20838
Segítséget kérek
-
Van egy spywares problémánk. Munkatársamnak sikerült benyalnia egy adagot de le tudtuk szedni őket kivéve egyet:
KÉP
Ez akkor jelenik meg ha az Internet Explorert megnyitja ekkor feldobja azt az ablakot ami a képen látszik, megjelenik a tálcán a bekeretezett ikonja. Elvisz a saját oldalára automatikusan pedig nincs beállítva a kezdőlapnál. Próbáltuk leszedni Ad-aware-al, Spybot-al, törölni, csökkentett módban egyszóval már rengeteg mindent.
Ötlet mit lehetne még? -
Hali nos olyan kérésem lenne vagy csak elképzelésem, hogy van egy oldal amin neten keresztül lehet nézni a sorozatokat stb. Nade az oldal forrásába ügye megtalálható, hogy mi is a cím, ahonnan el lehet érni.
ip-címen keresztül. A problémám az hogy most tegyük fel van egy talkshow és felvan bontva vagy 20 részre. Tehát mondjuk azt hogy www.195.........../talkshow/szeptember22/ancsi_megolte_gezat.mpg
www.195.........../talkshow/szeptember22/geza_megolte_ancsit.mpg ez csak egy példa :) Szóval elképzelhető e az, hogy ftp-n keresztül nem elérhető a csatlakozás? mert beírom a címet, vagyis lehet rosszul írom be? www.195 vagy csak simán ip-címet?:) a csatlakozás gondolom anonymus mivel a filmeket amúgyis meg lehet nézni :) szóval értitek mit szeretnék tehát nem egyenként kinyerni a kódót hanem ftp-n keresztül megfogni áthúzni és örülni mint majom a farkának :)
Várom segítségeteket. Kösszi Marci -
Anika1 #7954 Logfile of HijackThis v1.99.1
Scan saved at 3:06:17, on 2006. 11. 29.
Platform: Windows 2000 SP4 (WinNT 5.00.2195)
MSIE: Internet Explorer v6.00 SP1 (6.00.2800.1106)
Running processes:
G:\WINNT\System32\smss.exe
G:\WINNT\system32\winlogon.exe
G:\WINNT\system32\services.exe
G:\WINNT\system32\lsass.exe
G:\WINNT\system32\svchost.exe
G:\WINNT\system32\spoolsv.exe
G:\Program Files\Alwil Software\Avast4\aswUpdSv.exe
G:\Program Files\Alwil Software\Avast4\ashServ.exe
G:\WINNT\System32\svchost.exe
G:\Program Files\Agnitum\Outpost Firewall\outpost.exe
G:\WINNT\system32\regsvc.exe
G:\WINNT\system32\MSTask.exe
G:\Program Files\Common Files\Ulead Systems\DVD\ULCDRSvr.exe
G:\WINNT\System32\WBEM\WinMgmt.exe
G:\WINNT\system32\svchost.exe
G:\WINNT\System32\svchost.exe
G:\WINNT\Explorer.EXE
G:\Program Files\ATI Technologies\ATI Control Panel\atiptaxx.exe
G:\WINNT\soundman.exe
G:\Program Files\QuickTime\qttask.exe
G:\Program Files\Common Files\Real\Update_OB\realsched.exe
G:\Program Files\Winamp\winampa.exe
G:\Program Files\Google\Google Desktop Search\GoogleDesktop.exe
G:\Program Files\Java\jre1.5.0_09\bin\jusched.exe
G:\PROGRA~1\ALWILS~1\Avast4\ashDisp.exe
G:\PROGRA~1\BILLPS~1\WINPAT~1\winpatrol.exe
G:\WINNT\system32\internat.exe
G:\Program Files\Common Files\Ahead\Lib\NMBgMonitor.exe
G:\Program Files\Google\GoogleToolbarNotifier\1.2.908.5008\GoogleToolbarNotifier.exe
G:\Program Files\Google\Google Desktop Search\GoogleDesktopIndex.exe
G:\Program Files\Siber Systems\AI RoboForm\RoboTaskBarIcon.exe
