20838
Segítséget kérek
  • KnightRider

Kösz a segítséget!
  • Dj Faustus #7755
    Megoldás
  • KnightRider

Hello! Az Internet Explorerem (6.0 verziós) nem nagyon akarja megjeleníteni a különböző fórumokba belinkelt képeket, amit meg megjelenít, csak BMP-ben tudja menteni, pedig, gondolom, nem az az eredeti formátumuk. Ha tudtok, légyszi, adjatok tanácsot a problémám ügyében...
  • passatgt
    zavarni nem zavar,de tegnap még nem égett:)ok megpróbálom hátha és kösz
  • csabiks
    hát ha különösebb gondod nincs vele akkor sztem fölösleges a kérdés:D esetleg alaplapon jumperold át egy másik fülre..hátha!
  • Doomista
    Mozilla Firefox -> Eszközök -> Beállítások -> Tartalom -> Képek betöltése -> Nyomd rá a pipát. Kedved szerint a többit is engedélyezheted vagy tilthatod.
  • newil
    Hello,a gondom az lenne,hogy az egyik honlapról "sikerűlt" letiltanom a háttérképet.Ezt,hogy lehet visszaállítani eredeti formájába, Firefox 1.5.0.7-et használok.
  • passatgt
    1.Az a zöld
    2.Nem csinál semmit:)
  • orgik
    köszi már jó:) is
  • Dj Faustus #7747
    "az mitől lehet,hogy folyamatosan ég a gépen a piros lámpa?"
    1. lehetőség - az a bekapcsolt/készenléti állapotot jelző led.
    2. lehetőség - HDD aktivitás jelző: valamit nagyon csinál a vinyód
  • passatgt
    #7739?
  • Elerath
    ok sikerült, kösz
  • Dj Faustus #7744
    "WinRaR-val kéne törmöríteni 650mb-os mdf fájlt(Alcohol), olyan 10mb-ra. Hogy tudom, megcsinálni?"
    Kétlem hogy megoldható lenne - bináris állományt veszteségmentesen 1,5384%-ra tömöríteni nem hinném hogy lehetséges lenne.
  • Dj Faustus #7743
    "Ki tudja mi lehet a hiba ???"
    Bekaphattál valami kártevőt.
    Csökkentett módban, kikapcsolt rendszervisszaállítás mellett teljes körű (frissített adatbázisú) vírus- és spywareírtó futtatása javasolt.
  • Dj Faustus #7742
    "az trójai, nekemis ez volt, aztán bedöglesztette a tápomat"
    Egy szoftver hogyan dögleszti meg a tápodat? Ki-be kapcsolgatta? Leállította a hűtőventit? ;)
  • Dj Faustus #7741
    "valaki a #7723-at?"
    Itt már megadtam a megoldást
  • biomage
    hogy érted betözni?
  • passatgt
    Hali
    az mitől lehet,hogy folyamatosan ég a gépen a piros lámpa?Nem felvillen,hanem folyamatosan világít,picit halványabban,mint amikor cisnálok valamit a gépen
  • Elerath
    valaki a #7723-at?
  • tobias88
    1.: start/beállít./vezérlőp./rendszer/számítógépn./módosítás: itt a munkacsoport legyen ugyan az mindegyik gépen!
    2.: mindkét gépen valamelyik meghajtót osszátok meg
    3.: wincommal a hálózatnál:
    teljes hál/mic win hál/a munkacsoportok neve/
    és ott lessz a gépek nevei is és ezekre már akármit rá tudtok másolni
  • orgik
    helló. lenne egy kérdésem. vettünk routert smc 7004 vbr jó minden(két gépre), csak nem lehetne a gépeket valahogy összehozni valamilyen progival? pl. ha file-t akarok átvinni a másik gépre akkor nem kéne a pendrive csak áthuznám a megosztott mappákba aztán kész. és ip cím alapján nincs ilyen progi? köszi előre
  • tobias88
    az trójai, nekemis ez volt, aztán bedöglesztette a tápomat
  • biomage
    10 mp alatt megtaláltam az msi hivatalos weblapján
