20838
Segítséget kérek
  • orgik
    De hiszen folyamatosan 50-60 fpssel ment míg újra nem raktam. igaz hogy low beállítással
  • Dagger
    Köszönöm mindkettő válaszadónak!
  • aszizoli
    Próbáld a DVDShrink-el.
    Mivel elég nagy méretű a másolandó lemez, tömörítés elött szedd ki azokat a részeket, amik nem feltétlenül kellenek (pl.: extra, fölösleges nyelvek). Minnél jobban összetömöríted a lemez tartalmát, annál rosszabb lesz a kép minősége.
  • leoon
    Hát ja, mentés másként! Itt be lehet állítani korábbi verziósra!
  • Evin
    crtl+alt+del->folyamatok
    Itt meg tudod nézni, mi fogja le 100%-ra a gépet. Itt le is kapcsolhatod, és esetleg megtudod ki a probléma okozója.
    Felraktál minden drivert az alaplaphoz is? (csipkészlet ilyesmi)
  • orgik
    Helló.
    Újra lett rakva a gép(persze előtte elmentettem a dolgok pl. dokumentumok). A gépet sikerült újraraknom vissza is helyeztem az elmentett filékat de a Word-ös dokokat ha megnyitom akkor fájlátalakítást ír ki. Hiába választom ki bármelyiket akkor se tom elolvasni a szöveget. Mivel lehetne olvashatóvá tenni?
  • Moyko
    problémám a következő lenne van egy asztali gép:

asus a7n -es alaplap..
    és egy AGP-s Asus 7600GS. Winxp SP2 Hun

A probléma:
    Bármilyen videó fájl lejátszásakor megáll a gép, (100% cpu) legtöbbször még az egér se mozdul. First install volt, xvid codec semmi más, maximum a m player classicot probáltam de azzal se mentem többre, Amint egy külső lejátszóval elinditok egy video fájlt kiakad. (windows media playerekkel is, mplayer2-vel is probáltam) Viszont a total commander F3-as beépítetjével tökéletesen megy... (további hiba jelentség hogy "kiakadás" után 2-3 perccel elkezd felbontást? vagy valamit váltani, mert kattogtatja a monitort.

probáltam drivereket is cserélni.. a legfontosabb lenne kideríteni hogy hardweres vagy szoftveres a próbléma... és milyenen eszköz okozza.
  • Evin
    Van olyan mentési lehetőség hogy régebbi verziós ppt legyen az eredmény.
    Fájl->Mentés másként
    (ha jól emlékszem)
  • Dagger
    Sziasztok!

Ha csináltam egy előadást a 2007-es Microsoft PowerPoint-tal akkor azt hogy tekinthetem meg a 2003-as kiadással?*(*=mivel itthon 2007-es kiadás van a suliban meg 2003-as)
  • Evin
    PowerISO
    Ezzel a progival meg tudod nyitni, és ki tudod másolni belőle, ami kell
  • timcsi66
    Azt irja ki hogy a külső gyártótól származó inf fájl nem tartalmaz digitális aláírási infót. Tehát szerintem nem kompatibilis a windows XP-vel. De lehetne folytatni, de kiirja ha folytatom, megingatom vele a rendszert, vagy valami ilyesmi. Talán jobb lesz ha visszaviszem.
  • Guillotine
    Kösz.
    Azért kérdezem mert az FTPRush,az UltraFxp programoknál külön be lehet állítani az ftp site listázásának módját,de ilyet nem találtam a SmartFtp-ben és ezért nem tudom az ftp könyvtárait ki listázni.
    Jó lenne ha tudnám ezt is ugyan igy beállítani mert ez a legszimpatikusabb ftp-ző a számomra.
    A többi nem nagyon tetszik.
  • Zealot
    Helló!
    Nem tudom jó helyre irok-e de már marhára idegesit, hogy egy jó ideje semmit nem tudok letölteni az SG-ről. Minden letöltésnél timeout-ot kapok. Tud vki vmi megoldást? Vagy azért van mert nincs külföldi letöltés?
  • Dj Faustus #9623
    " stat i parancsot "
    list (ez az alapparancs) vagy ls (ez meg a Unixos megfelelője)
  • pako00
    hát nem nagyon vágom az inglist de ha jol értelmezem ki kéne cd-re irni képfájba vagy?? de kösssz egyébként
  • Ildikó18
    Sziasztok! Nekem lenne egy olyan problémám, hogy amikor felmásolom az eredeti DVD-filmet a gépre, 7,valamennyi giga helyet foglal. És ezt csak 2 db 4,7 GB-s lemezre tudom kiírni. Hallottam, hogy van olyan program, amivel "le lehet tömöríteni" úgy, hogy ráférjen a 4,7 gigás CD-re, és akkor is megmarad a DVD-formátum (le tudom játszani az asztali DVD-lejátszómon, ami nem divx-es). De a program nevét sajnos nem tudom. Tudna nekem ebben valaki segíteni? Előre is köszönöm!
  • Guillotine
    Szevasztok!
    Tudna nekem abban segíteni valaki,hogy hogyan lehet a SmartFtp nevü progiban stat i parancsot megadni az ftp könyvtárak listázásához?
    Előre is köszönöm.
  • roblee
    http://en.wikipedia.org/wiki/Direct_Access_Archive

