20838
Segítséget kérek
-
hello, lenne egy óriási problémám:
feltettem a zonealarmot, de szemétkedik valamiért az utorrentel, és le akarnám törölni, de valami kódot kér, amit életemben nem adtam be neki, és le se tudom uninstallálni+regisztrációs adatbázisból se tudom törölni, mert megtagadja+a fájljait se tudom törölni, mert írásvédettek
Segítsetek légyszi, hogy hogy tudok tőle megszabadulni -
na megoldottam bemásoltam a játék fájljait és úgy tűnik működik -
Sziasztok!
Az a problémám, hogy feltelepítenék egy játékot és a directx-et akarja frissíteni mindig de az meg leáll egy üzenettel, hogy látogassak el a microsoft oldalára.Felraktam egy Április 7-ei DirectX-et és még mindig ez a probléma.Mi erre a megoldás?Muszály ennek DirectX-et telepítenie? -
peter01 #9553 Hi all olyan programot keresek amivel a gépen lejátszott zenét tudom felvenni úgy hogy a fájl nincs meg hanem pl interneten pufferelt videót nézek annak a hangját szeretném felvenni milyen programmal tudnám ezt megcsinálni? -
help pls!
mi van akkor ha indítom a gépet és mikor bejönne az xp fekete képernyő egyedűl a kurzort látni, hallani ahogy bejelentkezik meg minden csak nem látni semmit a kurzortól?! -
Isten vagy! -
Sziasztok!
Eltüntek a meghajtóim , nem tudom miért, ha szeretném őket engedélyezni akkor ezt az üzenetet kapom:
A Windows nem tudja elindítani ezt a hardvereszközt, mert az eszköz konfigurációs információi (a rendszerleíró adatbázisban) nem teljesek vagy sérültek. (Kód: 19)
Ilyenkor mivan ? :( -
Asztalon jobb katt-ikonrendezés szempontja-webes elemek zárolása elől pipa ki. -
jokedvu #9548 Üdv!
Az iránt érdeklődnék, hogy az Internet Explorer 7-ben
a képeket miért gyengébb minőségben jeleníti meg?
És felajánlja, hogy Shift+R parancsra tölti be a rendes minőségét...
Ki lehet ezt valahol kapcsolni, hogy alapból a rendes képet adja be? -
Megvolt. :) Ugyanaz -
fatr #9546 probáld kikapcs és újraind
aztán vissza kapcs ú.ind. -
Be van minden pipálva és úgy ilyen. -
fatr #9544 Cső! -vez.pult
-rendszer
-speciális
-teljesítménybeállítások
viz.hat-ok
-
Help pls!
Az volna a problémám hogy az asztalomon az ikonok alatt olyan csúnya nem igazodik árnyékkal a háttérhez. A beállításokba pedig legjobb megjelenésre van téve.
Kép -
gyonax #9542 Nem, bocs nem ba*****ni akartalak. Sorry. -
fatr #9541 mióta csinálja? -
Shader #9540 azer mert kitoroltem hogy az emberek el tudjàk olvasni (mint most is)!!!!! amugy mit kotoszkodsz???? szerinted hulyesegbol teszek fel ilyen kerdest??? -
gyonax #9539 És amikor a bizonyos betűket begépelted példaként, miért nem rakott mellé másikat? -
blackgamer #9538 nekem is volt ilyen, megnéztem a kártyát és tiszta por volt, letisztítottam alaposan, most jó -
blackgamer #9537 próbáld bepipálni hogy passzív kapcsolat (Totalcommander, néha csak minden második próbálkozásra működik), illetve CuteFTP nálam működik router mögül egy próbát megér -
Shader #9536 Csao egy olyan problemam lenne hogy amikor lenyomok bizonyos betuket (s d z e x c) akkor ezek melle berak egy masikat!! Mi lehet a gond??? valaki segitsen pls! thx
pl.: hezllo zeez zegy proba irasd sdezgitsdzeg lezxccxi! -
Hát mivel új windowsról van szó, igy software hiba kevésbé, ha a driverral lenne gond, vagy dircet X-el, akkor valószínüleg vagy a játék írna hibát, el se indulna, esetleg lefagyna.. De a gép nem indulna újra.. Ennek valószínüleg hardwares oka van. Lehet a táp hibája, haldokló fázisban van, vagy nem biztosít elég áramot a gép egyes részeinek, főként a videókártyának. Mivel 3d-s alkalmazásoknál lép fel a dolog, így emelett még a videókarira tippelnék, mint hibaforrás. Vagy túlmegelegszik, vagy szimplán hibás.
FTP cucc: Szerintem ott szerverhiba van, más terhelyre nem próbáltál feltölteni? Ugyanis mivel fel tudsz lépni az FTP-re, sőt másol is fel dolgokat, igaz rosszul, de a lényeg hogy kapcsolatba lép vele, így valszeg nem a hardwares vagy szotveres tüzfal okoz hibát.
