20838
Segítséget kérek
  • Dj Faustus #8476
    Légy szíves olvasd el a hozzászólásaimat még egyszer.
    Mindenhol le van írva, hogy a hangkártya opcionális (optional).
    Avagy lehet rajta vagy nem (ilyen szép szavakat nem tanultok nyelvtan/idegen nyelv órán? pedig hasznos - vásárláskor rengetegszer találkozhatsz ezzel a kifejezéssel - ne csodálkozz, ha egy termékhez egy kiegészítőt opcionálisként jelölnek és nem kapsz hozzá).

Ti valószínűleg olyat fogtatok ki amin nincs.
  • Programvadász
    Csak nekünk nincs rajta a hang-játék- és audio port!Üres hely van a helyén!
  • Dj Faustus #8474
    A TUSL2-C alaplap kézikönyve.
  • Dj Faustus #8473
    Jelen esetben mindegy.
    A szamitogep.hu cikkében már alapvetően szerepel az, hogy a hangkártya opcionális.

Illetve a két alaplap specifikációja - az opcionalitást tekintve - megegyező:

• Programvadász
    Én TUSL2-C -t írtam és amit te tettél be az CUSL2-C!!!
  • Dj Faustus #8471
    "és ezen az oldalon azt írja hogy van rajta hangkártya"
    Olvasd el még egyszer:
    A TUSL2 és a TUSL2-C között az alapvető különbség az, hogy TUSL2 integrált videokártyával is rendelkezik. Opcionálisan mindkét alaplapot audio vezérlővel is elláthatják.

Illetve:
    Audio: Opcionálisan CMI-8738 6 csatornás vezérlő.

Ráadásul ha letöltöd az alaplap kézikönyvét, olvashatod benne:

Tehát az audiókimenet opcionális (tessék elővenni az értelmező kéziszótárat), nem minden (ezen a típusú) alaplapon szerepel.
  • Programvadász
    Szevasztok!Van egy Asus TUSL2-C és ezen az oldalon azt írja hogy van rajta hangkártya:ezen az oldalon.Hol van rajta hangkártya kimenet!Ha hangkártyát teszek bele azt nem kezeli...
  • zoolee
    Dehhogy is, mér kavarodnának ha külön partíción vannak???
  • trimre
    Sziasztok!
    Ha a winyómon (250GB SATAII) csinálok 4 partíciót, és az egyikre feltelepítem a WinVista 32 bites változatát, a másikra a 64 bitest, egyikre a WinXP 32 bites és a negyedikre a 64 bites változatát, akkor nem fogjár "összekavarni" egymást az X86 és X64 verziók, és mindegyiket gond nélkül használhatom majd?? (na ez szép mondat volt... :D)
    Előre is köszi a válaszokat!
  • zserrbo
    Nem teljesen tudom, de arra tippelek, hogy ezek az Microsoft My Space-éhez kell. A Saját zenéiddel úgy tudod megtölteni, hogy ide beírod a zene elérési útját: "Enter MP3 Url: ide meg a leírását: "Enter Mp3 Title:" Talán tudtam valamit segíteni.
  • seaman
    Lehet,hogy primitív a kérdésem.A myflashfetish.com-tól szeretnék mp3 lejátszót letölteni de úgy hogy a saját mp3 zenéimmel töltsem meg.Továbbá honlap háttérzenét szeretnék.Hogyan kell ezt csinálni.Kezdő vagyok,és gondolj arra,hogy te is így kezdted!Köszönöm
  • Blasta
    Köszönöm, ennek én is utána nézhettem volna. :)
    A support-os linkben írt megoldás segített.
    THX!
  • Tomicsek
    AVI videófájlok miniatűrjének letiltása a mappákban (codec-problémáknál fagyáshoz vezethet)Link
    ezt próbáld meg, újraidítás lehet, hogy kell.

