20838
Segítséget kérek
-
Sziasztok! Valaki tudna nekem abban segíteni, hogy hol találok szép ICON-olat nagy méretűeket. PNG- formátumban. Már mindenütt néztem de csak nagyon keveset találtam.
Segítséget előre is köszi!
ÜDV:JOE! -
blackgamer #9315
flash-t hol lehet kikapcsolni IE7 és Firefox alatt?
esetleg megoldható az is hogy helyőrzőket se jelenítse meg? -
Letöltöd az Nvidia oldaláról a drivert. Eltávolítod az előzőt a Programok eltávolítása, ablakban, és ezután felrakod az újat.
Nekem is ilyen kártyám, van, és tutira jó a driver. -
Sziasztok!
Van egy 6600GT videókártyám és nem tudom miért nem lehet frissíteni hozzá a drivert ill. lehet, csak akkor ha elindítok pl. egy filmet nem látszik semmi a képernyőn csak zöld az egész. az utolsó driver ami jó hozzá az a 84.21-es forceware... De van már hozzá 90-ven valahányas driver is. Mi lehet a gond? Vagy egyáltalán nem is jó drivereket próbáltam feltenni hozzá? Az ezelőtti videókártyámnál tudtam drivert frissíteni, szóval annyira analfabéta nem vok, de lehet h ezekszerint mégis:)Ha tudnátok valami okosat mondani ebben az ügyben, azt megköszönném. -
"A virtualdub némelyik avit nem olvassa be"
Megfelelő kódekeket fel kell rakni.
"olyan avi formátumban van + meg 20szorozza a videó méretét!"
1. Video/Full Processing Mode menüpont, illetve Audio/Full Processing Mode kiválasztása.
2. A Video/Compression és az Audio/Compression menüpontnál állítható be a tömörítő kódek -
WMM egy fos, állandóan lefagy! A virtualdub némelyik avit nem olvassa be, és nekem hálaég olyan avi formátumban van + meg 20szorozza a videó méretét! -
Windows Movie Maker, Virtualdub, Jahsaka,... -
Használj több felhasználói fiókot.
1. Start menü/Vezérlőpult/Mappa beállításai/Nézet fül/Egyszerű fájlmegosztás használata elől pipa ki.
2. Védeni kívánt könyvtáron jobb klikk/Tulajdonságok menüpont/Biztonság fül/Az adott felhasználónál (akitől védeni akarod a könyvtárad) megtagadod a teljes hozzáférést.
Vagy tömörítsd be 7zip-pel, és adj hozzá megfelelően hosszú és bonyolult jelszavat (AES256-os titkosítás).
Vagy használj külön partíciót, amit Truecrypt segedelmével titkosítasz. -
hell, tudtok nekem ajánlani valami jó videó szerkesztő progit? például, hogy vághassak a videóból és a hangot kicserélhessem benne! -
Az lenne a kérdésem,ismer e valaki olyan programot,vagy tudna linkel olyan féleségű programot,amivel bármelyik mappát lelehet jelszavazni...Nem olyanra gondolok,hogy csinál egy másik mappát,vagy csinál egy virtuális mappát,és abba belekell tenni a fájlokat,és jelszoval nézhetem meg...nem nem...hanem olyanra,hogy pl van egy adott mappa,jobb klikk rá,jelszot csinok hozzá,és csak jelszoval lehet belépni...világos szrtm. -
"Ha igen, milyen programmal? Acrobat Reader alkalmas erre? Vagy barmi mas?"
Adobe Acrobat Readerrel - mint nevéből is kitűnik - inkább olvasni lehet. Kimenteni részt szövegként, vagy képként lehet.
Erre vagy az Adobe Acrobat Professional lesz a jó (ez sajnos fizetős szoftver), vagy más PDF-szerkesztő program program (például az ingyenes PDF995 - amivel PDF formátumba tudsz menteni kinyomtatni való oldalakat). -
"ujra raktam a ACE-t"
Na azt inkább ne használd. Felesleges kódekek tömkelegét rakja fel.
Csak a legszükségesebbeket használd: XVID, DivX, Ac3Filter, OGG (az OGM állományokhoz)+OGG Vorbis (mármint az audiótömörítő), Matroska (az MKV formátumú állományokhoz). No meg a Windows Media Player (lehetőleg minél frissebb), amiben benne van a WMV/WMA kódek. Ha ezek fenn vannak, akkor a filmek jelentős többségét le tudod játszani - ha a honlapon is jól van megoldva a videó beillesztése (a gatvderen valami bibi lehet, nem igazán akar működni Firefox alatt - valószínűleg csak IE alatt tesztelték).
