20838
Segítséget kérek
-
nagyimamma #7716 SEgítsetek. Letöltöttem egy videót quick Time programba,- csak ebbe lehetett letölteni - mivel tudom átkonvertálni, hogy asztali videón lejátszható dvd legyen?? -
csabiks #7715 Más játékban csinálja ezt? -
nem warezolunk:)
(http://rapidshare.de/files/10506270/erp6.rar) -
csabiks #7713 Recognita, fizetős de felismeri a magyar betűket! -
Valaki tudna segíteni? -
smithi26 #7711 Szia.Köszönöm hogy próbálsz segíteni.Megtudnád mondani honnan tudnám letölteni ezt a programot!Előre is kösz. -
HELL, LENNE EGY ÓRIÁSI PROBLÉMÁM!!! KINYOMTATTAM BIZONYOS DOKUMENTUMOKAT, VAGY 30-40 OLDALT, DE SOK VÁLTOZTATÁS LENNE BENNE, TUDTOK OLYAN PROGIT SCANNERHEZ, AMI FELISMERI A BETÜKET?? NEM CSAK A SIMA BETÜKET, HANEM A MAGYAR ÁBC ÉKEZETES BETŰIT IS?? -
orgik #7709 helló. lenne egy kérdésem. vettünk routert smc 7004 vbr jó minden(két gépre), csak nem lehetne a gépeket valahogy összehozni valamilyen progival? pl. ha file-t akarok átvinni a másik gépre akkor nem kéne a pendrive csak áthuznám a megosztott mappákba aztán kész. és ip cím alapján nincs ilyen progi? köszi előre
-
Flat Out promláma:
Flat Out 1: belépsek, minden megy faxán a menüben, de amikor a játékba lépek, újraindúl a gépem. (azaz érdekes, hogy amikor elkezdek játszani mindig 5 másodpercet birok menni)
Flat Out 2: ugyanez, csak a program záródik be (a windows hibát észlelt, ezért leáll. a kellemetlenségért elnézését kérjük)
Valakinek van valami ötlete?
[a konfigom, ami most van: AMD 2800+ Bartonmagos, Gigabyte GA-7N-400E-L 768 RAM nVidia Gerforce 5700
DiretcX 9.0c, legfrisebb chipsetdriver, a videokártya driver meg majdnem a legújabb.
Szerintetek mi lehet a baj? -
lalinov #7707 Hellósztok szeretem egy játékot csak egy baj van vele 40 megás részekre van szétszedve valaki meg tudná mondani mivel vagy hogy rakjam össze? -
nekem chellonál szokott ilyen lenni,pl tegnap 4MEGÁVAL!jött másodpercenként egy valami:) -
Srácok, nem tudjátok mi történt?
T-onlineos netem van, és úgy meggyorsult mint a kurvaélet.
Eddig max 280k/seccel tudtam tölteni. Most max 775k/sec...
Aztán a http://home.datanet.hu/speed.html azt mutatja hogy 4 megás a netem míg eddig 2.5öt mutatott.
De ha itt 4 megás akkor is irreális a 775k/sec.
De tényleg ennyi a sebesség mert percek alatt leszedtem egy filmet :O
Másoknál van valami? -
vagy google-ba beírod:
image recovery -
http://www.photo-saver.com
eztet tessék megpróbálni -
Hedic #7702 kösz!!! -
smithi26 #7701 Sziasztok.Egy bonyolultabb kérésell fordulok hozzátok.Aki tud légyszi segítsen.Olyan programra lenne szükségem amivel hibás jpg képeimet megtudnám nyitni és menteni is tudnám!Hétköznapi minden nap használatos programok nem jók!Előzmények:Ghostoltam,és miután bejött a rendszer kiderült hogy minden eltűnt a gépemről.Sikerült visszahozni nem kevés pénzért azokat a dolgokat amik nagyon fontosak lennének,jelen esetben képekről van szó.De ami a gond hogy egyszerűen nem tudom megnyitni a képeket,és azok akik visszamentették őket szintén nem tudták megnyitni.Egy progival sikerült Nero cover designer de menteni nem tudom a képeket!Létezik valami spéci program?Légyszi aki tud segitsen!Előre is kösz. -
"Miért van az hogy amit letöltök crc hibás lesz?Az összes fáljt hibásan tölti le.Lehet hogy rosszul van beállítva a háló kártya?Lécci írjatok valamit."
