20838
Segítséget kérek
-
A control centerben ha be lehet állítani akkor Tulajdonságok>Billentyűparancs=Nincs -
heló!
mióta feltettem a legújabb ATI drivert, azóta nem tudok és jelet írni (alt gr + c), helyette behozza a control center-t! nem tudja valaki hol tudom ezt átállítani, hogy más bill. kombinációra hozza be? vagy be se hozza! -
"csak ez le töli 503.php ben"
Az 503-as szám nagyon a az 503-as HTTP hibára asszociál...
503 Service Unavailable - a szerver túlterhelt, vagy karbantartás miatt nem elérhető
Az 503-as hibáról -
Charisma #7673 Nem veszi be. Valami letöltési hiba lehet.... -
Hát ez se vált be:( úgy jó lenne meg minden de ez is úgyan azt a hibát csinálja csak ez le töli 503.php ben:( -
kösszike
-
zserrbo #7670 Válaszodat köszi. -
"Mindeki a Document and settings dokumentumok mappájába teszi a dolgait"
Én például nem - hanem külön partícióra. A rendszer megkergülése esetén nehezebben vesznek oda az adatok.
"a Program Files mappába pedig a programjait?"
A feltelepítetteket igen.
"az a bajom hogy tökre lassú a gépem minden játék akad"
Akkor eléggé összekuszálódhatott a rendszered.
Ha van haverod, vagy ismerős szervizes ismerősöd, akinek 100%-osan vírusmentes gépe van vidd el hozzá a rendszervinyót és nézesd át vele.
Vagy 100%-osan vírusmentes gépen készíts bootolható CD-t, amire felraksz egy DOS-os vírusírtót (Nod32, F-Prot), és azzal ellenőrizd le a gépet.
Esetleg szóba jöhet még a hijackthis - töltsd le, tömörítsd ki, futtasd, Do a system scan and save a logfile, majd a kapott hijackthis.log tartalmát másold be ide - amiből megállapíthatjuk, hogy mit kell eltávolítanod. -
szerintem konvertáld át más formátumba. total video converterrel -
Charisma #7667 Sziasztok,
mi oka lehet annak, hogy ha letöltök egy videoanyagot e-mule-lal, akkor azt utána nem tudom lejátszani? Avi a formátuma, de mégsem nyitja meg, és pl. miniatűr nézetnél sem jelenik meg a fekete kocka, csak a media player ikonja. Csak egy sorozat részeinél csinálja ezt. A 6 letöltöttből 1 működött gond nélkül....:(
mit csináljak?
köszi -
köszi kiporbálom -
hello!
az a bajom hogy tökre lassú a gépem minden játék akad és megnéztem a cpu használatot és majdnem 100%-os aztmondták hogy telepítsem ujra a windost.
az ujratelepítésen kivül máshogy meg lehet oldani? -
zserrbo #7664 Mindeki a Document and settings dokumentumok mappájába teszi a dolgait és a Program Files mappába pedig a programjait?
Csak kíváncsiságból kérdezem. -
"Valki help! Mért van az hogy felteszem a Flash getet"
Nem használok Flashgetet (anno a Chip magazin javaslatára ettem le róla, mert adware-t tartalmazott), ajánlom helyette a Free Download Manager-t.
Ingyenes, tud magyarul, és az alapfunkciókat tudja. -
"belépek egy oldalra, ahol top lista van,"
Melyik oldalra?
"akkor banner-ek nem villognak"
Két lehetőség: animált Gif vagy Flash hozza létre a bannereket.
Ez utóbbi esetben problémát okozhat a Flash aktivációja (ami már megoldható több módon is, Javascript segítségével) - de ez legfeljebb egy rákattintás után működnie kéne.
Másik lehetőség a hibásan feltelepített Flash plugin.
"Vírust nem találtam."
Csökkentett módban, frissített adatbázisú vírus-/spywareírtót használtál?
"a letöltési sebességem 24k és 200k között folyamatosan ingadozik"
Milyen Internet-előfizetésed van (milyen sebességű)?
Egyébként a letöltési sebesség függ a szervertől is, szóval nem csoda, hogy ingadozik. -
Wejni #7661 kitalálkozott hasonló hibával xp telepítés elején:
0 kódszámú nem várt hiba történt a 1773.sorban a
d:\xpsprtm\base\boot\setup\arcdisp.c modulban

-
synus #7660 IE szokott furi dolgokat csinálni. nekem már olyan is volt hogy a javascripteket nem futtatta le.. szerintem ha teheted használj mást.. -
Egy kérdésem lenne. Ha Internet Explorer-t használok és belépek egy oldalra, ahol top lista van, akkor banner-ek nem villognak és ha ráklikkelek, nem történik semmi. Kipróbáltam már az IE 7B verzióját is, de ugyanezt tapasztaltam. Ha Mozilla-t használok, akkor minden rendben. Vírust nem találtam. Lefuttatott keresők Ad-Aware, SpyBot, Windows Defende és AntiVir. Mi lehet a gond? Nem tudom, hogy van e összefüggés a kettő között, hogy a letöltési sebességem 24k és 200k között folyamatosan ingadozik, bárhonnan, bármit töltök le.
Előre is köszönöm a segítséget! -
Valki help! Mért van az hogy felteszem a Flash getet és elindítom a tölétst és mindent piros x el kilő.Pedig a kód is jó meg minden.Átmegyek a öcsém gépre ott megy a Flash get ez mért lehet???? -
Csacsi23 #7657 Sziasztok!
Lenne egy kérdésem: adott egy avi dualaudioval, gondoltam én irok belőle dvd-t nero 7-tel, igen ám csak a dvdre az angol hang került fel.
