20838
Segítséget kérek
-
Használd a PowerISO-t, ezzel betöltheted virtuális meghajtóba vagy átkonvertálhatod ISO vagy másféle fájlba. -
Sziasztok!
Az lenne a problémám hogy letöltöttem egy programot, de a kiterjesztése daa. És nem tudom telepíteni, próbáltam átírni iso ba, de akkor sem jó.
Mit csináljak vele, át kéne írni valamilyen megfelelő kiterjesztésbe? Halvány lila gőzöm sincs hogy mit csináljak vele. Ha tudtok, légyszi segítsetek! Köszi. -
Szewasztok!egy olyan problémám lenne hogy akármilyen torrent kliensel ha letöltök mondjuk egy 700 megás filmet akkor nem 700 megát tölt le hanem 900 at automatikusan.és akko ez nekem több időbe is kerül.És ha minél nagyobb a fájl amit le akarok tölteni akkor mégtöbbet tölt le melléPl 1gigás fájl akkor az lessz 1,5Gb.Valaki please segitsen mer már megveszek -
nm -
ja az segített kössz! -
Everesttel pl. -
Hello!
van olyan program amivel részletesen meg tudom nézni az alaplapomat?mert azt szeretném megtudni hogy milyen proceszorok mennek bele -
ahalaszne #8229 Szia!
Köszi az ötleteket, bár a filemegosztó hálozat megkeresése kissé kínaiul hangzik nekem, megpróbálom... -
Vagy keresel hozzá cracket, vagy megkeresed filemegosztó hálózaton (Torrent, eMule, DC++), vagy alternatívát használsz (Irfanview, XNView, Gimp,...). -
ahalaszne #8227 Sziasztok!
Most regisztráltam magam a fórumba és máris segítségre lenne szükségem. Letöltöttem az Ulead PhotoImpact 12-t (amit mellesleg csak 30 napig lehet majd használni) de nem tudom elindítani, mert aktiválási kódot kér hozzá.
Ma egész nap kutattam az interneten, de nem találtam semmit. Ha valakinek van valamilyen ötlte szívesen venném.
használhatót. -
Írtam nekik,most várom a választ. Azért kösz a segítséget! -
"Eredeti dvd-t(film) mivel írjam át?"
Vannak régiókódos lemezek, amelyeket csak adott régiókódú lejátszón játszhatsz le/másolhatsz.
Ezért:
* vagy a DVD meghajtó firmware-jét felülírod.
* vagy beszerzel valami régiókód kiiktató eszközt, például a DeCSS-t, AnyDVD-t, stb... -
Eredeti dvd-t(film) mivel írjam át? Neroval mehet simán vagy kell vmi okosság hozzá? -
Szerintem a szolgáltatóhoz fordulj a megoldásért, ők biztos tudnak segíteni. -
Az eddigi tapasztalatom alapján, a borítás mindegy hogy milyen (müanyag, vászon, stb...), lényeg hogy egyszinű legyen. Persze lehetnek válogatós egerek is, amiknek a szin sem midegy. -
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni tőletek. Az a problémám, hogy nem tudok hozzáférni a leveleimhez az easymail.hu-n. Megadom az adatokat, és kiírja hogy a jelszó hibás, vagy session id használatban van. A jelszó biztos hogy jó! Ha valaki tudná a megoldást, nagyon megköszönném ha segítene! -
OPTIKAI egérhez a legjobb a sima textil borítású pad. Nekem most azzal jó. Volt korábban a műanyag borítású, amin volt minta, de azon nekem is ugrált a kurzor. -
akkor nekem is kéne egérpad -
vkinek jó 5let??? -
az a gond ha nem teszek a faeres asztalon ugrál a cursor. -
az alá nem kell nem? -
sziasztok.játékhoz az optikai egér alá 1színű vagy többszínű pad a jó?? -
foldi6 #8214 hali, felraktam az IE7-t de nem tom beállítani, h alapból a beállított kezdőlappal kezdje,mutassa a kezdőlap ikont és a kedvenceket is csak a menüből tudom előhozni. segítséget kérnék, kofi elöre is -
úgy akartam telepíteni de elakadt a telepítés -
küldtem privát üzenetet -
persze*
*GetDataBack -
perzse hogy tudunk :D
Get my data back nevü progi nekem mindig segitett sztem a legmegbizhatobb létezik belöle NTFS és FAT32es verzio is ha kell irj privit vagy msnt és elküldöm -
Hello!
