20838
Segítséget kérek
-
Új írási folyamatot kezdesz, és bal oldalt tudtommal van egy olyan, hogy Boot-DVD (vagy hasonló). Ennél többet én nem tudok, sosem csináltam ilyet. -
Milyen formátumban van?
Mert ha avi, szerintem mehet simán CD-re is, és aDivx-es asztalik elvileg lejátszák. -
oncsak #8754 Údv Mindenkinek!
Ha valaki tudna segíteni: 580 MB videoklip (játékfilm: 84 perc)hogyan, mire tudom írni? Próbáltam átkonvertálni, de VCD-re nem ment, túl hosszú.
DVD?
köszi-- -
Megtudná valaki mondani,hogy kell bootDVD-kiirni NERO.-val ? -
Rájöttem. Ezt ki kell kapcsolni:
Eszközök->Beállítások->Biztonság->A gyanús mellékleteket ne lehessen megnyitni, se menteni. -
Sziasztok! Egész nap egy e-mailre vártam, és most jött meg, de a mellékletet, amire szükségem lenne, nem tudom megnyitni. Azt írja az outlook, hogy "Az Outlook Express eltávolította a következő nem biztonságos mellékletet a levélből: továbbított levél.eml"
De nekem szükségem van erre a levélre, valahigy meg tudnám nyitni a mellékelt továbbított levelet? -
Köszi! -
Példa:
<p>Ez egy bekezdés.</p>
<p style="color:red;">Ez egy piros bekezdés.</p>
<p style="color:blue;">Ez meg egy kék bekezdés. Most megtörjük a sort<br>
Sortörés után új sorba írunk.</p>
<p style="font-size:200%;">Kétszeres betűméret!</p>
<p style="font-weight:bold;">Félkövér betűk!</p>
<p>És most <strong>kiemelt szavak!</strong></p> -
Itt Sg-n pl, a bannerokban a szöveget.
Házigazda vagyok egy topicban, tudom hogy kell szöveget beírni, nagyobbítani, új sort kezdeni, képet linkelni bannerként stb, de be akarok írni egy szöveget pirossal, hogy jobban észrvegyék.
És nem tudom milyen HTML parancs kell itt a piroshoz -
Milyen bannerokban?
Az összes weboldalnál a bannerekben a szöveget?
A bannerméretű képeknél átszinezni a szöveget? -
Bannerokban, hogy tudom a szöveget pirosra változtatni?
[tudja hogy fasz kérdés, de nem tudja]
-
vnc azért nem jó mert a másik gépen egy 3d-s alkalmazás futna amit nekem innen kéne irányítanom és vncvel az az alkalmazás csak egy fehér ablak(a másik gépen rendesen megy a program), kipróbálom hogy jó-e ez a távoli használat dolog. köszi -
" hogy lehet-e távoli asztal "servert" inditani XP-s gépen"
Azért gyanús ez a kérdés, mert az előbb elhangzott hozzászólásaidból nem derül ki, hogy miért nem jó a VNC, vagy hogy miért nem jó a távoli asztal lehetősége:
Start -> Vezérlőpult -> Rendszer (Vagy Sajátgépen jobb klikk -> Tulajdonságok) -> Távoli használat fül -> Távolról is kapcsolódhatnak felhasználók ehhez a számítógéphez leyen bepipálva, illetve a Távoli felhasználók kijelölése gombbal válassz ki felhasználót.
Természetesen tűzfalon/routeren engedélyezni kell a TCP 3389-es port elérését.
"Van aki azt mondja hogy lehet, valaki szerint nem, erre csak a 2003-2000server képes..."
Aha, akkor megvan. A távoli asztal WInXP-n csak egy felhasználós dolog (Ugyanis a Windows XP nem kifejezetten szerver-operációs-rendszer, annak ellenére, hogy szerverprogram futtatására is alkalmas)!
Ha többfelhasználós dologra gondolsz akkor vagy Windows 2003 terminálszerver, vagy:
Nos a végére egy kis trükk, mellyel megoldhatjuk azt a nagy hibát amelyet a készítők szándékosan hagytak benne a Windowsban. Ugye elvileg operációs rendszerről van szó, mely többfelhasználós. Amíg a Windows Server 2003 esetében alap, hogy több felhasználó is csatlakozhat egy távoli számítógéphez a Távoli asztali kapcsolat segtségével, addig a Windows XP esetében ez nem megoldható. Ugyanis ha csatlakozni akarunk egy távoli géphez, például a miénkhez, de például a családból valaki már bejelntkezett, akkor neki ki kell lépnie ahhoz, hogy mi dolgozni tudjunk. Egy trükk segítségével viszont megoldhatjuk Windows XP esetében azt, hogy a bejelnetkezett usert ne kelljen kijelentkeztetni, és így többen is dolgozhatnak egyszerre egy gépen. A megoldás teljesen jól működött a Távoli asztali kapcsolat segítségével.
