20838
Segítséget kérek
  • Pharaoh
    Nem több, mint egy mobilnak azt meg úgy is használsz szóval tökmindegy.
  • csabiks
    Köszi a válaszokat :

A wifinek van vmi káros kisugárzása vagy nemtudom, mert valamit hallottam a gps-ről hogy az nem lehet közvetlen előtted használat közbe, vagy ez csak hülyeség?

köszi
  • zvaragabor
    Wikipediát próbáltad már letölteni vele?
  • Pharaoh
    Egy olyan programot keresek ,ami képes letölteni egy egész weblapot, nem csak a főoldalt, hanem mindent amikre a linkek hivatkoznak.
    most a teleport-t hasaználom, de olyan kéne, ami javascript-el linkelt képeket is letölt.
  • Evin
    Elírtam:
    Primary boot (elsődleges)
    Secondíry boot (másodlagos)
  • Kontrakcio
    köszi remélem nem kell életem ujabb pár órás unalmát átélem egy win telepitésével eltölteni...
  • Evin
    Ha a 2 gép különböző, akkor mindenképp telepíteni kell a win-t.
    Márha B gépen az A vinyóján levő telepített Win-ről akarsz indulni, az nem megy.
    Bios-ban lehet beállítani, miről bootlojon a gép: Secondary boot.
    Vagy van olyan bios, ahol F2 vagy F8 nmegnyomásával még az induláskor, előjön egy választó ablak, ahol kiválaszthatod miről alkarsz bootolni.
  • Kontrakcio
    sziasztok! van A és B gépem... A gépbe beraktam B winyóját de nem bootol, vki tud segiteni h ne kelljen wint telepiteni?

előre is köszi :)
  • timcsi66
    Segítsetek légyszí. Az összes program az asztalon az lnk kiterjesztést vette fel, valószínüleg egy képernyőkímélő letöltése után, de nem tudom pontosan. Hogy tudnám eltüntetni, vagy törölni?
  • Evin
    Nem nevetünk ki.
    Először is jó lenne tudni, milyen íróról van szó.
    Másodszor, mi az hogy eredeti lemez? Üres lemez, nem?
  • SD456
    Hy all!

Valaki tudna ajálani nekem valamien játék készítő progit? (FPS Creator-on kívül!) Valami olyat ami könnyű és jó.

Előre is köszönöm!
  • jómagam
    Köszi de "evvel" se boldogultam.
    Letöltöttem kibontottam de nem csinál semmit, van benne egy exe fájl de nem indul, próbáltam a Windows/system32 /directx/dinput/ - ba bemásolni oda kicsomagolni semmi??
    Nem értem mi történt vele eddig ha a játék felrakás előtt nem pipáltam ki, hogy a direct-et ne rakja fel akkor simán felülírta és müködött minden. Most meg kiírja ezt a hibaüzenetet és kilép az innstall-ból.
  • aszizoli
    Vírusírtó Pl.: NOD32, teljesértékű, egy hónapos próba verzió. Avast Antivirus, internetes regisztrációt igénylő, ingyenes vírusírtó.
    Feltétlen futtas le több Spyware írtó progit is. A kém és reklám progik időnként jobban bekavarhatnak, mint a vírusok. Az itt találhatók közül ajánlanám az Ad-aware SE, Spybot - Search & Destroy 1.4, Spyware Terminatort. (A többit még nem használtam, de lehetnek azok is jók.) Természetesen minden vizsgálat csökkentett módban legyen elvégezve.
  • gyonax
    Cyberlink Power DVD, legalábbis a Google ezt adta ki.
  • aszizoli
    A Dirctx-et nem lehet csak úgy törölgetni. Szépen le kell telepíteni, például evvel, de találsz más uninstallert is hozzá.

