20838
Segítséget kérek
  • jómagam
    Igen támogatja, ezt kerestem köszönöm szépen.
    Letöltöttem ki fogom próbálni.
    Még egy valaimit kérdeznék tőled, hogy lehet ezt megcsinálni "" ezt a formátumot? "" ide kattintva már megy is arra a bizonyos honlapra.
    Ill.: A nick nevet egy kicsit kiszinezni és az üzi alatt mindig megjelenjen egy szlogen?
    Ha van kedved válaszolj ha nem nem!
  • koki44
    Valaki tudna segíteni?
    Eredeti windowsra akarom feltenni az IE7 végleges magyar változatát, de állandóan leáll a telepítés.
    A log fájlban a következő van:

3.328: IECUSTOM: Scanning for proper registry permissions...
    3.765: IECUSTOM: Unwriteable key HKCR\.application
    5.140: IECUSTOM: Scanning for proper registry permissions...
    5.594: IECUSTOM: Scanning for proper registry permissions...
    5.984: IECUSTOM: Unwriteable key HKCR\.application
    6.312: IECUSTOM: Backing up registry permissions...
    6.312: IECUSTOM: Finished backing up registry permissions...
    6.312: IECUSTOM: Setting new registry permissions...
    6.312: IECUSTOM: Unable to clear DACLs HKCR\.application
    6.312: IECUSTOM: Finished setting new registry permissions...
    6.312: IECUSTOM: An error occured verifying registry permissions. ERROR: 0x80070534
    6.312: DoInstallation: CustomizeCall Failed: 0x3f5
    6.312: IECUSTOM: Restoring registry permissions...
    6.312: IECUSTOM: Finished restoring registry permissions...
    6.312: A konfigurációs rendszerleíró kulcsot nem lehetett írni.
    6.328: Internet Explorer 7 telepítése nem ért véget.
    6.328: Update.exe extended error code = 0x3f5

Nem tudom, hogy mi lehet a hiba eddig minden frissítés jól működött.
  • aszizoli
    Szia. Nem tudom a te készüléked támogatja-e ezt a formátumot?
  • zoolee
    És tucc egy közvetlen linket mondani egy free down loadra mert azért ennyire nem tudok angolul....

PLS...
    KÖszi...
  • nagyimamma
    Köszönöm, már letöltöttem!!
  • jómagam
    Sziasztok! Segítséget kérek.
    Tudtok-e olyanról, hogy pl. egy AVI-s (vagy bármilyen más formátumú) kis filmet vagy kis terjedelmű videót átkonvertálva letudjam játszani telefonon? (NOKIA 6131)
    ??

• Dj Faustus #8430
    Keress rá a finite element analysis (végeselem-analízis) szókapcsolatra (ez az analízisfajta szükséges a törésteszthez).
  • tobias88
    hell, nem tudtok olyan ps2 emut, ami nem zabálja a gépet, mert olyat már találtam! 640*480as felbontásban tudta a játékot, azt 256os videókarim van, és 1024es felbontásban se volt valami szép
  • zoolee
    Bocsi, nem tudtok olyan 3d -s progit mondani amiban van törés teszt???

THX:
  • Tomicsek
    http://filext.com/
  • aszizoli
    Itt a Hijack, evvel az Epson nyomtatóval hozza összefüggésbe.
  • GyimiGábor
    engedélyeztem a Netbiost és a router beállításait beállítottma de a router lan beállításainál nem volt semmi forgalom engedélyező akármi. Még mindig nem látják néha egymást a gépek és még mindig nem enged hozzáférni a megosztott fájlokhoz. mit tegyek?
  • Noodlee
    Sziasztok!

