20838
Segítséget kérek
-
Lantee #9236 Sziasztok! A problémám a következő:
- Semmiféle web alapú videónak nincsen hangja! Van DivX, XviD, AC3, XP Codec PAck a gépemen, de próbáltam már ffdshow-t is. Az eredmény negatív. Legfrisebb Shockwave és Adobe Flash is telepítve van.
Eddig IE6-ot használtam, most áttértem IE7-re, de semmi változás. SB Audigy2 hangkártyám van, amúgy minden videó, játék, mp3 tökéletesen szól. Ha valakinek van ötlete, ne habozzon segíteni! Előre is köszönöm!
Volna még valami: A windows update képtelen feltelepíteni rendesen az ajánlott .Net keretrendszer 2.0-hoz tartozó biztonsági frissítéseket.
Köszi és üdv! -
vagyis az office 2007 lemezt olvassa, az XP Sp2 lemezt olvassa, mást nem... -
semmit sem :( -
semmit se olvas be? mert akkor biztosan vele van gond, ha ráadásul még érzékeli is a winfos -
:P
LG DVD RW 16x ATAPI csatolós van rajta egy gomb az elején, amit ha megnyomok, akkor kijön egy tálca. xD :P -
LG H22L 16x; DUAL LAYER ; LIGHTSCRIBE DVD+/-RW
Felraktam a legújabb 1.02-es firmwaret és úgy sem jó :(
(3hónapos az író) -
következetes vagy
, milyen dvd íród van?
-
Szerintem az íróval van gond. Hibás. Nem ír már jól. -
Hello
Van egy nagy problémám!
Írtam Neroval egy DVD-t, majd kiírta hogy az írás sikertelen volt.
Beraktam egy másik DVD-t, és nem észlelte a lemezt. Hát mondom jóvan, megpróbálom másikkal. Berakok egy másik márkájú üres dvd-t, de azt sem vette észre.
Újraindítottam a gépet, gondolotam utána jó lesz. Hát nem.
Beraktam egy filmet, hogy megnézzem, hogy lejátssza e. Hát nem.
Eszközelőben kiírja hogy LG GSA-H22L, ezekszerint látja.
Sajátgépben DVD-ROM-ot ír. Eddig szerintem nem azt írta de lehet hogy én emlékszem rosszul.
Nem találtam meg a hibát, akárhol néztem
Mit tudnék csinálni? Hogy tudom működésrebírni ezt a szart?
Persze pont a legrosszabkor nem megy, mert ki kéne írnom még ma egy DVD-t mert holnap reggel 6ra kell :S -
Windows telepítés után, CD-röl visszaállítottad Harddisk-re az indítást? -
A gyorsindítás mappa helye:
C:\Documents and Settings\Neved\Application Data\Microsoft\Internet Explorer\Quick Launch
-
Az Asztal megjelenítése ikon elhelyezése a Gyorsindítás eszköztáron. -
Nézzd meg jobban!
Kell legyen valami (hiba)üzenet is. -
floydie1980 #9223 ok köszi -
több helyed lessz! meg a local settings rejtett mappában az internet fájlokat is törölheted -
floydie1980 #9221 Hali!
Mi van akkor,ha törlök minden fájl-t a temp könyvtárból?? -
az is volt már fent ezek óta! de biztos hogty nem ez a gond! tudtommal nincs olyan vírus, ami kisablakba helyez, de 0 memóriát eszik és procit! biztosan nincs vírusom, ez Winfos probléma!
Nem tudja senki hogy miért szórakozik a Windows azzal, hogy leteszi kisablakba a futá játékokat úgy 1 óránként? -
hello lehet nem ide kéne írnom de hátha itt is tudtok segíteni szóval nem rég lett újratelepítve a windows és azóta mikkor beskapcsolom a fekete ablaknál bejön az hogy nyomjam meg az F1 et ugyanis csak akkor enged át
ezt hogyan lehetne beállítani hogy csak menjen magától?
