20838
Segítséget kérek
-
#7856-ra valaki? -
de nekem oldal címem van!!
ezt írja, és máshol mindenhol bejön:
Ha a böngésző megerősítést kér a kliens program letöltéséhez, kattintson az igen gombra.
A kapcsolódásig kérem várjon türelemmel!
a te módszereddel nem volt jó -
ihobpgf #7874 Azt tudja valaki, hogyan lehet leszedni mozilla firefox 2.0-val videót (youtube, vagy ezt http://video.google.com/videoplay?docid=-5119208964033445996&q) -
ihobpgf #7873 start menü-kellékek-kommunikáció-távoli asztali kapcsolat. Ezután beírod a címet (ez a debreceni egyetemnél neptund.unideb.hu) -
Hell, lenne egy kérdésem:
neptun
ez az oldal nem jön be internet expolerrel, és azthiszem hogy activx vezérlő kell neki, vagy valami ilyesmi, de azt nem sikerült megtalálnom -
Link -
Sziasztok.Azt szeretném kérdezni,hogy a videó karimnak a teljesítményét honnan tudhatom + hogy jól müxik-e???!!!Gondolok itt az fps-re. Nvidia 6600 /512/ -
Keress a google-ban ilyesmit: pcbooster
Az ilyen progikkal szoftverileg lehet növelni a teljesítményt, de instabilitást okoz! Ajánlottab inkánbb a proci húzása, de az is körültekintően! -
erre légyszi valaki -
csabiks #7867 Szintén ilyesmi programot keresek, lanba vannak a gépek , és teljes irányítás alá szeretném rakni a gépeket, a gépeken windows van, vmi ingyenes megoldás érdekelne, a windows hülyeségei nem, az msn távirányítás sem :) köszi! -
Tekla #7866 Hellotok engemet egy program erdekelne amelyel tavoli kapcsolatot lehet letesiteni. Egy WIFI-s gepet kellene full remote alla tenni. Milyen programot kelle a 2 gepre telepitenem? Sajnos nincs fix ip cim. Legyszives segitsetek a googlen semmi normalisat nem talaltam. Addig is koszonom. -
Programvadász #7865 Hanseatic DVD Recorder 1000S nézzetek körül találtok-e ti hozzá magyar leírást!? válaszoljatok már lécci!!!!! -
Hali! Az lenne a kérdésem, hogyha van egy ISO vagy MDF és MDS file-om, és megnyitom winrar-ral (MDF/MDS esetében az MDF-et) és behúzok oda filet a sok többi közé az úgy működni fog képfileként ugyanúgy? (MDF-nél MDS-el nem kell semmit csinálni ha ilyet csinálok?) -
Tudtok progit, amivel feljebb tudom húzni a proci teljesítményét?? -
tahepa #7862 Valaki segítsen.
Asus P4V8X-x alaplapomba beépíthetem vajon egy Pentium(R) 4 S478 3,2GHz / 800MHz 512kB -os processzort . Birja -e majd.
Ha valaki tud egy olyan oldalt ahol én is leellenőrizhetném a kompatibitást megköszönném.
[email protected] -
Csak ezeket lehet megnézni.
http://img175.imageshack.us/my.php?image=nvtelenaf1.jpg -
Dévids #7860 Hello!
Hogyan lehet letesztelni a memóriát az everest programal? -
Dévids #7859 Hello!
Hogyan lehet letesztelni a memóriát az everest programal? -
"akarnák egy honlapot csinálni de nem tom hogy mi legyen a címe, tudna valaki segiteni??????"