Olyan oldalt keresek, ahol rá lehet keresni fileokra, hogy mik azok. Konkrétan e_fatiace.exe néven fut nálam egy valami, csak azt nem tudom, hogy mi futtatja.
  • geiszi
    Köszönöm a megoldást .Még sokáig idegeskedtem volna hogy nem találom abeállitást.Te egy guru vagy.
  • balcsi70
    óú nem szurta be a képet.na ezek azok.RegKey:HKCLASS\.acp aplication is not valid ,ugyan az csak \.act és mégegy \.frg (Access Fragment does not exist) .
  • balcsi70
    Sziasztok.1.)Tudtok ajánlani egy jó spy irtót? Én a CounterSpy-t kiprobáltam jó csak nagyon lefogja a gépet.
    2.)A RegistryFix-em mindig megtalálja ezt a 3 bejegyzést (többit törli) de ezt a 3-at sosem tudja kijavittani törölni.
    szerintetek kitörölhetem?
  • GyimiGábor
    csak az a baj angol nyelvű a kézkönyv... tudok angolul de ennyire azé nem..
  • Dj Faustus #8419
    "a routerhez nem adtak programot"
    Nem is kell hozzá szoftver, böngészőből konfigurálható.
    Ennek módja le van írva a router kézikönyvében.

• jbal
    Sziasztok!
    Ezt adja be minden Windows indítás előtt és ha nem váltok el akkor kiírja hogy nem található valami fájl és ezért nem folytatható a telepítés.Ezt nem lehetne eltűntetni valahogy?
    ezt írja ki
  • GyimiGábor
    a routerhez nem adtak programot csak vlmi telepítő cd-t ami csak az internethez való csatlakozást állította be. Barricade Cabel/DSL Boardband Router-em van (vagy mim). Nem nagyon értek az internet beállításaihoz, és nemnagyon tudom hogy mi hol van. Részletesebb segítséget tucc adni? Jah és a gépek egy munkacsoportban vannak és mind a 2 gépen megcsináltam a munkacsoportot csak nem enged belépni a munkacsoportba vagy ha látom a másik gépet, akkor abba.
  • Tomicsek
    Vírus?
    Start - Futtatás - gpedit.msc - Enter
    Felhasználó konfigurációja -Felügyeleti sablonok - Rendszer - Ctrl+Alt+Del beállításai -A Feladatkezelő eltávolítása - jobb katt- Tulajdonságok

Engedélyezd majd állítsd vissza nem konfiguráltra

• geiszi
    Hello

Ha tudtok segitsetek.Ha az xp feladat kezelőjét elő akarom hivni ,azt az üzenetet kapom ,hogy a rendszergazda leállitotta a szolgáltatást.Hát én szándékosan nem tettem ilyet.De már nincs ötletem ,hol lehetne ujra aktiválni.A feügyeleti ezközökközt nem találom.Lehet hiányzik egy dll?
  • Dj Faustus #8414
    A routernél tűzfalon állítsd be, hogy a LAN irányából a LAN irányába engedélyezve legyen minden kapcsolat.
    Például D-LINK routernél a felső Advanced menü bal oldali Firewall menüpontjában a Firewall Rules List-nél az alábbi szerepeljen:
    Action Name Source Destination Protocol
    Allow Lan LAN,* LAN,* *,*

Másrészt a klienseknél a megfelelő alkalmazások (például Windowsos filemegosztásnál a Netbios) portja a tűzfalon engedélyezve kell hogy legyen.

Harmadrészt érdemes egy munkacsoportban lenni a két gépnek.
  • GyimiGábor
    Hali!
    Összekötöttem 2 gépet routerrel. Az internet megy de a gépek nem látják egymást vagy amikor látják akkor nem engedi a hozzáférést a másik géphez. Mi lehet a gond???
    HELP PLS!!!!!!!!!
  • Tomicsek
    A kutyahideget ide tettem.
    Link
  • Serpa
    bevállt, köszi.
  • nagyimamma
    Segítséget kérek!
    Nem találom sehol a Tizedes meg a többiek dvd tok képét! Honnan tudnám letölteni, mert ahova járni szoktam az a lap most nem üzemel!!!Ja és még a Kutyahideg is kéne, de azt is csak angolul találtam!!
    előre is köszi!
  • geiszi
    Hello

