20838
Segítséget kérek
-
A BIOS-ban. Nálam azthiszem "Primary device", a te biosodban lehet, hogy más a megnevezés, de megtalálható. -
Nekem AMD-s Asus lapom van, és abban ha nyomom az F8-at (bármilyen kiírás előtt), akkor kidob egy ablakot, amiben kiválaszthatom, hog honnan akarok bootolni, és nem kell a biosban állítgatni az elsődleges boot meghajtót. -
Nem. Talán rakd fel újra azt, aminél nincs hang. -
Volt 2 meghajtóm, most már csak 1 van, mert a másik elromlott, aztán elvittem szervízbe.
Nah szóval a maghajtó ami elromlott volt az első számú meghajtó, az volt legfelülre berakva, azt jelenítette meg a Sajátgép elsőként.
Most kivettem a meghajtót, de a másikat úgy hagytam ahogy volt. Ugyan azokkal a csatlakozokkal, mindenhogy.
Berakom a Vista lemezt, hogy bebootoljak, de nem tudok bebootolni azzal a meghajtóval. beleraktam az XP lemezemet is, és azzal sem tudtam.
Hol kell megcsinálni, beállítani, hogy arról a meghajtóról bootoljon?
Vagy el lehet indítani a Vista telepítését WinXp-ről is?
(bár nekem a bootolás szimpibb lenne, dehát egyenlőre nem tudok arról a meghajtóról bootolni)
Remélem tud valaki segíteni... -
hell, újból kérdem:
nem tudjátok mitől lehet az, hogy a winamp-wmp-ben van hang, szól a zene, de az msn hangok+a mozillánál->pl honfoglalónál nincs hang! -
Ezt legközelebb a játékok topikjába írd, oda tartozik.
Worms patch link, #33438 hozzászólás -
Sziasztok! Tudnátok küldeni, linket adni olyan patchről vagy vmilyen fájlról, ami engedi, hogy az Age of Empires 2 és a Worms Armageddon fusson xp-n? Akinek kell msn, az légyszi írjon privibe! Előre is kösz!
u.i.: tom, h régi játékok, de imádom őket! és most végre meg is találtam fél kilo por alatt :P

-
1. Ha máshonnan tudsz tölteni, akkor az adott szerverrel a probléma.
2. Ne írj mindent nagy betűvel. Zavaró.
3. Ingyen game:
http://www.freewaregames.net/
http://www.gamehippo.com/
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_freeware_games
Illetve Google legyen a barátod... ;) -
pinturicchio #9268 torrenten nem találtam! "nem" kimaradt:) -
pinturicchio #9267 CSAK A FIZETŐS PORTÁLRÓL TÖRTÉNŐ LETÖLTÉS LASSU MÁSHONNAN TELJES SÁVSZÉLESSÉGGEL TÖLT.Amugy ha tudod honnan lehet ingyen szedni dvd filmeket meg gamekat akkor megírhatnád..ha nem probléma előre is köszönöm../dc az lassu mutatvány lenne,torrenten meg találtam/ ha nálam van amugy a gond mit lehet csinálni? -
"egy olyan problémám lenne,hogy próbáltam már több virusírtót is, és mindegyik lefagyasztotta az asztalt"
Ha jól sejtem nem éppen frissen telepített, stabil rendszerre tetted fel a vírusirtót (szóval eső után köpönyeg). Szóval gyanús dolog. Csökkentett módban, kikapcsolt rendszervisszaállítás mellett próbáltad már? Milyen vírusirtókat?
Hijackthis logot analizáltattál már? -
"regeltem egy netportalra/fizetős mindig innen szedek dvdt,gamet/"
Warezért fizetni? Dőreség...
"nem hiszem hogy túlterhelt lenne a server."
Két dologtól lehet:
1. Szolgáltatódnál vagy nálad (a modemednél/hálókártyádnál/oprendszerednél) van valami bibi. Valami használja a letöltési sávszélességedet esetleg (akár vírus is lehet).
2. A szervernél van a probléma (mivel nem hinném hogy rálátnál a szerver naplóállományaira, nyugodtan lehet túlterhelt).
-
pinturicchio #9264 Hali! olyan gondom lenne hogy regeltem egy netportalra/fizetős mindig innen szedek dvdt,gamet/ de előfordul hogy nagyon ingadozik a letöltési sebesség sőt van hogy leragad 20KB/sec re! /Flashgeht-el szedek/ Miért van ez? nem hiszem hogy túlterhelt lenne a server. -
prucsii #9263 HA elindítom a kam2-t akkor először a képernyő kattan egyet átvált feketére majd kattan mégegyet és visszajön a képernyő és kikapcsol a játék!Ha vki tud segíteni kérem írja be!!!!! 

-
helosztok
egy olyan problémám lenne,hogy próbáltam már több virusírtót is, és mindegyik lefagyasztotta az asztalt, meg a startmenüt az xp indulásánál.valaki tud segiteni? -
Hy lehet nem járok jó helyen de a biztonság kedvéért, ha nem baj ide is leírnám a mondókámat.
A kérésem, kérdésem a következő lenne:
Keresnénk elszánt programozókat akik értik elég rendesen a szakmájukat.Egy játékot szeretnénk csinálni, amit elég rég elkezdtünk. A game maga MMORPG lenne. Eddig haladgatunk, de most a programozói résznél, sajnos teljesen leakadtunk.:( Ezért kérnék segítséget, attól aki ért hozzá nagyon s érzi magában az erőt, hogy segítene nekünk.
