20838
Segítséget kérek
  • v150r
    én nem ismerek semmilyen metódust rá, rendszerújrahúzás lesz belőle sztem.
  • torrente111
    ezért "is" nem kell frissítgetni.megy az anélkül!!!!
  • Sir IvanHoe
    Hali!
    Windows xp a napokban letoltott frissites fedonev alatt egy ilyen eredetiseg vizsgalo progit.Amiota leszedte folyamatosan jelen van,villog...stb,hogy hamis a windowsom.Tudna-e valaki valami remover progit amivel kiszedhetnem belole ezt a figyelmeztetest?
  • v150r
    hát én nem nagyon találtam semmi support oldalt... vagy menj vissza a boltba és addig verd az asztalt, amíg nem kerítenek egy normális drivercd-t, vagy nemtudom...
  • juno
    Hali mkinek, tudtok abban segiteni, hogy könig webcam drivert honnan tudok letölteni, amit adtak cd-t halott. Még hármat megnéztek nekem a boltban, és mindhárom alma a fa alatt...
  • v150r
    ne zavarjon, h már megoldotta :D
  • Hegi90
    azelőtt rajta volt a neten ( a géped)
  • Hegi90
    Nekem is volt valami ilyesmi problémám. Lehet egy tippem? Az Xp-d nem jogvédett és most telepítetted először arrol a cdről. De lehet azis hogy még azelőtt rajta volt a neten hogy lett volna vmi tűzfal féléd. Én ugy oldottam meg hogy másik cdvel probálkoztam. a régit kidobtam.
  • Hegi90
    Feliratozáshoz én bsplayert használok. Kodeknek pedig az XP Codec Pack-ot ajánlom: az nem lassít egyáltalán, eddig nem találkoztam olyan formátummal, amit nem játszott volna le, a legtöbb programmal működik. Szoftverbazisrol szedtem le.
  • zvaragabor
    ott ahol be akarsz lépni, ott a felhasználó/jelszó sáv alatt van olyan hogy Elfelejtette jelszavát? arra katt, beírod a címed, és mehet.
  • bigo
    Hat koszonom a segitseget.
    Akkor nincs ra mod h belepjek ezek szerint.Pedig nagyon fontos lett volna mert a munkammal kapcsolatos leveleket tartalmaz amik nagyon fontosak a szamomra.
    De azert koszonom a valaszt.
  • blackgamer
    asszem 3 hónap után megszűnik, utána újra regisztrálhatsz
    persze a leveleid elvesznek

amúgy:

"5.2. Mi a teendő, ha elfelejtettem a jelszavamat?

A [freemail] jelszó biztonsági okokból nem adható ki és nem változtatható meg az üzemeltetők által (nem ellenőrizhető ugyanis a tulajdonos kiléte), így ha valaki elfelejti, kénytelen új postafiókot létrehozni. A régi, használaton kívüli fiók 90 napon belül automatikusan megszűnik.

A jelszó elfelejtéséből adódó gondok megelőzése érdekében érdemes jelszóemlékeztetőt és/vagy alternatív e-mail címet beállítani a Beállítások menüpontban, a Jelszóváltoztatás oldalon."

