20838
Segítséget kérek
-
Vazz, nekem is valami ilyesmim van!! A vírusírtós oldalakról kilép és a vírusírtók telepítésénél meg kilép a telepítőből! -
köszi szepen de mindegyiknel kilép :((((((( -
Hell, van 1 nagyon pici gondom! Zonealarm fent volt eddig, de bármilyen böngésző ha beírtam hogy zonealarm kilépett, pedig volt hozzá frissítés! Leszedtem a frissítettet dc-ről, de fel akarom telepíteni és kilép a telepítő és semmiféle zonealarmos oldalt nem enged behozni! Valamiért nem szereti a zonealarmot a gép, ez hogy lehet? -
még 1 link -
link -
nagyimamma #7511 Segítsetek! Nem tudom mi történt. Eddig tökéletesen müködött a fényképezőgépem Casio Digital Camera QV-R51-es. A elepitőjével volt már 2 éve telepítve. Mától nem érzékeli a gépem. Ugyan úgy van bekötve USB-n és azt irja ki, hogy nem érzékeli!! Már több vriációval próbálkoztam, Mi lehet a baj. A géppel van bajom és vigyem szervizbe. A szám.gépem jó, azzal nins gond, mert a web-.kamera müködik róla. Előre is köszi, Ja ha valaki tud frissitést a elepítéshez lécci küldje el. előre is köszi!!! -
Valaki tudna nekem egy linket belinkelni ha megkérem merrt nekem mindig kilép a virus miatt. Erro a progirol kellene egy:
Spyware X-terminator Free Trial
-
Háát :D haljatk nem tom milyen virus ez de ah vamaiben van valami olyan szo ami vmi virusirtora utal akkor nem is nyitja meg.
PL. Van egy txt file-om hogy NORTON. és nem nyitottam meg. átneveztem vmi másre és megnyitja :D milyen kis köcsög virus. -
Jaj de jó:(
Na mindjart megprobálom köszi az infokat. -
Pasicomsales #7507 Hi
Van egy bin meg egy cue fájlom.
Valahogy el kellene inditani őket, de a commander nem viszi a daemon tools meg fel sem ismeri.
Valaki help plz!!!
Sas6:
Az Ad-Aware SE Personal alapbol elég gyenge...
A Nod32-t próbáld meg féregirtóbol meg a Spyweare Terminator-t
Ha nem sikerül ujra kell particionálni az egész merevlemezt:( -
peter01 #7506 Ezzel azt értem el hogy a dx-et letörölte az újat viszont nem lehet felrakin. Ebböl Windows reinstall lesz. -
Sziasztok az lenne az én nagy proglémám ogy valami olyan virus jott a gépemre ami olyan csinál hogy ha belépek a virusirtomba akkr automatikusan kilép belöle. Aztán nem engedélyezte hogy fusson a virusirto. De lefuttattam egy olyan féregirtot hogy Ad-Aware SE Personal és itt talált sok-sok férget ki is töröltem ezzel már elértem hogy a virusirto aktiv legyen de igy sem enged be a virusirtoba ugyanugy kilép.
Aztán ha kilépek a windows-bol akkor kijon egy hibauzenet valami D,E,F meg az ilyen virtuális meghajtokkal kapcsolatban és csak az OK-ra lehet menni és ha rámegyunk akkor automatikusan kikapcsol a gép.
Már mindent probáltam desemmi nem segitett ezen:(( Mondanátok légyszives ötleteket hogy mivel tudhatnám megoldani a proglémámat? Olyan programot ami segithet ez ügyben??
Elöre is köszike!! -
peter01 #7504 Thx -
zserrbo #7503 Ja köszi. Ez az M$-re vall.
1. Tehette volna jobban szem elé pl. a beállítások menübe. Azt gyakrabban nézi egy felhasználó, mint ahova most rakták.
Amúgy 9.-én frissítettem és nincs újabb frissítés. -
Ja bocs elnéztem. akkor reply -
zserrbo #7501 Miért akarnám?
Nem inkább peter01-nek akartad írni?