1. Előszőr is töltsd le a fájl csomagot a letöltés részlegünkből.
2. Importáld a Registry-be a termsrv.reg-et.
3. Rebootolj csökkentett módba, és a "windows" könyvtáradban mindenhol nevezd át az ott lévő termsrv.dll-t valamire és a csomagban lévőt másold a helyére. (Csak a Windows\system32 könyvtárban neveztük át a régi fájlt.)
Ezután tudsz majd távolról bejelentkezni, a helyi user zavarása nélkül.
SP2-vel szerelt Windows XP alatt próbáltuk ki, és működik, azonban mindneki saját felelőségére módosítson.
Forrás: -
nem értem miért lenne az pontatlan kérdés hogy lehet-e távoli asztal "servert" inditani XP-s gépen.... Van aki azt mondja hogy lehet, valaki szerint nem, erre csak a 2003-2000server képes... -
E-mailek az alábbi mapában - a régi meghajtón:
Documents and Settings\Felhasználói neved\Local Settings\Application Data\Identities\{számok és betűk gondolatjelekkel elválasztva}\Microsoft\Outlook Express
Importálása az új Outlook Expressbe: Fájl/Importálás/Üzenetek/a megjelenő ablakban Válaszd ki az Microsoft Outlook Express 6-ot, majd katt a Továbbra. A kővetkező ablakban Levelek importálása egy Outlook Express 6 tárolókönyvtárból - majd Ok. A következő ablakban kitallózod az előbb említett könyvtárat és kész is. -
Pontatlan kérdésre (lehet-e xps gépen belőni távoli asztal lehetőséget) csak ilyen választ fogsz kapni (lehet, csak engedélyezni kell mind a routerben, mind a tűzfalnál a megfelelő portokat).
Ha pontos választ akarsz kapni, konkrét kérdést tegyél fel.
További olvasgatásra ajánlom:
-
gator #8740 Tehat akkor azt a filet meg fogom talalni , csak meg mindig parazok hogy meg lesz e az a cim . Mivel sztem nem mentettem el azt az email cimet . Csak egy mail kellene nekem , abban vannak fontos adatok szamomra . Egy masik kerdes ebbol adodoan , hogy lehetne-e importalni a regi leveleimet vagy hogy meg vannak e meg azok - elo lehet-e hozni oket meg ?!
Outlook E -t hasznalok . -
ezzel nem jutottam előrébb :S -
A távoli asztal, mivel bizonyos portot (TCP 3389) használ a kommunikációhoz, ezért azt mind a kliens, mind a szerver tűzfalánál engedélyezni kell. Másrészt ha routert használsz, engedélyezni kell a LAN-ról a LAN-ra irányuló kommunikációt (ugyancsak a 3389-es TCP port). -
Távoli asztalt belőni xp-s gépre. próbáltam vnct de az nem megfelelő nekem, próbáltam remote administratort de az nem müködik, igy marad a távoli asztal vagy próbálkozok még pár hasonló progival... igy a kérdés az, lehet-e xps gépen belőni távoli asztal lehetőséget. -
Na ennek fuss neki mégegyszer. Pontosan mit is akarsz? -
Távoli asztalt szerverként belehet lőni XP-s gépre? vncn keresztül nem látni 3d-s alkalmazásokat, remote administrator nem akar csatlakozni, egyéb ötletem nincs.. Helyi hálón van a dolog. -
HELP!!
DOS-ban a csoportos átnevezéssel kapcsolatban. Azt akarom hogy minden 0-val kezdőzdjön. Én így csináltam, de nem jó :(
0*.* -
"A regi op rendszeren volt egy ket fontos email cim"
Milyen levelezőklienst használsz?
Az e-mail cím a címlistában szerepel, vagy az e-mailekben.
Ha Outlook Expressről van szó, és címlistáról akkor a "régi" meghajtón keresd fel a Documents and Settings\felhasználóneved\Application Data\Microsoft\Address Book\felhasznaloneved.wab[courier] állományt.
"egy par mentett konyvjelzo az internet explorerben"
A "régi" meghajtón keresd fel a [courier]Documents and Settings\felhasználóneved\Favorites\ könyvtárat. Az ott levő .url kiterjesztésű állományok a könyvjelzők. -
1. Bootolj be a Windows telepítőlemezéről.
2. Érd el valahogy a helyreállító konzolt.
