20838
Segítséget kérek
-
Everest
SIW
-
Hogy tudom megnézni Windowsból, hogy egy gépben PONTOSAN milyen alaplap van? -
"Nem tud valaki nekem küldeni egy MS Acces feladatkezelőt"
A MS Access nem feladatkezelő, hanem adatbázis-kezelő.
Másrészt nem, nem tudunk küldeni, mert ez fizetős szoftver. Esetleg ha diák (felsőoktatásban tanuló)/tanár vagy igényelhetsz egyet:
Helyette van OpenOffice, abban is van adatbáziskezelő, a Base. -
emkaess #8993 köszi tökös -
"Valaki meg tudná nekem mondani, hogyan tudom megcsinálni azt, hogy az index lapomon szóljon muzsika"
Úgy, hogy a honlapod kezdőoldalában elhelyezel egy kódot, ami megnyitja a zenét lejátszó alkalmazást. Erre sok mód van, a legjobb mód erre az, hogy Flashben készült lejátszót alkalmazol (akkor nem kell a látogatónak médialejátszót, kódekeket telepítenie).
Én ezt a lejátszót javaslom, a beillesztéséről itt kapsz tájékoztatást. -
emkaess #8991 siasztok vki megtudná nekem mondani hogyan tudom megcsinálni azt hogy az index lapomon szoljon muzsika?:D köszi -
Frissítsd a vírusírtódat, és futtasd le, had pusztuljon a férgese. -
bjudit #8989 elfelejtettem: win xp-ről van szó, sp2
ikonrendezés szempontja beállítása nem segít, nod, ad-aware nem segít -
bjudit #8988 sziasztok!
valaki tudja mi a teendő ilyenkor (ezek a problémák a napokban jelentkeztek):
-nem indul el a képernyőkímélő,
-nem lehet az ikonokat áthelyezni az asztalon,
-tochpad-del csak mozgatni lehet az egérkurzort, klikkelni nem lehet vele(csak a gombjaival),
-újraindításnál lefagy a gép,
-bekapcs után az egérkurzort csak mozgatni lehet, kijelölni semmit nem tudok, alt+tabbal tudok kijelölni egy már futó programot és onnantól tudom használni az egeret (a touchpad és a külső optikai is)
tudja valaki, hogy mi történhetett a gépemmel és , mit csináljak??
segítsetek!
előre is köszi
judit -
-
sztem azért semminek nevezni,háááát érdekes dolog. -
Azért nem annyira semmi az a semmi. -
LEgalábbis ehhez a fogalmazáshoz volt kötelező. Bocs a chatszerűségért. -
Nem, én csak anyagot kértem hozzá, nem kész fogalmazást. Egybkt a fogalmazáshoz KÖTELEZŐ a forráshasználat. Azért kösz a semmit! -
Ok megoldódott a probléma.
Már csak egy gondom van
A TV-nek a felbontása 1366*768
Viszont az XP-ben csak 1360*768-as felbontást lehet beállítani.
Hogy tudok 1366*768-at előcsikarni belőle? -
Sziasztok
Nem tud valaki nekem küldeni egy MS Acces feladatkezelőt
Köszönöm -
moon21 #8980 köszi a választ, már sikerült, csak ujrainditás után állitotta át
(egyébként XP volt) -
Gyanítom Vistáról van szó, kérdezd ITT -
moon21 #8978 hi!
az a problémám, hogy hiába állítom az Asztalon az ikontávolságot (függőlegest és vízszintest is) nem változik semmi :(
van valami ötletetek, mivel tudnám átállitani? akár egyéb programmal, akár máshogy :) -
Sztem a driver beállításaiban kell megoldanod, hogy behozza a tv-n is a képet. Nekem ugyan ez volt, hogy amikor rákötöttem a tv-t a vidkarira, volt egy restart, láttam a bootolást, ment a kék csík, de nem jött be az asztal. Majd az ATI control centerében be tudtam állítani. -
Igen, ez már megtörtént. Mindkét eszközön fekete kép, monitoron és TV-n is No Signal :(
Mindkét gépnél ugyan ez.
szerk: a Monitort "Plug and Play monitor"-nak, és a TV-t "Analog megjelenítő 16"-nak hívta a Control Panel -
Ha két kimenetes a videókártyád, az egyikre kösd rá a biztos működő monitorod, a másikra az LCD-tévét.
A Windows bebootolása után a működő képernyőn jobb klikk az asztalon, Tulajdonságok menüpont, Beállítások fül, és ott állítsd be a másik monitor (hogy melyik, melyik azt az Azonosítás gombbal végezheted el) tulajdonságait. -
Megpróbáltam a saját gépemmel is, és ott is ugyan ez volt.
(konfig az aláírásban) -
"hogyan befolyásolja a modern technikai eszközök megjelenése kommunkációt."
Avagy hogyan csináltassuk meg mással a házi feladatot?
1. Nézz utána az adatátviteli eszközök sebességének fejlődésének. Analóg modem (19200 kbps-ig) -> Szoftveres tömörítést használó analóg modem -> ADSL... Gyorsabb eszközök, gyorsabb kommunikáció
2. Nézz utána, hogy az eszközök hogy válnak egyre inkább "felhasználóközpontúvá". Például az egyre könnyebben használható operációs rendszerek, mobilok, stb... Nagyobb tömegekhez jutnak el kommunikációs eszközök.
