20838
Segítséget kérek
  • aszizoli
    Bár, ahogy elnézem lehet, hogy halott torrentek vannak már csak, mert nem igazán kapja el a letöltést.
  • aszizoli
    Ahogy elnézem itt csak a BTJunkie oldalra kér regisztrációt, a többiről letudod tölteni a torrent fájlt.
  • Programvadász
    Regisztráció után sem ment a letöltés hibát ír ki valami olyasmit hogy hiba nem regisztrált torrent de persze angolul írja...
  • Programvadász
    De hát itt hol tudok regisztrálni hogy letudjam tölteni?
  • tudorka
    Halihó! Valaki segíthetne VNC ügyben! Win XP HE van, a távoli asztali kapcsolat nem lehetséges két Home Edition között. VNC-re gondoltam, de nem értek hozzá! Segítséget szeretnék kérni a beállításhoz. Mind2 gép routerrel van összekapcsolva. Előre is köszi!
  • Dj Faustus #8951
    "Torrent szinte az összesen megnézem"
    Biztos?
  • Programvadász
    Hát akkor ezért nemtaláltam egyetlen egy oldalon sem.Torrent szinte az összesen megnézem (a három legnagyobb oldalon is) de sehol sincs torrenten.DC++-on pedig nemtudom melyik HUB-címen van fent meg HUB címeket sem tudok nagyon.eMule ezt pedig nem ismerem!
  • Evin
    Itt érdeklődj.
  • monyesz
    helló mindenkinek.
    Nem tudja vki h ogy az igi 2 Cover Strike hez van e magyarítás???ha van akkor lécci a linket adjátok meg
    előre is kösz:Di
  • Dj Faustus #8947
    A programot készítő cég bezárta kapuit
    Itt is arról írnak

De mivel kereskedelmi szoftver (milyen ironikus: egy játékmásoló szoftver kerül pénzbe) elvileg limitált formában még hozzáférhető, de ha nagyon szükséges akkor meg beszerzed filemegosztó hálózatról (Torrent, eMule, DC++).
  • Dj Faustus #8946
    Google: IBM ThinkPad R51e driver keresőkifejezésre, az első találatról egy kattintásra (R51e) a hivatalos oldalról - az ATI Radeon/FireGL résznél.
  • Programvadász
    Kösz ezeket már én is "láttam" valami pontos konkrét cím kellene meg kelle a DVD-s "változat"is!?
  • aszizoli
    Ha számodra nem egetverően szükséges a Control Center, akkor csak a Catalystot rakd fel. A Control Center másoknak is sok bosszúságot okozott már, többek között nekem is.
  • aszizoli
    Válogas.
  • Programvadász
    Nemtudjátok oldalról lelehet-e tölteni a Games X Copy nevű programot?(teljes vagy demo is lehet,de jobb lenne a teljes verzió)
  • foldi6
    IBM ThinkPad R51e laptophpz, hol találok vga drivert?
  • roblee
    Tudnátok segíteni?
    ATI X1600-om van és felraktam hozzá a legújabb 7.2-es ATI Catalyst Control Center-t. A baj az, hogy gyakran hiba üzenetet ír ki, hogy a CCC hibát észlelt, ezért leáll. Problémát nem okoz - legalábbis eddig - csak zavar. Nem tudjátok, mi lehet az oka?
    Előre is köszi!
  • Sland
    Köszi
  • Evin
    Windows Media Encoder 9 hun
  • Evin
    Windows Media Encoder
    Van magyar verzió is.
  • Sland
    Szeretnék avit wmv-be konvertálni
    Milyen programmal lehetséges?

Googleben keresgéltem avi to wmv címmel, de csak szar progikat találtam, illetve olyanokat amik nem konvertálnak avit wmvbe

Tudna valaki segíteni?
  • torrente111
    sziasztok.feltettem a vista inspirat nevű progit.szeretnék hozzá használni másik skint de ezek az mss-filékra ha dupla klikk akkor betöltődik,ez idáig jó.de restart után eltünik.ez igy müxik?mindig dupla klikk és bejön vagy van más lehetőség.kösz
  • II Rocky II
    kössz
  • zakika
    itt az avimux. kezelese egyszeru (volt valamikor, mostanaban nem hasznaltam az uj verziot)
    http://www.videohelp.com/tools?tool=163
  • zakika
    pontosabban virtual dub mod vagy mp3 plugin (vagy micsoda) kell hozza. ezzel be lehet tenni ala hangot mp3 file bol
  • Dj Faustus #8931
    "nekem olyan progi kéne amivel játékbóól képet illetve videót szedhetek ki.Kösssz előre is"
    Fraps

