20838
Segítséget kérek
-
KnightRider #7756
Kösz a segítséget! -
Megoldás -
KnightRider #7754
Hello! Az Internet Explorerem (6.0 verziós) nem nagyon akarja megjeleníteni a különböző fórumokba belinkelt képeket, amit meg megjelenít, csak BMP-ben tudja menteni, pedig, gondolom, nem az az eredeti formátumuk. Ha tudtok, légyszi, adjatok tanácsot a problémám ügyében... -
zavarni nem zavar,de tegnap még nem égett:)ok megpróbálom hátha és kösz -
csabiks #7752 hát ha különösebb gondod nincs vele akkor sztem fölösleges a kérdés:D esetleg alaplapon jumperold át egy másik fülre..hátha! -
Mozilla Firefox -> Eszközök -> Beállítások -> Tartalom -> Képek betöltése -> Nyomd rá a pipát. Kedved szerint a többit is engedélyezheted vagy tilthatod. -
Hello,a gondom az lenne,hogy az egyik honlapról "sikerűlt" letiltanom a háttérképet.Ezt,hogy lehet visszaállítani eredeti formájába, Firefox 1.5.0.7-et használok. -
1.Az a zöld
2.Nem csinál semmit:) -
orgik #7748 köszi már jó:) is -
"az mitől lehet,hogy folyamatosan ég a gépen a piros lámpa?"
1. lehetőség - az a bekapcsolt/készenléti állapotot jelző led.
2. lehetőség - HDD aktivitás jelző: valamit nagyon csinál a vinyód -
#7739? -
ok sikerült, kösz -
"WinRaR-val kéne törmöríteni 650mb-os mdf fájlt(Alcohol), olyan 10mb-ra. Hogy tudom, megcsinálni?"
Kétlem hogy megoldható lenne - bináris állományt veszteségmentesen 1,5384%-ra tömöríteni nem hinném hogy lehetséges lenne. -
"Ki tudja mi lehet a hiba ???"
Bekaphattál valami kártevőt.
Csökkentett módban, kikapcsolt rendszervisszaállítás mellett teljes körű (frissített adatbázisú) vírus- és spywareírtó futtatása javasolt. -
"az trójai, nekemis ez volt, aztán bedöglesztette a tápomat"
Egy szoftver hogyan dögleszti meg a tápodat? Ki-be kapcsolgatta? Leállította a hűtőventit? ;) -
"valaki a #7723-at?"
Itt már megadtam a megoldást -
hogy érted betözni? -
Hali
az mitől lehet,hogy folyamatosan ég a gépen a piros lámpa?Nem felvillen,hanem folyamatosan világít,picit halványabban,mint amikor cisnálok valamit a gépen -
valaki a #7723-at? -
1.: start/beállít./vezérlőp./rendszer/számítógépn./módosítás: itt a munkacsoport legyen ugyan az mindegyik gépen!
2.: mindkét gépen valamelyik meghajtót osszátok meg
3.: wincommal a hálózatnál:
teljes hál/mic win hál/a munkacsoportok neve/
és ott lessz a gépek nevei is és ezekre már akármit rá tudtok másolni -
orgik #7736 helló. lenne egy kérdésem. vettünk routert smc 7004 vbr jó minden(két gépre), csak nem lehetne a gépeket valahogy összehozni valamilyen progival? pl. ha file-t akarok átvinni a másik gépre akkor nem kéne a pendrive csak áthuznám a megosztott mappákba aztán kész. és ip cím alapján nincs ilyen progi? köszi előre
-
az trójai, nekemis ez volt, aztán bedöglesztette a tápomat -
10 mp alatt megtaláltam az msi hivatalos weblapján
klik -
Programvadász #7733 Van egy MSI KT880 Delta nevű alaplapon és erről szeretnék részletes leírást!Aki talál róla az tegye ide be a linket előre is köszönöm...! -
Az Internet explorer és a Firefox is folyton kilép minden előzetes nélkül!
Ki tudja mi lehet a hiba ??? -
Hali!
WinRaR-val kéne törmöríteni 650mb-os mdf fájlt(Alcohol), olyan 10mb-ra. Hogy tudom, megcsinálni? Mert okom van rá, mivel taliztam 150mb-os rar-t és benne volt 2,5gb-os mdf.
THX előrte. -
próbálgasd állítani a képfrissítést amikor ilyen mint a képeken. bár 3 év az még talán nem sok, de nem tudom -
bar most h igy mondjatok valszleg moncsibaj... hm a francba :\ -
kb 3 eves LG Flatron F700B
nemtom pontosan mikori. azt tom h akkor 42ezer volt amikor vettem. -
cement nálam is volt hasonló problem, de az durvább volt. akkor semmit nem lehetett látni. ez egy kb hm mennyi is.. kb 5 éves monitorral volt.. az volt a baja hogy a képfrissítés túl magas volt a monitorhoz képest, szal ha 65 herznél nagyobbra álítottuk elmosódott minden.. neked milyen idős a monitor? -
biztos h nem monitor a baj, mert ezen latszik h valami programos hiba, mert csak neha jelentkezik, ha szar volna a monitor allandoan ilyen lenne. -
Nem vagyok szakértő, de nem biztos, hogy a videokártya driverrel van a gond, hanem magával a kártyával, esetleg a monitorral. Javaslok egy szervízt!!! Ott talán kiderítik, mi a probléma.
Fel a fejjel!
-
hát nekem régebben volt ilyen,szervizbe megcsinálták a monitort:)
Próbáld ki a monitort egy másik gépen,vagy a mostani helyett rakj egy másikat s próbáld meg úgy -
tud valaki olyan programot amivel újra lehet betőzni a cd/dvd meghajtókat és a vinyó partíciókat? vagy lehet program nélkül is valahogy? 

-
tahepa #7722 Hogyan lehet freemail leveleket Gmail-ba importálni? Oda szeretnék érkeztetni a leveleimet. -
Programvadász #7721 Van egy MSI KT880 Delta nevű alaplapon és erről szeretnék részletes leírást!Aki talál róla az tegye ide be a linket előre is köszönöm...! -
hi. az alábbi problémám van:
szoval. szines az egesz rohadt kepernyo ossze vissza csikok vannak, de nem mindig, van hogy 2 hétig nem jelentkezik a gond, aztan 3 napon at ilyen... össze vissza. tegnap elott raktam ujra a windows-t hatha megoldja, de megint csinalja. nem tudom mi a frasz ez az egesz, de nagyon idegesit, videokartya driver reinstall sem segit rajta semmi, értitek, és csomoszor csinalja. igy nem lehet se jatszani se semmit csinalni.... segitsetek plz -
smithi26 #7719 Szia.Köszönöm a segítséget! -
csabiks #7718 A windowsnak van egy saját partícionáló programja, windows installáláskor partícionálhatod a vinyódat, de ha vmi nem lenne jó külső programokkal ugyanúgy tudod partícionálni! -
balcsi70 #7717 Sziasztok.A particionálás egy szüz gépre ugy müködik hogy mielött fölinstalálnám a windows-t,akkor kell elosztani a vinyót? és hogy? (egy másik portició létrehozása vagy mit kell adni neki? Vagy inkább fölnyomni a wint és utánna a Norton P.Magic-el? kössz a segitséget.