    klik
  • Programvadász
    Van egy MSI KT880 Delta nevű alaplapon és erről szeretnék részletes leírást!Aki talál róla az tegye ide be a linket előre is köszönöm...!
  • Scholes18
    Az Internet explorer és a Firefox is folyton kilép minden előzetes nélkül!
    Ki tudja mi lehet a hiba ???
  • ffxi
    Hali!
    WinRaR-val kéne törmöríteni 650mb-os mdf fájlt(Alcohol), olyan 10mb-ra. Hogy tudom, megcsinálni? Mert okom van rá, mivel taliztam 150mb-os rar-t és benne volt 2,5gb-os mdf.
    THX előrte.
  • Elerath
    próbálgasd állítani a képfrissítést amikor ilyen mint a képeken. bár 3 év az még talán nem sok, de nem tudom
  • cement
    bar most h igy mondjatok valszleg moncsibaj... hm a francba :\
  • cement
    kb 3 eves LG Flatron F700B
    nemtom pontosan mikori. azt tom h akkor 42ezer volt amikor vettem.
  • Elerath
    cement nálam is volt hasonló problem, de az durvább volt. akkor semmit nem lehetett látni. ez egy kb hm mennyi is.. kb 5 éves monitorral volt.. az volt a baja hogy a képfrissítés túl magas volt a monitorhoz képest, szal ha 65 herznél nagyobbra álítottuk elmosódott minden.. neked milyen idős a monitor?
  • cement
    biztos h nem monitor a baj, mert ezen latszik h valami programos hiba, mert csak neha jelentkezik, ha szar volna a monitor allandoan ilyen lenne.
  • roblee
    Nem vagyok szakértő, de nem biztos, hogy a videokártya driverrel van a gond, hanem magával a kártyával, esetleg a monitorral. Javaslok egy szervízt!!! Ott talán kiderítik, mi a probléma.
    Fel a fejjel!
  • passatgt
    hát nekem régebben volt ilyen,szervizbe megcsinálták a monitort:)
    Próbáld ki a monitort egy másik gépen,vagy a mostani helyett rakj egy másikat s próbáld meg úgy
  • Elerath
    tud valaki olyan programot amivel újra lehet betőzni a cd/dvd meghajtókat és a vinyó partíciókat? vagy lehet program nélkül is valahogy?
  • tahepa
    Hogyan lehet freemail leveleket Gmail-ba importálni? Oda szeretnék érkeztetni a leveleimet.
  • Programvadász
    Van egy MSI KT880 Delta nevű alaplapon és erről szeretnék részletes leírást!Aki talál róla az tegye ide be a linket előre is köszönöm...!
  • cement
    hi. az alábbi problémám van:

szoval. szines az egesz rohadt kepernyo ossze vissza csikok vannak, de nem mindig, van hogy 2 hétig nem jelentkezik a gond, aztan 3 napon at ilyen... össze vissza. tegnap elott raktam ujra a windows-t hatha megoldja, de megint csinalja. nem tudom mi a frasz ez az egesz, de nagyon idegesit, videokartya driver reinstall sem segit rajta semmi, értitek, és csomoszor csinalja. igy nem lehet se jatszani se semmit csinalni.... segitsetek plz
  • smithi26
    Szia.Köszönöm a segítséget!
  • csabiks
    A windowsnak van egy saját partícionáló programja, windows installáláskor partícionálhatod a vinyódat, de ha vmi nem lenne jó külső programokkal ugyanúgy tudod partícionálni!
  • balcsi70
    Sziasztok.A particionálás egy szüz gépre ugy müködik hogy mielött fölinstalálnám a windows-t,akkor kell elosztani a vinyót? és hogy? (egy másik portició létrehozása vagy mit kell adni neki? Vagy inkább fölnyomni a wint és utánna a Norton P.Magic-el? kössz a segitséget.