• susubaba
    Sziasztok!
    A problémám a következő: vettem philips dvd lemezeket ezt az íróm nem ismete fel.
    Egy barátom mondta hogy firmwaret kell frissíteni.
    Én nem értek hozzá igy ő"megcsinálta".
    A lemezt felismeri már, de ha lemezt akarok másolni rögtön kiírja hogy tegyem be az eredeti lemezt,igy nem tudok vele semmit csinálni. más minden müködik rajta.
    Mit lehet csinálni ezzel?
    Ne nevessetek ki most kezdtem írással foglalkozni
  • 0ppika
    Üdv! Kaptam elvileg egy audio dvd-t, "aob" biterjesztésű fájlok vannak rajta, mivel tudom lejátszani?
  • Evin
    Próbáld ki a VirtualDub-ot.
  • jómagam
    Ha külön raktam fel ezt: " MICROSOFT DirectX 9.0c " akkor is ez a válasz:"" DirectX did not copy a required file.""
    Hm??
  • Lazarus
    Hali!

Öcsém gépét megfertőzte egy tréfás kis program ami ki-be kapcsolgatja az explorer.exe-t, ez abban nyilvánul meg hogy a tálca és az ikonok 3 másodpercenként eltűnnek, majd ismét megjelennek.

Taskmanagerből minden programot elpusztítottam, ami autómatikusan újraindította magát azt letiltottam ZoneAlarmal, de nem történt változás, mindent kikapcsoltam amit lehetséges, csak azok maradtak hátra amiknek a leállása kritikus hibát okozva a windowsban önkényesen újraindítják a gépet 59 másodperc elteltével.

Találkozott már valaki hasonlóval? Milyen vírusírtókkal érdemes próbálkozni?
  • gator
    mkv hdtv-s videofajlt mivel tudnek kiirni DVD-re ?
    Mert a vso-s konverterem hulye hangokat ad ki konvertalas kozben es abbahagyja 1 perc utan !!!
  • XbandX
    Közben az én problémámat megoldottam...azért kösz!
  • Gyocsika
    Le tudom játszani persze csak összeilleszteni nem!
  • blackgamer
    nekem a pincében van a router és az emeleten a gép, szóval két szinten kell átmennie
    alapból rossz volt a jel, de egy usb hosszabbítóval most tökéletes (usb-s wifi)
    szóval antenna nem árt, vagy ha szintén usb-s akkor keresd meg hogy hol jó neki
    falon egyszerűbb lehet a helyzet
  • XbandX
    Elvileg meg van adva router leírásánál...hogy milyn sugárban löki szét az adatokat...a fal az tudtommal abszolút nem zavarja, hacsak nem vasbeton...vagy egyéb extra durva pillérrendszer tartja össze az említett házat...ammár gázosabb...de a szomszédban biztos, hogy venni fogják a jeledet...de azt is le lehet titkosítani....de mindegy ezek már eltérnak a témától....
  • csabiks
    Hello!

Azt szeretném megkérdezni hogy egy vezetéknélküli router (wirelles) , képes-e a jelet továbbjuttatni akár több falon keresztül?

Tehát adott egy akármilyen vezetéknélküli router, akkor pl egy emeleti fal vagy egy szomszédszobába vagy meddig megy el a jel amit a router küld, és vagy az eszköz fogad, jelenesetben egy laptop?

