20838
Segítséget kérek
  • tobias88
    hello, lenne egy óriási problémám:
    feltettem a zonealarmot, de szemétkedik valamiért az utorrentel, és le akarnám törölni, de valami kódot kér, amit életemben nem adtam be neki, és le se tudom uninstallálni+regisztrációs adatbázisból se tudom törölni, mert megtagadja+a fájljait se tudom törölni, mert írásvédettek

Segítsetek légyszi, hogy hogy tudok tőle megszabadulni
  • jbal
    na megoldottam bemásoltam a játék fájljait és úgy tűnik működik
  • jbal
    Sziasztok!
    Az a problémám, hogy feltelepítenék egy játékot és a directx-et akarja frissíteni mindig de az meg leáll egy üzenettel, hogy látogassak el a microsoft oldalára.Felraktam egy Április 7-ei DirectX-et és még mindig ez a probléma.Mi erre a megoldás?Muszály ennek DirectX-et telepítenie?
  • peter01
    Hi all olyan programot keresek amivel a gépen lejátszott zenét tudom felvenni úgy hogy a fájl nincs meg hanem pl interneten pufferelt videót nézek annak a hangját szeretném felvenni milyen programmal tudnám ezt megcsinálni?
  • Scholes18
    help pls!
    mi van akkor ha indítom a gépet és mikor bejönne az xp fekete képernyő egyedűl a kurzort látni, hallani ahogy bejelentkezik meg minden csak nem látni semmit a kurzortól?!
  • Cápafogxy
    Isten vagy!
  • V43 1105
    Sziasztok!

Eltüntek a meghajtóim , nem tudom miért, ha szeretném őket engedélyezni akkor ezt az üzenetet kapom:

A Windows nem tudja elindítani ezt a hardvereszközt, mert az eszköz konfigurációs információi (a rendszerleíró adatbázisban) nem teljesek vagy sérültek. (Kód: 19)

Ilyenkor mivan ? :(
  • Tomicsek
    Asztalon jobb katt-ikonrendezés szempontja-webes elemek zárolása elől pipa ki.
  • jokedvu
    Üdv!

Az iránt érdeklődnék, hogy az Internet Explorer 7-ben
    a képeket miért gyengébb minőségben jeleníti meg?
    És felajánlja, hogy Shift+R parancsra tölti be a rendes minőségét...
    Ki lehet ezt valahol kapcsolni, hogy alapból a rendes képet adja be?
  • Cápafogxy
    Megvolt. :) Ugyanaz
  • fatr
    probáld kikapcs és újraind
    aztán vissza kapcs ú.ind.
  • Cápafogxy
    Be van minden pipálva és úgy ilyen.
  • fatr
    Cső! -vez.pult
    -rendszer
    -speciális
    -teljesítménybeállítások
    viz.hat-ok
  • Cápafogxy
    Help pls!
    Az volna a problémám hogy az asztalomon az ikonok alatt olyan csúnya nem igazodik árnyékkal a háttérhez. A beállításokba pedig legjobb megjelenésre van téve.
    Kép
  • gyonax
    Nem, bocs nem ba*****ni akartalak. Sorry.
  • fatr
    mióta csinálja?
  • Shader
    azer mert kitoroltem hogy az emberek el tudjàk olvasni (mint most is)!!!!! amugy mit kotoszkodsz???? szerinted hulyesegbol teszek fel ilyen kerdest???
  • gyonax
    És amikor a bizonyos betűket begépelted példaként, miért nem rakott mellé másikat?
  • blackgamer
    nekem is volt ilyen, megnéztem a kártyát és tiszta por volt, letisztítottam alaposan, most jó
  • blackgamer
    próbáld bepipálni hogy passzív kapcsolat (Totalcommander, néha csak minden második próbálkozásra működik), illetve CuteFTP nálam működik router mögül egy próbát megér
  • Shader
    Csao egy olyan problemam lenne hogy amikor lenyomok bizonyos betuket (s d z e x c) akkor ezek melle berak egy masikat!! Mi lehet a gond??? valaki segitsen pls! thx

pl.: hezllo zeez zegy proba irasd sdezgitsdzeg lezxccxi!
  • autoszimulator
    Hát mivel új windowsról van szó, igy software hiba kevésbé, ha a driverral lenne gond, vagy dircet X-el, akkor valószínüleg vagy a játék írna hibát, el se indulna, esetleg lefagyna.. De a gép nem indulna újra.. Ennek valószínüleg hardwares oka van. Lehet a táp hibája, haldokló fázisban van, vagy nem biztosít elég áramot a gép egyes részeinek, főként a videókártyának. Mivel 3d-s alkalmazásoknál lép fel a dolog, így emelett még a videókarira tippelnék, mint hibaforrás. Vagy túlmegelegszik, vagy szimplán hibás.