3. Töröld le az eredeti shell32.dll-t (Windows könyvtár system32 alkönyvtárában van: del c:\windows\system32\shell32.dll).
4. A telepítőlemez i386 könyvtárában levő shell32.dl_ állományt ki kell csomagolnod a Windows könyvtár system32 alkönyvtárába:
expand f:\i386\shell32.dl_ c:\windows\system32\shell32.dll -
A Panda Antivirusnak van egy ingyenes 30 napos próbaváltozata (Demo). Ehhez ingyenes regisztráció útján lehet hozzájutni.
Ha tovább akarod legálisan használni, akkor biz' fizetni kell.
Az 1 éves licensz 7000 Ft körül van (hacsak nem tanár/diák vagy).
De személy szerint jobban ajánlom a Nod32-t. A próbaváltozata ugyancsak 30 napos, de nem kell regisztrálnod, csak letöltened.
Másrészt ha letelik a 30 nap, akkor uninstallálod a gépről, majd újra feltelepíted - és kapsz még 30 napot. -
hi
winxp, alaplapi hálókártya, norton tűzfal+vírusírtó, sp1
akadozik a feltöltésem,de nagyon. nem volt mindig így, nemrég kezdte,de nem javul. megy normál sebességgel,aztán megáll. már olyan szörnyű hogy az msn is laggol. a letöltéssel semmi gáz. a szolgáltató sem érti mi baj lehet...
van ilyen netes féreg ami ezt okozná? vagy hálókártya hiba? vagy mi a szösz lehet?? köszi előre is -
gator #8729 Hali !
A regi op rendszeren volt egy ket fontos email cim es egy par mentett konyvjelzo az internet explorerben , es az lenne a nagy keresem hogy az XP-t nem toroltem le hanem felraktam egy masik meghajtora , es hogy hol keressem ezekete a cuccokat ?!
KOszi -
kancsar attila #8728 Hali, letöltöttem a Panda virusirtott de most azt irja hogy regisztrálni kell a programot, ha regisztrálom akkor fizetni kell érte? tudja valaki hogy menyit?
köszi -
efmeli #8727 Sziasztok,
a rendszer virust talált a shell32.dll fájlban. Mit lehet tenni ?
Köszi előre is a segitséget. -
Ha te az oldal látogatója vagy akkor semmit (várakozol, anyázol) - a hiba a szerveren van.
Ha az oldal karbantartója, akkor olvasd el a hibaüzenetet ott van benne a megoldás (nincs feltelepítve a mysqli kiterjesztés, ami a MYSQL 4,1 vagy utáni verziójú adatbázisok az adott fórumon való futásához szükséges). -
The Fugitive #8725 Hali! segítene valaki?! meg akarok nyitni egy oldalt, és ezt a hibaüzit kapom:
This PHP environment doesn't have Improved MySQL (mysqli) support built in. Improved MySQL support is required if you want to use a MySQL 4.1 (or later) database to run this forum. Consult the PHP documentation for further assistance.
mit tegyek, hogy az oldal menjen? -
HY ALL!Most az a gond hogy a daemontools 4.08-ban behozom a Call of Duty 2-őt.Mikor már oda jutna hogy instalálja a játékot ezt irja ki:Please insert:Call of Duty 2 DVD.Nem instalál semmit.Mit csináljak??
Köcce... -
A használati útmutató elolvasásán kívül nem kell semmi (hacsak nem akarsz mindenféle trükköket belerakni). -
Köszöntem! :) Használatához, weboldalra beiktatásához kell valami php tudás? -
phpBB -
Hi! kicsit szégyellem megkérdezni, mivel az sg-nek is van ingyenes fórum szolgáltatása, de azt szeretném megkérdezni, hogy honnan lehet olyan ingyenes fórumszolgáltatást igénybe venni saját weboldalhoz, mint ez: http://forum.terminal.hu/ konkrétan erre a fajtára gondolok -
A hosztnév (xyz.dyndns.com) után beírtad a 7007-as portot (xyz.dyndns.com:7007)? A routeredben nincs dinamikus DNS szolgáltatás-támogatás? -
Audacity -
Hali!
Lenne egy kérdésem hogy tudnék több hangot összerakni milyen porgival lehet csinálni hogy összetudjak rakni többől egyet és lehesen szerkeszteni?
Ezek a hangok waw vagy amr formátumba vannak de ha kell tudok másikat csináni belőlük!
Tehát nekem egy valami hangszerkesző progi kellene amivel tudok hagokat összerakni vágni stb...