20838
Segítséget kérek
  • bazza
    Hi! Tud vki olyan progiról linket adni, ami !hitelesen! kijelzi nekem átláthatóan a CPU és RAM használatot? (esetleg grafikusan az asztalon)
  • Dj Faustus #7555
    Ugyanaz külön parancssoros alkalmazásként
  • Dj Faustus #7554
    Winamp 5.x-es szériához INGYENES plugin.
  • David Coulthard
    AudioJack
  • balcsi70
    Ugy tudom hogy a JetAudio is képes erre.
  • gordonmail
    valaki nemtudna olyan programot, ami egyadott webradiorol venne fel
    mondjuk mp3 ba?
  • zserrbo
    ÉS ezzel a progival, ha titkosítom a partíciót, tudom olvasni róla az adatokat ugye?
    Mert nekem az lenne a lényeg, ha pl. 1 hónapban 1-2-szer 1 órára feloldom és rámásolom a szükséges adatokat, majd "lezárom", hogy a kártevők ne tudjanak önkényesen odatelepülni.
  • balcsi70
    Sziasztok.Egy jó reklámot,(mondjuk bejönne egy felirat,és az is egy kicsit kucifántosan,utánna meg végigmenne a feliraton egy rávetitett fénysugár,vagy valami ilyesmi) ezt milyen progival kéne megcsinálni? Valami Gif Animátor vagy mivel? Kössz a válaszokat.
  • tomo
    www.truecrypt.org
    de ki kell uriteni aparticiot elotte
  • zserrbo
    Van olyan progi, amivel le tudok védeni, pl jelszóval egy partíciót, azaz egy logikai meghajtót?
  • zserrbo
    Tegyük fel van 2 partícióm. Az egyiket a fontosabb adatok biztonságára használnám. Ezt a partícitót hogyan tudnám megvédeni a kártevőktől?
    Nem a merevlemez elhalálozásától, mert valószínűleg egy Western Digital RE /RAID Edition/ 250GB 7200rpm 16MB Cache (SATA-II)-t veszek.
    Nem lehet írásvédetté tenni ezt a partíciót, hogy csak olvasni lehessen, mintha egy DVD-RW lenne, míg nem másolok rá újabb adatokat.
  • Skoda120L
    Sziasztok!

Az a problémám hogy amikor bekapcsolom a gépet azt irja ki hogy hibás vagy nincs meg a hell.dll nevü file és telepítsem ujra.
    Mit lehetne tenni ha nem akarom ujrarakni a windozt?
    Kösz előre is.
  • Sas6
    Köszikeee hogy elkuldted. Nagyon jó dolog köszi szépen.
  • sekta
    Sziasztok!
    1 olyan gondom van a Firefox 2.0 versiot feltelepitettem de az also keretem aljában következő üzenet látható:
    -----^<key id="key_openHelp
  • balcsi70
    Sziasztok.DivX-es filmet még nem irtam ki.Az asztali viszi a Divx-et,hogy köldjem ki cd-re? simán küldés aztán kész? Vagy valami progi kell hozzá?Kössz a választ.
  • Sas6
    Nagyon megköszönném ha elkuldenéd nekem.
  • torrente111
    minek 7 felé.2 elég ac legyen 10%-a azaz 25 GB.ennyi
  • gordonmail
  • gordonmail
    hmmm
    De én nem particionálni nemtudok....7felé van osztva a 250GBos cucc és a C meghajto túl kevéskére sikeredett.
    Azt kérdeztem, hogy létzik-e olyan partició program, ami a C meghajtó letörlése nélkül tudok hozzáadni még egy kis helyet mondjuk a D meghajtóból...
  • trogerzsiger
    intel pentium celeron processzor van a gépemben ez tényleg szar processzor mert nekem azt mondták. és ha 16000tot költenék rá milyet vegyek? olyat szeretnék ami jól viszi a játékokat
  • zserrbo
    Hát 1 meghajótból nem lesz kettő. Gondolom 1 meghajtót nem akarsz két részre (partícióra) osztani.
    Persze egyszerű formázás után megadhatod hogy egyben maradjon az egész winyó vagy több részre osztod.
    Javaslom elolvasnod a telepítendő rendszer útmutatóját, ami általában a telepítő lemezen van. Nekem XP-m van, ha nem találod elküldöm neked. Én is onnan csináltam először.
  • gordonmail
    pfff ezaz
    tőltök programot netről
    és
    a c:\-ón nincs már szabad hely.
    Nem lehet megoldani, hogy a partició nagyságát növeljem? Természetessen egy másik particióból megcsappantva :)
  • Sas6
    Hát nem tom eltávolitani ezt a kibas**tt virust tökim kivan vele hogy minden szart csinál :(

