20838
Segítséget kérek
  • Daves
    okok rájöttem h ez kamu csak 1 kis vírust pakolt fel ami kiírta az ip-met töröltem és minden ok:)
  • Daves
    Hello!
    Kérdésem a következő:
    Fletettem ezt a game gain 2 nevű progit és ezt írta ki:

This computer program is protected by copyright law and international treaties. Unauthorized
    reproduction or distribution of this program, or any portion of it, may result in severe civil and criminal
    penalties, and will be prosecuted to the maximum extent possible under the law.

This computer program which has been installed and used on this computer is in violation of the software
    terms of agreement (sections: 3, 7 and 8) , as well as being in violation of copyright law. This computer
    was logged over the internet with this computer program being accessed and used illegally. The
    information in this notice has been transmitted over the internet to the company PGWARE for immediate
    investigation into copyright infringement/software piracy claim(s). Information including your IP
    ADDRESS, ISP INFORMATION and SERIAL NUMBER entered have been obtained.

An individual with direct access to this computer has installed this copyright protected computer program
    and has intentionally entered an illegally obtained serial number, and/or has applied a software patch to
    circumvent th

Most ez mi akar lenni?:S bocs de nem nagyon értem és Ip-cím után tudnak járni vagy ez csak kamu?:S

Változó az IP-m
  • Dj Faustus #9434
    Tudunk, két megoldást is - elég egy topikba egyszer beírni a kérdést.
  • jbal
    nincs
    #9434:igen
    #9428:fel van rakva eddig ment
  • tankssj
    helo, egy olyan programot keresek amivel videoból a hangot lehet kivágna mp3, vagy wav, valamilyen audio formátumba, ha lehet egy rövid leirást is mellékeljen aki tud ilyet THX
  • aszizoli
    Gondolom valami hasonlót csináltál, de hátha segít.
  • aszizoli
    Na ja.
  • fatr
    hali ! a vezpultban ott van a gőzölgő csésze?
  • v150r
    ha firefoxot használsz, külön fel kell rakni ahhoz is a java-t.
    ha úgysem megy, akkor fogalmam sincs, nekem soha nem voltak ilyen problémáim.
    zoli: hát igen, az úgy már neccesebb. szerintem az a +256 mb ram is sokat dob a rendszeren hozzád képest. bár, amint mondtad, "az élet csodákra képes" :)
  • jbal
    az mér van ha valamilyen java-t használó oldalra lépek kiírja hogy nincs abővítmény telepítve.de fent van a java.ha meg újra meg akarom csinálni akkor meg kiírja hogy már fel van rakva.a programok telepítése és törlése-ben meg nem adja fel a javánál azt a lehetőséget hogy eltávolítás
  • aszizoli
    Nálam "sajnos" elég sok minden telepítve van, mert az enyémeken kívül (ami alapból nem mondható kevésnek), az asszony, és a gyerek programjai is fent vannak. A gép sem mai darab (AMD sempron 2800, 512 MB ram), de a munkára bőven elég, meg a játékok nagy részével is megbirkózik. Nekem talán még a szűz Windows sem áll fel 20 mp. alatt. A frissítések ráengedése után aztán kegyetlenül belassul. Így időnként kénytelen vagyok, különböző trükköket alkalmazni, részben az indulásra, részben a programok stabilabb, gyorsabb működésére.
  • v150r
    amikor televan ilyenekkel a gép (vegas, photoshop, cinema 4d, egypár nagyobb játék esetenként, illetve erőforrásigényesebb autorun progik) akkor nekem is jóval több, mint 20 sec, de az alap rendszer után (totalcomm+windowblinds+avast+spyware+winamp+driverek+egyebek) 20 sec alatt feláll a rendszerem teljesen, bekapcsolástól számítva és kb havonta lassul úgy egy secet.
    -amd sempron 2500+, 768 mb ram, tehát még azt sem lehet mondani h egy erőmű-
  • aszizoli
    Én a rendszer teljes feállását szoktam nézni a gép indításakor. Ebben benne vannak a windows, driverek, vírusírtó, spywarefigyelő, az automatikusan induló progik, stb... Ezeknek az össz indulási idejük lényegesen hosszabb, mint 20 mp., mivel helyel-közzel egymás után idulnak. A BootVis-el, ezek indulását hozom össze, proci használatától függően, hogy amit lehet, egyidőben indítson a gép. Ezt értettem látványos gyorsuláson.
  • moon21
    oké, köszi :)
  • v150r
    :DDD
  • aszizoli
    Elvileg nem lenne szabad bekavarnia, de ez csak elmélet, az élet csodákra képes.
  • moon21
    hello!
    a Windows téma ugye nincs hatással a játékok futásu sebességére?
    tehát ha egy eléggé összetett Windows témát használok, az játék közben nem kavar be, ugyanúgy megy tőle a játék, mintha az alap WinXP téma lenne bent??
  • Dj Faustus #9419
    Én DVD-be való konvertáláshoz két összetartozó szoftvert tudok javasolni.
    Az egyik a TMPGEnc (teljesen ingyenes), ami MPEG2 formátumúvá alakítja a filmet (a DVD-hez ez szükséges).
    A másik a TMPGEnc DVD Author (14 napig szabadon használható). Ez alakítja ki a DVD-Video szerkezetét (amit CD/DVD-író programmal ki kell írni).
    Sajnos angol nyelvűek, de szerencsére egyszerű felépítésűek.
    Az egész átalakítás sajnos sok időt (órákat) vesz igénybe, de ez van.
  • v150r
    közvetlenül telepítés után lefuttatom, és egészen addig marad a betöltési idő kb 12 sec, amíg sok nagyméretű program fel nem kerül, akkor kb olyan 20 sec a boot.
  • Evin
    Ha az asztali lejátszó támogatja a Divx-es formátumot, akkor elég csak avi-ban kiírni, és nem kell konvertálgatni.

