20838
Segítséget kérek
-
zserrbo #7316 Ezzel még egyszer sem találkoztam vagy talán egyszer igen. Csak anyit tudok hozzáfűzni, hogy valami ilyesmit jelent: A közvetlen linket eltávolították erről a domainről. Látogass el az ImageShack.us oldalra, hogy ingyenesen tudj képet tárolni, nem vízjelet vagy zsogorított képet. Közvetlen linket kapsz(ha jól értem). Nincs "regisztráció".
Mégegyszer mondom, nem biztos, de talán valami ilyesmit jelent.
Valaki más biztos jobban el tudja magyarázni neked. -
sziasztok.az volna a kérésem,hogy vki hozzáértő véleményezze ezt a képet mert nem igazán értem :ha lehet szájbarágósan!!!! köszönön. ez azért kellene mert azt mondták más fórumon,hogy ilyen videó kari nincs -
más a verzió gondolom -
bandeszbiro #7313 HI ALL!
Olyan problémám lenne, hogy az internet explorer -rel nem tudom teljes körűen kihasználni a gmail által adott lehetőségeket! Ez először furcsán hangzik de megmagyarázom:
Ha a munkahelyi gépemen akarok levelet írni ,akkor kicsi a box ( ahova írni kell ), vmint nem adottak a formázási lehetőségek pl.: betűnagyság, piszkozat törlése stb... ( Eddig is volt már hasonlóval szerencsém, de akkor úgy gondoltam, hogy a böngészővel lesz a gond, mivel akkor OPERA-t használtam, na mind1 ). De, ha otthon jelentkezem be a fiókba, akkor minden okés, normális minden, pedig otthon is ugyanaz az explorer van fennt!!!! Tehát nem tudom mi lehet a probléma, hiszen elméletileg mindenhonnan működnie kellene!
HA TUD VKI SEGÍTENI AKKOR, LÉGYSZI SEGÍTSEN!!! FONTOS LENNE!!!
VAGY IDE A FÓRUMBA ÍRJ, VAGY JÖHET A [email protected] címre is a VÁLASZ!
Előre is köszi! -
http://www.google.hu/search?client=firefox-a&rls=org.mozilla%3Ahu%3Aofficial_s&hl=hu&q=text+smileys&meta= -
csá én
/ /) .
(O.o)
(><)
/_|_)
ilyeneket keresek és hasonlóakat honnan tudnék szerezni ilyenekt ?
pl: 24
kösz előre a választ -
kössz -
beállítottam, de nem volt olyan hogy az összes letöltése -
tomo #7308 flashgot kell neked
http://www.flashgot.net/whats
ezzel tudod hasznalni a flashget et firefoxon.
es sok egyeb letoltesvezerlot is.- -
cicamisa #7307 Valszeg nem állítottad be a Getright-ot!Azt közbe működni fog! -
Hell, feltettem a getrightot, mert aszonta valaki hogy együttműködik a mozilla firefoxal, azt közben nem! nincs egy olyan letöltő progi, amivel ha van 20 fájl, kiad egy olyan lehetőséget, hogy mind letöltése?? internet exp.hez van a flashget, de mozillához?? -
igen, de valamikor nem csinálja -
nah ez az igazi válasz :D ->
30 nap az nagyon érdekes lenne :D
amúgy meg egyszerűe újra connectálsz a nethez...
ennyi... gondolom adsl -ed van és az adsl -nek ugye dinamikus ip -je van így átlehet baszni az rapidshare -t... -
lehet én vagyok a láma és tudatlan, de a mi faszért lesz az összes könyvtár a vinyómon írásvédett ??????? -
tomo #7302 az en 400 MHz es amd k6-2 esem, win98se, egyetemi halozaton dcvel toltve 500 kilobyte / masodperc sebesseg felett megallt. ez 4 megabit.
ha ennel gyengebb a processzorod, es tobb szalon toltesz pl torrent lehet hogy gondok lesznek a letoltesi sebesseggel. -
"A kérdédem az lenne, hogy milyen kártyát vegyek?"
Ethernet kártyát (mivel a szolgáltatás sebessége lassabb mint a normál 10 Mbps-es normál Ethernet sebessége, akár olyat is belerakhatsz, de lehet 100 Mbps Fast Ethernet kártyát is - ez utóbbi egy kicsit gyorsabb, modernebb). Ha van PCI port az alaplapon, akkor PCI kártyát, ha csak ISA van rajta, akkor ISA-t.
Ezek PCI portok:
Ez pedig ISA:
"Lassabban fog-e letölteni, mivel az csak p1-es gép?"
Maga a letöltés nem lesz lassabb, maximum az adatok gépen belüli feldolgozása.
"Milyen vírusírtót ajánlotok,meg spyware-t,stb?"
Vírusírtóból Nod32 (ingyenes, magyarul is tud, és kicsi a gépigénye).
Spyware írtót - ha alternatív böngészőt (Opera, Firefox) használsz, nem kell folyamatos (memóriarezidens) védelemre állítani, de ügyelni kell arra, hogy a letöltött állományokat le kell ellenőrizni mind vírus, mind spyware-keresővel.
Böngészőből az Operát javaslom (a Firefox még egy kissé memóriazabáló).
Tűzfal: szívem szerint az Outpostot mondanám, de nem tudom, hogyan viselkedne egy P1-es gépen. Talán még szóba jöhet a Zone Alarm, vagy a LooknStop.
Operációs rendszer: Windows 98SE (Windows ME-vel rossz élményeid lesznek). -
tilbury #7300 Sziasztok!
Előre is boccs, ha rossz helyre tenném fel a kérdésem.
