20838
Segítséget kérek
-
igen - úgy ahogy írta. -
Újraindítottál? -
ez sem oldotta meg :S -
Akkor megsérült az uxtheme.dll fájlod. Megoldod. Itt. Cseréld ki, le van írva.
vagy itt a #6 hozzászólás. -
Alap theme hogy lehessen látni mi a gond -
mardal #7071 Ez a hibám úgy lett hogy fel akartam tenni egy joypad telepítőjét és lefagyott.Nyomtam egy resetet és utána egyből ez lett.Erre is jó ez a megoldás? -
Nem tudja bemountolni azt a meghajtót, amiről az oprendszert kéne betöltenie. Ki kéne próbálni egy másik gépben, hogy látja-e, nem sérültek-e az adatok (ScanDisk-kel vagy valamilyen más progival). -
Style xp cseszte el, de hiába raktam újra és állítgattam benne nem sikerült megoldani a hibát. (próbaképpen néztem meg milyen, hátha jobb mint a wb, tévedtem..)
Egyébként ahogy nézem itt nem téma gond lehet, próbálkoztam már a gyári beállításokal korábban is, sikertelenül. (a reg file sem oldotta meg)
kép -
moonman #7068 Link -
mardal #7067 Hello.Tudtok nekem segíteni?A gépen nem akar elindulni behoz egy kék ablakot és azt írja ki:unmountable_boot_volume .Sajna csökkentet módban sem lesz jó.Tudtok valami megoldást vagy csak az újratelepítés segíthet? -
Na akkor, raktál fel valamilyen progit Spyle xp, Windows Blinds vagy hasonló?
A témák szolgáltatás fut? Link.
Alapértelmezett témák helyreállítása. Link.
Ezeket próbáld meg. -
megprobáltam mindent hogy ugyan azt a tünnetet elöidézni sajna nem sikerült
de néz meg valamit enditsd el a megjelenitést klik asztal fül aztán az asztali elemek testreszabása web fül ott mindent kapcsolj ki -
"Ezen az oldalon található egy média-átalakító de nemtudom mire lehet használni?"
A 100 Mbps-es Fast-Ethernet hálózatok (hálókártya+/router+csavart érpáras vezetékek (UTP)+telefoncsatlakozó-szerű RJ-45 csatlakozókkal) hatótávolságát lehet vele növelni (ugyanis maximum 100m - sőt egyes esetekben kisebb - hatótávolsága).
Tehát a média-konverter egyik csatlakozójára rákötöd az Ethernet-hálózatot, a másikra az optikai kábelt, az optikai kábel másik végén (erősítés nélkül maximum 2 km távolságra) ráraksz még egy ilyen média-konvertert, és arra rákötheted a másik Ethernet-hálózatot. -
semmilyen csak színek közül lehet választani. -
milyen háttér van? -
Továbbra sem tudja senki hogy miért nem lehet hátteret váltani windowsban? -
Programvadász #7060 Ezen az oldalon található egy média-átalakító de nemtudom mire lehet használni?Van egy leírás azon az oldalon (amit ide belinkeltem)a leírás azt írja hogy:"A D-Link DFE-855 egy olyan Fast Ethernet médiaátalakító, amiről az továbbítási jeleket fordít le, egy csavart-100 BASE-FX száloptika-kábelre párosít 100 BASE-TX kábelt. Ez hálózati adatátvitel-távolságokat terjeszt ki a vörösréz drót 100 méteres korlátozásán túl két kilométer egy maximumára azáltal, hogy teljesen száloptika-kábelt használ, kétirányú."Nem nagyon értem.Szerintetek mire váló és hogyan lehet használni??? -
valaki #7041 plz segitsen -
balcsi70 #7058 Moonman,+Peti1 kössz a választ. -
ÚÚÚÚÚÚÚÚRIIIIISTTTTTTTTEEEEEEENNN!!!! Megse néztem, hogy van e benne pöcök, ekkora barom nem lehetek!!! -
Ahogy balcsi70 is mondta a jumperolás (<off>van erre valami magyar szó?</off>) a megoldás. A master meghajtó legyen a master, a slave pedig slave. Ne állítsc egyiket se cable selectre!
