20838
Segítséget kérek
  • zvaragabor
    #7856-ra valaki?
  • tobias88
    de nekem oldal címem van!!
    ezt írja, és máshol mindenhol bejön:

Ha a böngésző megerősítést kér a kliens program letöltéséhez, kattintson az igen gombra.

A kapcsolódásig kérem várjon türelemmel!

a te módszereddel nem volt jó
  • ihobpgf
    Azt tudja valaki, hogyan lehet leszedni mozilla firefox 2.0-val videót (youtube, vagy ezt http://video.google.com/videoplay?docid=-5119208964033445996&q)
  • ihobpgf
    start menü-kellékek-kommunikáció-távoli asztali kapcsolat. Ezután beírod a címet (ez a debreceni egyetemnél neptund.unideb.hu)
  • tobias88
    Hell, lenne egy kérdésem:
    neptun
    ez az oldal nem jön be internet expolerrel, és azthiszem hogy activx vezérlő kell neki, vagy valami ilyesmi, de azt nem sikerült megtalálnom
  • Tomicsek
    Link
  • torrente111
    Sziasztok.Azt szeretném kérdezni,hogy a videó karimnak a teljesítményét honnan tudhatom + hogy jól müxik-e???!!!Gondolok itt az fps-re. Nvidia 6600 /512/
  • Evin
    Keress a google-ban ilyesmit: pcbooster
    Az ilyen progikkal szoftverileg lehet növelni a teljesítményt, de instabilitást okoz! Ajánlottab inkánbb a proci húzása, de az is körültekintően!
  • tobias88
    erre légyszi valaki
  • csabiks
    Szintén ilyesmi programot keresek, lanba vannak a gépek , és teljes irányítás alá szeretném rakni a gépeket, a gépeken windows van, vmi ingyenes megoldás érdekelne, a windows hülyeségei nem, az msn távirányítás sem :) köszi!
  • Tekla
    Hellotok engemet egy program erdekelne amelyel tavoli kapcsolatot lehet letesiteni. Egy WIFI-s gepet kellene full remote alla tenni. Milyen programot kelle a 2 gepre telepitenem? Sajnos nincs fix ip cim. Legyszives segitsetek a googlen semmi normalisat nem talaltam. Addig is koszonom.
  • Programvadász
    Hanseatic DVD Recorder 1000S nézzetek körül találtok-e ti hozzá magyar leírást!? válaszoljatok már lécci!!!!!
  • scorpeeon
    Hali! Az lenne a kérdésem, hogyha van egy ISO vagy MDF és MDS file-om, és megnyitom winrar-ral (MDF/MDS esetében az MDF-et) és behúzok oda filet a sok többi közé az úgy működni fog képfileként ugyanúgy? (MDF-nél MDS-el nem kell semmit csinálni ha ilyet csinálok?)
  • tobias88
    Tudtok progit, amivel feljebb tudom húzni a proci teljesítményét??
  • tahepa
    Valaki segítsen.
    Asus P4V8X-x alaplapomba beépíthetem vajon egy Pentium(R) 4 S478 3,2GHz / 800MHz 512kB -os processzort . Birja -e majd.
    Ha valaki tud egy olyan oldalt ahol én is leellenőrizhetném a kompatibitást megköszönném.

[email protected]
  • Tomicsek
    Csak ezeket lehet megnézni.
    http://img175.imageshack.us/my.php?image=nvtelenaf1.jpg
  • Dévids
    Hello!
    Hogyan lehet letesztelni a memóriát az everest programal?
  • Dévids
    Hello!
    Hogyan lehet letesztelni a memóriát az everest programal?
  • Dj Faustus #7858
    "akarnák egy honlapot csinálni de nem tom hogy mi legyen a címe, tudna valaki segiteni??????"
    nevenincslap.hu ;)))
    A honlap "neve" tükrözze az oldal tartalmát, rövid és megjegyezhető legyen.
  • Hedic
    akarnák egy honlapot csinálni de nem tom hogy mi legyen a címe, tudna valaki segiteni??????
  • zvaragabor
    Hi! Azt szeretném tudni hogy pontosan mire való ez a VIA RAID Tool? Illetve nagyjából tudom hogy 2 vagy több vincseszterrel lehet vele babrálni valamit, de nekem csak egy vincsim van, nem lesz több, és hogy ijenkor kell e ez nekem? Mert zavarni nem zavar, csak ha már nincs rá szükségem, akkor kikapcsolom, hogy ne auto startupoljon.
  • Programvadász
    Hanseatic DVD Recorder 1000S nézzetek körül találtok-e ti hozzá magyar leírást!?
  • DJ BP
    nekem is DVD kérdésem lenne. A Power dvd 7 deluxe az istennek se akarja lejátszani rendesen (eredeti lemezek) a DVD-ket. Lejátssza csak akadozik a kép és a hang. Mit kellene beállítanom? A Mediaplayer simán viszi, de utálom azt a programot (gondolom nem vagyok egyedül :)
  • Visitor
    pont most tudtam én is megcsinálni :)
    szóval ott van egy menüpont, ahol hozzáadhatod a feliratot (ha azonos mappában van a filmmel, és ugyan az a címe, akkor magátol hozzáadja)

