20838
Segítséget kérek
  • svani
    Milyen programmal tudnék összefűzni digitális jogkezeléssel védett fájlokat?
    Jelszó,minden van hozzájuk(minden fájlhoz ugyanaz kell)külön le is játszhatók,de jobb lenne egyben.
    Kösz,előre is!
  • Küldönc
    sziasztok!
    töltöttem a win xpémhez icon-t ami ico fájlban van.Hogy kell használni?
    kössz a segítséget
    ő lenne az
    hali!

Egy sony digitális kamerát kötöttem a gépre USB-n keresztül, de drivert kér, nah olyan meg nincs hozzá. Hogyan lehet ezt megoldani, lehet ilyet netről leszedni?
    a típus :dcr-trv245e pal
  • Dj Faustus #7912
    Ebből a logból ki lehetne deríteni, ha valami kártékony alkalmazás lenne a gépeden - de úgy látom nincs (C:\Igek.exe - ez valami bibliai idézeteket generálhat; C:\A sajat progik\igeprigi2\naptar.exe - ez valami saját program).

"A program nem válaszol."
    Melyik program mondja ezt?
  • pici
    És ezzel most mit csináljak? Nem tudok hollandudul...

Logfile of HijackThis v1.99.1
    Scan saved at 18:21:12, on 2006.11.21.
    Platform: Windows XP Szervizcsomag 2 (WinNT 5.01.2600)
    MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180)

Running processes:
    C:\WINDOWS\System32\smss.exe
    C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe
    C:\WINDOWS\system32\services.exe
    C:\WINDOWS\system32\lsass.exe
    C:\WINDOWS\system32\svchost.exe
    C:\WINDOWS\System32\svchost.exe
    C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe
    C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\VS7DEBUG\MDM.EXE
    c:\mysql\bin\mysqld-nt.exe
    C:\Program Files\Eset\nod32krn.exe
    C:\WINDOWS\System32\svchost.exe
    C:\WINDOWS\Explorer.EXE
    C:\Program Files\Google\Gmail Notifier\gnotify.exe
    C:\Program Files\Eset\nod32kui.exe
    C:\Igek.exe
    D:\Program files\Skype\Phone\Skype.exe
    C:\WINDOWS\system32\rundll32.exe
    C:\Program Files\Internet Explorer\iexplore.exe
    C:\Program Files\Internet Explorer\iexplore.exe
    C:\Program Files\WinRAR\WinRAR.exe
    C:\DOCUME~1\JNS~1\LOCALS~1\Temp\Rar$EX00.455\HijackThis.exe

