20838
Segítséget kérek
  • Brutal
    Hali!
    Lenne egy olyan gondom,hogy XP alatt írásvédetté tettem anno egy könyvtárat. Azóta volt egy reinstallom és az adott könyvtárban lévő file-okat nemtom megnyitni,de az írásvédelmet se tudom leszedni róla.
    Van ilyenkor még valami lehetőség hogy ujra tudjam használni őket?
    Melóhoz kellene és kicsit nagy munka lenne ujra gépre tenni őket :(
    Próbáltam már a saját tulajdonba vételt de nem segített akkor is automatikusan visszarakja rá a védelmet,így max. törölni tudom őket.
    Előre is köszi
  • jbal
    senki?:(
  • balcsi70
    Alaplap 36°C, CPU 39°C, vinyó1-2 38-36°C(most ventilátor nélkül) ez igy jó?
  • balcsi70
    ja meg van. :az érzékelö. Az egyik az 38°C a másik az 29°C. Ez igy mennyire jó? ha levenném rola a hütöt..??Melyik az ami már rossz határ!
  • balcsi70
    Hát ez mindent kiir róla ,gyártó,neve tömeg,puffer stb.de a hömérsékletét nem látom sehol. hol nézzem meg? :)
  • LoDMaSt
    Nem, az a Macromedia Flash MX 2004
  • balcsi70
    A Macromedia Dreamweaver MX 2004-es ez mit takar? Ebben benne van a Macr.Flash is?
  • dominoboy
    az everest kiírja :)
  • balcsi70
    Szerintetek melyik progival nézzem meg a vinyó hömérsékletét? Az everest kimutatja?(már csak azért kérdem mert,hogy kell e rá hütö,?most van de már tul zajos és lekapcsolnám) kössz.
  • Evin
    Legjobb tudomásom szerint csak akkor lesz hozzá, ha magyarul adják, erről pedig nem tudok. Vagyis nincs. Nagy valószínűséggel lefordítva sem lesz, hiszen minden tutorial angolul van.
  • Mikilaci
    Saitek: Köszi !
  • Kardél
    Hali. Nem tud valaki magyarosítást a Macromedia Flash MX 2004-hez. THX.
  • tobias88
    hell, tudtok egy ingyenes win alatt futó partíció megváltoztató progit?
  • saitek
    "Ace mega és klcodec is fennt van... mi lehet a baj ? "

Akár ez is lehet a baj.
    Szedd le mindkettőt és rakd fel ezt:

Link (Cél mentése másként)
  • Mikilaci
    sziasztok !

Tv2 és rtl klub videoit nem tudom teljes ablakba kirakni és alig tölti be a videokat, ha betölti. Mplayer 10-et írják, hogy rakjam fel, felraktam és ugyan az. Ace mega és klcodec is fennt van... mi lehet a baj ?
  • jbal
    Sziasztok!
    Telepíteném fel az egyik játékot(FM2007)és ezt a hibát írja

miért van ez?h küszöböljem ki?:(
  • Evin
    Mert nincs telepítve divx5. www.divx.com
    vagy ajánlom az ingyenes xvid-et, ami ha jól tudom kezeli a divx-et is. www.free-codecs.com
  • bauer15
    Couldn't locate decompressor for format 'DX50' (unknown).
    VirtualDub requires a Video for Windows (VFW) compatible codec to
    decompress video. DirectShow codecs, such as those used by Windows Media
    Player, are not suitable. Only 'Direct stream copy' is available for this
    video.

ezt írja ki a virtual dub amikor be akarom olvastatni a filmet a második részét pedig el se fogadja

• zserrbo
    Megnéztem a helyi kapcsolatokban, hogy a cím típusa. DHCP-vel kiosztott.
    A DHCP minden esetben dinamikusan változó IP címet fed?
    Amúgy az miért van, hogy pl a www.utorrent.hu oldalon megnézve az IP címemet 1. nem az IP címem jön ki, hanem az egyik DNS kiszolgáló címéhez hasonlít, de eltér pár számban.
    Ez mitől lehet?
    Amúgy rádiós netem van.

• Tresszer
    Ha nem sikerül ez amit az előző hozzászóló mondott akkor szerezz be egy olyan boot lemezt amin rajta van a ParticionMagic leformázod a vinyót és mehet rá a friis XP!!!
  • Mayday
    Hat, ha jol remlik, amikor telepitesnel, kek kepernyon valasztanod kell particiot, akkor ha rajta allsz a particion, lehet torolni (asszem L betuvel, de lehet, hogy massal), es utana letre engedi hozni az uj particiot a helyere, majd megformazhatod azt.
  • Anachronosz
    Sziasztok!
    Kellene egy kis segítség. XP-t akartam telepíteni egy Windows 2000 rendelkező gépre, de nem ajánlotta fel az egyetlen rajta lévő partíció törlését. Beszéltem egy informatikus ismerősömmel, azt mondta telepítsem az XP-t, majd utánna tegyem be újra a telepítő lemezt és így az újabb telepítésnél már engedni fogja a partíció törlést.Nem így történt, az XP javítását vagy a frissítését engedi csak. Így most 2 db op rendszer van a winchesteren. Azért kellene az újratelepítés mert Windows 2000 teljesen vírusos. Megoldható valahogy?
  • blackgamer
    esetleg Dr DivX segíthet, megadsz több bemeneti fájlt és egy kimenetre dobja, változtathatod is kedvedre a paramétereket
  • Dj Faustus #7573
    Eszközök/Beállítások menüpont/Általános fül/Új üzenetek keresése - itt beállíthatod.
  • Dj Faustus #7572
    "mert valami codec-el szarakszik és nem fűzi össze"
    Szerezd be a filmhez szükséges kódeket, és/vagy kódold át másik formátumba.
  • bauer15
    hello mien prograal tudnék még filmet összefűzni a Virtual dub-on kívül mert valami codec-el szarakszik és nem fűzi össze
    kösz előre is
  • Mikilaci
    Helló

Ezt hogy értemlezzem? Hogy lehet átállítani azt az időt ?

