20838
Segítséget kérek
  • berlin
    HELP! HELP! HELP!

Hali!

Az lenne a problémám, hogy az írott (bizt. másolat) lemezeimen a zeneszámok 44 bájtos audió CD Trackek.
    Nem tudom őket másolni (összeszerkeszteni adott albumokat) hisz egy teljes lemez sincs 1 egész kB.
    Próbáltam már a dzsámpert variálni, de akkor is minden vinyóról Néróval kiírt MP3 fájlok ilyen 44 bájtos cd audio trackek lesznek.

Mi lehet a probléma?
    Kérem, aki tud, segítsen.

Köszi:
    Bea

Ui.:
    ezeket a 44 bájtos fájlokat már nem tudom tovább írni.
    Szeretnék végre újra egészséges méretű audiófájlokat látni a képernyőn! :)
    Nem tudom, hogy hol lehet a hiba, vagy mit rontottam el...
  • rrtheking
    Sikerült,de hogy lehetne megoldani hogy használhassam az MSN-t ?
  • Tomicsek
    Ne a pipát vedd ki hanem az autoruns progival töröld.
  • rrtheking
    De én szeretném még használni az MSN em ,hiába veszem ki a pipát,mikor kilépek a programból akkor berak egy ujabb hivatkozást,szoval ugyanaz mintha nem csináltam volna semmit.
  • Tomicsek
    Azért írja a hibaüzenetet, mert nem törölted. Töröld ki!! az automatikus indításból. A Nortonnal nem foglalkozom, bűnös, inkább ne engedte volna be.
  • rrtheking
    A spywereTerminator exe most kitörölte,de amikor bejön a windows,hibaüzenet van hogy ezt a mssglsnt.exe t nem találja,az autorun progi ban meg azt írja hogy az exe összefüggésben lehet a felhasználói profilokkal,és ezért nem ajánlatos kivenni,nem fog most összeomlani a rendszerem?
    A hiba mgoldódott vagyis be tudok lépni a Norton Antivírusba,csak én előzőleg a programok hozzáadásánál eltávolítottam,onnan kiment de a program file s ban még mindíg bent van,ha onnan kitörlöm akkor megfog szűnni a tűzfal védelme?csak mert az MSN nem enged be mert A norton Antivirus blokkolja a portját
  • Tomicsek
    Ezzel is megpróbálhatod leszedni, vagy http://www.spywareterminator.com/dnl/files/9/SpywareTerminator.exe

Csökkentett rákereshetsz (MSSQLSNT.EXE).
  • rrtheking
    A C:/Windows/Prefetch könyvtárban találtam a fájlra egy hivatkozást de a system32 ben nincs bent.
  • Programvadász
    Már megoldottam!
  • Tomicsek
    Csökkentett módban csinálj egy vírusírtást. A bűnös C:/WINDOWS/SYSTEM32/mssqlsnt.exe, vagy töröld kézzel.Utánna szedd ki az automatikus indításból.
  • rrtheking
    És most vettem észre hogy hiába veszem ki a pipát előle,mert utánna elindítottam az autoruns progit mégegyszer és azt láttam hogy létrehozott a vírus még eggy hivatkozást,az elől is ki vettem a pipát de amint bezárom a progit mindíg létrehoz mégeggyet!
  • rrtheking
    Ott megtaláltam,de addig szerintem nem érdemes ujarindítanom a gépet amíg a prevx1 et nem tudom beüzemelni,azt hogy tudnám megcsinálni.
    Azt írja hogy nem tud aktiválódni és hogy győződjek meg arról hogy van e net elérésem
  • Tomicsek
    Autoruns ezzel nézd meg.
  • rrtheking
    És az hogy nekem nincs bent az msconfigban az a bejegyzés amit elvileg ki kéne iktatni
  • rrtheking
    Csak az a baj hogy amikor ebben a bizonyos prevx1 programban arra megyek hogy free trial,akkor azt írja hogy nem észleli az internetes kapcsolatomat,ilyenkor mit kell tenni? WLAN on keresztül megy a netem
  • rrtheking
    Trubadur,igazad lehet,szerintem is az MSN es vírusról van szó,köszönöm a segítséget.
  • Tomicsek
    Lehet, hogy ez a megoldás? http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1045698393 #39
  • zolo
    Én mostanában MSN-en kaptam egy vírust,amivel a gépem hasonló problémát mutatott.Se a nodot, se a Spybootot nem lehetett elindítani, windows biztonsági központot letiltott, netről nem lehetett letölteni vírusírtót, stb.
    Próbáld meg a Vezérlőpult/Felügyeleti eszközök/Szplgáltatások menüben visszakapcsolni, ha nem megy, nekem csak a win újrarakása szedte le a vírust.
  • Programvadász
    Van egy ISO fájlom amit IsoBuster-el szeretnék kibontani de van egy MAPS nevű mappa(persze a MAPS nevű mappán kívül több fájl is van de azzal semmi gond) és abban van 9 fájl és a 8.9. fájl hibás!Mit lehet tenni?Kilehet javítani vagy kilehet valahogy bontani a fájl-t.hogy működjön is?!???
  • zolo
    Hali
    Word, Excel és Acrobat dokumentumokból lehet konverzióval txt formátumú fájlt csinálni?
  • Tomicsek
    Avast
  • rrtheking
    Az Avast micsoda?
  • Black Hawk
    Sziasztok! Kéne egy kis segítség. Van egy pár száz éves Toshiba Satelite Pro420-as laptomom, amit leginkább szövegszerkesztésre használok. Na most sikerült elérnem valamilyen billentyűkombinációval, hogy ne működjön. Valószínűleg az "FN" és valamelyik másik gomb segítségével. Nincs valakinek ötlete, mivel lehet alapállapotba állítani a billentyűzetet, mert már 3 napja próbálkozom eredmény nélkül. Előre is köszi
  • Qwerty4
    nekem van:F-prot, Avast pl.
  • Black Hawk
    nod vagy avg hajrá job 5letem nincs
  • rrtheking
    Sziasztok!
    Norton Antivirus viruskereső progit használok és az lenne a problémám hogy amikor megnyitom a programot,kb 2 másodrec múlva magától bezárul,azért gondoom hogy ez virus és nem programhiba,mert ha a windows ontézőben megnyitom a program mappáját akkor meg az intéző zárul be.És hogyha interneten le szeretnék tölteni egy másik viruskereső programot,amikor rákattintok a program letöltését szolgáló linkre akkor meg az internet explorer zárul be.
    Kérem Segítsetek!