3. Bár gyorsabbá, "papírmentesebbé" válik a kommunikáció, de romlik a helyesírás (SMS-ek, chat, fórum), illetve a technikai eszközök növekvő térhódítása (profitorientált cégek -> csökkenő élettartam -> környezetszennyezés, felesleges fogyasztás) problémákat környezeti/szociális problémákat vetnek fel.
Ja és tényleg - ne add meg az e-mail címed, mert spamet kaphatsz rá (ez is egy jelenség: egyre olcsóbb technikai eszközök -> elterjedés -> biztonsági szempontok semmibe vétele -> spam, vírusok, stb...) -
Hali!
Vettem egy LG 26LC2R Link LCD TV-t.
XBOX360, TV működik, de monitorként is szeretném használni.
Összekötöttem a TV-t és a gépet egy MONITORKÁBELLEL. Bekapcsolom a gépet, látom a bootolást, minden szart, egészen az XP betöltő képernyőig. Miután az a kép eltűnik, fekete a TV képe, és No Signalt ír
Mi lehet a probléma?
Abban a gépben ahol használni akarom, egy Inno3D 6600GT van, de nemhiszem hogy ez lenne a probléma, mivel a bootolás elején minden oké.
Ha tud valaki valamit segíteni azt megköszönném! -
"Sziasztok, a Lomtárat hogyan lehet eltüntetni az asztalról??"
Lomtár eltüntetése az asztalról #1
[url=http://www.juropnet.hu/modules.php?name=FAQ&myfaq=yes&id_cat=2&categories=Windows+XP+tippek+%E9s+tr%FCkk%F6k+-+I.+r%E9sz#19]Lomtár eltüntetése az asztalról #2[/url]
"Azt szeretném kérdezni valami gurutól, hogyan lehet megnézni azt hogy milyen file-okat, vagy milyen mappákat nyitottak meg egy bizonyos időben."
1. Start menü/Vezérlőpult/Mappa beállításai
2. Egyszerű filemegosztás használata elől pipa ki.
3. Az adott mappán/állományon jobb klikk/Tulajdonságok menüpont/a megjelenő ablakban Biztonság fül/Speciális gomb/a megjelenő ablakban Naplózás fül - ott beállítható az állományokhoz való hozzáférés naplózása. -
cipo01 #8970 Az én egyik gépemen 5200 volt, de meghalt. Betettem egy GF MX 4000-est és az előző illesztőjével tökéletesen műkődik.
Az 5200-asé nekem CD-n van meg de már láttam valahol frissebb változatot is a neten.
-
u.i SŰRGŐS -
Sziasztok!
Kellene egy kis segítség anyaggyűjtéshez, kommunikációra. 5 oldalas fogalmazást kell róla írni, a cím: hogyan befolyásolja a modern technikai eszközök megjelenése kommunkációt.
Előre is köszi szépen.
Aki kész anyaggal rendelkezik, azt megkérem, hogy küldje el msnen, vagy e-mail-be.
Címem: [email protected]
Mégegyszer köszi előre is! -
bekecs #8967 császtok
Azt szeretném kérdezni valami gurutól, hogyan lehet megnézni azt hogy milyen filekat, vagy milyen mappákat nyitottak meg egy bizonyos időben. Vagy, ha adott egy file vagy mappa, akkor azt meg tudom-e nézni, hogy megnyitották-e vagy sem. Ugye a file tulajdonságok nem jó, mert ahogy rákattintok, a jelenlegi időt mutatja. Mivel mentés nélkül zárta be az illető, ezért nem történt módósitás sem. A start menű my recent dokuments-t pedig ki tudja törőlni, igy ettől sem leszek okosabb. Milyen lehetőségek vannak még?
Ha valaki tud valami trükköt légyszi irja.
Köszi előre is. -
sziasztok.a lomrárat hogyan lehet eltüntetni az aztalról?? kösz -
Laika #8965 Sziasztok!
Problémám, hogy mielőtt az XP teljesen betöltödne ezt az üzenetet írja ki:
Mit lehetne csinálni hogy többet ne írja ki? Én nem tudok mit kezdeni vele!
Aki tud, kérem segítsen! Köszi!
Üdv -
Pl GameMaker-rel, de ez pénzes, viszont van Lite verzió. -
Programozási nyelveken: C++, Assembly, Java, Pascal, stb...
Pár ingyenes fejlesztőeszköz:
Kid’s Programming Language
Visual Studio Express
Dev-C++
Java - ebből a JDK kell neked -
deco88 #8962 Melyik programmal lehet a legkönnyebben nagyon jó 3d-s játékot készíteni?

-
vagy esetleg ingyenes alternatíva még a Startup Optimizer -
Programvadász #8960 Az előző hozzászóló tippjeit én is ajánlom vagy azt amit én használok.Nekem nagyon bejön és magyar.Ide kattintva megtekintheted és le is töltheted amúgy van regeteg ilyen program. -
Start->futtatás->msconfig Autómatikus indítás
Vagy TuneUp 2007 -
hali!
Valami progi kéne, ami a gép bekapcsolásakor elinduló programokat tudom szűrni -
Programvadász #8957 Hát sajnos ez a gond pedig kellene a program nagyon!