20838
Segítséget kérek
  • bombys
    Srácok!

Nem tudjátok véletlenül, hogyan lehet használni a Google Talk Beta-t? Nem találok rajta olyan helyet, ahol regelni lehetne, viszont anélkül nem enged be:-((

Köszi, előre is!
  • elektor
    Az alaplap Asus A8N SLI Deluxe,nos induláskor ennek az állóképe jelenik meg,majd
    az adatsor,proci meg AMD 64 Athlon+3200 s(939) A RAM 2x512/400 sams.
    Volt benne egy 40Gb.-os winyó azt cseréltük ki 300-as ra.Régi vágyam vol hogy
    ne keljen mindíg szorongani a tárhelyet illetően,meg betettünk egy DVD írót mert
    csak olvasó volt,de még nem írtam,csak hát a vágy..ugye.Legközelebb ha fejlesztünk
    vitára fogom bocsájtani itt a fórumon,hogy mit célszerű.sziasztok.
    (írjam le az képernyőn megjelenő adatokat is?)
  • GyimiGábor
    Hello

Egy olyan rajzprogramot keresek amivel a GIF képeken átteccővé lehet tenni a hátteret vagy akármit...
    Tud valaki ilyet? (több link is jöhet)
  • ffxi
    HELP!!
    Torrentről töltöttem le XP telepítőt uif kiterjesztésbe és se démontól4 se alcohol nem olvassa be. Pedig iso-ra is átnevezetm.
  • csabiks
    fogalmam sincs, flash player reinstall talán?
  • Dj Faustus #6872
    Milyen alaplapról van szó? Milyen Bios-szal?
    Milyen adatok jelennek meg (valamilyen hibaüzenet is társul a csipogáshoz...) az F1 billentyű lenyomása előtt?
    Nem lehet, hogy véletlenűl a floppy-meghajtó (vagy más hasonló) kábele húzódott ki a vinyók cserélgetése közben?

"3 short - Base 64K memory failure - A memory failure has occurred in the first 64K of RAM. The RAM IC is probably bad"
    AMI BIOS Beep Codes

"3 short - Keyboard controller reset failure - The keyboard controller has failed or the motherboard circuitry is faulty"
    AST BIOS Beep Codes
  • Tomicsek
    Ezt olvasd el.
  • elektor
    Gyerekek,mi a fenéért sípol 3 rövidet a windors xp. mikor bekapcsolom a pc.-t,
    megjelenik egy sor adat legalsó sorban F1.... vagy Enter,leütöm az F1-et akkor
    folytatja a betőltést és némi futás után megjelenik az Üdvözöljük felirat.
    Winyót cseréltük nagyobbra és komoly textnek vetettük alá /bő 3 óra text/
    azóta szarakodik,előtte nem csipogott,mit nem csináltunk jól?
  • Lyan Kyj
    LOL, felhívtam őket, és kiderült, h ha elérem a 60gb-s letöltési határt, akkor a hó végéig a tizedét kapom sávszélnek....szemetek..köszönöm a segítséget!
  • Programvadász
    Én is a Macromedia Flash Player-el akarom megnézni a kész flash-feliratot.De nem mutat semmit csak egy üres képet!De ha bezárom a szerkeztő programot(Macromedia FlashMX-t)a flash elmentése után (név.fla néven) és ha megakarom nyitni a név.fla fájl-t akkor azt írja ki a Windows hogy nem találja a fájl-t...De nem értem hogy mért!?
  • csabiks
    Konfigurálj be egy tűzfalat, futass egy spayware keresőt, ha a probléma nem oldódik, érdeklődj a szolgáltatónál!
  • Lyan Kyj
    Hello!

A hétvége óta 60-nál feljebb nem megy a letöltésem, pedig alapból 600-zal is tölthetnék (Chello Plusos vok). Szolgáltatónál érdeklődjek, vagy a gépemmel is lehet hiba?
  • Dj Faustus #6865
    Itt írtam a lehetőségekről.
  • technodome
    hy all. tud vki olyan címet ahol le van írva h hogyan lehet a legegyszerűbben saját weblapot készíteni?
  • csabiks
    Macromedia flash playerrel letudod játszani a fileket, amugy én ugy szoktam elmenteni hogy save as és van swf!
  • Qwerty4
    Innen az ASUS oldaláról töltsd le!!!
  • alakulat
    hi

Tudna vki drivert ASUS K8V-MX alaplaphoz? sürgős lenne
  • Programvadász
    Macromedia Flash MX-el csinálok egy flash-es feliratot és elmentem valami.swf néven akkor a Flash Player nem jeleníti meg.Ha valami.fla néven mentem el (bezárom a programot)és ha (ismét megnyitom a valami.fla fájl-t a szerkeztővel) akkor azt írja ki hogy a Windows nem találja a fájl-t.Miért?(semmi extra nics csak egy egyszerű flash-es felirat)
  • Qwerty4
    nem mindegy mi?garanciában van?ha igen vissza kell vinni a céghez, én is azt tettem.
  • Programvadász
    Köszönöm!Majd mondom neki!Lenne nekem egy olyan kérdésem hogy van egy ATI Radeon 9550 128mb-os DRR VGA kártyám(kb.1éves),és az a gond vele hogy minden féle színes csíkok jelennek meg amikor "feláll" az XP!Amikor pedig bekapcsolom a gépet és írja ki a dolgokat(az xp betöltése előtt)akkor olvashatatlanná teszi a betűket,tehát így elmossa a betűket vagy valami ilyesmi!Mi lehet a probléma?
  • daxan
    Valaki készítene nekem egy egyedi userbar-t photoshoppal? A szövege: "Drix chat" és ha odafér akkor az oldal címe is: www.drix.on.hu
    Én sajna nem értek a ps-hez ezért magam nem tudom megcsinálni....