-
Vagy ? melletti nyílra klikkelve About Windows Defender Check for updates ? -
Directix Eradicator
Ezzel un birod installálni a directX - et. -
zserrbo #7498 Nem eredeti az XP-m, tudom, hogy így is megoldható a Windows Update, de inkább egy másik megoldás, ha van. Nem lehet valahol beállítani, hogy automatikusan frissítsen vagy a frissítést manuálisan letölteni? -
Nem tudom biztosan, de a Windows Update frissíti vagy nem? Bocs ha marhaságot írtam. -
zserrbo #7496 A Windows Defender adatbázisát hogyan tudom frissíteni? -
zserrbo #7495 Sajnos sok esetben a pénztárca szab határt egy gép vásárlásánál. -
zserrbo #7494 Hát a nagyon jó gép fogalma mindenkinek más általában. Pl nekem egy 3GHZ-es procihoz több kellene, mint 512 Mb RAM. Bár én inkább egy Core 2 E6400-as procira ruháznék be és remélem fogok is, mellé 2 GB DDR-es 800 MHZ-s RAM és pl egy GF 7600 vagy 7900. Remélem összejön majd. Igaz ez nem 80 ezer lesz. -
peter01 #7493 Lenne 1 problémám hogy lehet régiebbi dx-et telepíteni mint ami a gépen van vagy hogy lehet a mostanit uninstallálni? -
Amúgy egy olyan integrált fossal mik indulhatnak el?? a régi gépem Nvidia MX 460asánál jobbak szoktak benne lenni? -
80ért 512ddr2, 3ghz-s intel, 160 SATA HDD, integrált videókari(LOL), Duallayer DVD, -
Bocs most látom, hogy ezt írták, csak nem frissítettem az oldalt -
zserrbo #7489 Pedig jó lenne :D -
Szia! Az attól függ van-e az alaplapon egyáltalán agp. v pci-e fogalalt. Ha nincs akkor nem lehet természetesen, ha van akkor ki lehet elvileg, és működik általában. Bár van amikor nem. A másik meg az hogy hihetetlenül olcsó az mit takar? Üzletben van olcsón vagy úgy mond leesett termékről van szó. Mert az üzeletekben nem szoktak hihetelen jó gépeket hitetetlen olcsón adni. -
lord nihilus #7487 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
kicsit égőn érzem magam de htx!!! -
zserrbo #7486 2-szer kattints rá a grafikonra pl. -
Dupla katt rája -
zserrbo #7484 A #7469 hozzászólásban leírt kérdéseimre tud valaki választ adni?
Előre is köszönöm. -
"azt egy fél év múlva ki tudom cserélni egy normálisra???"
Ha van benne AGP (PCI Express) port, akkor igen.
"Megtetszett 1 gép, nagyon jó"
Milyen gép az? Mennyiért? ;)
-
lord nihilus #7482 bocsi, lehet h lámakérdés de vmi miatt így jön a feladatkezelő, és kezd idegesíteni mert nem tok mit csinálni így :(((
kérem segíccsetek -
Az az alaplaptó függ de általában hagynak rajta 1 agp slot-ot, arra az esetre ha vki ki akarja cserélni mint ahogy te is 1 ujjabra de ezeken az alaplapokon 4x-esek ezek a slot-ok amivel nem fogod tudni kihasználni az ujj graphikusod full erejét sebességét... ijenkor a biosz kikapcsolja az integrált grafikusodat... csá -
Köszi szépen! -
Hell, lenne 1 kérdésem! Megtetszett 1 gép, nagyon jó és hihetetlen olcsó, de integrált 128mb-s videókártya van benne, azt egy fél év múlva ki tudom cserélni egy normálisra??? -
Hülye vok tom de nem tudtam kihagyni... -
Üdv!
Ez normális? Azaz ez a logo meg hogy került ide régen nem volt most meg hirtelen mikor megcsináltam akkor már van is minden jel nélkül :)? Sztem vmi nincs rendben, de nem érezhető lassúlás se gyorsulás :).
:)