Arról lenne szó, hogy kb. 1 hete kaptam egy használt 19"-os samsung 959NF monitort. Kb azóta "meghülyült" a gépem. Lefagy, de közben pl. a zene szól. Aztán a elmegy a kép és semmi. Resetre sem reagál. Volt olyan, hogy az "avi" kat nem játszotta le, újra kellett raknom a codeket. Aztán volt olyan, hogy hallgattam zenét, 10 percre kikapcsoltam, utána midnen ok nélkül nem indult a winamp. Szabálytalan műveletet hajtott végre oszt a windows bezárta. Azt is újra kellett raknom.
Sőt volt olyan is, hogy be sse kapcsolt a gép. El sem indult. Csak kb. a 10. próbálkozásra. Aztám meg a VGA driver-ra irt ki hibát. Azt is raktam fel másikat,de még mindig szaraxik az egész gép. Windoes Xp, GeForce Ti4200-es VGA van.
Szerintetek mi lehet a baj?? Lehet, hogy nem is a monitor miatt van? Ja elötte 1 szintén samsung 15"-os monitor volt.
Előre is megköszönném, ha vki tudna segíteni, mit csináljak.
Üdv, tilbury -
"src="<?php echo $_GET["lap"]; ?>"
ezt kell gondolom berakni az alsó framebe és kész:)"
Úgy van. -
Itt utánaolvastál már? -
zserrbo #7297 Tudja valaki hol találom meg a Kaspersky Antivirus 6-ban a karantént, mert én sehol sem találom? -
elvileg nem fog lassanbban tölteni,és használt kártyánakis menni kell -
cicamisa #7295 Help #7286
-
egyébként nem lehet átírni,hogy ne iframe legyen,hanem sima frame?
src="<?php echo $_GET["lap"]; ?>"
ezt kell gondolom berakni az alsó framebe és kész:) -
köszi sikerült,márcsak vmi kinézetet kell adni neki:) -
olyan nincs hogy 30 napig nem szedhetsz.MEgvan óránként a limit.Leszedtél vmit és várni kell kb 1 órát,attól függ mennyit töltöttél.Egyébként rányomsz a free gombra,elkezd visszaszámolni,beírod a kódot és tölti:) -
értem,nemsokára kipróbálom.Köszi -
javítás:"nem" nélkül -
az a baj hogy pont azt szedtem le és avval se nem műxik rendesen
-
szedj le legúőjabb adobe flash-t. -
Az én felhasználói igényeimnek nem felel meg se a Firefox, se az IE, próbáltam.
Szóval áll a #7277-es kérdés.Mondom nem akarok böngészőt cserélni semmiképpen, az Opera-ba szeretném megoldani valahogy, mert biztos megoldható...csak kell egy talán jobb flash player progi.Vagy a Windows-nál is lehet vmi gond talán. -
cicamisa #7286 Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni.Van egy p4-es gépem és egy p1-es.A p1-et letöltöltéshez újra be szeretném üzemelni.Ennek oka, hogy átviszem egy másik szobába, ahol nem zörög és tudok aludni.még nincs benne hálókártya.A kérdédem az lenne, hogy milyen kártyát vegyek? Esetleg használt jó-e?A szolgáltató: TvNetWork, és LAN-on jön a motyó.Lassabban fog-e letölteni, mivel az csak p1-es gép?Milyen vírusírtót ajánlotok,meg spyware-t,stb? -
Egy másik kérdés: pl az intente expolerrel együttműködik a flashget letöltéskor, azaz rányomod hogy mindet letöltse a fleshgettel, pl ha warez oldalról szednék! Firefoxhoz van ilyen progi??? -
A rapidshareról hogy tudok leszedni?? Mert ha leszedek egy cuccot, asszem 30napig nem enged mást leszedni:( -
Hm, ezt leginkább Javascripttel (vagy PHP-vel) lehetne megoldani.
A Javascript megoldás kissé bonyolultabb, de legalább a szervert mentesíteni lehet a terhelés alól.
Így fejből a PHP megoldás a következőképpen nézne ki:
siteopen.php
<?php echo "<?xml version=\"1.0\" encoding=\"iso-8859-2\"?>"; ?>
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" xml:lang="hu">
<head>
<title>Oldalnyitogató</title>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-2" />
<meta http-equiv="Content-Language" content="hu" />
</head>
<body>
<p>Ide jön a fórumra visszavezető <a href="#" target="_blank">link</a>.</p>
<iframe src="<?php echo $_GET["lap"]; ?>" width="800" height="600" frameborder="0" scrolling="auto"></iframe>
</body>
</html>
Használata: oldalnyitogarto.php?lap=http://www.sg.hu/ - ilyesmivé kell átalakítani a felhasználó által megadott linket. Ezt sajnos meg kell keresni a fórum PHP forráskódjában (valahol a BBCode cserélő résznél kell megkeresni). -
sokkal jobb -
Egy olyant szeretnék csinálni,hogy ha valaki belinkel valamit a fórumba,akkor ha rákattintanak,egy csíkban frame jelenne meg az adott oldalon a fórumra visszavezető linkel.(Olyasmi mint a katz.ws-en)Keresgéltem scriptet de semmit nem találtam,és igazából nem is tudom milyen keresőszóval keresgéljek.Bármilyen megoldás érdekelne:)Előre is köszi -
ezt nem fogom megtenni...
-
rakjál fel firefoxot
-
Link -
Hy!!!
Van egy nem nagy, de idegesítő problémám.Ma volt Windows reinstall, az Opera 9.0-t felraktam, majd a legújabb flash playert hozzá, de csak nem hozza elő a flash képek nagy részét.Mit csináljak?
Különben jártam már így 1x, de akkor túl tettem magam rajta, vártam amíg még 1x újratalapítettem a winfost.És akkor ment pedig ugyanazokat a lépéseket csináltam minden egyes alkalommal.Egyszer jól mennek, máskor nem.