forrás
  • bigo
    Sziasztok,
    segitseget szeretnek kerni mert csinaltam egy freemail cimet magamnak de elfelejtettem a jelszavamat es segitseget nem adtam meg hogy tudnek belepni mert nagyon fontos leveleket tartalmaz.
    Ha vlki tud kerem segitsen!
  • v150r
    link
  • torrente111
    sziasztokabban kérném a segítségeteket,hogy ha vki tudna bővebb infót erről a VGA-rol: Intel 940GML integrált.mert sehol sem találok hozzá leírást köszönöm. gugli is volt
  • leoon
    Kössz a segítséget mind2töknek!
  • v150r
    ugyan azt mondanám, mint zoli, csak annyival kiegészítve, hogyha mégegyszer előjön a dolog, cseréld ki az ata/sata kábele(i)det a vinyókon. ha van feles tápkábel, arra is cseréld ki.
  • Evin
    Kicsit messze van innen. :)
  • aszizoli
    Elképzelhető, hogy a vinyót nem látta valamiért a gép. Kábel, vagy vinyó hibára tippelnék. Áramtalanított gépnél nézd át a csatlakozókat.
    Havernál volt ilyesmi hiba. Később hol beindult a rendszer, hol nem.
  • leoon
    Halihó, van 1 érdekes dolog, aki esetleg tudja mi a baj az íra már meg!
    Kössz! Méghozzá, ma elindítottam a gépem, amin XP van. Ott ahol elhúznak a csíkok a betöltődésnél kb. áll egy 5 percig (vagyis ennyit vártam). Utánna újaraindítottam a gépet és azt követően kiírta hogy, No Disk Faiule Press Any Key Boot CD ROM....(vagy valami ilyesmit, mint amikor üres a gépem nincs rajta semmi op. rendszer). Na nyomtam 1 entert és semmi. Ezt követően kikapcsoltam és Felajánlotta a hogy, csökkentett mód, .....és a többi. Kiválasztottam a Normál módú indítást és elindult! MI lehet a baj azt nem tom!
  • v150r
    nincs mit, örülök, h segítettem :)
  • zvaragabor
    Jászberényben lakok. Nem ugrasz át? :):) Nah mostmár az is megoldódott, hogy ne legyen semmihez sem hozzárndelve, és még az ikon is a régi. :)
  • Evin
    Nem tudom, így láttatlanban. Ha ott ülnék a géped előtt, lehet, hogy 1perc alatt rájönnék mi a gond.
  • zvaragabor
    ez 23 kilo.
  • Evin
    Lehet, általában a feliratok 30-40k méretűek. Filmeknél 40-120k.
    Ha vmelyik nagyon kicsit, akkor rossz a felirat. Meg az srt és ssa formátumok a legtámogatottabbak.
  • aszizoli
    Nincs mit.
  • zvaragabor
    működött, most már nem azzal nyitja meg amihez hozzá van rendelve, hanem azt csinálja amit írtam, hogy a windows felajánlja hogy keres hozzá :) bár az ikon képe még most is jegyzettömbös xD köszi :)

Evin: nem tudom jelent e valamit, de egy másik részt lejátsza annak a feliratával. Nem lehet, hogy maga a felirat a sz*r? Egyébként magát a videót megnyitja külön.
  • aszizoli
    A társítás visszavonására írtam.
  • aszizoli
    Próbáld ki a következőt, nekem működött.
    1. Total Commander-t indítsd el.
    2. Jelölj ki egy .srt fájlt.
    3. Fájl menü - Hozzárendelés.
    4. A megnyitott ablakban látsz egy "hozzárendelődik" szöveget. Az alatta lévö szövegmezőben, neked (ha minden igaz), a notepad indításí helye lesz benne. Töröld ki, és nyomj OK-ot.
  • Evin
    Az ACEMega..-ban van egy agresszív codec eltávolító rész. Én a helyeben azzal letörölnék minden codec-et, és csak ezeket raknám fel:
    ACE:
    MPEG Layer 3 Pro codec
    Microsoft - minden

Külső telepítővel:
    Divx - de kiváltható az Xvid-del
    OGM - codec
    AC3filter

Free-codecs, minden itt megvan.
  • zvaragabor
    Lehet. Akkor mi lehet a gond? kodek pakk csere legyen?
  • zvaragabor
    nem jött be :(

#9358-as hsz-emben a "Syntay" Syntax lenne
  • Evin
    Szerintem a társítás és a lejátszás nem függ össze. Attól, hogy jegyzettömbbel lesz megnyitva az srt/ssa használni akéne a lejátszónak.
    Én használni szoktam a SubtitleStudio-t feliratok igazítására, és ha leszedem, nálam is a jegyzettömb lesz az srt-re állítva. De ez nem okozhat hibát. Szerintem más ott a baj.
  • aszizoli
    Fogalmam sincs, hogy működne-e, de ha társítanád valamelyik lejátszóhoz, nem műkködne?
  • aszizoli
    Akkor bocs, nem szóltam.
  • zvaragabor
    classicra gondoltam :) bocsi

Evin: K-lite mega codec pack 1.67 van a gépen. Mindent bejelöltem telepítésnél, hogy föltegye. De szerintem a legnagyobb gondot most az okozza, hogy társítottam a jegyzettömbbel, és megváltozott az ikonnya a feliratnak. Emiatt nem bírja sem az mpc, se vinamp, se windows media player elindítani azt. mindegyik kidob egy hibaüzenetet.
  • aszizoli
    Lehetségesnek tartom, hogy félreértetted Evin ajánlatát.
    A Media Player nem ugyanaz mint a Media Player Classic.
  • Evin
    Jézusom, mit csináltál te a gépeddel?
    Nálam tökéletesen megy a Vobsub alapbeállításos telepítéssel, tesóm gépén meg a MPC megoldás.
    Talán nincs hozzá codec-ed.
  • zvaragabor
    már mint a feliratot. Egyébként amikor elindítom a videót, akkor vagy 6-7szer kidob egy hibaüzit ezzel a szöveggel:
    "Syntay error at line 454!"
  • zvaragabor
    nem játsza le így sem.