R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = http://www.jonas.try.hu/
    R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Local Page =
    R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Toolbar,LinksFolderName = Hivatkozások
    O2 - BHO: AcroIEHlprObj Class - {06849E9F-C8D7-4D59-B87D-784B7D6BE0B3} - C:\Program Files\Adobe\Acrobat 7.0\ActiveX\AcroIEHelper.dll
    O2 - BHO: EpsonToolBandKicker Class - {E99421FB-68DD-40F0-B4AC-B7027CAE2F1A} - C:\Program Files\EPSON\EPSON Web-To-Page\EPSON Web-To-Page.dll
    O3 - Toolbar: EPSON Web-To-Page - {EE5D279F-081B-4404-994D-C6B60AAEBA6D} - C:\Program Files\EPSON\EPSON Web-To-Page\EPSON Web-To-Page.dll
    O4 - HKLM\..\Run: [{0228e555-4f9c-4e35-a3ec-b109a192b4c2}] C:\Program Files\Google\Gmail Notifier\gnotify.exe
    O4 - HKLM\..\Run: [nod32kui] "C:\Program Files\Eset\nod32kui.exe" /WAITSERVICE
    O4 - HKCU\..\Run: [igek] C:\Igek.exe
    O4 - HKCU\..\Run: [kernap] C:\A sajat progik\igeprigi2\naptar.exe
    O4 - HKCU\..\Run: [Skype] "D:\Program files\Skype\Phone\Skype.exe" /nosplash /minimized
    O8 - Extra context menu item: E&xportálás Microsoft Excel formátumba - res://C:\PROGRA~1\MICROS~2\OFFICE11\EXCEL.EXE/3000
    O9 - Extra button: (no name) - {08B0E5C0-4FCB-11CF-AAA5-00401C608501} - C:\Program Files\Java\jre1.5.0_05\bin\npjpi150_05.dll
    O9 - Extra 'Tools' menuitem: Sun Java Console - {08B0E5C0-4FCB-11CF-AAA5-00401C608501} - C:\Program Files\Java\jre1.5.0_05\bin\npjpi150_05.dll
    O9 - Extra button: Natural Reader - {0DF757C4-9999-463C-A4EB-B6BF1D8D8D3D} - C:\WINDOWS\System32\shdocvw.dll
    O9 - Extra button: Kutatás - {92780B25-18CC-41C8-B9BE-3C9C571A8263} - C:\PROGRA~1\MICROS~2\OFFICE11\REFIEBAR.DLL
    O9 - Extra button: Messenger - {FB5F1910-F110-11d2-BB9E-00C04F795683} - C:\Program Files\Messenger\msmsgs.exe
    O9 - Extra 'Tools' menuitem: Windows Messenger - {FB5F1910-F110-11d2-BB9E-00C04F795683} - C:\Program Files\Messenger\msmsgs.exe
    O16 - DPF: {9A9307A0-7DA4-4DAF-B042-5009F29E09E1} (ActiveScan Installer Class) - http://acs.pandasoftware.com/activescan/as5free/asinst.cab
    O16 - DPF: {DEB21AD3-FDA4-42F6-B57D-EE696A675EE8} (IPSUploader Control) - http://asp03.photoprintit.de/microsite/5316/defaults/activex/IPSUploader.cab
    O17 - HKLM\System\CCS\Services\Tcpip\..\{81878C0B-9EDC-4F44-B507-44B1D4FCEA4C}: NameServer = 192.168.1.239 192.168.1.239
    O18 - Protocol: livecall - {828030A1-22C1-4009-854F-8E305202313F} - C:\PROGRA~1\MSNMES~1\MSGRAP~1.DLL
    O18 - Protocol: msnim - {828030A1-22C1-4009-854F-8E305202313F} - C:\PROGRA~1\MSNMES~1\MSGRAP~1.DLL
    O23 - Service: iPod Service - Apple Computer, Inc. - C:\Program Files\iPod\bin\iPodService.exe
    O23 - Service: MySql - Unknown owner - c:/mysql/bin/mysqld-nt.exe
    O23 - Service: NOD32 Kernel Service (NOD32krn) - Eset - C:\Program Files\Eset\nod32krn.exe

• Dj Faustus #7910
    Nod32?
    Webroot Spysweeper?
    Hijackthis log?
    Memtest86+?
  • pici
    Ja és NOD32-m van, mindennapi frissítéssel...
  • pici
    Nemrég futtattam ezt: Panda Active Scan
  • Dj Faustus #7907
    Első kőrben csökkentett módban, kikapcsolt rendszervisszaállítás mellett teljeskörű (frissített adatbázisú) vírusirtás, kémprogram (spyware)-eltávolítás.
  • Dj Faustus #7906
    "aki tudna kis időt szánni és visszatörni nekem ezen oldal"
    1. A visszatörés illegális cselekedet.
    2. Keresd fel problémáddal az ATW ügyfélszolgálatát.
    3. E-mail címedet ne add meg a fórumon, ha nem akarsz egy rakat spamet.

"Nekem egy xp szervíz pack 1.0-hoz kellene serial szám!!"
    1. Ez nem warez fórum.
    2. astalavista.box.sk, vagy filemegosztó hálózatok (Vírus-/spyware-fertőzésért felelősséget nem vállalok).
    3. MSN/e-mail címed meg ne tedd közprédává ha nem akarsz spamet.