Azt a Connecton Lost( No new data in 60 seconds ) akkor szokta kiirni, ha egy bizonyos időn belül (ftp-szerver függő) nem csinálsz semmit az adott szerveren, akkor biztonsági okokból bontja a kapcsolatot automatikusan. -
Az ftp-s gondot nem tom, a 3D-s dologra azt tom javasolni, hogy tegye fel a legfrissebb drivereket a vidkarihoz. Radeonhoz. NVidia-hoz. -
Lenne még valami. Haver nemrég újrarakta a Windows-t, és valami oknál fogva ha komolyabb 3D-s alkalmazásokat elindít, akkor a gép újraindul. Lehet, hogy hardware, lehet, hogy software probléma, nem tudom.
Ha valakinek van valami ötlete, kérem, ossza meg velem is.
A válasz(oka)t előre is köszönöm! -
HI!
Minek lehet az, hogy ha FTP-n akarok feltölteni valamit, mindíg hibás tölti fel a fájl, vagy kiírja, hogy Connection Lost (No new data in 60 seconds). Router mögött vagyok, de a gépem IP-je benne van a DMZ-ben, plusz a program is engedélyezve van. HOzzáteszet, hogy sem a FireFTP, sem a FlashFXP, sem a TC nem tud feltölteni.
A válaszokat előre is köszönöm. -
Azért irányítottalak át oda, mert ott nagyobb valószínűséggel válaszolnak neked Flash ügyben. -
Kardél #9530 Kössz a választ, de nem sokra megyek vele mert nem a kérdésre jött.
Egyébként azért ide írtam mert itt lényegesen nagyobb a forgalom mint a flashes topikban és ha jól látom ennek a topiknak a neve "Segítséget kérek" és nem szerepel benne hogy tűnjenek innen a flashes gondokkal küszködők.
Minden jót. -
Miért nem a Flash topikba írtad? Oda való.
Egyébként úgy nem lenne jó, hogy gombot csinálsz, és minden gombmezőre a kicsinyített képet rakod, de arra, amelyik akkor jelenik meg, mikor fölé viszed az egeret, oda a teljes méretű képet rakod?
És akkor nem kell ActionScript sem. -
Kardél #9528 Szép napot.
Abban kérnék egy kis segítséget, hogy én Flash MX 2004-el dolgozok és azt szeretném hogy ha beimortálok egy jpg-t - nevezzük pic 1-nek - majd azt button symbolummá alakítom (egyáltalán kell symbolummá alakítani?) akkor arra rákattintva egy 600 x 400-as külön megnyíló ablakban jelenjen meg a nagyobb kép amit nevezzünk pic 2-nek. Az Action panelbe milyen kódot kell beírni pontosan?
Előre is THX a segítséget. -
Hy!
Most az van csak egyenlőre nem nagyon értek hozzzá. Csak tanulgatom. Valamien kaland játékot szeretnék készíteni am 3D-s. Már van egy két tervem is hozzá. Azért kössz!
Bye! -
blackgamer #9526 Dark Basic
amúgy attól függ milyen játékot akarsz, pl. tábláshoz Delphi is kényelmes -
tipp.Vegyél uj billentyűzetet.:) -
sztem,codec.AceMegaCodecPack-ot tedd fel.:) -
imilee #9523 Hi! Segitség kellene. Ha simán lejátszok filmet vagy zenét van hang. de ha a neten nézek videot vagy zenét halgatok nincs ez mitől van, és ha van megoldása mikét kell javítani. -
beázott? -
Shader #9521 Csao egy olyan problemam lenne hogy amikor lenyomok bizonyos betuket (s d z e x c) akkor ezek melle berak egy masikat!! Mi lehet a gond??? valaki segitsen pls! thx
pl.: hezllo zeez zegy proba irasd sdezgitsdzeg lezxccxi! -
lehet a monitor frekvenciája nem birja... csökk módban majd holnap +próbálom... (gépe és a monitora egy ősküvület... még az a tipusu monitor amit szolinak is használni lehet :D) -
nah szép... igazábol látatlanba mentem oda, erre az volt a prob h a alaplapba nem volt csatlakozatva az egér... erre csatlakozatotm és még mindig semmi... (win98) probálom a vezérlőpult/egér v vez.pult/hardverek hozzáadásában de még mindig semmi... mondom ok... volt egy régi gépem azt rákötöttem a nő monitorára és a bootképernyőig semmi probléma nem volt, mikor +jelent volna a bejelentkező,üdvözlő képernyő elsötétült a monitor... miért?
előre is köszi! :) -
"A wifinek van vmi káros kisugárzása"
2,4-2,5 GHz-en működik, kb. mint a mikrohullámú sütő ;) csak sokkal kisebb teljesítménnyel (100 mW összevetve a mikrosütő 500-1000 W-jával).
Nem veszélyes, persze ne kösd a fejed (pacemakered) mellé... -
"de olyan kéne, ami javascript-el linkelt képeket is letölt. "
http://www.httrack.com/
http://www.surfoffline.com/
http://www.maximumsoft.com/products/wc_windows/overview.html
http://www.metaproducts.com/mp/Offline_Explorer.htm