Az édes nővérkém kicseszett vlem mert letörölt a gépemről pár fontos cuccot. Tudtok olyan programot amivel ezeket vissza lehet hozni?A
lost 2évadjának részei -
hali. először is a nagy képet szedd ki onnan, s mindegyik menüponthoz készíts egyet-egyet. természetesen két állapottal. aztán mehet a java script.
jó tanácsként még annyit, hogy a keretek alkalmazása nem javasolt, függetlenül attól, hogy működik. -
elég kicsi az esély, hogy erre itt választ kapsz. ez nem warezoldal..... -
szerintem a telepítés funkciónál nézd meg a Windows javítása opciót. -
Szerintem egyszerűbb megoldás lesz beruházni egy DVD meghajtóra. Manapság pár ezer forintért hozá lehet jutni bármelyik PC szaküzletben. Átkonvertáláshoz először is be kellene olvastatni a DVD-t........... -
vivatava #8204 Segitséget kérnék töletek!
Most nem rég töltötem le a 3d max8 programot,nem tudom aktiválni.
Elvileg azt irta akiröl le töltötem hogy bent van a programba,de nem találom,és 15nap mulva lejár a proba idö mindenképen aktiválni kéne.
Meg köszöném ha valaki leirná nekem a kodot és a séria számot,meg le irná hogy ez hogyan lehet aktiválni.
Elöre is köszönöm!ha valaki tudna nekem ebbe segiteni!
Üdv:vivatava! -
? -
balcsi70 #8202 Sziasztok.Lett vásárolva egy ismerösnek egy játék,(DVD-n van),most kiderült hogy ismerösnek csak CD-meghajtója van.Az lenne a kérdésem hogy meg lehet csinálni ezt cd-re? Mármint ugy hogy átrakni mondjuk 4-cd-re.Mit kéne vele csinálni? Milyen progival? (nekem van egy pár 4-cd-s játékom, de hogy az hogy lett csinálva nem tom mert csak átmásoltam).Kössz a tippeket,elöre is. -
Hi!
Adott egy laptop. Újra szeretném rajta rakni az OP rendszert, de a telepítő nem látja a winchestert. Floppy nincs hozzá. (Minek is lenne, mikor még floppymeghajtó sincs benne) Kaptunk hozzá egy XP Home OEM-et, de egy másik gép jóvoltából rendelkezünk egy XP Pro OEM-mel. Nos én a pro-t próbáltam felrakni, a home-mal nem is próbálkoztam. Valami tipp? -
az ultramon fent volt eddig, csak azóta lett új win, abban viszont nem találtam ilyet, na de felrakom gyors, thy -
Néz meg, hátha tudja a kártyadrivered is.
Én csak az Ultramon 2.7.0-ról hallottam. Linket, nem tudok, de biztos gyorsan találsz valamit. Valószínűleg csak warez verziót tudsz beszerezni. -
Mythic #8198 Hellotok! ìn egy olyan programot keresek amellyel jelszóval védhetek le egy bizonyos mappát. Koszi szépen! -
Laxxa #8197 Sziasztok kéne egy kis segitség! Windows XP media center editionom van és feltettem a Deamon4-et és azóta a gémem Valami kernel debug hibaüzenettel újra indul folyamatosan és ez idegesítő mert a gép kb 1-2 percenként indul újra és semmit sem tudok csinálni! A kérdésem, hogy ezt a kernelt hol tudom kikapcsolni?
A válaszotokat előre is köszönöm!