szó? Milyen Bios-szal?
Milyen adatok jelennek meg (valamilyen hibaüzenet is társul a csipogáshoz...) az F1 billentyű lenyomása előtt?
Nem lehet, hogy véletlenűl a floppy-meghajtó (vagy más hasonló) kábele húzódott ki a vinyók cserélgetése közben?
"3 short - Base 64K memory failure - A memory failure has occurred in the first 64K of RAM. The RAM IC is probably bad"
AMI BIOS Beep Codes
"3 short - Keyboard controller reset failure - The keyboard controller has failed or the motherboard circuitry is faulty"
AST BIOS Beep Codes -
Ezt olvasd el. -
elektor #6870 Gyerekek,mi a fenéért sípol 3 rövidet a windors xp. mikor bekapcsolom a pc.-t,
megjelenik egy sor adat legalsó sorban F1.... vagy Enter,leütöm az F1-et akkor
folytatja a betőltést és némi futás után megjelenik az Üdvözöljük felirat.
Winyót cseréltük nagyobbra és komoly textnek vetettük alá /bő 3 óra text/
azóta szarakodik,előtte nem csipogott,mit nem csináltunk jól? -
Lyan Kyj #6869 LOL, felhívtam őket, és kiderült, h ha elérem a 60gb-s letöltési határt, akkor a hó végéig a tizedét kapom sávszélnek....szemetek..köszönöm a segítséget! -
Programvadász #6868 Én is a Macromedia Flash Player-el akarom megnézni a kész flash-feliratot.De nem mutat semmit csak egy üres képet!De ha bezárom a szerkeztő programot(Macromedia FlashMX-t)a flash elmentése után (név.fla néven) és ha megakarom nyitni a név.fla fájl-t akkor azt írja ki a Windows hogy nem találja a fájl-t...De nem értem hogy mért!? -
csabiks #6867 Konfigurálj be egy tűzfalat, futass egy spayware keresőt, ha a probléma nem oldódik, érdeklődj a szolgáltatónál! -
Lyan Kyj #6866 Hello!
A hétvége óta 60-nál feljebb nem megy a letöltésem, pedig alapból 600-zal is tölthetnék (Chello Plusos vok). Szolgáltatónál érdeklődjek, vagy a gépemmel is lehet hiba? -
Itt írtam a lehetőségekről. -
hy all. tud vki olyan címet ahol le van írva h hogyan lehet a legegyszerűbben saját weblapot készíteni? -
csabiks #6863 Macromedia flash playerrel letudod játszani a fileket, amugy én ugy szoktam elmenteni hogy save as és van swf! -
Innen az ASUS oldaláról töltsd le!!! -
alakulat #6861 hi
Tudna vki drivert ASUS K8V-MX alaplaphoz? sürgős lenne -
Programvadász #6860 Macromedia Flash MX-el csinálok egy flash-es feliratot és elmentem valami.swf néven akkor a Flash Player nem jeleníti meg.Ha valami.fla néven mentem el (bezárom a programot)és ha (ismét megnyitom a valami.fla fájl-t a szerkeztővel) akkor azt írja ki hogy a Windows nem találja a fájl-t.Miért?(semmi extra nics csak egy egyszerű flash-es felirat)
-
nem mindegy mi?garanciában van?ha igen vissza kell vinni a céghez, én is azt tettem.
-
Programvadász #6858 Köszönöm!Majd mondom neki!Lenne nekem egy olyan kérdésem hogy van egy ATI Radeon 9550 128mb-os DRR VGA kártyám(kb.1éves),és az a gond vele hogy minden féle színes csíkok jelennek meg amikor "feláll" az XP!Amikor pedig bekapcsolom a gépet és írja ki a dolgokat(az xp betöltése előtt)akkor olvashatatlanná teszi a betűket,tehát így elmossa a betűket vagy valami ilyesmi!Mi lehet a probléma? -
Valaki készítene nekem egy egyedi userbar-t photoshoppal? A szövege: "Drix chat" és ha odafér akkor az oldal címe is: www.drix.on.hu
Én sajna nem értek a ps-hez ezért magam nem tudom megcsinálni....
Köszönöm szépen! -
goofy1984 #6856 Sikerült elővarázsolnom a képeket!!! 
Vettem egy kártyaolvasót. Több programmal is próbálkoztam. Az egyik semmit se tudott vele kezdeni. A másik meg kb 1 óra alatt megtalált minden elveszett és törölt fájlt a kártyán, igaz talált több gigás fájlokat is.