Ha ugy akarom reinstallálni a gépet hogy csak egy meghajtot akarok hogy legyen nem akarom kettéosztani azt nehéz megcsinálni? mert még sose csiáltam windows installt.
  • Evin
    Ha van vírus, az akár egy pillanat alatt átmehet bárhova. Bármit csinálsz, a vírusokat kijátszani nem lehet, csak kiírtani, vagy távoltartani őket vírusítóval.
    Én mindenképp a nod32-t ajánlanám, mert mostanság volt valami felmérés, és ott magasan lenyomta a többieket.
    Ez a lehúzogatás menet közben állítólag a SATA vinyóknál nem okoz gondot. Én ezt még nem próbáltam, mert még neincs sata vinyóm.
  • Sas6
    Ok köszke már töltöm remelem jo lesz
  • zserrbo
    Igen én is erre gondoltam.
    Ha lenne egy külső vinyóm vagy valami más adathordozó, ami kb 40 Gb-ot tud tárolni (valami javaslat?) azzal megolható, hogy csak egy adott időtartalomig használom, aztán kihúzom? Nem fogja "hiányolni" a rendszer a hiányzó meghajót? Ezáltal megadaályozva a kártevők önkényes munkásságát. Persze előtt kártevőket negatívvá teszem.
  • Evin
    Tudtommal a vírusok vándorolnak mindenfele, amit csak elérnek(lásd:összes aktuális vinyó).
    Használj vírusítót.
  • zserrbo
    Pl van egy 250 Gb-os winyóm. Felosztom 2 patrícióra. Az egyiket csak bizt. mentésre használnám. Áttudnak menni a kártevők a b. mentés patríciójára maguktól? Szóval úgy, hogy nem én másolom át egy biztonságosnak hitt könyvtárral például.
    Ha igen meg lehet valahogy akadályozni?
    Ugyanez a kérdésem 2 winyó esetén, mikor az egyik lenne a bizt. mentés helye.
  • Der Wahnsinn
    Pedig a routernek (az eddig működő beállításokon semmit nem variáltam) rögtön fel kéne ismernie a nyetet, a windowsnak meg ajánlania vmit, nem? Szerintetek?
  • Evin
    Akkor nem tudom. Talán valamit elnéztél, vagy... nem tudom.
  • Der Wahnsinn
    Üdv!

Újrapakoltam az xp-t, és az a nagy problémám, h nem tudom visszállítani a netkapcsolatot. Természetesen net van, hálózat is van (most is vater gépéről írok), de sehogy se jön össze. Amúgy UPC szélessávú nyetem van, sajna a papírjai (esetleges kódok, stb.) nincsenek meg. Tudnátok vmi tippet adni?

Előre is köszi. ;)
  • Pasicomsales
    Ez a baj
    A fájl pontos kiterjesztése 001
    Tehát az egész úgy néz ki mintha össze se rakta volna.
  • Evin
    Megnyitod ugye a commanderrel, és F5.
    Ez az fájl .rar vagy valami hasonló kiterjesztésű?
  • Pasicomsales
    A helyzet egy kicsit bonyolultabb..
    Egy játékrol van szó. Sok apró részre lett darabolva commanderrel. Amikor eggyesítettem a crc-vel megszületett egy olyan fájl amit a windows nwm ismer fel, de a coommanderrel meg tudom nyitni (mint egy sima mappát) és akkor van ott a cue. meg a bin.
    Állitólag valahogy eggyesíteni kéne őket vagy valami ilyesmi.
  • nosztra
    Sziasztok!

Két kérdésem lenne az egyik:

Xara3D6 kérdésem lenne. Valamit elállítottam, mert a megírt dizájn szöveget "nem átlátszóra" csinálja, hanem ad neki egy szürke alapot.
    Eddig nem volt vele gondom, de most mindent háttérre tesz. Ebben a progiban nincs olyan hogy az un. "szemre" kattolsz, mint a Photo Shopban.
    ............
    a másik:
    Az Fsecur-ban az óra melleti ikonban a tartalomszűrést elállítottam.
    Így folyton jelszót kér és így folyton jelszót kér. Nekem nem egyértelmű a visszaállítás, mert ott van Tartalomszűrés felfüggesztés és Időzár felfüggesztés is. Szóval kipróbáltam minden variációt, de nem jó sehogy sem...
    késő éjjel, amikor a windows frissítést csinálná a rendszer, akkor is jelszót kér, tehát ha nem vagyok a gépnél nem frissít....

Nagyon köszönöm annak, aki segít...

Közben másik fórumba is betettem a fentieket, ....
  • Evin
    A .bin-t vinnie kell!
    Vagy beírod a "mount" panelon, hogy *.* és kiválasztod a .bin-t.
  • tobias88
    Nekem ilyen nincs
  • Pasicomsales
    Hi
    Van egy bin meg egy cue fájlom.
    Valahogy el kellene inditani őket, de a commander nem viszi a daemon tools meg fel sem ismeri.
    Valaki help plz!!!
  • tobias88
    Menny fel a szoftverbázisra, onnan tudsz leszedni, de ha ugyanaz van mint nálam, akkor installkor kilép!
  • Sas6
    Bazz akkor lehet ugyanaz a virusunk van :D

Nekem vmi olyan van hogy ha kilépek a rendszerbol akkor egy hibauzenet jon be és csak az okera lehet menni és ha ramegyunk kikapcsol :D