G:\Program Files\Common Files\Ahead\Lib\NMIndexStoreSvr.exe
G:\Program Files\Spyware Doctor\spydoctor.exe
G:\Program Files\InterVideo\Common\Bin\WinCinemaMgr.exe
G:\Program Files\Google\Google Desktop Search\GoogleDesktopCrawl.exe
G:\Program Files\OpenOffice.org 2.0\program\soffice.exe
G:\Program Files\OpenOffice.org 2.0\program\soffice.BIN
G:\Program Files\Alwil Software\Avast4\ashWebSv.exe
G:\Program Files\Alwil Software\Avast4\ashMaiSv.exe
G:\total\TOTALCMD.EXE
G:\WUTemp\HijackThis.exe
R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = http://wvw.kapu.hu/
R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Local Page =
R0 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Local Page =
R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Toolbar,LinksFolderName = Hivatkozások
R3 - URLSearchHook: ICQ Toolbar - {855F3B16-6D32-4fe6-8A56-BBB695989046} - G:\Program Files\ICQToolbar\toolbaru.dll
O2 - BHO: AcroIEHlprObj Class - {06849E9F-C8D7-4D59-B87D-784B7D6BE0B3} - G:\Program Files\Adobe\Acrobat 7.0\ActiveX\AcroIEHelper.dll
O2 - BHO: VMN Toolbar - {4E7BD74F-2B8D-469E-8DA9-FD60BB9AAE33} - G:\PROGRA~1\VMNTOO~1\VMNTOO~1.DLL
O2 - BHO: (no name) - {724d43a9-0d85-11d4-9908-00400523e39a} - G:\Program Files\Siber Systems\AI RoboForm\roboform.dll
O2 - BHO: SSVHelper Class - {761497BB-D6F0-462C-B6EB-D4DAF1D92D43} - G:\Program Files\Java\jre1.5.0_09\bin\ssv.dll
O2 - BHO: Google Toolbar Helper - {AA58ED58-01DD-4d91-8333-CF10577473F7} - g:\program files\google\googletoolbar1.dll
O3 - Toolbar: (no name) - {E0E899AB-F487-11D5-8D29-0050BA6940E3} - (no file)
O3 - Toolbar: &Rádió - {8E718888-423F-11D2-876E-00A0C9082467} - G:\WINNT\system32\msdxm.ocx
O3 - Toolbar: &RoboForm - {724d43a0-0d85-11d4-9908-00400523e39a} - G:\Program Files\Siber Systems\AI RoboForm\roboform.dll
O3 - Toolbar: ICQ Toolbar - {855F3B16-6D32-4fe6-8A56-BBB695989046} - G:\Program Files\ICQToolbar\toolbaru.dll
O3 - Toolbar: VMN Toolbar - {4E7BD74F-2B8D-469E-8DA9-FD60BB9AAE33} - G:\PROGRA~1\VMNTOO~1\VMNTOO~1.DLL
O4 - HKLM\..\Run: [Synchronization Manager] mobsync.exe /logon
O4 - HKLM\..\Run: [ATIPTA] G:\Program Files\ATI Technologies\ATI Control Panel\atiptaxx.exe
O4 - HKLM\..\Run: [SoundMan] soundman.exe
O4 - HKLM\..\Run: [QuickTime Task] "G:\Program Files\QuickTime\qttask.exe" -atboottime
O4 - HKLM\..\Run: [UVS10 Preload] G:\Program Files\Ulead Systems\Ulead VideoStudio 10\uvPL.exe
O4 - HKLM\..\Run: [Outpost Firewall] "G:\Program Files\Agnitum\Outpost Firewall\outpost.exe" /waitservice
O4 - HKLM\..\Run: [OutpostFeedBack] G:\Program Files\Agnitum\Outpost Firewall\feedback.exe /dump:os_startup
O4 - HKLM\..\Run: [TkBellExe] "G:\Program Files\Common Files\Real\Update_OB\realsched.exe" -osboot
O4 - HKLM\..\Run: [WinampAgent] G:\Program Files\Winamp\winampa.exe
O4 - HKLM\..\Run: [NeroFilterCheck] G:\Program Files\Common Files\Ahead\Lib\NeroCheck.exe
O4 - HKLM\..\Run: [Google Desktop Search] "G:\Program Files\Google\Google Desktop Search\GoogleDesktop.exe" /startup
