20838
Segítséget kérek
-
Roll #8716 http://www.dyndns.com/ itt regeltem egy dinamikus dns-t, és követi is az ip címet, ha kapok újat, mutatja az oldalon. De miután megvan új ip-cím nem hajlandó bejönni többet a webes felület. Ilyenkor mi lehet a gond? -
Roll #8715 Sikerült. :) Na már csak ezt a dinamikus ip-t kell lerendeznem, próbálkozom egyet, aztán, ha nem megy, jövök hozzád segítségért, ha már ilyen jó fej vagy és segítesz. Kösz az eddigieket!!! -
Roll #8714 Köszi! :)
Nem vagyok hozzáértő. -
Ha a torrentkliensnél ott szerepel a 7007-es port (http://192.168.2.102:7007/), akkor melyik portot kell kiengedni (a 80-as helyett)? Naná a 7007-et!
Melyik portot kell odabiggyeszteni a külső ip-címed mögé (hasonlóképpen a belső IP-címnél tapasztalhatóhoz)? A 7007-et!
Egyébként melyik kliensre esett a választásod? -
Roll #8712 A torrentkliens webes felület beállításnál ez van: http://192.168.2.102:7007/
Most akkor a külső ip címemről ezzel a 7007-es porttal be kéne jönnie?
Vagy rosszul csinálom? A torrentkliensbe a webes felületnél, nekem nem sok állítási lehetőségem van, csak jelszót tudok adni neki. Tűzfalat kilőttem próbaként, de úgy se megy. Router tűzfalát nem használom. -
Így ok.
Ha nincs a routeren külön tűzfal akkor kész is - legalábbis a router vonatkozásában.
Most próbáld meg elérni a külső IP-címeden keresztül a torrentkliens webszerverét (remélem be van állítva). Ha sikerül akkor rendben van.
Ha nem sikerül, akkor a gépeden levő tűzfal blokkolhatja, vagy rosszul van beállítva a torrentkliens webszervere. -
Roll #8710 Igen, ez a dinamikus ip nekem is eszembe jutott, bár nem tudtam a megoldást, megelőztél a válasszal.
Smc routerem van, próbálkoztam beállítani, nézd meg légyszi, hogy jó-e így:
A lan ip az belső ip-m. Ilyenkor hogyan tovább? -
"Router mögötti gépet, hogy tudok elérni?"
1. A routerben engedélyezned kell a portforward-ot a torrentkliens webszervere számára. Ugyanúgy mint a torrentkliensnél (vagy eMule-nél, DC++-nál az aktív mód, stb), csak a port más lesz (alapesetben 80-nak kellene lennie, de ez a torrentkliens webszerverétől függ)
2. Másrészt ha nem fix-ip címed van érdemes regisztrálnod valamelyik dinamikus-dns szolgáltatónál:
-
Roll #8708 Köszi, találtam megfelelő klienst.
Most a következő problémára keresem a választ. :)
Router mögötti gépet, hogy tudok elérni? -
ah értem.
kössz a tanácsot.
fejjel lefelé kipróbálom majd én is:D(de nem biztos:D:D:
köcce
LOL
-
Tudom, de állítólag a Comodo megbízhatóbb. Ezért is váltottam.
Nem kell visszaállítani a rendszert! Most semmikor!
Ha kattog, vagy elhasználódott(elkopott), vagy fizikai hibás, ami nem javítható olcsón. Szarintem használd, amíg megy. Bármilyen hiba első jelére, csak olyan dolgokat hagyj rajta, ami pótolható.
Nekem van egy kontakthibás(néha megy néha nem) IBM vinyóm. Ha fejjel lefelé van, tökéletesen megy. :) -
amúgy van 1db maxtor 160gb-és vinyóm, és néha kattog mint az óra.Szerintetek megjavítható még?Egyáltalán mi lehet a baja? -
sztem??a zonealarmot istenítik jobban:D
-
ok megpróbálom.tehát csökkentett módban kapcsoljam ki a rendsz.visszaállítást, majd aztán futtassam a nod-ot igaz?ha meg van akkor vissza kell állítani a rendsz-visszaállítást?
töltöm a comodot és a zone-alarmot.................. -
Szerinted melyik a jobb? Eltekintve a nyelvtől. -
"a rendszer -visszaállítást minek kell kikapcsolni??amúgy rakjak fel tűzfalat, vagy elég a nod is.?"