Ha valaki jelentkezni akar írjon a [email protected] címre! S ha kíváncsi képekre is annak szívesen küldök.
Előre is kössz!
Pitbull -
akkor mi a baj? -
Nem szükséges feltétlenül hozzá az SP2-es szervízcsomag, de ajánlott. -
próbáltam -
hell, az mitől lehet hogy nem hallom se a mozilla, se a messengerben kapott hangokat, de msnben amit akarok küldeni, még azt se hallom, de amúgy tudok zenét is halgatni!
-
zserrbo #9256 Nem mondom 100%-ra, de nem kell hozzá feltétlen SP2. Nemrég raktam fel a WMP 11-et, hogy megnézzem milyen is. Hát...modernebb kinézetű, stb...nekem nem tetszett annyira. Na szóval először annak se ment a telepítése valamiért. Szerintem szedd le újra lehetőleg más helyről, mint legutóbb a WMP 10-et és próbáld úgy. -
zserrbo #9255 Már megoldódott a problémám. -
ez mér van?ehhez is sp2 kell?
-
Ott, ahol a személyes üzeneted írod be, ott a sáv végén a lefele nyílra katt, és "hallgatott zene adatainak megjelenítése" -
egyszerű kérdés:D
az msnbe hol is lehet beállítani ogy kiírja hogy mit halgatok Media Playeren?
kössz -
zserrbo #9251 Az idézőjel 2-es akart lenni -
zserrbo #9250 Azt már tudom, hogy valamelyik progi kavar be. Valószínűleg a Spyware Doctor lesz, pedig a legfrissebb 5-ös van fennt és állítólag már a régebbieknél is volt ez hiba. " megoldást találtam rá, nálam egyik sem működik... -
Mert az Interneten való "zenehallgatást" és a gépeden levő zenehallgatást más programmal/módon végzed.
Másrészt általában a zenék túlnyomó része normál sztereó. Valódi 5.1-es zenék nem nagyon vannak. A lejátszó-szoftver megpróbálhatja a sztereó felvételekből ál-5.1-et (surround) kreálni, de annak nem sok értelme van. -
zserrbo #9248 Végre kiírtam 30 bootolás alatt mit ír ki:
"Volume is dirty.
Failed to open volume using defrag32 (32,538)
\dosdevices\volume [40d02158-ce4b-847a-806d172696f]
Could not gain exclusive access drive C:\ (32)
There is a possible drive conflict. (C:\)"
Ilyenkor mit lehet tenni? -
balcsi70 #9247 Sziasztok.A kérdésem a következö.Volt egy netem(csak azért irom hogy volt mert elköltöztem),skype stb.stb.Mielött elköltöztem kiléptem mindenböl(most per pillanat a skype-röl kérdeznék).Ma egy ismerösömnél netezek és látom hogy a tegnapi nap voltam legutolyára elérhetö a skype-n,holott már egy honapja nem voltam bejelentkezve. Hogyan lehet ez? A következö bérlö aki oda költözhetett az csak a net beállitásához kapta meg a nevet meg a jelszót. A skype-n is kijelentkeztem. Sikerült bejelentkeznem,(jelszó nem lett módositva )de egy pár uj név már szerepelt. Nem értem ezt a dolgot most. -
zserrbo #9246 Miért nem tudok a Perfectdisk 8-al offline derfragmentálást csinálni? Nagyon gyorsan elviszi, mikor ezt csinálja. Eddig csak annyit láttam, hogy valami hibát rt ki a defrag32-vel.
XP-m van. -
Van egy olyan problémám, hogy amikor az interneten zenét hallgatok pl. a youtube-on, vagy máshol, akkor 2 hangszóró mindig tök süket. Viszont ha mp3-at vagy audio-t a gépen, akkor a teljes 5.1 sorround működik.
Ez miért van? Minden hangfal jó, akkor minek csinálja ezt? Esetleg valami beállítás probléma? És ha igen, mit és hol kell beállítani?
Valami műszaki zseni segíthetne. -
Ha az oldalon lévő anyagot, egy az egyben másoltad be a jegyzettömbbe, akkor nem lesz jó. Külön sorba kell írni őket, akkor működik.
Így:
[Shell]
Command=2
IconFile=explorer.exe,3
[Taskbar]
Command=ToggleDesktop
-
Thx a segítséget, bár amit írtak az nem működött, így egy másik felhasználó quick launch mappájából másoltam át.Így már működik. De azér kössz a segítséget :) -
A legújabb kiadásokra értem. Én nem tudom régebben, hogy álltak a termékek minőségei, általában csak az aktuálissal vagyok tisztában. -
az új samsung az igen, de amit fél éve árultak az az egyik legrosszabb volt amit lehet találni! -
Ez személyes vélemény: én sosem vennék Lg írót/olvasót, szerintem nagyon megbízhatatlan.
Nec,Pioneer,Samsung -ezek szerintem sokal megbízhatóbbak. -
Próbáld ki 1 másik gépben, és ha ott se jó, vidd vissza. -
Próbáld még meg az indeo coced-ek. :)) -
Helló mindenki!
Olyan kérdésem lenne,hogy nem ismer valaki olyan programot, amivel proxy ip-ről tudnék külső ip-re kapcsolódni,majd a külső ip-ről a netre?
Lehetőleg olyan prog kellen amit nem szór ki a proxy és elég jó arányba tudom elosztani a 2 gép között a netet!
Előre is kössz!
EvilRicky