O4 - HKLM\..\Run: [SunJavaUpdateSched] "G:\Program Files\Java\jre1.5.0_09\bin\jusched.exe"
O4 - HKLM\..\Run: [avast!] G:\PROGRA~1\ALWILS~1\Avast4\ashDisp.exe
O4 - HKLM\..\Run: [WinPatrol] G:\PROGRA~1\BILLPS~1\WINPAT~1\winpatrol.exe
O4 - HKCU\..\Run: [internat.exe] internat.exe
O4 - HKCU\..\Run: [BgMonitor_{79662E04-7C6C-4d9f-84C7-88D8A56B10AA}] "G:\Program Files\Common Files\Ahead\Lib\NMBgMonitor.exe"
O4 - HKCU\..\Run: [swg] G:\Program Files\Google\GoogleToolbarNotifier\1.2.908.5008\GoogleToolbarNotifier.exe
O4 - HKCU\..\Run: [RoboForm] "G:\Program Files\Siber Systems\AI RoboForm\RoboTaskBarIcon.exe"
O4 - HKCU\..\Run: [Spyware Doctor] "G:\Program Files\Spyware Doctor\spydoctor.exe" /Q
O4 - Startup: OpenOffice.org 2.0.lnk = G:\Program Files\OpenOffice.org 2.0\program\quickstart.exe
O4 - Global Startup: Adobe Reader gyorsindító.lnk = G:\Program Files\Adobe\Acrobat 7.0\Reader\reader_sl.exe
O4 - Global Startup: InterVideo WinCinema Manager.lnk = G:\Program Files\InterVideo\Common\Bin\WinCinemaMgr.exe
O8 - Extra context menu item: &ICQ Toolbar Search - res://G:\Program Files\ICQToolbar\toolbaru.dll/SEARCH.HTML
O8 - Extra context menu item: Customize Menu - file://G:\Program Files\Siber Systems\AI RoboForm\RoboFormComCustomizeIEMenu.html
O8 - Extra context menu item: Fill Forms - file://G:\Program Files\Siber Systems\AI RoboForm\RoboFormComFillForms.html
O8 - Extra context menu item: Letöltés -> Download &Express - G:\Program Files\Download Express\Add_Url.htm
O8 - Extra context menu item: RoboForm Toolbar - file://G:\Program Files\Siber Systems\AI RoboForm\RoboFormComShowToolbar.html
O8 - Extra context menu item: Save Forms - file://G:\Program Files\Siber Systems\AI RoboForm\RoboFormComSavePass.html
O9 - Extra button: (no name) - {08B0E5C0-4FCB-11CF-AAA5-00401C608501} - G:\Program Files\Java\jre1.5.0_09\bin\ssv.dll
O9 - Extra 'Tools' menuitem: Sun Java Console - {08B0E5C0-4FCB-11CF-AAA5-00401C608501} - G:\Program Files\Java\jre1.5.0_09\bin\ssv.dll
O9 - Extra button: Űrlap kitöltése - {320AF880-6646-11D3-ABEE-C5DBF3571F46} - file://G:\Program Files\Siber Systems\AI RoboForm\RoboFormComFillForms.html
O9 - Extra 'Tools' menuitem: Fill Forms - {320AF880-6646-11D3-ABEE-C5DBF3571F46} - file://G:\Program Files\Siber Systems\AI RoboForm\RoboFormComFillForms.html
O9 - Extra button: Mentés - {320AF880-6646-11D3-ABEE-C5DBF3571F49} - file://G:\Program Files\Siber Systems\AI RoboForm\RoboFormComSavePass.html
O9 - Extra 'Tools' menuitem: Save Forms - {320AF880-6646-11D3-ABEE-C5DBF3571F49} - file://G:\Program Files\Siber Systems\AI RoboForm\RoboFormComSavePass.html
O9 - Extra button: Outpost Firewall Pro Gyorshangolás - {44627E97-789B-40d4-B5C2-58BD171129A1} - G:\Program Files\Agnitum\Outpost Firewall\Plugins\BrowserBar\ie_bar.dll
O9 - Extra button: RoboForm - {724d43aa-0d85-11d4-9908-00400523e39a} - file://G:\Program Files\Siber Systems\AI RoboForm\RoboFormComShowToolbar.html