Sok mindentől lehet. Driverhiba, valamilyen szoftver hibája, vírus, memória/CPU/hálókártya/merevlemez-hiba.
Futtass le egy teljes körű vírusirtást, memória-ellenőrzést, merevlemez-ellenőrzést. Vizsgáld meg, hogy nincs-e túlmelegedve a CPU és a vinyó. -
Audigy 4 driverek... -
saitek #7698 A winfos(Extended Edition) helyett rakj fel egy Windows XP (Professional Edition)-t.
-
Far Cry 1.33 patch
Far Cry 1.4 patch -
"Na most meg az a bajom hogy piros négyszög jelenik meg szal ugyan az szerintem mint a flash getnél szal nem tölt.Ez nem tudod mért van??"
Talán nem érhető el/túlterhelt a szerver, vagy nincs hozzáférésed a szerveren levő állományokhoz. -
Szal felraktam a winfost(Extended Edition) aztán minden indításnál kék háttér és olyan szöveg hogy vírust kell ellenőriznem ScanDisk el. Ami ugye
nem lehet mert nincs op rendszer. PLS valaki leírná hogy hogyan is kell felrakni? PLS!!! -
Hedic #7694 hali !!! elmondaná valaki hogy hogyan lehet Far Cry-at játszani hamachin keresztül,azt tudom hogy mit kell leszednem de sehol sem tal
álom az 1.33 pachet.tudna valaki linkelni???? lécccci
-
smithi26 #7693 Sziasztok.Egy bonyolultabb kérésell fordulok hozzátok.Aki tud légyszi segítsen.Olyan programra lenne szükségem amivel hibás jpg képeimet megtudnám nyitni és menteni is tudnám!Hétköznapi minden nap használatos programok nem jók!Előzmények:Ghostoltam,és miután bejött a rendszer kiderült hogy minden eltűnt a gépemről.Sikerült visszahozni nem kevés pénzért azokat a dolgokat amik nagyon fontosak lennének,jelen esetben képekről van szó.De ami a gond hogy egyszerűen nem tudom megnyitni a képeket,és azok akik visszamentették őket szintén nem tudták megnyitni.Egy progival sikerült Nero cover designer de menteni nem tudom a képeket!Létezik valami spéci program?Légyszi aki tud segitsen!Előre is kösz. -
boob #7692 Sziasztok!
SB Audigy 4-es hangkártyám van, de a telepítő cd-re nem vigyáztam
eléggé, ezért már csak részlegesen tudom feltelepíteni.....
Valaki tudna nekem ötletet adni, hogy hol található meg a neten az
egész cd tartalma? Vagy, ha más megoldás is létezik, az is érdekelne...
Előre is köszönöm mindenkinek!
Boob
-
Dévids #7691 Hello
Miért van az hogy amit letöltök crc hibás lesz?Az összes fáljt hibásan tölti le.Lehet hogy rosszul van beállítva a háló kártya?Lécci írjatok valamit. -
Flat Out promláma:
Flat Out 1: belépsek, minden megy faxán a menüben, de amikor a játékba lépek, újraindúl a gépem. (azaz érdekes, hogy amikor elkezdek játszani mindig 5 másodpercet birok menni)
Flat Out 2: ugyanez, csak a program záródik be (a windows hibát észlelt, ezért leáll. a kellemetlenségért elnézését kérjük)
Valakinek van valami ötlete?