Köszönöm szépen!
  • goofy1984
    Sikerült elővarázsolnom a képeket!!!
    Vettem egy kártyaolvasót. Több programmal is próbálkoztam. Az egyik semmit se tudott vele kezdeni. A másik meg kb 1 óra alatt megtalált minden elveszett és törölt fájlt a kártyán, igaz talált több gigás fájlokat is.
    A végén azt mondtam magamnak, adok egy esélyt a Windows ME scandiskjének. Elindítottam, és kb 1 másodperc alatt visszaállította az elveszett képeimet!!!!!
  • Qwerty4
    nem értek a digitális fényképezőgépekhez!!!hogy tudnék segíteni, ha tudok, természetesen segítek...csak a kérdéstől függ.
  • Dj Faustus #6854
    "Szevasztok!Lenne egy olyan kérdésem hogy:hogy tudom egy filmhez a feliratot hozzá tenni az srt fájl-t?(az eggyik ismerősömnek kellene)"
    A film neve legyen azonos a felírat nevével, és legyenek egy könyvtárban.
    Másrészt egyes DVD-lejátszók nem kezelik rendesen az SRT-t. érdemes átkonvertálni SUB kiterjesztésűvé is. Ez utóbbiban segítségedre lehet a Subtitle Workshop nevű program.
  • akyyy
    thx
  • Dj Faustus #6852
    Mi köze van a reguláris kifejezéseknek az íráshoz?
    Általában keresni szoktak velük, vagy cserélni.

Másrészt milyen reguláris kifejezést akarsz használni? POSIX- vagy Perl-kompatibiliset?

Ha ékezetes karaktereket akarsz meghatározni, akkor az alábbi reguláris kifejezés lehet segítségedre:
    [áÁéÉíÍóÓöÖőŐúÚüÜűŰ]
  • csabiks
    Ahelyett hogy értelmetlen hozzászólásokkal offolsz inkább segíthetnél
  • Qwerty4
    hihetetlen hirtelen milyen banda keveredett ide...szevasz.
  • csabiks
    Szinte biztos vagyok benne hogy nem vesztek el a képek, a problémádra pedig talán egy megoldás segíthet : elindítod a microsoft képolvasót, ugyanis az én kodak fényképezőgépemhez kapott program szinte szánalmas, a microsoft több dolgot tud ..
    Szerintem próbáld ki , egy próbát megér!
  • akyyy
    Ez alapján ékezetet hogy lehet írni?
  • Qwerty4
    hoppá, te megint a html-es vagy!!!
    a filmfájl mellé teszed...nem?
  • Programvadász
    Szevasztok!Lenne egy olyan kérdésem hogy:hogy tudom egy filmhez a feliratot hozzá tenni az srt fájl-t?(az eggyik ismerősömnek kellene)
  • goofy1984
    Hello!
    2 problémám van:
    1. A fényképezőgépemről a képeket csak a hozzá kapott programmal tudom felmásolni a gépre. El is indítottam és megkezdtem a másolási műveletet. Ment a képek felismerése, meg minden, de egyszercsak egy hibaüzenet jelent meg a másolás előtt, mikor leOK-ztam, abbamaradt a folyamat. A képeket nem másolta át gépre és a fényképezőgépen is azt írja ki, hogy nincs a memóriakártyán kép, viszont a hátralévő képek száma annyi, mintha még rajta lennének a képek (554 fér rá és 173-at ír ki). Próbáltam mégegyszer a programmal átmásolni, de nem talált a fényképezőn képet, így nem csinált semmit. Elvittem a memóriakártyát egy ismerőshöz, akinek van kártyaolvasója, hogy hátha ott tudunk valamit csinálni, mert a kártyát nálam csak a fényképezőgép programja tudja kezelni és csakis az látja. A kártyán a 256 MB-ból kb 70 MB volt szabad, de egyik mappában se volt semmi (rejtett fájlok mutatása be volt kapcsolva).
    Elő lehetne varázsolni a képeket valahogyan, valamilyen programmal a kártyáról?
    2. Akihez elvittem a memóriakártyát írt egy e-mait: elvesztek a képei és az e-mailjei a számítógépéről. Kb ugyan az van nála, mint nekem a kártyával.
    Ez most hogyan lehetséges? Attól elszállhattak a fájljai, hogy rádugta a kártyámat?
  • hunbasser
    minden böngésző ugyanannyit tölt le,de pl tűzfalakban be lehet állítani,h reklámokat,meg bannereket blokkolja,és akkor kevesebb fájlt tölt le
  • Tomicsek
    És végül is hol kell a biosban, érdekelne.
  • balcsi70
    Na végül sikerült már megoldani.Kössz a segitséget.
  • balcsi70
    Na ilyet mondott az ismerösöm.a bios-a az phonix, az alaplap az MSIPM8M2-V ha esetleg ez igy segit és ennél a biosba meg tudnád mondani hogy azon belül hol található.
  • balcsi70
    mindjárt megirom hogy milyen bios-esetleg ha ugy tudnál segiteni. hogy azon belül hol. Kössz.

• biomage
    talán az integrated peripherals
  • balcsi70
    Hol kell keresni? Advenced Setup? és esetleg azon belül? mi a neve?