Olvasd el, minden benne van!
  • pako00
    hi all letöltötem egy progit DAA fájl sajna nem ismerem hogy lehet megnyitni???
  • Heartman
    Például a Partition Magic.
  • blackgamer
    Partition Magic
  • Nightwish006
    aki tud olyan progit, amivel egy meglévő particióbol lelehet szedni pár gigát külön partícióra írjon pls!! nagyon fontos lenne! előre is thx
  • kissadamvikt
    oks cput már folhúztam régebben cgat nem akarom basztatni memóriát meg még ma veszek csak tudni akartom:D
  • Evin
    De csak akkor húz bármit is, ha tudod mit csinálsz, és akkor is csak fokozatosan!
  • Evin
    Ezzel semmit. Ez csak információkat nyújt a géped alkatrészeiről.
    cpu és ram húzása csak bios-ból lehetséges
    vga vagy a driverrel, vagy ezt is bios-ban vagy pl Powerstrip
  • kissadamvikt
    ezzel a progival kapcsolatban még annyit h mit tudok vele húzni??? cpu-t? vgat? ramot?
  • kissadamvikt
    jaja bocsesz megtaláltam
  • kissadamvikt
    ahhan tom de ebben a progiban pontosan hol tom megnézni a hőmérsékleteket????
  • Evin
    Ezzel a progival meg lehet nézni. Egyébként a kártya hőmérsékletét meg meg tudod nézni a driverben(Képernyő tulajdonságaiban)
  • kissadamvikt
    kösz kül a kari gf6200 és a cpu hőmérsékletét csak a biosban tom nézni ezért kéne a progi!! de kösz
  • Evin
    EVEREST Home Edition
    Az alaplapon előfordulhat, hogy van hőmérséklet érzékelő, de ha a kártyád régi, azon nem biztos, hogy fogod tudni mérni a hőt.
  • kissadamvikt
    tudnátok adni egy olyan progit amivel figyelni tom a VGA és a CPU hőmérsékletét!?!?!?!?!
  • units
    Nics lehetőség a telepítés folytatására?
  • roblee
    Sziasztok!
    Egy kérdés:
    A minap frissített az xp-m, és miután újraindult a gép eltűnt az asztalról a legtöbb ikonom. Ez mitől lehet?
    Köszi a válaszokat!
  • blackgamer
    kicsit ha részletesebben írod le a problémát akkor talán nagyobb az esélye hogy tud valaki válaszolni
  • timcsi66
    Ja, most látom hogy nem is nekem válaszoltatok, bocsi. Köszi a "segítőkészséget" egyébként.
  • Programvadász
    Kösz a válaszokat kipróbálom!
  • timcsi66
    Nem lehetne 1szerűbben, nem vagyok egy számítógép mágus. Van még valami alternatív megoldás?
  • leoon
    Minek az neked? :D
  • blackgamer
    rakjad át a winchestert a P4-es gépbe, telepítsd fel amit szeretnél majd rakd vissza a P3-asba