20838
Segítséget kérek
-
Zóanagyvarázsló #8796 *jelszóként=jelszó nélkül -
ööö :D hogy kell a bios jelszót megcsinálni? :D kerestem gugliba de nem találtam :( -
köszi szépen mind2őtönek =) -
Zóanagyvarázsló #8793 Ha nem adsz meg más fiókot a rendszergazdáén kívül, akkor jelszóként nem tud belépni... -
A bios jelszót vagy beírod, vagy nem indul a gép. -
foldi6 #8791 Sziasztok 1 olyan probémám lenne, hogy elkezdek 1 letöltést, jön maximálisan (120k körül), majd 3-4 perc múlva visszaesik 15-20k-ra. Pedig seed van bőven+ nincs korlátozás se. Ha kilépek a utorrentból és ujraindítom, akkor ismét 120-szal jön, majd bizonyos idő után visszaáll 15-20ra. A bitcomet-tel is ugan ezt tesz. mitől lehet ez????? a kapcsolatom kábel modemes, és nem váltakozik. -
de ott ha nem írja be a jelszót akkor is betud lépni...csak nem rendszergazdiként (javítsatok ki ha nem így van) -
Adj meg BIOSban jelszót. -
Nekem egy olyan progi kellene amivel le tudom jelszavazni a windowsot. Amikor bekapcsolom a gépet akkor kérje a jelszót, és anélkül nem lehet belépni sehogy sem, semmilyen formában!.
Tudom hogy van beépített cuccos a windwosba, de azzal be lehet lépni csak nem rendszergazdiként, de nekem olyan kell hogy semmilyen formában ne tudjanak belépni, csak azok akik tudják a jelszót! :)
Remélem tudtok mondani programot/programokat. Előrre köszönöm -
köszönöm :) -
-
"Csuda csóka vagy te :)..." -
Nálam is - ugyanis UTF-8-as karakterkódolással küldenek ki ISO-8859-2-es karakterkódolású dokumentumot.
Állítsd át az aktuális karakterkódolást ISO-8859-2-re (Firefoxban: View/Character Encoding/Central European (ISO-8859-2)). -
jééé télleg. Köszi! :) de neked is teli van kérdőjelekkel a szövegezet? -
Check this -
ITT egy, meg ITT, meg ITT is van. De ha programot keresel, akkor bármelyik képszerkesztő jó, mindegyikkel meg lehet csinálni, hogy ráírsz szöveget egy felületre. -
http://www.imagechef.com/-hoz hasonlo honlapot vagy programot nem tud valaki?? -
nincs valakinek véletlenül ey screenshotja a régi sg-ről? elfelejtettem már hogy hogy néz ki. :) -
Nyisd meg az Intézőben a .reg kiterjesztésű állományt is tartalmazó könyvtárat, jobb klikk a .reg kiterjesztésű állományon, majd a helyi menüből válaszd ki a Telepítés menüpontot.
Vagy parancssorba regedit /s .reg állomány elérési úttal együtt.
Vagy nyisd meg a regeditet (Start menü/Futtatás-ba, vagy parancssorba írd be regedit), majd Fájl/Importálás menüpont segítségével Importáld a szükséges .reg állományt.
Vagy: Beállításkulcsok és -értékek hozzáadása, módosítása és törlése .reg kiterjesztésű beállításjegyzék-fájllal -
Lenne egy problémám.Van pl egy programhoz egy reg key files.Ugye akkor müxik ez,ha beirom a regisztri adatbázisba.De nembirom sehogy bemásolni/beirni,mert mikor megnyitom a pl balbal.reg fájlt,akkor txtben nyitja meg...Megnéztem total commanderrel,de nem .txt,hanem .reg a kiterjesztése.Valami okosság ? -
Sziasztok!MP3myMP3 nevezetű programommal van problémám.Hiába indítom el hogy felvegye amit akarok miután megállítom és megprobálom lejátszatni vele akkorse játsza le de az időmérő működik!Valaki tud segíteni?? -
Angol változatban:
Configuration/Options menüpont/a bal oldali listából: Layout/Display/a jobb oldalon Use long names legyen bepipálva.
Illetve: Configuration/Options menüpont/a bal oldali listából: Layout/Display/a jobb oldalon Show hidden/system files ne legyen bejelölve.
Ezek után Configuration/Save settings menüpont.
Total Commandert bezárod, újra elindítod, és elvileg kész is. -
foldi6 #8774 Sziasztok, a Total Commanderben a könyvtér nevek megváltoztak, ékezet nélküliek lettek (pl: progra~1 = program files). Sehogy sem tudom visszaállítani öket, + a rejtett könyvtárak is mindig látszódnak, pedig ki van kapcsolva a Hosszú fájlnevek... funkció. nincs vmi tippetek??? -
Köszi!
