20838
Segítséget kérek
-
ezt is a guglival talátlam =) és működik (a nekem cask 60 másodperces darabokat enged, de gondolom ha regisztrálnám engedne többet is -
Bár igazából nemis a hely lenne a gond, mert pár ezer forint egy új mp3 lejátszó, hanem kicsit ciki minden suliszünetben újrakezdeni egy 300perces számot :S -
Van egy MP3-as lejátszóm, melyen 128 mega szabad helyem van és egy szám pedig 224 mega :S Tudnátok olyan programot mondani, ami bebírja darabólni a zenéket (mp3ból mp3ba)? Lehetőleg ne a Nero-t mondjátok please :) -
ez
A google a barátod =) -
Sziasztok! Avi-t szeretnék mkv-ba átkódolni, de nem tudok olyan programot ami meg tudná ezt csinálni nekem. Ha tudtok ilyen progit, akkor írjátok le! -
monyesz #8871 helló mindenkinek.
Ezhülyén fog hangzani de csak így tom megkérdezni.Egy olyan progit keresek ami volt a eurotrip ben amikor leveleztek:D:D azzal a csajjal.és mindig becsipogott neki h üzeneted jött x y .és nem kellett sehova se beélpnie csak volt az asztalon egy ablakon azt ennyiaki tudja az pls segítsen.
Tom hülyén fogalmaztam de sak így tudtam,:D:D:D:
köszi -
néztem már, nemaz. -
vírus? -
köszi
-
Mi lehet a gond ha mind firefoxal mind IEvel ha megakarok nyitni egy java-s oldalt, egyből bezárja a böngészőt mindenféle hibaüzi nélkül? Többször újraraktam a javat(sun) de az sem oldotta meg. -
talán? -
Szevasztok! mi az oldal cime ahol .dll-t lehet leszedni? előre is köszi! -
Nekem is ugyan ez volt, mikor kicsúszott a floppy meghajtból a kábel. Gyanítom pont ez a gond, hogy a Windows nem találja, de szeretné. Talán le kell tiltani a floppy meghajtót valahol (netán biosban? nem tom) -
Hali
Minden Windows kikapcsolásnál, cd/dvd írásnál, 3dmark indításnál és néha más alkalmazás indításánál is ez jön be:
Nincs A meghajtóm, merthát minek...
Öcsém gépén ugyan ez van, úgyan úgy kikapcsolásnál stb, és neki úgyszint nincs Floppy meghajtója.
Mit tudunk ezzel csinálni? -
DOOMISTA!
A pólókkal kapcsolatban találtam neked egy honlapot, szerintem erre gondoltál. -
FPS.Creator-NoGRP KÉP -
arról lenne szó hogy van egy film,fire in the sky,nekem a 752 megás van meg,viszont magyar felirat csak a 730megás hoz van,na szóval így csúszik a felirat,viszont ami nekem van film ahhoz van felirat,magyarán az időzítés megvan,de hogy tudom megcsinálni hogy az angol felirat időzítése legyen a magyar szövegnél?
előre is köszi -
"nem tudom hoinnan lehet leszedni működő linuxot"
Linux-ból rengeteg disztribúció áll rendelkezésre.
Uhu, Ubuntu, Suse, Fedora, Debian, stb...
Ilyesmiket találhatsz a
Én kezdőknek az Uhu-t, vagy az Ubuntu-t javaslom. Az előbbi magyar "termék", jobban kezdőknek van szánva (részletes kézikönyv szerezhető be hozzá), az [url=http://www.ubuntu.com/]utóbbi[/url] már külföldi kreálmány, de tud magyarul, és egy kicsit tapasztaltabb felhasználóknak készült.
[i]"hallottam hogy ingyenes"/i]
A Linux disztribűciók 98%-a ingyenesen letölthető, CD-képfájl formátumban (amit ki kell írni CD-re/DVD-re, majd arról bebootolni).
"mik az előnyei Windows-sal szemben?"
A Windowst eredetileg irodai/otthoni felhasználóknak készítették, akik nem merülnek el annyira a gép rejtelmeiben. Másrészt kereskedelmi szoftver, tehát pénzért árulják.
A Linux eredetileg ezzel szemben feltételezi, hogy valamelyest értesz a számítógéphez - illetve teljesen ingyenes, civil kezdeményezés révén jött létre.
Viszont ez a két vonal egyre inkább kezd egymás felé közelíteni. A Linux egyre "felhasználóbarátabb", csicsásabb kezd lenni, a Windowsnál meg lassan javítanak a biztonsági hibákon. -
Space #8858 Hi!
Megköszönném ha segítenétek Linux témában mert linuxot szeretnék a gépemre és nem tudom hoinnan lehet leszedni működő linuxot. Vagy venni kell? mert én úg hallottam hogy ingyenes . ÉS mik az előnyei windowsal szemben? És lehet olyan dolgokat csinálni benne mint windowsban?
Köszi. -
Programozási nyelv segítségével könnyedén.
