20838
Segítséget kérek
-
sziasztok lehet,hogy off de vki megtudná adni privbe a bithu címét???!!!kösz -
Sziasztok!
Olyan problémám van hogy kb 1 hete elment a Windows-ban a hang. Ha a neten nézek vmi videót akkor annak sincs hangja, egyszerűen a windowsban nincs hangja semminek. A játékokban, filmekben van. Megnéztem a hangbeállításoknál is, ott pedig be vannak állítva a windows hangok. Innen: Vezérlőpult-> Hangok és audioeszközök-> Hangok és itt a Windows alapérték van beállítva. Ez okés. Megnéztem ugyanitt a Hang fülben az alapértelmezett eszközt. Na gondolom itt van a hiba mert nincs bejelölve semmi. Bejelöltem ugye az alaplap hangkártyáját a Realtek AC97 hangkártyát és megnyomtam az Alkalmaz gombot, aztán megint beléptem ugyanide és megint nem volt beállítva semmi. És akárhányszor beállítom, kilépek és visszalépek és nincs ott semmi. Már a drivert is újratettem de semmi. Légyszi segítsetek! Előre is KÖSZ! -
Yoki #7434 hello
nálam szinte folyamatosan megy valami 10 kbps mal felfele -
Bizonyos forgalomnak lennie kell, lásd most nálam.
-
Takezó #7432 A problémám ez: DaemonTools telepítve, eszköztelepítőben drájv ott, nem müxik, uninstall, CloneCD telepít, virtualdrive fenn, nem müxik:oooo (Sajátgépben nem jelenik meg, TC-ben se)
-
Yoki #7431 hello
cfosspeed progi kiirja hogy van feltöltés meg a tálcán a kapcsolatok ikon is jelzi hogy van feltöltés csak aztnem tudom hogy mi -
Honnan tudod? -
Yoki #7429 hello
én azt szeretném megkérdezni hogy van egy olyan problémám hogy ha netezek valami folyamatosan küld valami a gépenmröl valahova adatokat és azt hogyan lehet kideriteni hogy mi az
a válaszokat elöre is köszönöm -
cicamisa #7428 Ide írd be: http://torrent-finder.com -
nem csak megnéztem van e hozzá crack.Nem találtam semmit,pedig 50 crack oldalon kerestem -
cicamisa #7426 Caesar 4.Elküldjem? -
az valszeg egy vírus,nem crack.Milyen játékhoz van? -
cicamisa #7424 Sziasztok!Torrentről húztam egy crack-ot egy játékhoz.Fontos lenne,nincs másik és talán ezzel el fog végre indulni.Megnyitottam,de a nod nem tudja megtisztítani a következő vírustól: TROJAN DROPPER.ERPACK trójai
Valakinek van ötlete,hogy mivel tudnám leírtani? -
csá egy filmet fel szeretnék másolni a gépre és amikor már majdnem vége azt írja ki hogy adathiba CRC
ez mitől lehet ? hogyan tudom megoldani? -
köszi,firefoxban nem jött be -
Most néztem, megy, free a név és a jelszó is. -
- ingyenes fontkészletek része
-
nem tudok belépni:C -
A boot sector és a bad sector nem ugyanaz! 
Az előbbiről (boot sector) töltődik be az operációs rendszer, az utóbbi (bad sector) pedig fizikai sérülés, gyártási hiba, vagy elöregedés folytán adattárolásra alkalmatlanná vált, vagy ekként nyilvántartott szektor.
Lásd:
Bad sector
Boot -
Köszönöm a segítséget! -
Cerberus FTP Server - igyenes, jól használható.
További FTP szerverek. -
ez?vagy ez? -
Sziasztok!
Egy olyan progit keresek aminek segítségével könnyedén tudok az itthoni gépemből FTP-szervert csinálni.
Mindenki segítségét nagyon köszönöm előre is.

Üdv:Joe! -
Bocs. Akkor ez nem probléma egy infósnak. Van egy progim, még sosem használtam, HDD regenerátor, lehet ez megoldja a gondod, ha kell felrakom. -
bad és boot szektor infosoknál ua. -
link pass-free, talán találsz jót.
-
Hali!
http://www.myfonts.com/fonts/ef-typeshop/broadway/condensed/
Ehez hasonló ingyenes betűtípus kellene.Előre is köszi -
Az nem bad sectoros? -
boot szektoros, az azt jelenti, hogy írni tud rá általában, de olvasni biztosan nem egy-egy részére! ezt okozhatja a túlmelegedés, vagy pl nálam a csúszós kezem 1,5 méter magasan a beton járda felett 

-
HELP! Egy ősrégi gém.
How to make this work on XP.
When you mount (I have only tested mounting it with Daemon Tools) the ISO file or (if you have burned it)
insert the cd, it may appear a varning like "will only run with windows98"
Yeah Right!
Simply open the CD and right-click all (LAUNCH) (RESIDENTEVIL) (SETUP) (UNINSTALL) (CHECKER)
And choose the one at the bottom at the list. (Egenskaper) in Swedish.
Then set all files to run with win 95.
Now if all above is done, simply dubble click on Setup or Launch, the screen will go red and nothing happens!
Press Ctrl+F4 and now you can install your game! -
igaz...de a Winamp biztos viszi -
"Windows Media Player" - abban az esetben, ha fel van téve az Ogg Vorbis codec. -
Winamp minden verzió, Windows Media Player -
Bugaczy #7403 Helló!
OGG File-t szeretnék megnyitni.
-ajánlatok "valamilyen" programot - köszi! -
zserrbo #7402 Hú ez dúrva. Sajnos lövésem sincs.
Ha itt nem megy próbálj meg itt. -
Ide is !!!
Segítség !!!!! MSN törölte az összes partnert csak úúgy kb 20 perce és hiába csinálok rendszer vissza állítást, akkorsincsenek meg a partnerek ....mit csináááljak .... tiszta ideg vagyok .... 300 partner ! Web msnnél is 0 partnert ír ki :S -
tomo #7400 mivan? "boot sektoros vinyo"? az meg mi? -
Hell, már kérdeztem egyszer, hogy van e olyan progi, amivel a boot sektoros vinyómat használhatóvá tudom tenni akár úgy hogy csökken a mérete!??? -
a windows/system32 könyvtárban (winxp). ha van total commandered, akkor rendezd a fájlokat kiterjesztés szerint és szépen egymás alatt találod az összeset, aminek *.scr a kiterjesztése. -
tomo #7397 keress ra *.scr es maris megtalalod oket a windows system32 mappaban