20838
Segítséget kérek
-
help -
Hiren's BootCD-n van Advanced Partition Recovery, az kell nekie :) -
Winamp + Streamripper plugin.
De van a Streamrippernek parancssori változata is - így nincs szükség a Winampra. -
Sziasztok!
Szerintetek milyen progival lehet a legjobban felvenni NetRádióból?
Segítséget Köszike! -
#7741-es hozzászólásomat olvasd el. -
hali
félhomályban hallotam egy olyan módszerről hogy átnevezni a particiókat.
tehát hogy a pl a "g" legyen a "c"
mintha a futtatásba kellet volna g:/c vagy valami ilyesmit beírni. aki tud az kérem segítsen.jah és ez nem okoz adatvesztést?:) -
hellosztok.megpróbáltam újrarakni a windowst csak ilyen frisítést és nem sikerült mert vmi .sys fájlt nem talál.és a gép bekapcsolásakor van 2 lehetőség h telepítés meg windows xp magyar.ha az xp-re megyek bejön az XP de ha nem megyek semmire magától bemegy a telepítésbe.nem lehet vhogy ezt megszüntetni? -
hali. sajna eltünt egy particióm és sehogy se tudom visszahozni.
mint az láthatjátok a paragon látja, de inaktív, és akárhogy próbáltam backupolni sehogy se ment. Getdataback se használt semmit pls help :) -
Itt nézegesd.Olvasgasd,és abbol kieleht követekztetni hogy miez
Magadtól ráfogsz jönni,hidd el,söt okosodsz is ha szépen végigfutsz pár oldalon ;) -
alakulat #7787 kösz
magyarul nem lehetne?
nincs vhol magyarul? -
winapi -
hello annyi lenne a kérdésem hogy mit csináljak ? mert nem tudok letörölni egy játékot se az Unistall-jával se a programok telepítése és törlése mert azt írja ki hogy a "megadott modul nem található" -
alakulat #7784 Hi!
Lenne egy lehet láma kérdésem: Mi az a winapi??
elöre is köszi -
Általában az alaplaphoz adott dokumentációban benne szokott lenni a bővíthetőség ("supports up to" illetve CPU foglalat+FSB+szorzók+chipkészlet alapján).
Az utolsó linken található oldalon pedig elolvasható a CPU-támogatás:
-
Igen, pont azt javasolták máshol is. Egy xp-nek is imeretlen számsornak adta a kizárólagos hozzáférési engedélyt, de saját tul-ba vétel után sikerült kiütöm onnan, és magamnak adni:). Kösz megoldódott! -
hali gond van a gépemmel és nem tok rájönni mi a baj mert mikor elkezdek mondjuk egy 34 fájlos cuccot kicsomizni valamelyiknél mindig bejön a crc hiba és mikor elinditom még1x-er akkor már másik fájl a hibás és ez jó.
a havernál pedig semmi baj vele
:(
winrar 3,51 es használok
PLS HEEEELP!!!!
-
Saját tulajdonba vételt próbáltad? -
Az mitől lehet, hogy újratelepítettem az XP-t, és most két könyvtáramba nem enged belépni "Hozzáférés megtagadva" címen. Az egyik le volt védve előtte úgy, hogy csak rendszergazdaként lehetett belelépni, de a másik nem. Ráadásul az egyik igen fontos lenne, és egyszerűen nem férek hozzá rendszergazdaként sem! -
balcsi70 #7778 köszönöm.végül ez a kisvönyv meg van nekem,azt hittem valami más lessz.de nem tudom hogy hol irja azt hogy meddig lehet böviteni a procit. a memoriát azt megtaláltam(1024 Mb-ig). vagy én vagyok a vaksi?pedig nem találom. Azért kösszi. -
csabiks #7777 Tehát felteszel egy játékot vagy progit és nem tölti be? hogy értsük hogy nem tölti be? nem tudsz bejelentkezni? vagy addig sem jut el? -
hi!vettem egy új gépet,és alapból működik,viszont felteszek bármilyen játékot,a köv inditásnál nem tudja betölteni az xp-t.ugyez volt amikor wmpfrissitést raktam rá? mi lehet a baj? -
Hali!