A rendszer-visszaállítást azért kell kikapcsolni, mert visszaállítaná a vírusos állományokat is a huncut rendszer-visszaállítás.
Tűzfalad pedig van (Sunbelt Kerio Personal Firewall), nem kell még egy mellé (hacsak nem ezt eltávolítod).
Mindenképpen hajts végre egy - általam már említett - vírusirtást mielőtt nekiállnál tűzfalat töltögetni, stb... -
Comodo - ingyenes
Zone Alarm - ugyancsak ingyenes -
http://www.zonelabs.com/store/content/company/products/znalm/freeDownload.jsp
de tudom ajánlani a Comodo-t, ez magyar
http://www.personalfirewall.comodo.com/download_firewall.html?currency=EUR®ion=Europe&country=HU -
köszi.Zonealarmot honnan lehet tölteni vagyis olyan kéne ami nem trial -
kicsit abszurd, hogy 130 baci csak úgy elpöfög a nod32 mellett. :S a beállításokat nyugodtan csináld meg, kb 15 perc alatt kész van. -
A kis sunyi nod.
-
Én a helyedben beállítanám a nod helyi lemezek keresőjét az ALÁBBI fórum pár oldalán leírtak alapján, így még szigorúbban keres, és ahogy Faustus mondta, csökkentett módban egy scan-t nyomass. -
Én ajánlom a tűzfalat. ZoneAlarm, Comodo... -
most frissítete pont a nod magát
-
a rendszer -visszaállítást minek kell kikapcsolni??amúgy rakjak fel tűzfalat, vagy elég a nod is.? -
Ha nincs rendszeresen frissítve a nod, akkor sem sokat ér! -
a rendszer elindul.Multizni szoktam(cod2, gtasa)Adsl-em van, és mindig csatlakoznomkell.Fent van a Sunbelt Kerio Personal Firewall és a Nod is.Van olyan vírus amit a nod nem tud irtani(vmilyen smart doctor)Leszokot fagyni a gép meg ilyesmi.Sztem megpróbálom leformázni a vinyót. -
130? WOW 
Tanulság, mindig használj vírusírtót. Van pár ingyenes is, de kétségtelen, hogy ha a NOD32 fent lesz a gépeden, ez nem fog újra előfordulni. -
Hogy a kínkeserves ménkűbe jutottál hozzá ahhoz a 130 vírushoz?
Elindul a rendszer? Csinál valami gyanúsat? Az a 130 vírus mennyire érinti a rendszerállományokat?
Ha szerencséd van csökkentett módban (Windows indulása előtt nyomod az F8-at, mint süket a csengőt, majd a megjelenő menüből kiválasztod a csökkentett módót), kikapcsolt rendszervisszaállítás mellett (Start/(Beállítások/)Vezérlőpult/Rendszer/Rendszer visszaállítása fül/A rendszer-visszaállítás kikapcsolása az összes meghajtón legyen bejelölve), frissített adatbázisú vírus/spyware-irtó teljeskörű használatával kiírthatod a vírusokat (Nod32-ben mélyreható vizsgálat).
Ha nincs szerencséd, akkor:
* vagy csinálnod kell egy biztosan vírusmentes gépen egy vírusirtót tartalmazó boot-CD-t, és arról bootolva kell leellenőrizned a gépet
* vagy magát a vinyót kell leellenőrizned egy biztosan vírusmentes gépen (tehát a gépedből kiveszed a vinyót, átmész a vírusmentes géphez, belerakod a vinyót, és a másik gépen található vírusírtóval kiirtod a behelyezett vinyón levő vírusokat)
* vagy szépen leformatálod a merevlemezt, és újratelepíted a gépet - kifejezetten ügyelve arra, hogy vírusmentes forrásból szerezz be mindent -
Mi mutatta meg, hogy vírusod van? Gondolom valamelyik vírusirtó. Miért nem futtatod le? -
hy all!Tele van a gépem vírussal köb 130-al, és mind az exe-én van.Mivel szedjem le őket, vagyis most mit csináljak???