Másrészt a master meghajtót érdemes a kábel végére, a slave meghajtót a kábel közepére rakni.
-
"Először is az outlook expressben van bounce funkció? Ha igen azzal hogyan csinálhatnám az előbb leírtakat."
Elvileg arra szolgál a mail bounce, hogy ha nem sikerült volna a levél kézbesítése, akkora mailer daemon visszaküld egy ilyen üzenetet.
Ezt lehet használni spam elleni védekezésre is (nem a mailer daemon küldi vissza azüzenetet, hanem te).
Az outlookban nincsen ilyen funkció, de lehet beszerezni spamszűrő funkciójának beillesztve.
"Hogyan lehet a SMTP protokolt közvetlenül használni?"
Így. Vagy megoldható valamilyen szerveroldali nyelv (PHP, ASP, JSP,...) segítségével. -
moonman #7054 Ha nem kell a tálca, asztal stb. akkor állítsd le.
Az explorer az nem az Internet Explorer, hanem a Windows ablakkezelője.
De ha más ablakkezelőt használsz akkor leállíthatod, egyébként a feladatkezelőből újranidítható miután leállítottad. -
Peti1 #7053 az explorer.exe-t nem szabad leállitani, az a Windows futtatója!! -
mindenki csak segítséget kér de senki nem válaszol... :( -
balcsi70 #7051 A(jumper-olás)? remélem jol irtam :) az egyik master-ként kell legyen a másik slave. - szerintem. -
Hell, lenne 1 olyan problémám, hogy vettem még 1 dvd írót, de a gép csak akkor indul el, ha csak az egyik van bedugva!! A kábelek 100% hogy jók, mert kipróbáltam! Mi lehet a gond akkor?? Ugyanarra az adatkábelre vannak dugva! -
balcsi70 #7049 Sziasztok.Van egy két progi amit le szeretnék állitani a Win Feladatkezelöben,pl explorer.exe 34340 k.(sohs nem is használom az explorert)de ezt hol állitsam le?mert ha ott nyomok egy jobb klikk és folyamat leállitása akkor ezt irja ki.Figyelmeztetés:Nem kivánt eredményekkel,többek között adatvesztésel jár.Vagy valahol máshol kéne leállitani? Kössz a segitséget. -
csá Dvd filmet hogyan tudok átformálni Iso-ra?mert csak úgy tudnám felteni
-
balcsi70 #7047 Sziasztok.Hátha valaki tud segiteni.Mi az amit most nem jol csináltam.Letöltöttem egy PS2-es játékot,(RAR-os 482Mb)kicsomagoltam és kijött egy másik becsomagolt mappa,(ISO).A Nero-val képfájlként (CD/DVD kép lemezre mentése)kiirtam,(ki akartam irni)DVD-re de nem engedte,mind valami hülyeséget ir ki,hogy sajnos erre a fajta dvd-re nem lehet irni kérem helyezzen be egy CD-R ,CD-RW.-t.Na ekkor beraktam egy CD-t,ki is irta,tehát rajta van a cd-n(régebben is igy irtam ki csak DVD-re),és berakva a PS2-be semmi reakció.(a gép csippelt,tehát a többi dvd-t viszi.Mi az ami nem jó szerintetek? Kössz a válaszokat. -
zserrbo #7046 Helló mindenkinek!
Van 1 nagy problémám! Először próbáltam ki levelező programot, ráadásul az outlook expressel kezdtem. Nem mondom, hogy nem jó, de szerintem nem a legjobb.