Azért előtte.
    http://support.microsoft.com/kb/875351/hu
  • zoolee
    Szem vájrusos a géped, és ennek következtében kezd összeomlani...
  • zoolee
    Én olyan 700$ ra saccolom...
  • Blasta
    Sziasztok!
    Segítségre lenne szükségem.
    A szitu az, hogy az XP-m furcsa hibajelenségeket produkál, amikor egyes könyvtárakat megnyitok.
    Egy ideig csak olyan könyvtáraknál indult újra az explorer, amikben film fájlok voltak (avi-k). De mostmár egy, az asztalon lévő képeket tartalmazó mappa megnyitása után is leáll az explorer és ujraindul a következő hibajelzéssel:

Persze, ha ezeket a könyvtárakat mondjuk total commanderrel nézem, a világon semmi gond nincs. És természetesen van egy csomó egyéb mappa, amivel nincs gond. Tud vki megoldással szolgálni a problémámra?

Előre is kösz a segítséget!
  • Dj Faustus #8460
    "Köszi de itt csak ien rági cuccok vannak amiket csak írni lehet...."
    Régiek... Egy autó töréstesztje - hacsak nem valami játékra gondolsz - eléggé bonyolult dolog, sok paraméterrel. Nem olyan klikkelgetős "összerakom és kész van" dolog (pláne hogy ennek elméletét gépészmérnökök tanulják végeselem-analízis címén).

Itt van egy újabb - de ez biztos méregdrága.
  • zoolee
    öööö....
    Köszi de itt csak ien rági cuccok vannak amiket csak írni lehet....
    Na mind1 akkor veszek egy et....170 dolcsiért....
  • Dj Faustus #8458
    Itt van egy rakat ingyenes (mivel analízis szoftverek, bonyolultak):

• Dj Faustus #8457

• blackgamer
    nézi a böngésződ nyelvét (vagy esetleg IP tartományt) és az alapján ad magyar vonatkozású reklámot
    sok helyen gyönyörű lányok vannak a reklámon, magyar névvel és magyar városok megadva tartozkodási helynek, természetesen sokan rákattintanak
    furfangos dolog, de nem szabad bedőlni neki
  • zoolee
    Na akkor senki nem tud mondani nekem végeselem-analízis os progihoz linket???
  • vki
    Hi!

Tudtok olyan programot mondani, amiben lehet Pascal-lal programozni, Windows-os kezelőfelületű, és bőven elfél egy 256-os pendrive-on.
  • Evin
    Előfordul nálam olyan, hogy bizonyos programokban az "őŐűŰ" helyett "qQpP"-t ír a gép. Miért lehet ez? Biztos nem vírus, már megnéztem.
  • zvaragabor
    Nem spyware, nekem is szokott ilyen lenni. Reklámblokkolóval sztem végezhetsz vele. Firefoxhoz ADblock plus pölö.
  • Sland
    Hello

Mi a picsáért van az, hogy ha külföldi oldalakat nézek, akkor bejön ilyen csengőhangreklámos faszság. Már kurvára idegesít, hogy egy német fórumon bejön ez a szar és elkezdi a zenét(csengőhangot) nyomni ezerrel. De nem csak azon az egy oldalon van, hanem máshol. Öcsém gépén detto.

Ha rákkatintok a magyar nyelvű reklám bannerra, akkor IDE vezet a link.
    A banner képe így néz ki:

Találkozott már valaki ilyennel? Ha ez spyware, akkor hogy tudom ezt kiírtani? Ha meg más akkor mit tudok tenni?
    (Firefoxot használok)
  • Programvadász
    Szevasztok!Van egy Nokia 6101-es mobiltelefonom!Van hozzá egy CA-42-es adatkábelem.Van hozzá a Nokia PC Suite (6.4.8 verzió) program ezzel a verzióval egyszerűen nem ismeri fel a telefonomat.Ha feltesezem a Nokia.hu-n található legújabb verziót az felismeri de azzal egyszerűen nemtudok rátenni csengőhangok.(próbáltam .mp3 .midi .mid formátumokat)Kijelölöm a programmal hogy melyiket akarom rátenni (a zene átvitele menüpontal asszem) a telefonra és utánna a telefonra átmásolás menüpontot választom a fájl-menüpontban de semmi Infra-n keresztül amikor feltettem akkor felismerte és utánna már nem.Mi a teendő!?Várom a válaszokat!Előre is köszönöm (jah és bocsi hogy ideírtam)
  • Szuperkaraj
    köszönöm, és sry hogy nem olvastam vissza :)
  • aszizoli
    Néz meg a lap alján a #8382-es hszt.
  • KnightRider