Na most mit tegyek, és mit rontottam el?
Előre is köszi!
Üdv:
Csacsi -
Egyáltalán ilyenkor lehet pingelni?
-
Hi
Nem tudnátok segíteni nekem:
Van nekem egy "élőhalott" WA-2204-es Wireless Routerem.
Feltőltöttem rá egy új Firmware-t. Feltőltés után kiírta, hogy OK minden, majd nyomjam meg az okot és újraindul. Nos azóta nemláttuk egymást...
Megpróbáltunk rákeresni portscanerrel jópár IP-tartományban, de eddig semmi.
Sajnos egyelőre csak Switchként működik. Semmi PING, se semmi.
Vissza lehet tőlteni egy új firmware-t TFTP-n keresztül, de nemnagyon vágom innentől a dolgokat. Valaki nem fejtené ki bővebben ezt az egészet? -
orgik #7654 Nagyon szépen köszönöm a gyors választ. egyébként már egyszer valamikor megkérdeztem csak elfelejtettem. Na Köszi !!! -
"Indítsuk el a REGEDIT-et, majd keressük ki a
HKEY_CLASSES_ROOT\ lnkfile
ágat, innen töröljük ki a IsShortcut bejegyzést, majd indítsuk újra a gépet."
-
orgik #7652 helló. Hogy tűntethetem el az asztalomon lévő ikonokról azt a nyilat?
az ikonon a bal alsó sarokba- asszem az a hivatkozás vagymi. -
synus #7651 csabiks: nekem van egy norton ghost 10esem, csak nem tudtam rávenni arra, hogy Cdről bootolódjon.. kezelni tudta is csak hát windowson keresztül, meg nem is skerült úgy rendesen újrahúzni vele a rendszert mint a régivel.. esetleg erre valami ötlet?? :S
de mindenképpen kössz, még küzdök vele kicsit..hátha..:) -
köszi
igaz ezt már mondtam nekik na de ki tudja majd meglátjuk -
csabiks #7649 felhasználónév : admin
jelszó : 1234
-
csabiks #7648 A Norton Ghost 9 kezeli a satás vinyókat! -
synus #7647 hello mindenki!
van egy olyan gondom, hogy a windows amit használok, kb egy hónap után szinte használhatatlanul lassú(lassan indul.leginkább ez a baj). és a régi gépemen még volt egy olyan régi norton ghost ami úgy működött, hogy beraktam egy cd-t arról tudott bootolni egy dos(vagy egy dos szerű valami :) ), elindítottam a ghostot és tudtam létrehozni a c:\ tartalmáról egy képfile-t, és szükség esetén ezzel pillanatok alatt újra lehetett "telepíteni" a gépet.. na most a bajom az hogy ez egy elég régi progi volt és az újs SATA HDDvel nem működött, és egy ehhez hasonló dolgot keresnék..
ha valaki tud valami ilyen jellegű dolgot, az legyen szíves írjon valami t ide, vagy írjon egy mailt..([email protected])
nagyon szépen köszönöm!!!!!!!!!!!! -
üdv mindenkinek
a következőben kérném a segitségeteket:
a hugomék vettek egy Kőnig routert és elkeverték a dokumentácioját
most nem tudnak belépni a konfigba mert nem tudják a jelszót
ha esetleg valakinek van ilyen routere és tudna segiteni abban hogy mi a gyári jelszó azt megköszönném neki
esetleg valami webcim is jol jönne ahol leirást lehetne találni hozzá
előre is köszi mindenkinek -
Ha én lennék a "fő" AP, akkor semmi gond nem lenne.
Tudom, hogyha a "fő" APhoz elheyleznénk egy kleins és énlennék a másod "fő"AP, akkor úgy működne, te ez így megoldhatatlan, szóval ez így kilőve :S -
Akadt megint egy problémám.
Van egy Acces Point, arra csatlakozok én egy Edmimax EW-APval (nem is ez a lényeg) a lényeg, hogy egy szervert üzemeltetek és a kliensbe (az EW-APba) be kell írnom Gateway adresshez a szerverem IPcímét, hogy átjusson a "fő"APhoz, amin még egy külön Wi-fi kliens van.
Az eddig OK, hogy ezt így megoldottam anno, nade két szerverem van és oda csak 1 gateway átjárot lehet írni :S
Nincs valami megoldás, hogy mind a két szervert ki tudjam juttatni a "fő" AP-hoz? -
"Hogy lehetne teljesen letitkosítani a gépem hálózat felől?"
Teljeskörűen sehogy, hisz a WAN-t igazgató rendszergazdák fel tudják deríteni a tevékenykedésed még az úgynevezett anonymous proxyk használata esetén is.
Ha csak a végfelhasználó számára akarsz "láthatatlan" maradni, akkor ott vannak az anonymous proxyk - ezeket használva valamelyest el lehet rejtőzni. -
Hogy lehetne teljesen letitkosítani a gépem hálózat felől?
Valamilyen Proxy megoldásról halottam hírt, hogy evvel a megoldással nemlehet nyomot hagyni a neten.
Tudtok nekem valami ilyesmit javasólni? -
Hell, olyan kérdésem lenne hogy a neptunra szeretnék felmenni, de a bejövőablaknál activex-et kellene feltelepíteni, ki is írja, rákattintok és nem hoz be semmit! Felugró ablakok engedélyezve vannak! -
ja kössz
bocs:) -
Post Code: irányítószám -
-
A mozilla általában ide ment:
c:\Dokuments and settings\felhasználó\local settings\application data\mozilla
innen remélem már egyértelmű, a cache mappáig.
(XP-n)