köszi, még csak egyszerű vezetékes routerom volt , csak ahoz értek, sry ha nagyon lámára sikeredett!
  • XbandX
    Háát elvileg az alaplapodhoz adnak manual-t és elvileg az újabbakban már van beépített bios frissítési lehetőség...ha esetleg nem adnak hozzá akkor nézd meg a gyártói oldalon...nem bonyolult...
  • XbandX
    Nade lenne nekem is egy problémám....
    Egy egyszerű edimax routert használok...(no wireless.sima.mezei)...és aza furcsa helyzet állt elő, hogy a netre fel tudok menni minden egyéb fennakadás nélkül...De valahogy a másik gép nem látja az enyimet -> én sem azt...a windows ugyanaz (eredeti...jogtiszta...forrása titkos...csak azért mondom el mert ez a frissítés ami mostanában jött ki...esetleg zavarhatja...) mind a 2 gépen, ha újra próbálok csatlakozni a lan-ra akkor sem megy semmi...nuq...eddig tulajdonképpen nem volt semmi fennakadás...mostmeg hirtelen beadja a kulcsot...nem jó ez így...
    Van bárkinek is bármilyen ötlete???
  • XbandX
    Szedd le sztem a progidnak az újabb verzióját..ha van...
    Esetleg próbáld ki egy másik progival...mert ha ott sem működik akkor rosszul van kódolva...
  • Evin
    Attól függ mivel illesztenéd össze. Mondjuk én nem értek az ilyen összeillesztő progikhoz. Én mindig a Virtualdub-ot szoktam használni.
    Le tudod játszani a fájlt? Mert a hibaüzenet alapján nincs a videóhoz kódeked.
  • blackgamer
    start -> futtatás -> msconfig
    ott esetleg
  • Doomista
    Lenne egy olyan ember akinek az a baja,hogy a gépe mindig ujraindul,és a rendszer sulyos hiba után állt helyer mondatot kap win betöltésekor.Hibanaplot megnézte,és azt irja,hogy valami települni akar a telepítő szolgáltatásnál,és ilyenkor mindig hibát okoz,és ujraindul a gép.Valahogy lekéne tiltani ezt,vagy nemtom...
  • zvaragabor
    Tévedtem az Ulead 15 napos, az Easy-t 20 alkalommal lehet használni(megnyitni), az Advanedet nem tom :)
  • zvaragabor
    2 programra lesz szükséged. Egy képszerkesztőre, amivel az animáció képkockáit szerkeszted meg, és egy animáció szerkesztőre, amivel összegyúrod a képkockákat animációvá.

Képszerkesztők: Paint.net, vagy Gimp. Mind 2 tud magyarul, a Gimp alaból tud, a paint.net-hez magyarítást ITT találsz. A paint net sokkal egyszerűbb kezelni, viszont a gimp többet tud. Bár ebből a szempontból mind1, a painttel is el tudod végezni a szerkesztéseket, mert már az is elég jó.

Animáció szerkesztők: Ulead Gif Animator, Easy Gif Animator, Advanced Gif Animator. Sajnos ezek próbaverziók, ingyenes animációszerkesztőből jót nemigen találni. Ha jól tudom mind a 3 animációszerkesztő 30 napos.
  • balcsi70
    Sziasztok.Kellemes Ünnepeket.Animációk szerkesztésére milyen progit használjak? Mondjuk egy olyat szeretnék,hogy bejönnek a betük(szöveg amit szeretnék)menjen végig rajta egy világitás(tehát villogtassa meg mondjuk mindegyik betüt) utánna meg mondjuk mikor már mindegyik bejött akkor meg az egéssz villogjon vagy 3-szor. Ilyesmit milyen progival jó csinálni? Vagy esetleg még olyan oldalt tudtok adni ahol majd ilyesmi tutoriálokat találnék? animáció szerkesztésröl? Elöre is köszönöm.
  • Gyocsika
    Hali!
    Szeretném kérdezni hogy mi lehet a baj? Összeakarok illeszteni egy videót mert több fájlból áll DE az összeillesztő progim nem csinálja meg mert azt írja ki hogy " The format of cant be recognized " ez miért lehet pedig AVI-ba van. Mit tudok csinálni hogy összerakjam? Mivel?
  • alec80
    sziasztok.az e-mail-eimet nemtudom megnézni,a freemail nem enged belépni.mi lehet a baj????
  • zvaragabor
    Ne tedd fel a játékkal. Tedd fel külön.LINK
  • jómagam
    Sziasztok!
    Felakarok rakni egy játékot de először a directx-9-et rakja fel.
    Csak 2/3 résznél ezt írja ki:"" DirectX did not copy a required file.""
    Letöröltem ami fel volt rakva, újraindítottam de akkor is ezt írja ki.
    Aki tud segíthet(ne)?!
  • kyle reese
    Helo mindenkinek ! Sürgős segítséget kérnék üresnek írja ki a xp a start menu/ programok mappát pedig megvannak a progik meg minden egyéb ami ott van de mért nem lehet látni ?? Ha valaki tud rá emgoldást könyörgök segítsen én már nem tudok rájönni már 24 orája vesződök vele . Mindenki segítségét megköszönöm