"Próbálnák letölteni a netről hozzá.de nem ismeri fel a kártyát így nem tudom milyet töltsek le hozzá.Vatta új a gép.és az alaplapon van a kártya az biztos. "
    Milyen alaplap? Az alaplap típusából lehet következtetni az integrált hangkártya típusára.
  • pici
    Szia de jó hogy látlak :o)
    Szégyen reám, hogy megint csak most amikor bajba vagyok... :o(
    Tudsz valamilyen tanácsot adni?
  • Dj Faustus #7904
    "Hogyan lehet letesztelni a memóriát az everest programal?"
    Everest helyett javaslom a Memetest86+ programot. Van bootfloppys vagy bootCD-s változata.

"Ha valaki tud egy olyan oldalt ahol én is leellenőrizhetném a kompatibitást"
    Íme.

"de nekem csak egy vincsim van"
    Akkor nem kell.

"Azt tudja valaki, hogyan lehet leszedni mozilla firefox 2.0-val videót"

"Hol lehet letölteni teljesbe ezeket a szoftvereket?
    ha v ki meg akarja nézni itt:www.fxhome.com triálba ott vannak a progik"

1. Ez nem warez fórum
    2. Filemegosztó hálózatok

"vki tudja hogyan kell egy filmbe feliratot rakni mer nekem nem akar öszejönni vagy mivel?"
    Virtualdub-bal

"Nem tudok összefűzni 2db avi-s fájlt :(((((((("

• pici
    Pontosabbna ez jön ki: A program nem válaszol.
  • pici
    Sziasztok! Állandóan fagy le a gépem, pontosabban ha a c vagy d helyi lemezen vagyok állandóan befagyassza a mappákat amik azon vannak... Nem kell restartolni, mert csak ez fagy le aztán a program befejezése most és aztán megint próbálkozhatok... Mi lehet abaj? Gondolom jobb menteni a rajta lélvő dolgokat amíg tudom...
  • Balazska7
    Sziasztok! Lenne egy kis gondom. A mi weblapunk a www.cfchungary.atw.hu lap. Sajnos történt kis baki és a jelszót feltörték/megváltoztatták. Szeretném ha valaki, aki tudna kis időt szánni és visszatörni nekem ezen oldal admin/ftp jelszavát az nagyon megköszönném. Ha valaki megszánna az ide küldje el legyen szíves: [email protected]

Nagyon köszönöm ha valaki segít!
    Balazska7 / CFCHungary Team
  • Tomicsek
    Talán segít.
    http://href.hu/x/1z1x
  • barrtek
    hello
    kéne egy kis segítség
    letöröltem egy 40-kb-os fontos fájlt a pen driverómról és szeretném visszahozni ha lehet,milyn programmal lehet ezt
  • Visitor
    fejtsd ki bővebben - fájltípus, DVD-re lesz vagy csak gépre, stb.
  • iundi
    vki tudja hogyan kell egy filmbe feliratot rakni mer nekem nem akar öszejönni vagy mivel?
  • iundi
    vki tudja hogyan kell egy filmbe feliratot rakni mer nekem nem akar öszejönni vagy mivel?
  • kalota3
    Msn:[email protected]
    hogyha itt akarsz válaszolni
  • DAD
    sziasztok!
    Valaki ha tud segitsen!!
    Nekem egy xp szervíz pack 1.0-hoz kellene serial szám!!
    Ha valaki tud írja már le nekem!!
    Előre is kössz!!!
  • kalota3
    halihó mindenkinek!!!
    KÉNE 1 NAGYON NAGY SEGÍTSÉG!
    Hol lehet letölteni teljesbe ezeket a szoftvereket?
    ha v ki meg akarja nézni itt:www.fxhome.com triálba ott vannak a progik
    név szerint:
    FXhome VisionLab Studio
    FXhome EffectsLab
    FXhome CompositeLab
  • Tomicsek
    Most néztem, ez tényleg nem jó, nem lehet kibontani.