-
Kav helyett üzemeltess be nod32-őt...megbízhatóbb... -
biztosan nem(Kav+zonealarm+adaware), valami más? -
floydie1980 #9216 Végigfuttattam az Avastot a C:\ könyvtáron,és talált 2 vírust. Az egyik valami Kuang2,a másik CTX. Mit tudtok ezekről? -
A .NET keretrendszer egy átlag felhasználó számára jóformán csak az ATI driver működtetéséhez szükséges. A legfrissebb a 3.0, ezt tedd föl LETÖLTÉS -
fatr #9214 Hi !
A NET keretrendszer bizonyos programok futtatásához szükséges,mint pl az ATI catalyst meghajtó prgrmja.
Viszont én pl.nem ezt használom ,mert sztem instabil - hanem az ATI omega
drivert 9600 XT kártyámhoz (tökjónak tartom).TV karikkal eddig nem foglalkoztam.üdv! -
Hali!
Nah, ha seítséget kérek a cím, akkor hátha tudtok segíteni. Újra akarom telepíteni a rendszeremet, és a TerraTec TV-karimhoz akarok letölteni drivert, csak azt nem értem, mi a fene az a BDA software illetve a WDM software?
A másik gondom a grafkártya-driverrel van, ugyanis nem találok a gyártó honlapján megfelelő meghajtót: Connect3D Ati Radeon 9600 Pro-hoz.
És ha már itt vagyok: a .NET-et is feltenném, de melyik a legfrissebb, melyiket éri meg feltenni? Egyáltalán minek?
Thnx! -
Ok, megtaláltam a megfelelő progit. Ez észrevette a picit: Spyware Doctor with Antivirus.
Király program, megtalálta mindet.
Egy Flush.L trójai DNS changer volt a bűnös.
Meg volt még másfajta is. De leszedte. -
nemtom :S
esetleg vírus? -
a játék továbbra is megy, de kisablakban! és a legtöbb játék ugye nem bírja az ilyesmit, ls nem tudok visszalépni többet, ez mi miatt lehet? -
hi, vki meg tudja mondani, h tudom az 'asztal megjelenítése' gombot visszatenni a gyorsindításra? -
igen! kicsit idegesít!
Stalker-Test Drive Unlimited-Pes 6 ->nincs kivétel -
mind1ik játékot? -
Hell, azt nem tudjátok miért van, hogy a Windows fogja, és MAGÁTÓL leteszi a játékot kisablakba semmi előzmény és gomblenyomás nélkül! -
nézzük meg azt a hjt logot. több szem többet lát.
A panda a reged is megnézi. -
Akkor pucold ki. -
Igen, azt próbáltam, a csökkentett módot. Csináltam víruskeresést és HJT-t de mégis, semmi. Mivel, amint mondtam a vírus már törölte magát, nem is az a gond, hanem hogy szétcseszte a registry-met idegen ip cím bejegyzésekkel -
Letörölted, vagy letelepítetted (uninstal)? Nem mindegy.
Ha csak letörölted, ahogy írtad, akkor még a rendszerben bennemarad a progi, és jogosan reklamál az újratelepítés miatt. -
hjt log 
Csökkentett mód hálózattal!
Mindent megtalál, vírust írt.
Panda ActiveScan -
Hát próbáltam ezt is de nem segít...
-
Parancssorba: dir c:\temp\ /b /s >kimenet.txt
c:\temp\ - a könyvtár
kimenet.txt - a szöveges állomány
/b - Nincs összegzés és fájléc
/s - Az alkönyvtárak tartalmát is kilistázza -
Csökkentett módban, kikapcsolt rendszervisszaállítás mellett próbáld meg kiiktatni a kártevőt. -
Hali!
Olyan programot keresek ami elmenti nekem az adott mappából a fájlok nevét valamilyen szöveges dok.ba.