Amikor kiírtad a filmet DVD-re, akkor a DVD menüjével ki lehet választani a feliratot.
  • susubaba
    Sziasztok!
    Én a convertxto dvd-t használom.
    van egy avi file plusz külön egy felirat.
    Hogyan tudnám ezt a kettőt egybe konvertálni, hogy dvd legyen feliratos?
    Köszi Réka
  • Tomicsek
    http://rippuccos.dyn.hu/avisplit.htm

vagy itt http://macsman.fw.hu/
    Műveletek virtual dubbal.
  • Bircsike
    És ez hogy működik? Ez csak 2 fájl.
  • ProGabe #7849
    elvileg ez kell neked
  • Bircsike
    Sziasztok!
    Van egy DVD-Rip filmem, ami 2*700 Mb lenne de egyben van 1,49 Gb, és azt szeretném megkérdezni hogy milyen programmal tudnám ezt kettéválasztani hogy két Cd-re kiírhassam. Köszönöm szépen!
  • tobias88
    hell, a key fájlokat hova és hogy kell beolvastatni, ha ezt mondja egy progi, mert beállítottam hogy a regedit használja, de az nem tudta
  • Programvadász
    Hanseatic DVD Recorder 1000s ehhez kellene magyar leírás???
  • Visitor
    köszönöm, nekem is úgy tűnik, műxik!
  • zserrbo
    ok, köszi. Csak megerősítés miatt kérdeztem.
  • ProGabe #7843
    ezt nem igen lehet egyértelműen megválaszolni.divx lényege ugyebár minél jobb tömörítési arány,és ebben folytonos a fejlődés,ellenben a dvd szabvány 10+ éve ugyanaz(pontosabban u.a. a szutyok,szvsz)
    tehát én nem igen hasonlítanám össze őket,dvd ha fotelből,szép nagy tv-n akarod nézni,divx ha gépről
  • bauer15
    ConvertXTodvd
    én ezt használom és megfelelően működik
  • Dj Faustus #7841
    "Melyik a jobb formátum a DVD-Video vagy a DivX?"
    A DVD-Video MPEG2-es tömörítést használ a videó tömörítéséhez, az XVID/DIVX MPEG4-es tömörítő kódek.
    Ebből következik hogy az XVID/DIVX nagyobb tömörítési rátát enged.

Egyébként olvass utána:

• zserrbo
    Melyik a jobb formátum a DVD-Video vagy a DivX? tudom, hogy nem csak a kiterjesztés számít, de mégis. Minőségre melyik a jobb? Amúgy mi a különbség a DivX és az Xvid között?
  • ProGabe #7839
    ha divx-et támogatja a lejátszó,akkor írd ki egyszerűen adatként,ha nem,akkor szabványos dvd-be(tehát ifok és vobok) kell konvertálnod az avit,vannak erre egyszerű egy kattos programok,de avit dvd-be konvertálni nálam szentségtörés :) "picit" messze van a 6 passtól a dolog :D
  • lck #7838
    Az internet explorert nem lehet kikapcsolni - max nem használni. Más böngészőt használj helyette alapértelmezettként.
  • Hedic
    hali hogyan tudnám az Internet Explorert kikapcsolni????? akárhol megnéztek sehol sem találom???? please segitesen valaki !!!!