"bár a you tube meg"
A Youtube (egybe írandó!) Flash lejátszót használ, ami független a kódekektől (bár a Windows audio-rendszerétől nem). -
Sziasztok,
A kerdesem az lenne, hogy ha van egy file-om pdf formatumban, meg tudom-e tenni valahogyan, hogy kivagok belole nehany oldalt? (Mondjuk egy 100 oldalas dokumentumbol csak 5 oldalra lenne szuksegem, es ezeket szeretnem a tovabbiakban is pdf-ben kezelni, megnyitni.)
Ha igen, milyen programmal? Acrobat Reader alkalmas erre? Vagy barmi mas? -
foldi6 #9303 egyik se jött be:(( bár a you tube meg. vmi tipp??? -
foldi6 #9302 De eddig rendben vitte. ujra raktam a ACE-t semmi változás, most jön a WMP... -
gyonax #9301 Bocs a láma kérdésért de az IE6-ban hol lehet megnézni hogy milyen proxy-t használok? -
A Windows Media Player körül lesz a probléma (a videók ugyanis wmv kiterjesztésűek), illetve a videók beillesztésénél a honlapon (valószínűleg csak IE alatt tesztelték). -
foldi6 #9299 pl: http://www.gatveder.hu/, ahol videokat lehet megnézni az oldalon, közvetlen letölés nélkül. -
"amikor megnyitnék 1 oldalt"
Melyiket? -
Hát ha valaki nagyon meg szeretne találni, akkor 10 másodperc alatt megtalálhatja a nevedet, telefonszámodat, iskoláidat, ismerősi körödet. Blogod alapján rá lehet jönni egyre és másra...
Máskor ne hagyd otthon (albérletben) a diákod. ;) -
foldi6 #9296 sziasztok, a firefox ezt az üzenetet irja ki amikor megnyitnék 1 oldalt: "Can not create DirectShow Player", rákerestem a progira a neten, fel is raktam, de nem oldottam meg a gondot. vkinek vmi tipp?
-
JYeti #9295 Huj
Halljátok
Akkor mi a helyzet, ha megvágnak a vonaton, mer nincs nálam diák, és a régi címemet írják fel (ahol korábban laktam), ill az anyám neve helyett mást. A régi cím a faterom nevén van, ha ő letagadja, hogy ismer ?
Olyankor megtudnak büntetni ?
Üdv
Yeti -
PM ment -
dax #9293 Sziasztok! F-secure 2007-hez nem találtam még kulcsot és jó lenne, ha segítenétek, köszi. -
Zóanagyvarázsló #9292 Többmenetes lemez folytatása. A Burning Rom-ban lehet választani, az Express-ben nem. -
kellene nekem egy kis segítség! nero 7 el írtam egy multisession adat DVD-t azaz ráírtam az Underground 1 et (1500Mb) és most rá szeretném írni az underground2-őt de azt írja h 0Mb szabad hely van a lemezen és nincs elég hely h az 1500Mb ot(U.2-őt) ráírja... Vki segítsen PLS!!!!! -
hát pontosan nem tudom, ám a torrent topikban ha valakinek problémája van akkor megszokták tőle kérdezni hogy routere van-e. Lehet hogy befolyásoló tényező. Kérdezd meg ott. -
Nyitott oldalról szedem , de ez még nem ok arra , hogy ilyen szarul jöjjön.Egyik ismerősömnek kisebb nete van az enyémnél , és volt, hogy jött neki 200 kb/s -sel is.
Router okozhat galibát? -
Legelsőnek a windows tűzfal helyett sürgősen üzemeltess be valami mást. (Comodo, Jetico, Zone Alarm Free, Kerio, ezek ingyenesek)
(Zone Alarm, Outpost...ezek fizetősek)
Aztán attól függ. Ha nyitott torrent oldalról(mininova, torrentspy...) szeded, akkor amiatt van. Ugyanis a nyitottakon korlátozzák a letöltést.