A végén azt mondtam magamnak, adok egy esélyt a Windows ME scandiskjének. Elindítottam, és kb 1 másodperc alatt visszaállította az elveszett képeimet!!!!!
-
nem értek a digitális fényképezőgépekhez!!!hogy tudnék segíteni, ha tudok, természetesen segítek...csak a kérdéstől függ. -
"Szevasztok!Lenne egy olyan kérdésem hogy:hogy tudom egy filmhez a feliratot hozzá tenni az srt fájl-t?(az eggyik ismerősömnek kellene)"
A film neve legyen azonos a felírat nevével, és legyenek egy könyvtárban.
Másrészt egyes DVD-lejátszók nem kezelik rendesen az SRT-t. érdemes átkonvertálni SUB kiterjesztésűvé is. Ez utóbbiban segítségedre lehet a Subtitle Workshop nevű program. -
thx -
Mi köze van a reguláris kifejezéseknek az íráshoz?
Általában keresni szoktak velük, vagy cserélni.
Másrészt milyen reguláris kifejezést akarsz használni? POSIX- vagy Perl-kompatibiliset?
Ha ékezetes karaktereket akarsz meghatározni, akkor az alábbi reguláris kifejezés lehet segítségedre:
[áÁéÉíÍóÓöÖőŐúÚüÜűŰ] -
csabiks #6851 Ahelyett hogy értelmetlen hozzászólásokkal offolsz inkább segíthetnél
-
hihetetlen hirtelen milyen banda keveredett ide...
szevasz.
-
csabiks #6849 Szinte biztos vagyok benne hogy nem vesztek el a képek, a problémádra pedig talán egy megoldás segíthet : elindítod a microsoft képolvasót, ugyanis az én kodak fényképezőgépemhez kapott program szinte szánalmas, a microsoft több dolgot tud ..
Szerintem próbáld ki , egy próbát megér! -
Ez alapján ékezetet hogy lehet írni? -
hoppá, te megint a html-es vagy!!! 
a filmfájl mellé teszed...nem? -
Programvadász #6846 Szevasztok!Lenne egy olyan kérdésem hogy:hogy tudom egy filmhez a feliratot hozzá tenni az srt fájl-t?(az eggyik ismerősömnek kellene) -
goofy1984 #6845 Hello!
2 problémám van:
1. A fényképezőgépemről a képeket csak a hozzá kapott programmal tudom felmásolni a gépre. El is indítottam és megkezdtem a másolási műveletet. Ment a képek felismerése, meg minden, de egyszercsak egy hibaüzenet jelent meg a másolás előtt, mikor leOK-ztam, abbamaradt a folyamat. A képeket nem másolta át gépre és a fényképezőgépen is azt írja ki, hogy nincs a memóriakártyán kép, viszont a hátralévő képek száma annyi, mintha még rajta lennének a képek (554 fér rá és 173-at ír ki). Próbáltam mégegyszer a programmal átmásolni, de nem talált a fényképezőn képet, így nem csinált semmit. Elvittem a memóriakártyát egy ismerőshöz, akinek van kártyaolvasója, hogy hátha ott tudunk valamit csinálni, mert a kártyát nálam csak a fényképezőgép programja tudja kezelni és csakis az látja. A kártyán a 256 MB-ból kb 70 MB volt szabad, de egyik mappában se volt semmi (rejtett fájlok mutatása be volt kapcsolva).
Elő lehetne varázsolni a képeket valahogyan, valamilyen programmal a kártyáról?
2. Akihez elvittem a memóriakártyát írt egy e-mait: elvesztek a képei és az e-mailjei a számítógépéről. Kb ugyan az van nála, mint nekem a kártyával.
Ez most hogyan lehetséges? Attól elszállhattak a fájljai, hogy rádugta a kártyámat? -
minden böngésző ugyanannyit tölt le,de pl tűzfalakban be lehet állítani,h reklámokat,meg bannereket blokkolja,és akkor kevesebb fájlt tölt le -
És végül is hol kell a biosban, érdekelne. -
balcsi70 #6842 Na végül sikerült már megoldani.Kössz a segitséget. -
balcsi70 #6841 Na ilyet mondott az ismerösöm.a bios-a az phonix, az alaplap az MSIPM8M2-V ha esetleg ez igy segit és ennél a biosba meg tudnád mondani hogy azon belül hol található. -
balcsi70 #6840 mindjárt megirom hogy milyen bios-esetleg ha ugy tudnál segiteni. hogy azon belül hol. Kössz.
-
talán az integrated peripherals -
balcsi70 #6838 Hol kell keresni? Advenced Setup? és esetleg azon belül? mi a neve?