O9 - Extra 'Tools' menuitem: RoboForm Toolbar - {724d43aa-0d85-11d4-9908-00400523e39a} - file://G:\Program Files\Siber Systems\AI RoboForm\RoboFormComShowToolbar.html
O9 - Extra button: FlashGet - {D6E814A0-E0C5-11d4-8D29-0050BA6940E3} - G:\WINNT\System32\shdocvw.dll
O9 - Extra 'Tools' menuitem: &FlashGet - {D6E814A0-E0C5-11d4-8D29-0050BA6940E3} - G:\WINNT\System32\shdocvw.dll
O12 - Plugin for .pdf: G:\Program Files\Internet Explorer\PLUGINS\nppdf32.dll
O16 - DPF: {17492023-C23A-453E-A040-C7C580BBF700} (Windows Genuine Advantage Validation Tool) - http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=39204
O16 - DPF: {6414512B-B978-451D-A0D8-FCFDF33E833C} (WUWebControl Class) - http://update.microsoft.com/windowsupdate/v6/V5Controls/en/x86/client/wuweb_site.cab?1163578043281
O16 - DPF: {6E32070A-766D-4EE6-879C-DC1FA91D2FC3} (MUWebControl Class) - http://update.microsoft.com/microsoftupdate/v6/V5Controls/en/x86/client/muweb_site.cab?1163580234937
O20 - AppInit_DLLs: G:\PROGRA~1\Agnitum\OUTPOS~1\wl_hook.dll G:\PROGRA~1\Google\GOOGLE~1\GOEC62~1.DLL
O23 - Service: avast! iAVS4 Control Service (aswUpdSv) - Unknown owner - G:\Program Files\Alwil Software\Avast4\aswUpdSv.exe
O23 - Service: ATI Smart - Unknown owner - G:\WINNT\system32\ati2sgag.exe
O23 - Service: avast! Antivirus - Unknown owner - G:\Program Files\Alwil Software\Avast4\ashServ.exe
O23 - Service: avast! Mail Scanner - Unknown owner - G:\Program Files\Alwil Software\Avast4\ashMaiSv.exe" /service (file missing)
O23 - Service: avast! Web Scanner - Unknown owner - G:\Program Files\Alwil Software\Avast4\ashWebSv.exe" /service (file missing)
O23 - Service: Logikai lemezkezelő felügyeleti szolgáltatás (dmadmin) - VERITAS Software Corp. - G:\WINNT\System32\dmadmin.exe
O23 - Service: InstallDriver Table Manager (IDriverT) - Macrovision Corporation - G:\Program Files\Common Files\InstallShield\Driver\11\Intel 32\IDriverT.exe
O23 - Service: NBService - Nero AG - G:\Program Files\Nero\Nero 7\Nero BackItUp\NBService.exe
O23 - Service: Outpost Firewall Service (OutpostFirewall) - Agnitum Ltd. - G:\Program Files\Agnitum\Outpost Firewall\outpost.exe
O23 - Service: Ulead Burning Helper (UleadBurningHelper) - Ulead Systems, Inc. - G:\Program Files\Common Files\Ulead Systems\DVD\ULCDRSvr.exe
Ez a logfile
Anika1 -
Kikapcsolt rendszervisszaállítás mellett (Sajátgépen jobb klikk/Tulajdonságok menüpont/Rendszervisszaállítás fül/A rendszervisszaállítás kikapcsolása az összes meghajtón), csökkentett módban (rendszerindulás előtt azonnal F8 gomb nyomása, majd a menüből Csökkentett mód) frissített adatbázisú vírusirtó (Nod32, Kaspersky,...) és spywareirtó (Webroot Spysweeper, Ad-Aware,...) futtatása ajánlott.
Másrészt töltsd le a Hijackthis nevű programot, csomagold ki, futtasd, majd Do a System scan and save a logfile gombra katt, majd a kapott napló tartalmát másold be ide, hátha találunk benne gyanús dolgot. -
Anika1 #7952 Ez sem szedi le.
Anika1 -
Ezzel mit kezdjek?????