Ha tudtok segitsetek.Ha az xp feladat kezelőjét elő akarom hivni ,azt az üzenetet kapom ,hogy a rendszergazda leállitotta a szolgáltatást.Hát én szándékosan nem tettem ilyet.De már nincs ötletem ,hol lehetne ujra aktiválni.A feügyeleti ezközökközt nem találom.Lehet hiányzik egy dll?
  • zvaragabor
    Start menüben a mappájában sem?
  • shrek82
    sziasztok!

Tudna nekem segíteni vki abban, hogy mit lehet tenni olyankor, ha egy feltelepített programnak nincs uninstallja, de én mégis le akarom szedni? Feltettem egy tűzfal programot(kerio pf 4.2.2), és nincs uninstallja, de még a Programok hozzáadása/eltávolítása sem sorolja a többi program között, pedig a gépen van, nem kétség, és a program mappájában sem találtam(rejtett fájlok között sem) uninstall-t..
  • watson
    Sziasztok!Az mitől lehet,hogy az Xp-m az opera és az internet explorer használatával is a gif és a jpg képeket gyengébb minőségi képként jeleníti meg.
  • Dj Faustus #8405
    ssa
    Ha "lejátszásról" van szó, akkor filmhez adott felírat.
    A file neve egyezzen meg a mozgóképfile (avi) nevével, és a médialejátszók VLC Media Player, MPlayer, Media Player Classic/Windows Media Player (e 2 utóbbihoz kell Directvobsub codec).
  • kapika
    sziasztok valaki megtudná mondani hogy mi az az .ssa és hogy mivel lehetne lejátszani???
  • Dj Faustus #8403
    "1 ogg kiterjesztésű filmet, de nincs hang."
    Az ogg kiterjesztés az Ogg Vorbis tömörítésű hangé. Winamp, Foobar2000 lejátssza.
    Filmeket .ogm kiterjesztéssel találsz, ahhoz Ogg codec (ami nem azonos az Ogg Vorbis hangkódekkel, hisz ez utóbbi az előbbi része), pontosabban Ogg splitter kell. innen be is szerezheted a legfrissebbet (tartalmazza az Ogg Vorbis dekódert, enkódert, Ogg splittert és multiplexert (ez a legutóbbi egyesíteni tud)).
  • units
    Endless Skype vááá :)
  • Serpa
    media player classicban játszanék le 1 ogg kiterjesztésű filmet, de nincs hang.

felraktam ezt --> oggcodecs_0.71.0946.exe
    de nem segített.

mit ajánlanátok, h le tudjam játszani classicban?
  • Ability
    Köszönöm!
  • Peppus
    hi!

Nekem olyan problémám lenne, hogy nemtudok több progit használni pl. a Corel-t, mert indításkor azt írja ki, hogy lépjek be administratorként.. De ha egyzer azvagyok.. már próbáltam új fiókot létrehozni azzal sem ment :( valami megoldás?
  • Aleika232
    Sziasztok!Már régóta próbálok Endless Skype-ra meghívót szerezni.Valakinek nincsen egy?Nagyon megköszönném.
  • Dj Faustus #8397
    "Azt szeretném megkérdezni, hogy Win XP parancssorjában milyen paranccsal lehet üzenetet küldeni egy távoli gépre?"
    net send - Üzenetkezelő szolgáltatás (VEzérlőpult/Felügyeleti eszközök/szolgáltatások) legyen bekapcsolva.

"Továbbá milyen portoknak kell nyitva lenniük ehhez?"
    The NET SEND messages are making it past the usual NetBIOS filters (ports 137-139, port 445) because in Windows 2000 and XP, the Messenger Service now works using RPC.

De érdemes csak a belső hálózatra engedni ezeket a portokat, nehogy spamet kapj.