20838
Segítséget kérek
-
Skype, Trillian (MSN+ICQ+AIM+Yahoo Messenger), Microsoft Netmeeting -
Sziasztok! Nekem egy olyan program kéne, amivel leehet online beszélgetni. az msn-hez hasonló valami kellene köszi -
Esetleg dupla rétegűben ha lenne, de így hirtelenjében nem találtam.
Esetleg ha az íród képes DVD-RAM-ot írni abból biztos van dupla rétegű. -
Egyáltalán milyen mappákat kell csinálni?
Mert csak ez az egy baj lenne, hogy a floppin minden megvan, nade nemtudom hogy milyen mappákat kell létrehozni és a többi..
Amikor a RAID vezérlőt tőltöttem csak be, akkor ezek a mappák voltak csak a Floppin:
\I386\NT5\
Az NT5-ös mappában: viamraid.cat ; VIAMRAID.INF ; viamraid.sys
A floppi főmappájában: txtsetup.oem
Ez működött is. De particionálás utáni OS telepítésnél megint kért egy floppit, aza baj, hogy nem írja ki, hogy mi a fene baja van, hanem csak annyit, hogy VIA RAID COMBO DRIVE DISKETTE....:@ -
A vezérlőkártyán egy SATA-ás winchester van -
nekem egy VIA-RAID vezérlőm van PCI foglalatban. 3xSATA és 1X IDE csatlakozó
Nos, winXP telepítés folyamatánál F6ot nyomok tőltődéskor majd kis idő múlva betőltöm a driver-ét.
Ez eddig OK. Fel is ismerte, particionálás is megvan.
Ez után leellenőrzi a a meghajtót, ahová telepíteni kívánom az OPrenszert, de kiírja ezt: VIA RAID combo drive diskette.
Az előző Flopit nem fogadja el.
Please help me!
Milyen driver-t kellene letőltenem a netről, mert semmi értelmeset nem találtam.
A RAID vezérlő tipusszáma: VT 6421A -
zserrbo #7470 + Van DVD RW nagyobban, mint 4,7 GB? -
zserrbo #7469 Tervezek venni egy 250 Gb-os SATA 2-es winyót, de nem tudo miképpen fogok tudni biztonsági mentést készítni "mostani fejjel" max 40 Gb-ról?
A RAID megoldás szoftveresen tudtommal lassítja a gépet, a hardvereshez meg vennem kelleneegy külső procit vagy mifenét, ami nem tudom igaz mennyi lenne, de az + még 1 winyó már sok lenne.
Kérdéseim:
1.) Milyen bizt. mentési módszert tudok ajánlani, ami megismételhető? Szóval olyan, mint egy DVD-RW.
Gondoltam 9.4 GB-os DVD-RAM lemezt használnék. Talán ennél maradok, de előbb szeretném tudni a következőket:
2.) Pl van egy 250 Gb-os winyóm. Felosztom 2 patrícióra. Az egyiket csak bizt. mentésre használnám. Áttdunak menni a kártevők a b. mentés patríciójára maguktól? Szóval úgy, hogy nem én másolom át egy biztonságosnak hitt könyvtárral például.
Ha igen meg lehet valahogy akadályozni?
3.) Ugyanez a kérdésem 2 winyó esetén, mikor az egyik lenne a bizt. mentés helye.
Előre is köszönöm. -
A vezérlőkártyán egy SATA-ás winchester van -
nekem egy VIA-RAID vezérlőm van PCI foglalatban. 3xSATA és 1X IDE csatlakozó
Nos, winXP telepítés folyamatánál F6ot nyomok tőltődéskor majd kis idő múlva betőltöm a driver-ét.
Ez eddig OK. Fel is ismerte, particionálás is megvan.
Ez után leellenőrzi a a meghajtót, ahová telepíteni kívánom az OPrenszert, de kiírja ezt: VIA RAID combo drive diskette.
Az előző Flopit nem fogadja el.
Please help me!
Milyen driver-t kellene letőltenem a netről, mert semmi értelmeset nem találtam.