Innen próbáld letölteni, regelni kell.
    http://members.driverguide.com/driver/detail.php?driverid=138124
    Szia!

Ezt találtam meg én is, köszönöm ,hogy utána néztél.
    Na most lehet én vagyok a láma, de 2 gépen is próbáltam kicsomagolni, de nem sikerült :(
    Neked engedi?
  • janisjoplin
    Hali!
    Segítséget szeretnék kapni.Elég kezdő vagyok.de az xp-ét magam rakom fel./joco féle xp-ét/.Nálam minden oké.de a bátyámnál a hangkártyát nem akarja felismerni.A telepítő lemezt amit adtak hozzá azon nem találja.Próbálnák letölteni a netről hozzá.de nem ismeri fel a kártyát így nem tudom milyet töltsek le hozzá.Vatta új a gép.és az alaplapon van a kártya az biztos. A segítséget előre is köszönöm..
  • Tomicsek
    Nem ez az?
    Applications software for PCI-TV7130-PAL TV Capture card

http://www.sunsway.com.hk/driver/tv_av.zip
    Sziasztok!

PCI-TV7130-PAL TV Capture card driver kellene nekem. Hiába kerestem neten, csak egy oldalon találtam ,de hiába szedem le onnan hibás a fájl.
    Valaki tudna ez ügyben segíteni?
    Nagyon fontos lenne

Köszönöm előre is
  • Hedic
    hali! mit tegyek ha a HAMACHI programom ezt irja ki:
    Mediation server has rejected you login request.
    Hamachi can be run as a service only when you hold a valid premium account license.??????
  • Tomicsek
    Hide IP
  • Darth Sith
    hali, lenne egy kérdésem. Tudtok olyan programot mondani amely elrejti az IP címemet? régebben olvastam itt a fórumon egyről, csak már nem tudom mi volt. valakinek vmi ötlet?
  • Doomista
    microsoft hivatalos oldalán használod a keresőt.vagy maga a mozilla firefox kinyomja egy ablakban,ha olyan oldalon vagy ahova kell activex.
  • kepler11
    Sziasztok! A következő kérdésem lenne. Van 1 server gép, tele zenével, MS.Server 2003-mal. és van 1 kliens, XP-vel. A 2 közt internet. Hogyan kell beállítani azt a kliensen (vagy a serveren?), hogy távoli asztali kapcsolatban lehessen a kliensen a szerver zenéit hallgatni. A távoli asztali kapcsolat beállításánál van egy ilyen fül hogy: a távol számítógép hangja kerüljön át erre a számítógépre, de hiába pipálom be, nem történik semmi. Amikor rákattintok a hangeszközökre, akkor azt látom h el van némítva és nem lehet visszanémítani. Nem tudom hovatenni a windowsos RDP audióillesztőt sem. Tudátok segíteni?
  • phoenix1
    Hi. VirtualDub esetleg?
  • tobias88
    Proci tuningoló progit légyszi! Progit!!
  • ffxi
    HELP!!
    Nem tudok összefűzni 2db avi-s fájlt :((((((((
  • miatyánk
    Sziasztok!

Remélem jó topicban garázdálkodom.:)

Egy videó lejátszó programot keresek, ami a következőket tudja:

1. Lejátszási lista

2. Logo-t tud a lejátszott videóra tenni(ha kell)

Tehát hasonlóan működik, mint a tv műsor.

• tobias88
    ActiveX vezérlőt honnan tudok telepíteni, valaki segítsen
  • tobias88
    ugyanúgy ahogy az előzővel!:
    1:http://keepvid.com/
    2:beírod a linket és ott alul ki fog jelenni a letöltési link, miután megynomod az entert
    3:vlc media playerrel le tudod játszani:
    vlc ott van kicsit lejjebb hogy mire akarod leszedni