Ha zárt torrent oldalról szeded(endless, bithumen, darkside...), akkor más lehet a bibi, lehet hogy a torrentkliens korlátozza a letöltési sávszélet, vagy esetleg más töltögetős program (vagy lehet hogy olyan bacid van, amit nem lát az avast). -
Hello
Miaz ,ami le tudja blokkolni a torrentezést?Mert itt van nekem egy 8 megás net, programnak Bitcomet( és a Flashget új verziója, ami tud torrente), és egyszerűen semmi sem akar elfogadható sebességgel jönni.
Pl. Stalker, van rengeteg csatlakozott ember, de nem 20-40 kb/s-sel kéne jönni.Rocky új részét el se tudta kezdeni tölteni , mert nem tudott a trackerhez csatlakozni:((Régebben volt hogy jobban jött , de akkor se volt túl jó:((((
Van valami tippetek?
(Vírus nincs a gépen, csak windows tűzfal van, és Avast Antivirus) -
"158-at talált a kicsike"
Már akinél. - Nálam 4 cookie-t + IE és Firfox kedvencekből akart törölni 5-öt. ( Aminek nem annyira örülten. )
Kb. 80 mega ramot be is kajált telepítés után.
Nyilván hatékony, nem vitatom, de vannak más védelmek is amik kevésbé terhelik a gépet.
-
Ha nem volt bekapcsolva a géped, akkor az áramszünetnek semmi köze a lasúláshoz. Ha az automatikus frissítésekből jött le valami, akkor az már bekavarhat.
A indulás optimalizálására ajánlom a BootVis programot. A használati utmutató.
A rendszer gyorsításához:
A Windows XP számtalan tömörített file-ból és könyvtárból dolgozik. Előnye, hogy így kevesebb helyet foglal merevlemezünkön, hátránya, hogy lassítja a rendszer felállását és bizonyos rendszerszintű műveleteket is. A kérdéses rendszerállományokat csak akkor csomagolja ki egy ideiglenes mappába, amikor szükség van rájuk. Ha ezeket eleve ha kicsomagolva tároljuk, akkor 10-20%-os teljesítménynövekedést tapasztalhatunk e műveletek során!
A beállítást a következőképpen változtathatjuk meg.
1. A Start/Run mezőbe írjuk be: regsvr32 /u zipfldr.dll majd nyomjunk egy Entert.
2. Újraindítás szükséges -
Zóanagyvarázsló #9284 Rendszer-visszaállítással megoldottam, de a drivert nem hajlandó telepíteni. Erről ennyit. -
Ajánlok mindenkinek egy progit akinek gondja van a spywarekkel...
Spyware Detector 4.0 - verhetetlenül állat program.
Mikor már azt hittem, hogy nincs több adware meg spy program a gépemen, még 158-at talált a kicsike. Iszonyúan ki tudja pucolni a felesleges vackoktól a registry-t. Ajánlom mindenkinek. Csináljatok vele egy scan-t és meg fogtok lepődni.
-
Zóanagyvarázsló #9282 A legutóbbi újraindítás után eltűnt az USB-eszköz csatlakozásakor korábban felbukkanó "Plug and Play buborék", illetve a hardvervátozások keresése opcióval sem jön be a menüje. Hogyan tudom így telepíteni a DCU-11 kábelhez letöltött driveremet? (Nincs ilyen célt szolgáló exe-je, a CD-t nem találom.) Esetleg visszahozni a "buborékot"?
Az összes USB-port ezt csinálja, de egyébként működnek. -
sziasztok!! tudna vki segiteni PCSX2 emulátor életrekeltésében?? egyszerüen nem akar sikerülni!! köszi! -
floydie1980 #9280 Sziasztok!
Ha végigfuttatom az Avastot és pár file-ot nem tud lescannelni azt kiírja a végén.Pl.:This file is a decompression bomb.Az mit jelent? -
Egy olyan problémám van, hogy egyik nap az egyik lámpa felkapcsolása kivágta a biztosítékot. Szerencsére nem volt bekapcsolva a gép, de azóta az op rendszer lassan indul el, ahogy minden más program is. Miután elindul egy program már nincs semmi probléma. Lehetséges, hogy a túlterheltség, ami miatt kiment a biztosíték, kárt tett valamelyik alkatrészben? Esetleg van valami ötletek?
Előre is köszi! -
meglett köszi -
CPU is unworkable or has been changed please reched (ez a szó nem biztos)
CPU SOFT MENÜ