Tudna nekem valaki segíteni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A problémám a következő:
Van egy Panasonic NV-GS27 miniDV kamerám. Szeretném a szalagon lévő videót felrakni a gépemre. Van hozzá egy USB és egy DV kábelem. Ha csatlakoztatom mind a kettővel akkor sem látja a PC-m a kamerát. Csak fényképezőnek látja és így nem tom átrakni a videót. Van MotionDV STUDIO 5.6E LE nevezetű progim is de azt meg egyáltalán nem tom kezelni. Ha netán, esetleg tudna nekem segíteni azt nagyon megköszönném. -
nos... fejlemények vannak. voltam spannál a monitorral, és nála hibátlan volt a kép, szal tuti videokartya gond :\
amugy egyik progi ezt irja ki miota ujraraktam az ati catalystot
de a carbon sem indul el (program szabalytalan muveletet hajtott vegre ezert leall... blabla)
-
Az alábbi topikokban már volt róla szó:
-
csanee #7772 Már rákerestem, találtam megoldást. sry -
csanee #7771 Sziasztok! Milyen programmal lehetne egy számból kiszedni az éneket, hogy csak a zene maradjon? -
gadna #7770 Hali
Mi neve annak a programnak, ami olyan mint a GameSpy? Multiban lehet vele nyomni, akkár szériaszám nélkül is. -
"Az én alaplapomon van egy 2GHz-es proci.(Celeron 478 Socket).honnan tudná meg azt hogy hány GHz-ig bövithetem? Szeretnék tenni bele mondjuk egy 2,8GHz-est.kibirja e az alaplap vagy sem? az Alaplap neve ECS P4VXASD2+ (4 PCI, 1 AGP, 1 CNR, 2 SDR DIMM, 2 DDR DIMM, Audio) kössz a válaszokat."
Töltsd le a kézikönyvet, abban benne kellene lennie.
Vagy itt.
De itt is megkeresheted.
-
"MSI KT880 Delta nevű alaplaphoz keresek Használati útmutatót (Magyart), legyetek szívesek és nézzetek utána!!!??? "
Innen elérhető egy többnyelvű (Multi-Language) változat - talán még magyar nyelvű változat is van benne. Ha nincs, akkor van angol (English) - és akkor barátod a Sztaki szótára. -
ez nagy videokártyagond.sztem szokásos ATI szarság.nekem is szar az ATI kártyám akadozik vele minden -
na fasza most megint ujraraktam az uj ati driver-t, es mar el sem indul a carbon meg egy masik program direct3d-s gecirol hadoval, es ha gorgetek lefele egy oldalon pl itt akkor szaggat. kurvajo :\\\ -
Programvadász #7765 MSI KT880 Delta nevű alaplaphoz keresek Használati útmutatót (Magyart), legyetek szívesek és nézzetek utána!!!??? -
Másik géppel nem próbáltad ki a monitorod? Szerintem ezt mindenképpen tedd meg, ha marad a hiba, akkor tudod mi a gond, ha jó, akkor a gépedet nézesd meg szervízben. Bár ezt már meg kellett volna tenned!
Én azt mondom, ne halogasd, jobban fogsz aludni, ha tudod mi az oka!!!
-
Hello!
Vki használ Chris TV-t?Arra tudtok válaszolni hogy miért csak 320x240-es képeket csinál?És hogy lehetne ezt növelni mert én nem látom hogy hol lehetne? -
balcsi70 #7762 két kérdésem lenne. 1.)egy most vásárolt gépbe van egy 2magos proci,az everest azt mutatja hogy 67C°-os. Nem sok ez egy kicsit?ha igen mi a teendö?
2.)Az én alaplapomon van egy 2GHz-es proci.(Celeron 478 Socket).honnan tudná meg azt hogy hány GHz-ig bövithetem? Szeretnék tenni bele mondjuk egy 2,8GHz-est.kibirja e az alaplap vagy sem? az Alaplap neve ECS P4VXASD2+ (4 PCI, 1 AGP, 1 CNR, 2 SDR DIMM, 2 DDR DIMM, Audio) kössz a válaszokat.
-
balcsi70 #7761 nem vagyok guru,:)én csináltam zenei dvd-t annak a proginak a neve Audio DVD Creator.Probáld meg azzal.az enyém nem dts-s volt ugyhogy nem tom.próba szerencse. -
remélem van itt valami audio cd/dvd guru,mert a problémám a köv:
van 4 darab DTS audio cd-m KÉPFÁJLBAN,ezeket szeretném rátenni 1 darab DVD-re,tehát audio DVD-t akarok csinálni belőlük
nem kellenek az olyan "okos" válaszok hogy "rippeld le mp3-ba oszt kész" meg hasonlók,írtam hogy DTS,és ehhez a témához kb semmi gőzöm nincs,gondolom le lehet valahogy 0 minőségromlás nélkül is rippelni őket,vagy egyszerűen "összedobni" a 4 képfájlt eggyé,vagy mittomén,remélem valaki tud rajtam segíteni
-
hi! vettem egy új gépet,eddig is gondok voltak vele. Leszedtem egy windowsmediaplayer frissitést,újrainditottam,és nem tölti be az xp-t a gép. sajnos nemértek hozzá,hogy kellene megoldani,de kéne a gép sürgősen. Csökentett üzemmódba tok csak belépni,ha vki megtudná mondani,hogy ott mit kéne csináűlni,megköszönném -
-
hi megint én
szoval ez van még mindig, és nem tom mi lehet, a monitorkábelt néztem nincs-e megtörve meg ilyenek, az jo, kiszedtem a vidkarit meg visszatettem ugyan ilyen, nemtom mi lehet... :|