Kösszi!:) -
Samsung hivatalos weboldalán? -
Mewryck #8684 áhoj!
samsung syncmaster 957p monitohot jutottam hozzá használtan;a kérdés:hol találok hozzá olyan progit,amivel a hughlight zone-t tudom aktiválni?

-
Szevasz,
"amúgy koleszban lakom, koleszos nettel, ne tudom ez számít-e."
Eléggé, valószínűleg proxy mögül netezhetsz, ami eléggé befolyásolja a dolgokat (mások is használhatják a Megaupload szolgáltatását stb...).
A hibaüzenet fordítása:
A letöltési kérelmed az xxx.yyy.xxx.yyy IP-címről el lett utasítva. Kérjük, próbáld meg újra.
Ha a xxx.yyy.xxx.yyy nem a te IP-címed, akkor egy proxy-n vagy NAT útválasztón osztozol más felhasználókkal. Ha a böngésződben konfigurálva van HTTP proxy, tiltsd le és próbáld újra. Ha nincs proxy konfigurálva, próbálj más letöltési portot, ami kikerüli az Internetszolgáltatód (ez esetben a kollégium/egyetemi hálózat) proxy-ját. Ha az alábbi listában látod a valódi IP-címedet, kérjük válaszd ki és próbáld újra. -
Tessék megvenni a boltam, akkor nem lesz ilyen gond.
Másik megoldás lehet, használj Daemon Tools-t (4.08).
Vagy Bad-szektoros a vinyód, és adatokat vesztesz vele, vagy van egy vírusod... -
Demot használsz? Mert ezek szerint lejárt.
Az updatet értsd: rakj fel egy újabbat, ami később jár le, vagy regisztrálj.
Vagy a cracked nem tökéletes.
-
Megvan az fxhome effectlab DV! de ahogy elinditom kiirja h a program is expored és töccsek le egy update-ot! és kilép! de sehol sem találok update-ot! mit csináljak? -
Charisma #8679 Sziasztok, szörnyen idegesítő problémám van: régóta használom a Megauploadot, gond nélkül, és pár napja rendszeresen töltök. Viszont 2napja történt valami: először egész nap azt írta ki, hogy még 2 perc, ezért nem ment a letöltés, most meg ez a szöveg jelenik meg:
Your download attempt from IP address xxx.yy.xxx.yyy did not go through. Please try again.
If xxx.yy.xxx.yyy is not your IP address, you may be sharing a proxy or NAT gateway with other users. If you have configured an HTTP proxy in your browser, disable it and try again. If you don't have a proxy configured, using a different download port may bypass your ISP's proxy. If you see your real IP address listed below, please select it, then try your download again:
(Port 80)
(Port 800)
(Port 1723)
mi a francot lehet ezzel csinálni? eddig ment, most meg semmi.
amúgy koleszban lakom, koleszos nettel, ne tudom ez számít-e.
előre is köszönöm,
Charisma -
"a csaladbol valaki olyasmit csinal, amit nem helyeslek"
Pontosan mit követ el? Nem hinném hogy a jelszó megszerzése lenne a legmegfelelőbb mód rá.
Egyébként felrakhatsz keyloggert a gépre, ami tárolja a leütött karaktereket; vagy webes felületű e-mail-szolgáltatás esetén bekapcsolva "felejtheted" az automatikus jelszókiegészítést, de újból felhívnám a figyelmedet arra, hogy hálózati rendszerbe jogosulatlanul bejutni, más jelszavát felhasználni, más levelét elolvasni illegális, etikátlan cselekedet.
-
az utobbi ket harom napban leszedtem 10-15GB -nyi jatekot es ugye mind ISO -ban volt. na szal leszedtem a The Sims 2 All In One -t, a The Sims 2 Kertvarosi Eletet, most a Biohazzard4 -et es minden egyes tetves qrva jateknal hibat jelzett a telepites soran. a 8 sims 2 -bol ossz-vissz 2 mukodott. most meg a biohazzard4 is hibat jelez. katasztrofalis hiba... mia fitymatol lehet? kicsit durvanak tartom...