FTP cucc: Szerintem ott szerverhiba van, más terhelyre nem próbáltál feltölteni? Ugyanis mivel fel tudsz lépni az FTP-re, sőt másol is fel dolgokat, igaz rosszul, de a lényeg hogy kapcsolatba lép vele, így valszeg nem a hardwares vagy szotveres tüzfal okoz hibát.
    Azt a Connecton Lost( No new data in 60 seconds ) akkor szokta kiirni, ha egy bizonyos időn belül (ftp-szerver függő) nem csinálsz semmit az adott szerveren, akkor biztonsági okokból bontja a kapcsolatot automatikusan.
  • zvaragabor
    Az ftp-s gondot nem tom, a 3D-s dologra azt tom javasolni, hogy tegye fel a legfrissebb drivereket a vidkarihoz. Radeonhoz. NVidia-hoz.
  • vki
    Lenne még valami. Haver nemrég újrarakta a Windows-t, és valami oknál fogva ha komolyabb 3D-s alkalmazásokat elindít, akkor a gép újraindul. Lehet, hogy hardware, lehet, hogy software probléma, nem tudom.
    Ha valakinek van valami ötlete, kérem, ossza meg velem is.

A válasz(oka)t előre is köszönöm!
  • vki
    HI!

Minek lehet az, hogy ha FTP-n akarok feltölteni valamit, mindíg hibás tölti fel a fájl, vagy kiírja, hogy Connection Lost (No new data in 60 seconds). Router mögött vagyok, de a gépem IP-je benne van a DMZ-ben, plusz a program is engedélyezve van. HOzzáteszet, hogy sem a FireFTP, sem a FlashFXP, sem a TC nem tud feltölteni.

A válaszokat előre is köszönöm.
  • Evin
    Azért irányítottalak át oda, mert ott nagyobb valószínűséggel válaszolnak neked Flash ügyben.
  • Kardél
    Kössz a választ, de nem sokra megyek vele mert nem a kérdésre jött.
    Egyébként azért ide írtam mert itt lényegesen nagyobb a forgalom mint a flashes topikban és ha jól látom ennek a topiknak a neve "Segítséget kérek" és nem szerepel benne hogy tűnjenek innen a flashes gondokkal küszködők.
    Minden jót.
  • Evin
    Miért nem a Flash topikba írtad? Oda való.
    Egyébként úgy nem lenne jó, hogy gombot csinálsz, és minden gombmezőre a kicsinyített képet rakod, de arra, amelyik akkor jelenik meg, mikor fölé viszed az egeret, oda a teljes méretű képet rakod?
    És akkor nem kell ActionScript sem.
  • Kardél
    Szép napot.
    Abban kérnék egy kis segítséget, hogy én Flash MX 2004-el dolgozok és azt szeretném hogy ha beimortálok egy jpg-t - nevezzük pic 1-nek - majd azt button symbolummá alakítom (egyáltalán kell symbolummá alakítani?) akkor arra rákattintva egy 600 x 400-as külön megnyíló ablakban jelenjen meg a nagyobb kép amit nevezzünk pic 2-nek. Az Action panelbe milyen kódot kell beírni pontosan?
    Előre is THX a segítséget.
  • SD456
    Hy!

Most az van csak egyenlőre nem nagyon értek hozzzá. Csak tanulgatom. Valamien kaland játékot szeretnék készíteni am 3D-s. Már van egy két tervem is hozzá. Azért kössz!

Bye!
  • blackgamer
    Dark Basic
    amúgy attól függ milyen játékot akarsz, pl. tábláshoz Delphi is kényelmes
  • II Rocky II
    tipp.Vegyél uj billentyűzetet.:)
  • II Rocky II
    sztem,codec.AceMegaCodecPack-ot tedd fel.:)
  • imilee
    Hi! Segitség kellene. Ha simán lejátszok filmet vagy zenét van hang. de ha a neten nézek videot vagy zenét halgatok nincs ez mitől van, és ha van megoldása mikét kell javítani.
  • units
    beázott?
  • Shader
    Csao egy olyan problemam lenne hogy amikor lenyomok bizonyos betuket (s d z e x c) akkor ezek melle berak egy masikat!! Mi lehet a gond??? valaki segitsen pls! thx

pl.: hezllo zeez zegy proba irasd sdezgitsdzeg lezxccxi!
  • Kontrakcio
    lehet a monitor frekvenciája nem birja... csökk módban majd holnap +próbálom... (gépe és a monitora egy ősküvület... még az a tipusu monitor amit szolinak is használni lehet :D)
  • Kontrakcio
    nah szép... igazábol látatlanba mentem oda, erre az volt a prob h a alaplapba nem volt csatlakozatva az egér... erre csatlakozatotm és még mindig semmi... (win98) probálom a vezérlőpult/egér v vez.pult/hardverek hozzáadásában de még mindig semmi... mondom ok... volt egy régi gépem azt rákötöttem a nő monitorára és a bootképernyőig semmi probléma nem volt, mikor +jelent volna a bejelentkező,üdvözlő képernyő elsötétült a monitor... miért?

előre is köszi! :)
  • Dj Faustus #9518
    "A wifinek van vmi káros kisugárzása"
    2,4-2,5 GHz-en működik, kb. mint a mikrohullámú sütő ;) csak sokkal kisebb teljesítménnyel (100 mW összevetve a mikrosütő 500-1000 W-jával).
    Nem veszélyes, persze ne kösd a fejed (pacemakered) mellé...
  • Dj Faustus #9517
    "de olyan kéne, ami javascript-el linkelt képeket is letölt. "
    http://www.httrack.com/
    http://www.surfoffline.com/
    http://www.maximumsoft.com/products/wc_windows/overview.html
    http://www.metaproducts.com/mp/Offline_Explorer.htm