-
csabiks #7950 #7945 -
csabiks #7949 Belépsz az admin menübe , ot beállítáok/regisztráció ott kikapcsolod a regisztrációs rendszert (igy nem regelnek) , aztán weboldal korlátozása csak tagoknak, nah akkor senki nem lép fel! :) -
csabiks #7948 spyware, valszeg ez leszedi! -
Anika1 #7947 Win2000 alatt állandóan felugrik egy ablak CRITICAL SYSTEM ERRORS és ad egy cimet, hogy onnan töltsem le a regisry clenert (persze fizetös). Mit lehet tenni, hogy ez ne ismétlödjön állandóan? Nagyon zavaró. Már futtatam néhány registry tisztitót.
Kösz:Anika1 -
"Amiket adtál címeket az Photoshop-al van mind vagy a többivel is lehet?"
A többivel is lehet. -
Programvadász #7945 Az e107 telepítése sikeres meg minden de most leszeretném zárni az oldalt hogy csak én tudjak belépni ezt hogy tudom beállítani és hol? -
Adobe Photoshop
ez is jó?
és bocs -
Amiket adtál címeket az Photoshop-al van mind vagy a többivel is lehet?
kösz -
Photoshop, Paint Shop, Pro, Gimp,...
http://www.tutorial.hu/node/99
http://www.tutorial.hu/node/109
http://www.tutorial.hu/node/130 -
hello én olyan programot keresek ami úgy csinálja meg a fényképet mintha rajzolva legyen
kösz -
goofy1984 #7940 XP-s Start menü esetében:
Start -> Beállítások -> Tálca és Start menü, Start menü fül -> Testreszabás... gomb, Speciális fül -> Lista törlése gomb
Klasszikus start menü:
Start -> Beállítások -> Tálca és Start menü, Start menü fül -> Testreszabás... gomb, majd Törlés gomb -
balcsi70 #7939 Sziasztok.A start menüben a Legutobbi dokumentumoknál kiirja hogy mik voltak.Azt hogy lehet kitörölni az egészet egybe? hogy ne egyessével keljen baszakodni? Kösszi. -
"Internetes rádióból akarok MP3-ba rögzíteni... Tud nekem erre valaki tuti jó megoldást??"
Streamripper. MP3 stream esetén soha nem volt vele gondom, se a plugin, se a stand-alone alkalmazás esetén (több órányit sikerült vele rögzíteni).
"Az ami a winamphoz van StreamRipper az egy nagy kaki!"
Melyik rádiónál nem sikerült a rögzítés? Milyen stream? Hibaüzenetet ad? Mi a baj vele? (egyértelműen "kaki"-nak titulálni öreg hiba lenne).
http://www.tucows.com/Windows/AudioVideo/Audio/StreamingAudioRecorders/
http://all-streaming-media.com/ -
Sziasztok!
Internetes rádióból akarok MP3-ba rögzíteni... Tud nekem erre valaki tuti jó megoldást?? Az ami a winamphoz van StreamRipper az egy nagy kaki! Alternatív program érdekelne...
Segítséget köszönöm!
Üdv:JOE! -
MPC nekem tökéletesen viszi a DVD-t, de a BS nem bírja az MPEG-2 formátumot se. -
XbandX #7935 Köszi, a gyors reakciót...
-
XbandX #7934 Videokártyafüggő (Nvidia->WinDVD;Ati->PowerDVD)legalábbis azt mondják....habár nekem teljesen mindegy hogy melyiket használom powerDVD...vagy WinDVD...holott ati karim van
Nekem a PowerDVD jobban bejön, jobban kézre áll.
Dehát ez emberfüggő:D
Ami azt illeti nekem sosem sikerült rendesen DVD-t nézni az ilyen WM classicokkal meg BS playerekkel....lehet hogy én vagyok amatőr...de a menüket nem akarta kezelni... -
zoy11 #7933 Az APE egy tomorito, kb olyan, mint a ZIP, csak eppen hangra van optimalizalva, ezert azt jobban tomorito (viszont nem olyan mint az mp3, vagyis egyreszt annal sokkal rosszabbul tomorit (kb a felere), masreszt viszont nem veszteseges, vagyis pontosan az fog kijonni belole, mint ami belement)
Altalaban sima CD formatumu adatokat talasz ilyen formaban, vagyis siman atkonvertalhatod wavra, aztan ki CD-re, de ha megmondod, hogy hany byte a file, meg hogy hany perc a zene, akkor abbol eleg jol fog latszodni, hogy milyen formatumban van. -
Ezt. -
zoy11 #7931 "Nemrégiben találkoztam az ape kiterjesztésű fájlok problémakörével, amire a megoldást a Monkey's Audio program jelentette, amely gond nélkül wav-ot készít ezekből a fájlokból, amit aztán egy másikkal mp3-má alakítok (bár egy lépésben jobb lenne, de olyat még nem találtam)." -
XbandX #7930 HI!
