20838
Segítséget kérek
-
PLEASE HELP!!!!!! Ha törlök egy topicot a kedvencek közül ez jön ki:
Ehhez az XML-fájlhoz nem tartozik stíluslap-információ. A dokumentumfa az alábbi.
−
<rss version="0.91">
−
<channel>
<title>SG.hu - !!!SEGÍTSÉG!!!</title>
<link>http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1040759332</link>
<description>!!!SEGÍTSÉG!!!</description>
−
<item>
<title>2007.01.25. 18:04 - zoolee (#23466)</title>
<link>http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1040759332</link>
<description>Ja jóó...Ok vágom...Sorri elnéztem....</description>
</item>
−
<item> -
Tessék.
Link. -
köszi :) -
Milyen letöltésvezérlőbe? Próbáltam Flashgettel, de nem ment azzal sem. -
Itt minden megvan hozzá:
www.dvbskystar.com
Itt pedig van kifejezetten SS2-es fórum:
www.netboard.hu -
Szevasztzok'
digitális műholdvevő kártyához hol találok szoftveres dekódert és h hova kell felrakni és hogyan :) ? (SkyStar2)
Előre is köszi'
Sziasztok -
http://195.56.77.227/autonomia/200701/20070120/spot_22853.asf ezt az url-t letöltésvezérlőbe, és tölti is. -
Hi!
Az a bajom, hogy a media player classicban nincs kép fullscreen-ben...
2 gépet is újratelepítettem (vga: egyik Ati 9600, másik Geforce 3 ti200)
K-lite codec pack van fent mind2 gépen, de az egyiken régi a másikon új és egyiken se jó a fullsreen. Milyen codec hiányozhat?
Nem ragazkodom a K-lite pack-hez, de utálok mindent külön felrakni :) -
Sziasztok! Olyan problémám akadt, hogy van ez a videó, és nem tudom sehogy se letölteni a gépemre. Ha kattintok jobb gombbal, majd cél mentése más néven, akkor csak egy listát ment le, nem a videót, és nem értem miért. Ha viszont a böngészőbe beírom a címet, rögtön elindítja a WMP-ben. -
Hi! Olyan problémám van, hogy:
Az Avira Antivirust használom, ami ingyenes, és amikor automatikusan, vagy manuálisan updatel, akkor kidob egy ablakot, amiben az áll, hogy upgradeljek a premium változatra, ami fizetős. De én nem akarok, és nem is fogok. Ez az ablakígy néz ki. Az oldal tartalma most nem tudom miért nincs ott, máskor ott volt. Az lenne a kérdésem, hogy nem lehetne valahogy valamivel megoldani, hogy ez az ablak meg se jelenjen?
-
fatr #8506 Nagyon köszönöm !
-
-
Zóanagyvarázsló #8504 Például: Ad-Aware -
fatr #8503 Csö ! Javaslatot kérnék anti-spyware progira - követelmény:freeware.
(de azért jó legyen )
Előre is köszönöm. -
Csokkentett mód, vírus és kémprogramirtás.
Még ez is ott volt leírva-
Boot into safe mode.
Once in safe-mode, from start -> run type: cmd.exe
at the prompt type:
sc delete mssync2020
Then reboot the machine
-
Sziasztok.Egy gyors segitség kéne pár napja magátol leáll a gépem kék képernyovel és az mssync20.sys fájlra hivatkozik hibaként.
hiba
A google a fenti linkeket dobta rá de nem tudok angolul valaki tudna segiteni hogyan tudom megjavitani mert mostmár induláskor egybol beadja a kék képernyot.Most is csökkentet modbol irok. -
Valaki nem tudna egy olyan konvertáló programot, ami a wavból mp3-at csinál?
Lame: ingyenes parancssoros, jó minőségű mp3 tömörítő.
Razorlame: grafikus felület az előbb említett tömörítőhöz.
Csomagold ki mindkettőt egy könyvtárba, majd a Razorlame-et elindítva az Edit/Options menüpontnál meg kell adnod a lame.exe elérhetőségét (ugyanabban a könyvtárban van, mint a Razorlame).
Az Edit/Lame Options menüpontban beállíthatod a tömörítés beállítását.