-
Internet Explorer gyorsítótár törlése:
1. Megnyitod az Internet Explorer-t.
2. Eszközök menü/Internetbeállítások menüpont
3. A megjelenő ablakban: Általános fül/Ideglenesen letöltött fájlok rész/Fájlok törlése... gomb,
4. A megjelenő ablakban: A teljes helyben tárolt tartalom törlése kijelölőnégyzet legyen bejelölve, majd nyomd meg az Ok gombot.
Egyébként a gyorsítótár a C:\Documents and Settings\felhasználói neved\Local Settings\Temporary Internet Files könyvtárban van. -
Internet Explorer Cookie-k törlése:
1. Megnyitod az Internet Explorer-t.
2. Eszközök menü/Internetbeállítások menüpont
3. A megjelenő ablakban: Általános fül/Ideglenesen letöltött fájlok rész/Cookie-k törlése... gomb,
4. A megjelenő ablakban: megnyomod az OK gombot.
Egyébként a Cookie-k a C:\Documents and Settings\felhasználói név\Cookies könyvtárban vannak. -
nagyimamma #8770 Segítsetek, nem tudom törölni a cookikat!! Elérési uton megyek Start-intéző.Local Setting-Temporary Internek. Írásvédett és nem tudom ezt oldani, mert mindig visszaugrik, nem tudom törölni az itt lévő cookikat. Milyen úton tudnék hozzáférni, hogy töröljem. A Wimkommanderbe meg ki sem nyílik!!!
-
Tessék
Itt is
Ráadásul
Illetve -
Sziasztok! Plíz mondjatok nekem olyan könyveket, vagy weboldalakat (lehetőleg magyar legyen), amiből a C# nyelvet tanulhatom!!!
Előre is nagyon köszi mindenkinek!
-
az a problémám, hogy az egyik svchost.exe a proci 100%-át zabálja és az is most derült ki hogy nincs hang! A gép egyszerűen nem látja a hankártyát!
Ja és a Nod nem talált semmit... Mit csináljak most? -
Szerintem - ha más program megnyitja - a Neroba beépített MP3-codec körül van a probléma.
Hasonló programok: Audacity, Wavosaur (ez az első kettő ingyenes), Goldwave (ez shareware), Audition (Cool Edit), Soundforge, Logic Audio (ez utóbbiak meg fizetősek, és bonyolultabbak) -
Jose870318 #8765 nos a problémám a következő lenne,ebben segítsetek légyszives.
Ski vagy p2kc kiterjesztésű témát töltöttem le.De a telefonomra nemtom felrakni csak tcf kiterjesztésűt.Nos ezek téma kiterjesztések és ebben várnám nagylelkű segítségeteket,amit ellőre is köszönöm. -
Ez mitől van? Akármelyik mp3at akarom berakni mindnél ezt csinálja... Amig még müködött, csúszva mutatta a hangot(nem az szolt amit a sávokból lehetett látni) ugyhogy igazából jobban örülnék egy másik hasonló program tippnek. -
Több lehetőséged van:
* Készítesz egyet PHP-ban - lásd például itt
* Külső szolgáltatást használsz - például:
A kérdés további megvitatásához ajánlanám a HTML, PHP, CSS help! topikot. -
Sziasztok!
Hogy lehet olyan weboldalt csinálni, amiben ha kitöltesz egy űrlapot, az abba beírt dolgokat elküldi egy bizonyos e-mail címre?????
Help plíízzzz!!! :S -
nagyonkoszi! -
Csökkentett módban, kikapcsolt rendszervisszaállítás mellett használd a frissített adatbázisú vírus/spyware-kereső alkalmazásokat.
Esetleg még próbáld ki a Hijackthis nevű programot, amivel feltérképezheted a gépeden futó alkalmazásokat, (nem csökkentett módban) naplót készíthetsz róluk, a kapott naplót pedig ezzel a weboldallal ki tudsz elemezni (meg ha bemásolod ide nekünk akkor mi is) - ezek után pedig csökkentett módban kiiktathatod a rosszalkodó alkalmazásokat. -
sziasztok. segitseget kernek, nemigazan ertek a gepekhez.
arrol lenn szo hogy benyeltem 1 trojai "lovat" :D.counterspy ,avg, meg mittomen miket futtattam, aszondja karantenba rakja emg letorli de ugyanugy. barmikor netezek elougrik hogy ingyen letolto csengohang meg ilyenek..tudna esetleg valaki segiteni ,hogy mitszedjek le es mivel tudnam ezt legyalulni. meg olyan erzesem van mintha, lopnak a netem, cszes kozbe normalis ping , de igy beszaggatok, meg lerak asztalra barmizés közben.
elore is koszonom a helpet, remelem nembaj hogy nemirok ekezettel+helyes irasi hibaim remelem olvashatok. -
Innen le tudod tölteni. Ez egy telepítőcsomag, ami az egész XP külsejét átalakítja, kezdve a bootolási képtől. Egyszerűen csak telepíted, majd asszem lesz egy újraindítás, és kész. Később, ha megunod, akkor ugyan így a telepítőre kattintva visszacsinálja az egészet. -
Hedic #8757 tudna valaki adni windows xp-hez Winows vista skint adni?