"hogy tudom a hangfile-t beimportalni az aviba?"
    Audio/Wav audio menüponttal megadhatod a tömörítetlen hangállományt, az Audio/Compression segítségével az audiosáv tömörítését.
  • II Rocky II
    hy!!!
    nekem olyan progi kéne amivel játékbóól képet illetve videót szedhetek ki.Kösssz előre is
  • Tomicsek
    S/N: 1A25-0006-7130-1364-1377-9265
  • DecenS
    koszi a segitseget... addig meg is vagyok, hogy el lett mentve a hangfile, és megcsinaltam a vegen a leusztatast.
    de..
    hogy tudom a hangfile-t beimportalni az aviba? lehet, szegenyes az angol tudasom, de nem talalok ilyesmit a virtualdub-ban...
    elore is kosz
  • Dodos
    vki nem tudna mondani nekem a nero 6.6.0.3-ashoz egy serialt?
    megköszönném
    hali
  • Programvadász
    Aha,akkor ez fölösleges...
  • aszizoli
    Még soha nem csináltam DVD javítást, de talán ezek között találsz megfelelő progit.
  • zakika
    mit mencsen ki? a gondja az, hogy nem tudja feltnni a filerecovery progit, mert az atirhaja azt a reszt a vinyon amit menteni akar. szereintem a particionals sem segit, mert ott is atirhatja. szerintem erdemesebb USB kulcsra feltenni (sot vannak is olyan progik amiket nem kell instalalni es menne instal nelkul USB kulcsrol)
  • apiesze
    Nagyon valószínű, hogy egy víruskergető progi úgy van beállítva, hogy kilépéskor ellenőrizze a flopyt.
    Hali
  • apiesze
    Ha a visszaállítandó file nem nagyobb mint egy flopy mérete (.txt-nél ez valószínű), akkor mentsd ki arra, vagy egy újraírható CD-re.
  • zakika
    gspottal megnezed az audiot (altalaban mp3 ez jol kezelheto)
    kimuxolod az audio filet (avimux, virtula dub ...) valamilyen audio editorral (cool edit, soundforge...) melakitod a veget (fade out) es visszamuxolod (avimux, virtual dub...)
    eleg erthetetlen voltam?
  • DecenS
    help pls!

van egy rövid avi klip, aminek a végén hirtelen szakad meg a zene (zavaró nagyon), mivel és hogyan csináljam meg, hogy a video alatt az utolsó 10 másodperc fokozatosan elhalkuljon? sürgős lenne... segítsen vki, aki csinált már ilyesmit... htx.
  • Evin
    Start menü->beállítások->vezérlőpult->játékvezérlők
    Kijelölöd a te kormányod(mert ha rángat, akkor itt már bent kellene lennie), tulajdonságok->kalibrálás.
    Itt mész tovább, míg nem lesz egy kereszt egy mező közepén. Ekkor forgasd a kormányt jobbra-balra a VÉGpontokig, ugyanezt minden analóg/digitális vezérlővel, ami a kormány rész. A lényeg, hogy a kereszt vízszintesen és függőlegesen is bejárja azt a maximális utat, amit a kormánnyal lehet produkálni. Ha ez megvan, jön a gázkar beállítása, ha van olyanod. Azzal is ugyanez a procedúra. Ezután nem szabadna remegni a keresztnek.

Ez csak a kalibrálás, ez nem kapcsolódik a driverhez, mert ha már remeg a kereszted a mezőben, azt jelenti, hogy a gép látja a kormányt.
  • torrente111
    sziasztok.azt hol lehet megnézni mikori kadású a winem?kösz
  • Darth Sith
    én is valami ilyesmire gondoltam, de azér elég fontosak lennének. Nincsen valami életmentő program, vagy ötlet, amivel rendbe lehet hozni, helyre lehetne állítani, vagy legalább azt elérni hogy feltudjam azokat is másolni a gépre? elég fontos lenne! :( Azért köszi!