Az Add gombbal tudsz hangfájlokatt hozzáadni, az Encode-dal meg tömöríthetsz. -
Jose870318 #8499 Sziasztok!!!Valaki nemtudna egy olyan convertáló progit ami a wawból mp3at csinál?Aki tud az privibe kérem küldjön linket vagy segítsen.Előre is kössz. -
Azt hiszem ez ingyenes: http://site4.pdf995.com/index.html (pontosabban reklámot jelenít meg a böngésződben minden egyes használatkor)
Az adobe reader egyik ingyenes alternatívája pedig a Foxit reader. Kicsit talán gyorsabban nyílik meg, mint az Adobe Reader. -
zoolee #8497 Szedd le az adobe readert..... -
phaetonboy #8496 Sziasztok!
Segítség kellene.
A magyar PDF anyagaim megnyitás után pár másodperc múlva érthetetlen nyelvűre változnak. Nagyon bosszantó, mert semmit sem tudok megnézni.
Mi lehet a gond?
Még egy: tudtok ingyenes PDF szerkesztő programot? Word ből akarok PDF fájlt készíteni. Szedtem le a netről néhányat, de azoknál minden oldalon ott volt a forrás cég logója. Nincs valakinek egy?
Köszönöm a segítséget! -
Igazad van, remélem nincs harag. -
Azért említettem meg a warez jelleget, mert egyrészt vannak ingyenes eszközök a DVD-készítéshez, másrészt ezen (de más nagy látogatottságú fórumon is) nem kívánatos dolog a warez (legalábbis a direkt letöltésre irányuló megnyilvánulás). Harmadrészt az előző gondolatmenetet folytatva payware/trialware program ajánlásakor a hivatalos oldal megadása (vagy ingyenes alternatíva felsorolása) talán a leginkább célnak megfelelő (más esetben járjon utána maga az ember - én is ezt teszem, te is ezt teszed). -
Programvadász #8493 Kössz mindent most már működik...! -
Gondolom neked nem csak a bios jogtiszta.
http://filmkonvertalo.hu/e107_files/downloads/Dvivixtodvd0.5.22.rar
Dvivixtodvd0.5.22 FREE verzió. -
"VSO CONVERT XTODVD Magyarul is tud, összefűzi, menüt csinálhatsz, feliratot kezel stb."
És warez.
"Az encodeolás "2 pass"-ra van állítva. Ez mi pontosan?"
A 2 pass encoding (nevezzük magyarul 2 lépcsős tömörítésnek), azt jelenti, hogy a tömörítő először végigmegy a tömörítendő anyagon és végigelemzi, hogy az egyes képkockák mekkora bitrátával tömöríthetőek. Az elemzés eredményéről készít egy .log kiterjesztésű állományt.
A második lépcsőben a .log file felhasználásával összetömöríti a tömörítendő file-t a tömörített állományba.
Bővebben erről:
"mi számít legjobban encodeolásnál, a proci, ram , a vid kártya, vagy mind egyszerre?"
Leginkább a proci, de a RAM (mérete/sebessége) is fontos. A videókártya a tömörítés folyamatában nem vesz részt. -
Dzsotte #8490 Üdv!
Megakadtam egy kicsit.... A következő lenne a problémám és kérném a segítségeteket: kaptam egy kész PDF-et (fonts és képek a helyükön), azonban az anyag átdolgozása során (csak a szövegekbe nyúltam bele, átírtam) a font készlet nem csatolódott-(ezt a PDF optimizer-ben ellenőriztem)-. Hogyan tudnám csatolni-linkelni a fontokat az anyaghoz újból? -
VSO CONVERT XTODVD. Link.Magyarul is tud, összefűzi, menüt csinálhatsz, feliratot kezel stb. -
Hali!
Egy 2cd-s (avi kiterjesztésű) filmből próbálok DVD-t csinálni az ingyenes Avi2DVD-vel.