Ha mégis kell, tudtommal a Nero át tudja konvertálni, de én még csak VCD-t és SVCD-t csináltam, nem tudom, hogy DVD filmet lehet-e.
  • aszizoli
    Én akkor szoktam lefuttatni, ha jelentősen lelassul a rendszerindulás. Eddig, szinte mindig látványos gyorsulás volt az eredmény.
  • nagyimamma
    SOS!! Segítséget kérnék. Megkaptam az unokáimnak a Pata Csata és a Nagyon vadon filmeket, de divx-ben van és aviban. Mivel és hogyan tudom ezt átkonvertálni, úgy hogy normál asztali lejátszón nézhető film legyen. Húsvétra szeretném átírni nekik. Előre is kösz! nagyimamma
  • v150r
    bootvis-t közvetlenül ostelepítés után kéne lefuttatni. utána csak romlik a minőség.
    a bootvis egyébként nem javít, csak kidobál néhány felesleges dolgot, plusz konfigol egykét dolgot (cache egyebek).
  • aszizoli
    Na akkor gáz van, konkrétan fogalmam sincs mi okozhatja a gondot.
    Gondolom, win telepítés után, a szükséges driverek fe lettek rakva (pl: alaplap, videókártya).
    Csak tipp.
    Egyszer hasonló volt nekem is, csak annyi különbséggel, hogy bő egy perc után folytatódott a rendszerindítás. Akkor az ADSL beállításai miatt nem találta a win, a hálókártyámat. Manuálisan kellett megadni a kártya elérési útját, hogy ne keresgéljen, hanem a cím alapján találjon rá.
    A másik tipp, egy microsoftos, rendszerindítás optimalizáló progi.
    BootVis-Tool.exe, és a használata.
    Ha még mindig nem lesz jó, akkor én mégegyszer raknám a windows-t, de egy másik telepítő lemezről. További hiba esetén már csak a hardverben lehet valami gond (talán vinyó, memoria, alaplap).
  • foldi6
    A firefox ezt a hibaüzenetet irja ki: "Can not create DirectShow Player"
    Az ablak cimkéjén ez van: npdsplay
    Letöltöttem a DirectShow Player-t, de nem változott semmi
    Tudna segíteni vki??
  • fatr
    hali !
    Weather Watcher 5.6.22 - hátha jó.
  • monyesz
    helló mindenkinek.
    Nem tudna vki véretlenül egy olyan időjárásos programot mint a google earth csak időjárásosban h rálehet közelíteni a helységekre meg ilyenek.
    Ha vki tudna akkor mondjon köszi előre is
    helló
  • newl
    Leformáztam a vinyot a telepitésnél! Nem maradhatott fenn semmi szemét elméletileg..
  • Kontrakcio
    elvileg már jó, azért holnap du lehet majd irok =)
  • Kontrakcio
    Sziasztok... ATI drivert telepitettem ( amit a cd-hez kaptam) és mikor +akarom nyitni az ATI Catalyst Control Centert a következőt irjaa ki:

You do not have permission to change CATALYST Control Center setting.Please contact your administrator for further help.

Vkinek van vmi 5lete h mi szált el? 1általán mit képzel h nincs engedélyem változtatni a beállitáson?

előre is köszi!

• v150r
    nem neked szólt a válasz...
    egyébként meg ha más böngésző alatt is gond van, akkor a betűkészlet hibádzik. vagy más.
  • Macci
    Leformáztam ám!mint a szél
  • aszizoli
    A win telepítésnél leformáztad a vinyót, vagy csak rátelepítettél a régire? Az utobbi nem jó megoldás, mert a sok szemét rajta marad a gépen, és szinte ugyanúgy jönnek a problémák.
  • v150r
    kb 100 féle oka lehet.
  • newl
    Sziasztok!
    Szeretném a segitségeteket kérni!
    Olyan problémám lenne,hogy a windows betöltésekor a kék "üdvözöljük"
    képernyőnél- vagy egy kicsit elöbb mikor feketére vált a képernyő -
    megáll a betőltés és nem hajlandó tovább folytatni. Ha nyomok egy reset gombot akkor általában a következő
    induláskor betölt normálisan, és utánna semmi problémám nincsen, normálisan működik. Meguntam és ujra raktam a windowst --de a probléma továbbra is fenn áll!
    Tudna valaki segíteni, hogy mi lehet a gond? Hol keressem a hibát?
    Segítsetek please....
    Előre is köszi!
  • Macci
    Hahó!
  • Macci
    Sziasztok!
    Pár napja raktam újra a WinFos Xp-t, és most minden webes felületröl eltünt a hosszú ö és ü betüm, helyett Q és q betüt rak be!
    Hogy tudnám ezt orvosolni? Explorer 6osom van.
    Elöre is kösz e segítséget.
  • v150r
    free tárhely?
    zshare.net?
  • inside81
    Sziasztok!

Szeretnék egy egyszerű DOC filet feltenni a netre (ez egy űrlap lenne Húsvétra, ilyen címek telefonszámok összesítése céljából)

Namost ezt elvileg nem lehet egyből megnyitni, csak ha html-el teszem fel. Tettem fel egy html oldalt, melyről oda van linkelve, de nem nyílik meg. Mi lehet a baj? a HTML oldalon a képek sem jelennek meg, hanem egy piros X jelenik meg. Mit rontottam el? Meg lehet csiálni úgy hogy egyből a .doc file jöjjön be és ne legyen HTML?
  • goofy1984
    Hello!

Hogyan lehet azt megcsinálni, hogy az Állapot: Helyi kapcsolat ablakban a Forgalom részben ne a küldött és fogadott csomagok, hanem a bájtok számát írja ki?