Na mindegy szóval beállítottam az egyik freemail-es e-mail fiókomra. A gond ezzel csak az, hogy az összes bejövő e-mailemet letöltötte és letörölte a fiókomról. Ez nagyon nem jó, mert ha máshonnan nézem meg a fiókomat, akkor nem látom a régebbi tartalmát. Utánakérdeztem a freemail ügyfélszolgálatánál és közülték, hogy a levelek visszatöltésére nincs lehetőség. Erre én is számítottam. Főleg, hogy miért is menne minden simán . Aztán megkérdeztem, hogyan lehetne úgy először egy másik e-mail címemre feltölteni a leveleket aztán meg vissza, hogy a feladók címe és a tárgya maradna az eredeti állapotban. Úgy, mintha eredeti címről érkezett volna.
Ez volt a válasz: "Ha a levelezoprogramjaban van bounce funkcio, azzal ezt megteheti"
És még megkérdeztem nincs-e valami kiskapu: "Levelezoprogram kikerulesevel, az SMTP protokoll kozvetlen hasznalataval ez megoldhato, bar sok, esetleg mellekleteket is tartalmazo level eseten
tobb, mint nehezkes."
Igenm sok levélről van szó számszerint 280db-ról.
Először is az outlook expressben van bounce funkció? Ha igen azzal hogyan csinálhatnám az előbb leírtakat.
Hogyan lehet a SMTP protokolt közvetlenül használni?
Részletesen írja le, aki segít, ha lehet.
Előre is köszönöm.
-
Van egy Routerem, melyről net jön.
Nem lehet ehhez a Routerhez úgy kapcsolódni, hogy egy másik Router Static IP vel felcsatizzon az első Routerre? -
Még mindíg gondom van az időzítéssel. Rárakom a gangssávot a filmre és a hang az sokkal előbb van mint a kép. Az elejét beállítom jól illeszkedik hozzá, de amikor a film megy előre, akkor a felirat meg késik. Mi lehet a baj? Segítsen valaki légyszi! -
még valami van egy tv tunerem és line in be megy a hang bekapcsolom a recordban a lineint és amikor elinditom a felvételt a tuner progiban akkor lenémitja a line int :( -
a kérdésem az lenne mit csináljak? -
van egy nagy problémám megprobáltam mindent amit lehetet
na problémám az hogy ha klikelek valamire vagy csak simán elinditok egy progit a fülhalgaton egy hangos katanást lehet halani csak akkor megy el a hang ha a recording controllban kiválasztom a line int ha a micben van akkor kattog
driver hiba kizárva eltávolitotam minden drivert meg kodeket és az eredeti drivert telepitetem de ugyan az van
ara gyanakszom hogy a windowssal van a probléma vagy a kártyával
"creative soundblaster 5.1" -
oké köszi de ezt a részét mint már mondottam megoldottam.
most leginkább a hang ráillesztés és az időzítés érdekel. -
joiner
avi, mpg, mpeg, wmv, asf, wma, mp3, m1v, m2p, m2v, wav, rm, ram.
Valószínüleg a bitráta különbözött az lehetett a gond. -
Összefűzés megvan! Sikerült! :)
Már csak az lenne az egyetlen kérdésem, hogy hogyan tudom a magyar hangsávot hozzáadni a videóhoz és kb 7 mp csúszás van, szal időzítenem is kell. Azt hogyan kell csinálni? -
Hát mégsem megy az a Virtual Dub os dolog. Még azt sem engedi hogy megnyissam a 2. fájlt. Valami baja van a VBR vagy mp3 hanggal. Hogy tudnám jól megcsinálni?
Szóval azt akarom csinálni hogy az 1-es számú avit összefűzöm a 2-es számú avival, és aztán egy hangsávot rárakok amit még időzíteni is kell aztán.
Ilyenre alkalmas program van ami nem Vdub? Csakmert nekem ez nagyon nem megy. :(
Pedig nagyon meg szeretném csinálni...