nevenincslap.hu ;)))
A honlap "neve" tükrözze az oldal tartalmát, rövid és megjegyezhető legyen. -
Hedic #7857 akarnák egy honlapot csinálni de nem tom hogy mi legyen a címe, tudna valaki segiteni?????? -
Hi! Azt szeretném tudni hogy pontosan mire való ez a VIA RAID Tool? Illetve nagyjából tudom hogy 2 vagy több vincseszterrel lehet vele babrálni valamit, de nekem csak egy vincsim van, nem lesz több, és hogy ijenkor kell e ez nekem? Mert zavarni nem zavar, csak ha már nincs rá szükségem, akkor kikapcsolom, hogy ne auto startupoljon. -
Programvadász #7855 Hanseatic DVD Recorder 1000S nézzetek körül találtok-e ti hozzá magyar leírást!? -
DJ BP #7854 nekem is DVD kérdésem lenne. A Power dvd 7 deluxe az istennek se akarja lejátszani rendesen (eredeti lemezek) a DVD-ket. Lejátssza csak akadozik a kép és a hang. Mit kellene beállítanom? A Mediaplayer simán viszi, de utálom azt a programot (gondolom nem vagyok egyedül :) -
pont most tudtam én is megcsinálni :)
szóval ott van egy menüpont, ahol hozzáadhatod a feliratot (ha azonos mappában van a filmmel, és ugyan az a címe, akkor magátol hozzáadja)
Amikor kiírtad a filmet DVD-re, akkor a DVD menüjével ki lehet választani a feliratot. -
susubaba #7852 Sziasztok!
Én a convertxto dvd-t használom.
van egy avi file plusz külön egy felirat.
Hogyan tudnám ezt a kettőt egybe konvertálni, hogy dvd legyen feliratos?
Köszi Réka -
http://rippuccos.dyn.hu/avisplit.htm
vagy itt http://macsman.fw.hu/
Műveletek virtual dubbal. -
Bircsike #7850 És ez hogy működik? Ez csak 2 fájl. -
elvileg ez kell neked -
Bircsike #7848 Sziasztok!
Van egy DVD-Rip filmem, ami 2*700 Mb lenne de egyben van 1,49 Gb, és azt szeretném megkérdezni hogy milyen programmal tudnám ezt kettéválasztani hogy két Cd-re kiírhassam. Köszönöm szépen! -
hell, a key fájlokat hova és hogy kell beolvastatni, ha ezt mondja egy progi, mert beállítottam hogy a regedit használja, de az nem tudta -
Programvadász #7846 Hanseatic DVD Recorder 1000s ehhez kellene magyar leírás??? -
köszönöm, nekem is úgy tűnik, műxik! -
zserrbo #7844 ok, köszi. Csak megerősítés miatt kérdeztem. -
ezt nem igen lehet egyértelműen megválaszolni.divx lényege ugyebár minél jobb tömörítési arány,és ebben folytonos a fejlődés,ellenben a dvd szabvány 10+ éve ugyanaz(pontosabban u.a. a szutyok,szvsz)
tehát én nem igen hasonlítanám össze őket,dvd ha fotelből,szép nagy tv-n akarod nézni,divx ha gépről -
ConvertXTodvd
én ezt használom és megfelelően működik -
"Melyik a jobb formátum a DVD-Video vagy a DivX?"
A DVD-Video MPEG2-es tömörítést használ a videó tömörítéséhez, az XVID/DIVX MPEG4-es tömörítő kódek.
Ebből következik hogy az XVID/DIVX nagyobb tömörítési rátát enged.
Egyébként olvass utána:
-
zserrbo #7840 Melyik a jobb formátum a DVD-Video vagy a DivX? tudom, hogy nem csak a kiterjesztés számít, de mégis. Minőségre melyik a jobb? Amúgy mi a különbség a DivX és az Xvid között?
-
ha divx-et támogatja a lejátszó,akkor írd ki egyszerűen adatként,ha nem,akkor szabványos dvd-be(tehát ifok és vobok) kell konvertálnod az avit,vannak erre egyszerű egy kattos programok,de avit dvd-be konvertálni nálam szentségtörés :) "picit" messze van a 6 passtól a dolog :D -
Az internet explorert nem lehet kikapcsolni - max nem használni. Más böngészőt használj helyette alapértelmezettként. -
Hedic #7837 hali hogyan tudnám az Internet Explorert kikapcsolni????? akárhol megnéztek sehol sem találom???? please segitesen valaki !!!!