20838
Segítséget kérek
-
Hi! Tud vki olyan progiról linket adni, ami !hitelesen! kijelzi nekem átláthatóan a CPU és RAM használatot? (esetleg grafikusan az asztalon) -
Ugyanaz külön parancssoros alkalmazásként -
Winamp 5.x-es szériához INGYENES plugin. -
David Coulthard #7553 AudioJack -
balcsi70 #7552 Ugy tudom hogy a JetAudio is képes erre. -
valaki nemtudna olyan programot, ami egyadott webradiorol venne fel
mondjuk mp3 ba? -
zserrbo #7550 ÉS ezzel a progival, ha titkosítom a partíciót, tudom olvasni róla az adatokat ugye?
Mert nekem az lenne a lényeg, ha pl. 1 hónapban 1-2-szer 1 órára feloldom és rámásolom a szükséges adatokat, majd "lezárom", hogy a kártevők ne tudjanak önkényesen odatelepülni. -
balcsi70 #7549 Sziasztok.Egy jó reklámot,(mondjuk bejönne egy felirat,és az is egy kicsit kucifántosan,utánna meg végigmenne a feliraton egy rávetitett fénysugár,vagy valami ilyesmi) ezt milyen progival kéne megcsinálni? Valami Gif Animátor vagy mivel? Kössz a válaszokat.
-
tomo #7548 www.truecrypt.org
de ki kell uriteni aparticiot elotte -
zserrbo #7547 Van olyan progi, amivel le tudok védeni, pl jelszóval egy partíciót, azaz egy logikai meghajtót? -
zserrbo #7546 Tegyük fel van 2 partícióm. Az egyiket a fontosabb adatok biztonságára használnám. Ezt a partícitót hogyan tudnám megvédeni a kártevőktől?
Nem a merevlemez elhalálozásától, mert valószínűleg egy Western Digital RE /RAID Edition/ 250GB 7200rpm 16MB Cache (SATA-II)-t veszek.
Nem lehet írásvédetté tenni ezt a partíciót, hogy csak olvasni lehessen, mintha egy DVD-RW lenne, míg nem másolok rá újabb adatokat. -
Sziasztok!
Az a problémám hogy amikor bekapcsolom a gépet azt irja ki hogy hibás vagy nincs meg a hell.dll nevü file és telepítsem ujra.
Mit lehetne tenni ha nem akarom ujrarakni a windozt?
Kösz előre is.
-
Köszikeee hogy elkuldted. Nagyon jó dolog köszi szépen. -
Sziasztok!
1 olyan gondom
van a Firefox 2.0 versiot feltelepitettem de az also keretem aljában következő üzenet látható:
-----^<key id="key_openHelp
-
balcsi70 #7542 Sziasztok.DivX-es filmet még nem irtam ki.Az asztali viszi a Divx-et,hogy köldjem ki cd-re? simán küldés aztán kész? Vagy valami progi kell hozzá?Kössz a választ. -
Nagyon megköszönném ha elkuldenéd nekem. -
minek 7 felé.2 elég ac legyen 10%-a azaz 25 GB.ennyi -
-
hmmm
De én nem particionálni nemtudok....7felé van osztva a 250GBos cucc és a C meghajto túl kevéskére sikeredett.
Azt kérdeztem, hogy létzik-e olyan partició program, ami a C meghajtó letörlése nélkül tudok hozzáadni még egy kis helyet mondjuk a D meghajtóból... -
intel pentium celeron processzor van a gépemben ez tényleg szar processzor mert nekem azt mondták. és ha 16000tot költenék rá milyet vegyek? olyat szeretnék ami jól viszi a játékokat -
zserrbo #7536 Hát 1 meghajótból nem lesz kettő. Gondolom 1 meghajtót nem akarsz két részre (partícióra) osztani.
Persze egyszerű formázás után megadhatod hogy egyben maradjon az egész winyó vagy több részre osztod.
Javaslom elolvasnod a telepítendő rendszer útmutatóját, ami általában a telepítő lemezen van. Nekem XP-m van, ha nem találod elküldöm neked. Én is onnan csináltam először. -
pfff ezaz
tőltök programot netről
és
a c:\-ón nincs már szabad hely.
Nem lehet megoldani, hogy a partició nagyságát növeljem? Természetessen egy másik particióból megcsappantva :) -
Hát nem tom eltávolitani ezt a kibas**tt virust tökim kivan vele hogy minden szart csinál :(
Ha ugy akarom reinstallálni a gépet hogy csak egy meghajtot akarok hogy legyen nem akarom kettéosztani azt nehéz megcsinálni? mert még sose csiáltam windows installt. -
Ha van vírus, az akár egy pillanat alatt átmehet bárhova. Bármit csinálsz, a vírusokat kijátszani nem lehet, csak kiírtani, vagy távoltartani őket vírusítóval.