A levelezőklinsem ezt írja ki: ERR Cannot re-login so frequently,sorry :(
    A CitroMailen a POP3 kapcsolódások száma úgy van beállítva, hogy 15 perc alatt csak egyszer enged csatlakozni a szerverre, ezért ha ennél gyakrabbra lett állítva a csatlakozási intervallum, akkor ez az üzenet lesz látható.

Laci
  • Mayday
    Hat, a kabeleket becsekkolom majd elsonek, de elvileg zart hazban van az egesz, a gep is olyan helyen, ahol nem is tud mozogni az egesz.

Vinyo/particio hiba: ezt valahogy tudom-e csekkolni biosban, vagy valahogy?
  • Takezó
    IDE-kábel / vinyó / partíció hiba?
  • Mayday
    Sziasztok,

Most hivott a felesegem, hogy otthon a gep egyszercsak csinalt egy restartot (teljesen onalloan, mindenfele gomb megnyomasa nelkul), es bootolna, de nem tud, mert dob helyette hibauzenetet, hogy "Lemezolvasasi hiba tortent". En melohelyen vagyok, innen tudok most kerdezni, de persze otthon mar persze nem igazan.

Van valakinek BARMINEMU tippje, mi tortenhetett?

Koszonom elore is!
  • zserrbo
    Ja tényleg, igen este van már én se figyeltem annyira, meg összejött ma minden nekem.
    1.) Ha nem lépsz be gyakran vagy mondjuk rögtön az msn-be, akkor a bejelentkezés után az eszközök/beállítások/általános fülön vedd ki a pipát az MSn automatikus indítása rendszerindításkor opcióról.
    Így nem jön be az msn ablakja, mikor betölt a gép.

2.) A gépedtől függ, hogy milyen írtót használj, már írtam erről
    itt.

3.) használj DMR-. Leírás itt

A nod 32 is jó vírusírtó, én is azt használom.
  • bazza
    annyi a SZABAD, nem a lefoglalt xDD
    De mindegy, este van már, mennyünk aludni! xDDD
    Amúgy ezek futnak még: MSN, Nod32, démontúlsz, WMP, a folyamatok száma: 32 összesen
    (Adaware helyett mit ajánlasz?)
  • zserrbo
    Igen, de, ha csatlakozva voltál a netre kereséskor. Esetleg a spyware visszaállította magát. Tudtommal van ilyen is.
    Nézd meg az msconfigot.
  • zserrbo
    Próbálj offline scant, azaz ne csatlakozz a netre spyware vagy/és vírus keresés közben. Javaaslok egy jobb spyware írtót lefuttatni. Megeshet, hogy nem lesz elég az Adaware vagy a spybot.
    686 Ram lefoglaltság elég sok, ha nem futtatsz csak az ff-et és pl alig esznek normális esetben rendszerindításkor betöltendő progijaid. Bár, ha megnyitsz vagy 20 FF ablakot, akkor már közelít az érték :D
    Amúgy meg soknak űtűnik ez alap memória lefoglaltságnal vagy tele van r-kor betöltendő alkalmazásokkal.
  • bazza
    626 volt a szabad hely a memóriákban szpájverirtófuttatása előtt. utána már csak 542MB és nem nagyon akart visszatérni az eredeti állapotba. Értesz?
  • zserrbo
    Ha kötöszködni akarnék több minden fut még a Firefoxon kívül, kezdve a rendszerrel, maga az vesz el a memóriából vagy 100 MB-ot.
    Futtatás/msconfig/automatiksu indítás ful- Ezt megnézheted mely programok indúlnak el rendszerindításkor (van amit kihagy, de keveset).
    A hitelességben nem tudom, szerintemez is és a ctrl+alt+del is hiteleset ad, bár nem teszteltem nagyon.
  • bazza
    Az viszont érdekes, hogy ramból nem akarnak kitakarodni a mocskok, egy szpájver irtó futtatása után 100al csökkent a szabad hely a memókról, és a befejezés után sem nagyon akar visszajönni az a 100MB...
  • bazza
    kössz :)
    És ez kb mennyire ad hiteles képet? Mert miközben-e sorokat gépelem (firefox fut csak) 1% a CPU-kihasználtság, és 686MB ram szabad az 1 gigából.
  • zserrbo
    Helyesbítek az asztalra írja ki.
  • zserrbo
    Kisebb rendzserigényű progit most kapásból nem tudok, de az Everest Ultimate tud ilyet, sőt szerintem az ingyenes Home válozata is. Be kell állítani a beállítások/hardverfigyelés/ikonok,OSD
    Így garfikusan a képernyőn írja ki egy kép. Biztos van jobb csak erre a célra, de most nem tudok kapásból.