És még annyi lenne hogy ha nem birom megnyitni a norton internet security t akkor valahogy ki tudom kapcsolni a tűzfalat?
  • Qwerty4
    Hát az természetes mostmár.
  • Dj Faustus #6930
    "Hell, valaki tud olyan progit, amivel winfoson belül tudom állítani a partíciók méretét??"
    Partition Magic
  • tobias88
    Hell, valaki tud olyan progit, amivel winfoson belül tudom állítani a partíciók méretét??
  • Dj Faustus #6928
    "Sziasztok! Meg szeretném szüntetni az internethozzáférést egy munkahelyi hálózat számítógépén, anélkül, hogy megszűnne az egyéb hálózati kapcsolat."
    Ha van a hálózatnak tűzfala (illene hogy legyen!), akkor ott, az adott gépre blokkolni kell a belső hálózaton kívüli kommunikációt.
  • Dj Faustus #6927
    "Jól gondoltam?"
    Jól. Csak ésszel használd - ne rombold vele a fórumot.
  • Dj Faustus #6926
    A memory test bypass windows 98 install keresőszavakra a következő találatok megadják a választ (a setup.exe kapcsolói):

/nm This switch bypasses the minimum hardware requirement test. This tests for a minimum of a 486/66DX central processing unit (CPU) and 16 megabytes (MB) of memory.

/nm Bypass running the minimum system hardware requirement test.
  • gadna
    Hali.

Az lenne a kérdésem, miszerint van egy 486-os laptop, amire a win98 nem akar felmenni mégpedig kevesli a memóriát, ami 20 Mbyte a gépben.
    Tud-e valaki olyan megoldást, ami kikerüli a memória ellenőrzést a win telepítésekor?

Memóriát nem veszek bele, meg más op rendszert se teszek rá.

• Qwerty4
    mért nem itt kérdezted előre?miért kellett egy topicot is nyitni ennek a kérdésnek?
  • boreus
    Sziasztok! Meg szeretném szüntetni az internethozzáférést egy munkahelyi hálózat számítógépén, anélkül, hogy megszűnne az egyéb hálózati kapcsolat. Csak a netet kellene megszüntetni úgy, hogy egy gyakorlott XP-használó se tudja visszaállítani (tehát nem jelszavas blokkolásra és egyéb trükkökre gondolok, hanem valami agyafúrtabb ötlet kéne). Kösz előre is!
  • Qwerty4
    Köszi.
    Tehát feltöltöm a képet a kepfeltoltes.hu-n, majd ott kapok egy linket amit pl. fórumokba szeretnék betenni(az sg-re amelyik nem engedélyezi a kepfeltoltes.hu használatál), azt a linket bemásolom a href.hu-ra, majd abbó csinál vmit ami megtéveszti az sg-t.Jól gondoltam?
  • Dj Faustus #6921
    "tudtok képfeltöltő oldalt aminek nem .php a kiterjesztése, hanem .htm vagy .html?a 3dmaxos nem működik."
    A képfeltöltést szerveroldali szkripttel lehet megoldani, így .htm kiterjesztésű oldal nemigazán jöhet szóba.

Én ezt és ezt a szolgáltatást javaslom. Az első a képfeltöltő weboldal, a második az sg.hu megtévesztéséhez szolgáló linkelrejtő oldal.
  • Dj Faustus #6920
    VLC Media Player
    MPlayer
  • zserrbo
    A Windows media playeren kívül melyik lejátszóval lehet online videót lejátszani és hogyan kell beállítani?

Előre is köszönöm.
  • Qwerty4
    tudtok képfeltöltő oldalt aminek nem .php a kiterjesztése, hanem .htm vagy .html?a 3dmaxos nem működik.