A RAID vezérlő tipusszáma: VT 6421A -
Cocos #7466
Köszönöm szépen a segítségedet
-
Tessék -
Hali! Van olyan progi amivel meg lehet változatni a tálca színét is? Nem külön theme-re gondolok, hanem csak simán úgy más színre állítani mint mondjuk a hátteret! -
balcsi70 #7463 Szia.Köszi,közben megoldodott a probléma ,mégegyszer végigzongoráztam ujra az F-eseket és végül bejött az F11-el.Azért THX.(megnéztem most a regedit-be és ugy van ahogy irtad,ott irja. thx.) -
Cocos #7462 Sziasztok!
Az egyik játéknak szüksége lenne a x3daudio.dll -re de nem tallom sehol.
Ha valaki tudna ilyet valahol azt megköszönöm
-
Dévids #7461 Sziasztok!
Internettel kapcsolatban szeretnék segítséget kérni.Akár mit töltök az internetről pl:video,demo.stb hibás lesz,és nem tudom hogy miért.Amúgy crc hibát ír ki a gép.Lécci írjatok mert nagyon fontos lenne.Köszi. -
Myspace.comról nem lehet sehogy sem lelopni a számokat, ha nem elérhető a Letöltés menüpont? -
megvolt az NTFS-be konvertálás, lassulást észleletem, ez vajon hiba vagy így kell legyen? -
FAT32-ből konvertálok NTFS-be:
Elkezdtem a konvertálást, kérte a volume labelt, ide azt írtam be hogy HARDDISK, ami a HDD-m neve.Ezt kellett vajon?mert most a következőket írta ki nekem:
"Convert cannot run because the volume is in use by another process.Convert may run if this volume is dismounted first.
ALL OPENED HANDLES TO THIS VOLUME WOULD THEN BE INVALID.
Would you like to force a dismount on this volume? <Y/N>"
Be is pötyögtem ide, mert tudni szeretném jó úton járok-e.És mit nyomjak most? -
Link
Start-futtatás-regedit.
Bios információk .
HKEY_LOCAL_MACHINE\HARDWARE\DESCRIPTION\System -
balcsi70 #7456 Sziasztok segitséget kérnék.Hogy lehet könnyen megnézni a gépnek milyen bios-sa van.mert most raknám ujra egyik ismerösem gépére a win-t és már végig zongoráztam az F- billentyüket meg a Del. gombot de nem jött be a bios.kössz a segitséget -
Futtatás: gpedit.msc
Felhasználó konfigurációja - Felügyeleti sablonok - Rendszer - Ctrl-alt-del beállításai - Feladatkezelő eltávolítása legyen letiltva.
vagy
link
Pesrsze vírus, spyware irtást csináld meg. -
Jaaaa, mert vhol hallottam, hjogy ez vmi víusfertőzés eredményez. De mind1 nincs baj eddig. -
mustar #7453 Hali!
Lenne egy kis problémám, a napokban jött elő az, hogy nem tudom megnyitni a feladatkezelő a ctrl+alt+del gombokat lenyomva. Én vírusra gondolok és szeretném megelőzni a további károkat. Találkozott már valaki esetleg ezzel a problémával? -
A végleges, kiadott DVD másolata. Ha csak lehetséges, azelőtt kiadják, mielőtt hivatalosan a boltokba kerülne A DVDRipeket SVCD-n vagy DivX/Xvid-ben terjesztik.
-
zserrbo #7451 Mit jelent az, hogy DVDrip pontosan? Csak kb tudom, de tisztában akarok lenni vele.
Amúgy milyen lehet az a "DVDRip minőség" egy filmnél? Ezt olvastam az egyik helyen.
Előre is köszönöm. -
Dtplife #7450 Üdvözlet!
Nekem egy nagy problémám lenne a rendszeremmel.
Ritkán fordul elő,tehát 10 alkalomból 2x.