Windows Movie Maker 2-t használok és akárhányszor csak megpróbálok beimportálni egy video file-t, azonnal kifagy. A videók AVI-k, nem akadnak össze semmilyen más programmal, se képben, se hangban.

Mi lehet a hiba oka? Kérlek, segítsetek!
  • Szuperkaraj
    a felhasználói fiókját jelszóval védetté tette, de elfelejtette a jelszavát, így csak vendégként tud bejelentkezni. én mondtam neki hogy csökkentett módban próbálja meg, de azt mondta nemtudja kiválasztani a csökkentett módot, az alap-állapot visszaállítás az a rendszer-visszaállítás, nemde? mert ha igen, akkor az nem jött be neki, mert csak rendszergazdaként engedné neki, mennyi esély maradt? mivel nem értek winfoshoz azt mondtam reinstall, de esetleg van más megoldás?

ps : bocs, hogy összevissza írok, de sietek
    pps : előre köszönök minden segítséget
  • zoolee
    ÖÖÖ várjunk csak, te a winfos rendszerg jéről beszélsz???

Ha nem akkor
    Csökkentett mód, rendszergazda,vp,felh.és innen tood, Ha nem akkor Winfos cd vel próbálhozz...
    De nem toom, én még nem csináltam ilyet...
    Vagy még az lehet, hogy start,összes progi, kellékek, rondszer ezközök, és alap állapot visszaállítása...
  • Szuperkaraj
    Windows XP, felhasználói fiók beállításai : rendszergazda, jelszóval levédett, majd az egyén elfelejti a jelszót, vendégként tud csak belépni...teendő hogy betudjon lépni a fiókjába és kitudja kapcsolni a jelszót?

segítséget előre köszönöm
  • jómagam
    Köszi a segítséget!
  • aszizoli
    Amikor írod az üzenetet, az ablak alján látsz különböző kapcsolókat. Ha linkelni akarsz valamit, nyomj az "URL BESZÚRÁSA"-ra, az elöugró ablakban, beírod pontosan az oldal címét(gyorabb a másolás-beillesztés), következő ablakban a szöveget, ami alá akarod tenni a linket. Ennyi.
  • tzsoltika
    Hali, az egyik netklubba volt egy olyan program, amivel több gépet lehetett irányitani egyszerre és mindegyiken ugyan azt lehetett látni a monitoron. Annak a programnak a nevét szeretném ha elárulnátok, ha ismeritek! Kösz!
  • retek683
    sziasztok lenne egy kis problémám még pedig a következő, adott:
    egy wirelesses bridge amin keresztül a két gépemen elérhető a netem na most Én, mivel két gép van szeretném zeen a gépen keresztül kezelni a másikat avagy elérni a fájlait a pingelés működik egy tartományba raktam de eccerűen nem látja egymás megosztásait ez most miért van ha pingelni tok de megosztásait ne látom help plíz
  • jómagam
    Csak az első kérdés lényeges a másikat megtaláltam a beállításokknál.
    (kezdő vagyok mit tagadjam)
  • jómagam
    Figyelem felhívásnak tünhet pedig véletlen volt.
  • jómagam
    Igen támogatja, ezt kerestem köszönöm szépen.
    Letöltöttem ki fogom próbálni.
    Még egy valaimit kérdeznék tőled, hogy lehet ezt megcsinálni "" ezt a formátumot? "" ide kattintva már megy is arra a bizonyos honlapra.
    Ill.: A nick nevet egy kicsit kiszinezni és az üzi alatt mindig megjelenjen egy szlogen?
    Ha van kedved válaszolj ha nem nem!