Annyit szeretnék csak megérdeklődni, hogy hallott vagy tud valaki itt bármit is az ".ape" fájlkiterjesztésről????
Előre is THX!
-
Programvadász #7929 Hali!Azt szeretném megkérdezni hogy egy weblapra melyik programmal lehet jó Desing-os felíratot generálni csinálni? -
lord nihilus #7928 Hali! Szeretnék tanácsot kérni: haveromnak nemrég elkezdett nagyon lassan betölteni az XP(bejön a wallp. majd csak soká az ikonok stb.), majd egy idő után már egyáltalán nem töltötte hibaüzenettel együtt. Nemrég újrarakással próbálkozott de ott a formázás és első fájlok felpakolása, valamint újraindulás után megint hibaüzenet fogadta h nem lehet betölteni. Kérlek segítsetek, előre is köszi ! -
jav.:
.rw = .rm -
Kiírod és megtudod, de én még .rw-et támogató asztaliról nem hallottam.
zserrbo
Mindkettő elég jó, de akár használhatod a Media Player Classic -ot is. Igaz nem DVD-lejászó progi, de telepíteni nem kell, és kezeli a DVD formátumot. -
zserrbo #7925 Melyik DVD lejátszó program nagyon jó?
WinDVD, Power DVD vagy melyik? Nem írásra kell, mert arra ott van a 6.6.1.4-es Nero Ultra, mivel a 7-es nem müxik jól nekem. -
paul161 #7924 és még azt szeretném kérdezni h azt az asztali lejátszó letudja játszani?? -
RealOne Player -
paul161 #7922 hali!
Azt szeretném megkérdezni h a .rm kiterjesztésű fájlokat mivel lehet lejátszani?? -
Nekem pl nincs kamerám, de ami egyszer nálam volt, ahhoz volt egy kábel, ami a kamerán USB, a gépen Firewire csatlakozásba illett. Onnantól meg lehetett felvenni róla. Ha neked van ilyen kábeled, vayg veszel egy tunerkártyát, amiben van FW csatlakozó, vagy lehet külön is venni 1-2eFT-ért. -
Az .ico egy képformátum, úgy kell használni, mint egy képet. Hova akarod berakni? A Sajátgép helyére? (Mert akkor: Asztalon jobb gomb, tulajdonságok->Asztal fül->Az asztali elemek testreszabása->kiválasztod mit akarsz cserélni->Ikoncsere) -
Sziasztok!
Tegnap kapam egy rakás angolnyelvű ebook-ot, amiknek a kiterjesztése lit. Csatoltak hozzá egy bizonyos ABC... konvertálót, nem tudom a teljes nevét, most nem vagyok otthon. Szóval ezzel a progival konvertálhatom különböző kiterjesztésű file-okká pl: pdf, txt, doc...
Viszont nagyon sok közülük a konvertálás során hibát jelez, 'file occured'. Most a file-k tömörítése rossz vagy a progi. Esetleg próbáljak ki egy másik konvertálót, olvastam a Microsoft Readerről, talán azzal? Mit szóltok?
Előre is köszi!
Üdv!
-
balcsi70 #7918 Sziasztok egy kérdésem lenne.Az egyik ismerösömnél megy a net rendesen,de a freemail-on az email-jait nem tudja megnézni.: rendes jelszó + felhasználonév és féloráig pörög a homokora. Most meg én probáltam meg az ö jelszavával meg felh.-nevével töllem ithonrol és bejön. Szerintetek mi lehet? Elöre is köszönöm. -
#7917 A driver megvan, már csak kéne tudni hogyan tudom ezek után leszedni a videókat usb-n keresztül.