Konkrétan...rákattintok valamelyik programra az asztalon vagy akárhonnan elszeretném indítani,nem csinál semmit.Pl. zenét szerettem volna hallgatni de nem jött be a winamp vagy pl a total commander.Egyszóval esetenként gondol egyet a windows és nem indít el programot miután rákkatintok.Nos erre szeretnék segíteséget kapni,hogy mi is lehet a hiba oka és mivel tudnám orvosolni. -
tomo #7449 normalis -
Szeki26 #7448 Sziasztok !
Iwiw vagy Gmail meghívóért cserébe Endless-Skyline meghívó kellene nekem.Aki tud segíteni ebben,akkor a [email protected] címre várok választ.De ötleteket is várok,egyáltalán hogy szokták ezt kivitelezni,hogy engem ne vágjanak át :) ?! -
Üdv!
Ez normális? Azaz a küldött adat több mint a fogadott? Sztem vmi nincs rendben, de nem érezhető lassúlás.
-
Pontosan középen van, nemtom mi lehet a baj, egyszer már volt ilyen de akkor újra lett téve az XP és akkor jó volt, most megint szarakodik. -
k40papi #7445 Sziasztok!
Az egyik barátomnak következö problémája van.opr:xp, outpost+ nod32 védelem.Az utobbi idöben furcsa dolgokat müvel a gép.Nem lehet megnyitni a nodot sem outpostot sem.Ha ráklikkel valamelyikre,hirtelen megnyilik,és abban a pillanatban el is tünik.A tálcáról is eltünt mind a két ikon.A netezésnél is vannak problémák,ha megynyit 1 oldalt,egy kis idő múlva ledobja a netröl.Ja mozillát használ.Én virusra gyanakszom.Ledarálta a nodot,de nem tudta visszatelepiteni.Ha valaki tud segitsen.köszi -
Tényleg csak ötlet. Kellékek-szórakozás-hangerőszabályzó, nincs lehúzva? -
1. Az eszközkezelőben tökéletesen jelzi a hangkártyást, nincs felkiáltójel.
2. Az audiokodekeknél 2 van felsorolva: Fraunhofer IIS MPEG Layer-3 Codec és a Microsoft PCM konvertáló
3. A Vezérlőpultban az eszöz hangereje középen van de próbáltam magasabbra venni de úgysem oldódott meg a probléma, ja és elnémítva sincs.
Ha van még vmi ötlet azt várom. KÖSZ! -
hi,
a következő történt: a jv16Powertools 2006 RegeditCleanerrel véletlenül letöröltem a könyvtáramat, úgy hogy nem csináltam előtte másolatot!
Hogy lehet ilyenkor visszahozni a már törölt fájlokat úgy, hogy ne csak az ikonja jelenjen meg hanem meg is lehessen nyitni a file-t? (a lomtárban nincsenek!)
köszi szépen! -
Első körben scandisk.
Második körben valamilyen HDD gyártótól kiadott segédprogram (Hitach/IBM Drive Fitness Test, Seagate Seatools, Maxtor/Quantum Powermax). -
most akkor hogyan is tudnák valamit kinyerni a BAD szektoros vinyóbol?? -
Vezérlőpult/Rendszer/Hardver fül/Eszközkezelő gomb/Hang-, video- és játékvezérlők -> Fel van sorolva a Realtek hangkártya? Nincs sárga alapon fekete felkiáltójel mellette?
Vezérlőpult/Hangok és audioeszközök/Hardver fül/Audiokódekek listaelemre állva Tulajdonságok gombra kattintva/Tulajdonságok fülnél milyen audiókódekek vannak felsorolva?
Vezérlőpult/Hangok és audioeszközök/Hangerő fül/Eszköz hangereje?
ugyanott: Elnémítás be van pipálva? -
Dos, Linux, OS2,... alatt is van boot sector.
Bad sector meg akadhat.
Függetlenül operációs rendszertől.
Másrészt az esetek többségében a felhasználó a leggyengébb láncszem. Vírus-, spyware-írtó, tűzfal nem alkalmazása; rendszeres rendszerfrissítés elkerülése; gép megfelelő hűtésének, kitakarításának hiánya, töredezettségmentesítés/ rendszerellenörzés, biztonsági mentés semmibe vétele... -
Ha tudnád infosok körében a windows egyenlő a halállal!!!