C, Basic, Assembly, Pascal,... -
deco88 #8856 Milyen programmal lehet 3D játékot készíteni? Köszönöm 

-
Valami olyan honlap kéne,ahol lehet szerkeszteni polókra való képeket.De inkább olyan hely kellene,ahol lehet mindenféle képpel rendelni polot...megbeszélni az illetövel,instruálni a képpel ellátott polot...valami ilyesmi :) pólót szeretnénk rendelni,ahol én csinom meg hogy melyik kép hol legyen...volt már egy ilyen hely,de megszünt... -
"Hol lehetne élő satelit képeket nézni"
Élőt sehol. Maximum a CIA főhadiszállásán. Jelentkezz ügynöknek (előtte szerezz diplomát az MIT-n, biztos ami biztos), bizonyítsd be hogy magyar létedre te lelkes híve vagy Amerika világuralmának, és akkor talán kukkolhatsz real-time.
Addig viszont Google Earth, Google Maps, vagy Nasa WorldWind -
Hali!
Lenne egy kérdésem!
Hol lehetne élő satelit képeket nézni tehát ami frissül rá lehetne közeliteni pl városokra és egyéb... -
1000 kösz:) -
Nézd meg ennek a lapnak kb. a közepét. Hátha segit valamit. -
#8843 Válaszolnátok erre is? PLS!!! -
Peti1 #8849 köszi a segitséget! úgy vettem észre, hogy amikor az INF drivers-et tettem fel, nem változott semmi! de az Intel Application Accelerator-ral működik minden UDMA-ban :) -
Peti1 #8848 oké, akkor elöbb kipróbálom a progikat.
köszi a választ! :) -
Én a helyedben mind2t felraknám. Ha egy alaplaphoz vannak, nem kavarhatnak be egymásnak.
Esetleg még lehet, hogy kontakthiba.(?) -
Peti1 #8846 egyik sincs Cabel Select-en.
mind a 2 Driver az én alaplapomhoz van, csak azt nem tudom, hogy az én problémámra melyik program lenne a megoldás :) -
Minden eszköz master vagy slave? Mert ha vmelyik Cabel Select(CS), az is lehet a hiba forrása.
Azt rakd fel, ami a te alaplapodhoz van, és amelyik az újabb. -
Peti1 #8844 hello!
a következő a problémám: van egy MSI 815E Pro alaplapom (P3-as), és van az első IDE-csatornán két winyó. a másodikon van egy DVD-olvasó, és még egy winchester, de ez Mobile-rackben van. Az a problémám, hogy egyre gyakrabban csinálja azt a gép, hogy ha a Mobile-rackes winyót is beteszem, akkor azt csak PIO módban kezeli, ami kb. 3 Mbt/s-es sebesség, és be is fagyasztja szinte a gépet. Eszközkezelőben ott van az Inteles IDE vezérlő, amit ha letörlök, újrainditás után mindent újra felismer, és általában utána már mindent UDMA-ban kezel. de újabban már akkor se lesz jó, ugyanúgy PIO-ban kezeli. Az MSI oldalán láttam 2 Drivert:
Intel Application Accelerator (IAA)
Support model IDE driver for Intel ICH2/ICH4 SB Motherboard
és:
Intel INF Drivers
Support model Intel based chipset motherboard
nem tudom, hogy melyiket tegyem fel, vagy hogyha van valami jó ötletetek, kérlek osszátok meg velem :)
előre is köszi a segitséget! -
"A parancssort letiltotta a rendszergazda"- ez a szöveg fogad a parancssor
ablakában és sehgy sem megy visszaállítai...egyáltalán nem is tudom, hogy miért írja ki, mert nem állítgattam azelőtt...
Valaki tudja mi a megoldás? -
Sikerült megoldani egy bizonyos TweakUI nevű programmal. -
Sziasztok! Tegnap, bekapcsoltam a gépet, minden rendben volt, játszottam egy kicsit, de miután kiléptem a játékból, az asztalon mindegyik hivatkozásnak eltűnt az ikonképe. Nem tudtam mire vélni, restartoltam a gépet, de úgy maradtak. ma próbáltam visszaállítani a rendszert, de nem segített. Aztán kézileg újra beállítottam az összes parancsikonnak az ikonképét, de a Sajátgépnek, meg a Lomtárnak nem tudtam.Tudnátok abban segíteni, hogy hogyan tudnám visszaállítani ezeknek is a képét? vagy esetleg vmilyen ötlet, hogy miért történhetett ez meg? Csak az asztalon romlottak el a parancsikonok, a start menüben, meg minden más helyen rendben vannak. -
Van: ha az adott programoknak nincs joguk az attribútumok megváltoztatására. Ez úgy lehetséges, ha ezt a jogot (attribútumok módosítása) a program használóitól megvonod (korlátozott jogú felhasználói fiók mögül használják a programokat). -
FiSh3r #8839 Sziasztok!
Azt szeretném kérdenzni, hogy van-e lehetőség arra, hogy egy file-t abszolult read-only-vá tegyek, úgy, hogy a többi programnak se legyen joga ezt feloldani. Sajnos nem sikerült megoldanom, hiába állítom be a properties-ben mégis felülírják. Van erre lehetőség, vagy valami külső program? -
freewulf #8838 Próbáltam már ezeket is, de semmi...
Azért köszi! -
A hibaüzenetből ítélve, ennek nem kliensoldali problémának (a te oldaladról) kell lennie, hanem szerveroldalinak. A PHP-környezetbe nincs beépítve egy modul, ami a 4.1 vagy a feletti verziójú MySQL szerverek támogatásához szükséges.
Esetleg próbáld meg üríteni a böngésző gyorsítótárát (cache), a sütiket (cookies), stb... ...bár szvsz. nem ez a probléma.