Az "encode"-olás rész (amikor az avit átalakítja DVD-video fájlá) viszont irreálisan lassú. Egy pass-t 8 (!) órán keresztül csinál, szal "2 pass encode"-al 16 órát szórakozik. (2x 730 megás, 2 óra 20 perces filmről van szó)
Több kérdésem is lenne:
1. Az encodeolás "2 pass"-ra van állítva. Ez mi pontosan? Érdemes így lefuttatni a konvertálást? (nálam ez gyakorlatilag dupla időt jelent)
2. Hogyan tudnám felgyorsítani a folyamatot? Egy 4 éves laptopot használok, 2.60Ghz-es Intel Celeron proci van benne 1Ghz RAM-al, és egy nagyon alap vid karival. Most tervezem új gép vételét... mi számít legjobban encodeolásnál, a proci, ram , a vid kártya, vagy mind egyszerre?
Köszi előre is a segítséget! -
kovacsdavid #8487 Szevasztok!
Remélem jó helyen járok, segítség kellene. Kéthangsávos avi-t szeretnék szerkeszteni. Több oldal átböngészése után a Nandub nevezetű programot ajánlották az ilyesfajta munkához. A probléma az, hogy kizárólag akkor vagyok képes a két hangsáv között választani (a létrehozott avi lejátszása során) ha a két hangsáv egy és ugyan az. Vagy mindkettő magyar, vagy mindkettő angol, de nekem pont a keveréke kellene. Viszont, ha a két különböző hangsávot állítom be, egyszerűen összemixeli a hangsávokat és a film lejátszása közben egyszerre megy az angol és a magyar hang (válogatási lehetőség nincs)
Erre a problémára szeretnék valami megoldást kérni. A segítséget előre is köszönöm. -
"A PCI 6-os tegyük bele?"
Az jó, messze van a táptól, a procitól, és a videokártyától (zajforrás).
Ráadásul ezen táblázat szerint (28. oldal) csak - a nálatok nem létező - alaplapi hangkártyával osztozik meg az IRQ-n (mivel nálatok nincsen alaplapi hangkártya, ezért a behelyezett kártya nyugodtan lefoglalhatja).
"Az vékonyabb és miért? "
Én helytakarékosságra tippelek. -
Programvadász #8485 A PCI 6-os tegyük bele?Az vékonyabb és miért? -
"Tehát valamelyik PCI-be tegyük át?"
Talált, süllyedt. Másba nem tudjátok belerakni (na jó, erővel bárhova bele lehet illeszteni) ;)
"Az 1 CNR az melyik vagy az mi? "
Ez az alaplap processzorral átellenben levő oldalán elhelyezkedő csatlakozó. Hangkártya, modem, és/vagy hálókártya csatlakoztatására találták ki. Jelen esetben felejtős.
-
Programvadász #8483 Az 1 CNR az melyik vagy az mi? -
Programvadász #8482 Tehát valamelyik PCI-be tegyük át? -
"Bele helyeztünk a PCI Express foglalatba"
Olyan nincs rajta, csak 6 PCI és 1 AGP és 1 CNR van rajta.
Tegyétek át egy másikba.
Mellesleg ajánlom az előbb említett kézikönyv 3.7-es fejezetét, illetve a BIOS-ban az Advanced menü, PCI configuration menüpontjának tanulmányozását. -
Programvadász #8480 És ha beleteszel egy hangkártyát azzal működik? -
Programvadász #8479 Oké kösz mindent!Bele helyeztünk a PCI Express foglalatba egy C-Media CMI8738-as nevű Hangkártyát és nem működik vele.Feltelepíteni se engedi mert egy hiba ablakot dob ki.De beleraktunk egy másikat feltelepítem a szokásos modón és utánna ismételten egy sárga felkiáltó jelet tesz ki akármit csinálok...mi lehet a probléma? -
blackgamer #8478 nekem van asus tusl2-c alaplapom, azon nincs hangkártya, legalábbis magyarországi szállítmányokon nem volt -
Lásd a két nagy sematikus ábrán:
Grayed components are optional at time of purchase = A szürkén színezett elemek vásárláskor szabadon választhatóak/opcionálisak/tetszőlegesen kaphatóak.
így néz ki. Az oldal tartalma most nem tudom miért nincs ott, máskor ott volt. Az lenne a kérdésem, hogy nem lehetne valahogy valamivel megoldani, hogy ez az ablak meg se jelenjen?