[a konfigom, ami most van: AMD 2800+ Bartonmagos, Gigabyte GA-7N-400E-L 768 RAM nVidia Gerforce 5700
DiretcX 9.0c, legfrisebb chipsetdriver, a videokártya driver meg majdnem a legújabb.
Szerintetek mi lehet a baj? -
Beírom még ide is IE7 topicon kívül hátha.
Maxthon-t használok és ma kezdte el azt csinálni hogy váratlanul minden figyelmeztetés nélkül bezárja a böngészőt. Ezelőtt soha sem csinált ilyet full stabil volt. Ugye IE alapú a böngésző. Feltettem az IE7-et ugyanez a gond. Böngészek egyszer csak feljön az ablak hogy be akarom-e zárni az összes tab-ot.
Most beállítottam Maxthonnál is hogy kérdezzen rá kilépéskor és 4-5 percenként magától feljön az ablak hogy tényleg be akarom zárni a böngészőt. Ötlet?
Víruskeresőt most futtattam végig spyware keresőt szintén. -
smithi26 #7688 Sziasztok.Egy bonyolultabb kérésell fordulok hozzátok.Aki tud légyszi segítsen.Olyan programra lenne szükségem amivel hibás jpg képeimet megtudnám nyitni és menteni is tudnám!Hétköznapi minden nap használatos programok nem jók!Előzmények:Ghostoltam,és miután bejött a rendszer kiderült hogy minden eltűnt a gépemről.Sikerült visszahozni nem kevés pénzért azokat a dolgokat amik nagyon fontosak lennének,jelen esetben képekről van szó.De ami a gond hogy egyszerűen nem tudom megnyitni a képeket,és azok akik visszamentették őket szintén nem tudták megnyitni.Egy progival sikerült Nero cover designer de menteni nem tudom a képeket!Létezik valami spéci program?Légyszi aki tud segitsen!Előre is kösz. -
zserrbo #7687 Már sikertül, THX magamnak. :D -
zserrbo #7686 Röviden. A .NET Passportal bejelentkeztem a 4.7-es MSN-em be és azóta mindig bejelentkezi újraindításkor. Hogyan töröljem kimagam az msn-nből?
-
cicamisa #7685 Sziasztok!
Letöltöttem egy játékot, iso fájl-ban.Gondoltam be mountolom és telepítem.Se a DT,Power iso,Ultra iso nem ismeri fel.Azt írja hogy ismeretlen fájlformátum.Annyit sikerült kideríteni,hogy ez egy Power iso fájl.
Tudna valaki segíteni,hogy mit kell ezzel csinálni?
Előre is köszönöm. -
Sziasztok!
Olyan problémám lenne hogy pár napja egyszerűen ha lejátszok bármilyen videót bármilyen progival sokkal sötétebbek a videók. Fényerőn, kontraszton sem állítottam. Mi lehet a gond? -
alakulat #7683 progit akarok irni -
sziasztok! lehet, h nem jó helyen járok a gondommal, de ehhez nem értek:) meg tudja vki mondani, h mér nem tudom megnézni a képeimet itt sg-n a galériámban, meg másokéban sem, sőt privit sem tudok írni, mert azt íja ki nekem amit bettem a galériába... lécci mondjatok vmit!:)
azért nem linkelem be mert nem tudom belinkelni sem. szerintem valamilyen böngésző gondom van, mert firefoxpt használok most és nem tudom, biztos nincs jól beállítva. vagy mert nem vagyok vip fórumozó??
-
Na most meg az a bajom hogy piros négyszög jelenik meg szal ugyan az szerintem mint a flash getnél szal nem tölt.Ez nem tudod mért van?? -
csabiks #7680 Csak progit akarsz írni? vagy ha van ilyen progi megfelel az is? :) -
alakulat #7679 Hi!
Tudna vki segiteni abban h akarok irni eg olyan progit ami mutatja az internet sebességet a fel ill. le töltési sebességet VB-ben.
Hogy álljak neki? nem tud vki vmi segitséget adni?
Elöre is kösz -
ahha értem köszi már értem -
megvan, köszi!