Én mindenképp a nod32-t ajánlanám, mert mostanság volt valami felmérés, és ott magasan lenyomta a többieket.
Ez a lehúzogatás menet közben állítólag a SATA vinyóknál nem okoz gondot. Én ezt még nem próbáltam, mert még neincs sata vinyóm. -
Ok köszke már töltöm remelem jo lesz -
zserrbo #7531 Igen én is erre gondoltam.
Ha lenne egy külső vinyóm vagy valami más adathordozó, ami kb 40 Gb-ot tud tárolni (valami javaslat?) azzal megolható, hogy csak egy adott időtartalomig használom, aztán kihúzom? Nem fogja "hiányolni" a rendszer a hiányzó meghajót? Ezáltal megadaályozva a kártevők önkényes munkásságát. Persze előtt kártevőket negatívvá teszem. -
Tudtommal a vírusok vándorolnak mindenfele, amit csak elérnek(lásd:összes aktuális vinyó).
Használj vírusítót. -
zserrbo #7529 Pl van egy 250 Gb-os winyóm. Felosztom 2 patrícióra. Az egyiket csak bizt. mentésre használnám. Áttudnak menni a kártevők a b. mentés patríciójára maguktól? Szóval úgy, hogy nem én másolom át egy biztonságosnak hitt könyvtárral például.
Ha igen meg lehet valahogy akadályozni?
Ugyanez a kérdésem 2 winyó esetén, mikor az egyik lenne a bizt. mentés helye. -
Der Wahnsinn #7528 Pedig a routernek (az eddig működő beállításokon semmit nem variáltam) rögtön fel kéne ismernie a nyetet, a windowsnak meg ajánlania vmit, nem? Szerintetek? -
Akkor nem tudom. Talán valamit elnéztél, vagy... nem tudom. -
Der Wahnsinn #7526 Üdv!
Újrapakoltam az xp-t, és az a nagy problémám, h nem tudom visszállítani a netkapcsolatot. Természetesen net van, hálózat is van (most is vater gépéről írok), de sehogy se jön össze. Amúgy UPC szélessávú nyetem van, sajna a papírjai (esetleges kódok, stb.) nincsenek meg. Tudnátok vmi tippet adni?
Előre is köszi. ;) -
Pasicomsales #7525 Ez a baj
A fájl pontos kiterjesztése 001
Tehát az egész úgy néz ki mintha össze se rakta volna. -
Megnyitod ugye a commanderrel, és F5.
Ez az fájl .rar vagy valami hasonló kiterjesztésű? -
Pasicomsales #7523 A helyzet egy kicsit bonyolultabb..
Egy játékrol van szó. Sok apró részre lett darabolva commanderrel. Amikor eggyesítettem a crc-vel megszületett egy olyan fájl amit a windows nwm ismer fel, de a coommanderrel meg tudom nyitni (mint egy sima mappát) és akkor van ott a cue. meg a bin.
Állitólag valahogy eggyesíteni kéne őket vagy valami ilyesmi. -
nosztra #7522 Sziasztok!
Két kérdésem lenne az egyik:
Xara3D6 kérdésem lenne. Valamit elállítottam, mert a megírt dizájn szöveget "nem átlátszóra" csinálja, hanem ad neki egy szürke alapot.
Eddig nem volt vele gondom, de most mindent háttérre tesz. Ebben a progiban nincs olyan hogy az un. "szemre" kattolsz, mint a Photo Shopban.
............
a másik:
Az Fsecur-ban az óra melleti ikonban a tartalomszűrést elállítottam.
Így folyton jelszót kér és így folyton jelszót kér. Nekem nem egyértelmű a visszaállítás, mert ott van Tartalomszűrés felfüggesztés és Időzár felfüggesztés is. Szóval kipróbáltam minden variációt, de nem jó sehogy sem...
késő éjjel, amikor a windows frissítést csinálná a rendszer, akkor is jelszót kér, tehát ha nem vagyok a gépnél nem frissít....
Nagyon köszönöm annak, aki segít...
Közben másik fórumba is betettem a fentieket, .... -
A .bin-t vinnie kell!
Vagy beírod a "mount" panelon, hogy *.* és kiválasztod a .bin-t. -
Nekem ilyen nincs -
Pasicomsales #7519 Hi
Van egy bin meg egy cue fájlom.
Valahogy el kellene inditani őket, de a commander nem viszi a daemon tools meg fel sem ismeri.
Valaki help plz!!!
-
Menny fel a szoftverbázisra, onnan tudsz leszedni, de ha ugyanaz van mint nálam, akkor installkor kilép!
-
Bazz akkor lehet ugyanaz a virusunk van :D
Nekem vmi olyan van hogy ha kilépek a rendszerbol akkor egy hibauzenet jon be és csak az okera lehet menni és ha ramegyunk kikapcsol :D