20838
Segítséget kérek
-
orgik #9636 De hiszen folyamatosan 50-60 fpssel ment míg újra nem raktam. igaz hogy low beállítással
-
Dagger #9635 Köszönöm mindkettő válaszadónak! -
Próbáld a DVDShrink-el.
Mivel elég nagy méretű a másolandó lemez, tömörítés elött szedd ki azokat a részeket, amik nem feltétlenül kellenek (pl.: extra, fölösleges nyelvek). Minnél jobban összetömöríted a lemez tartalmát, annál rosszabb lesz a kép minősége. -
Hát ja, mentés másként! Itt be lehet állítani korábbi verziósra! -
crtl+alt+del->folyamatok
Itt meg tudod nézni, mi fogja le 100%-ra a gépet. Itt le is kapcsolhatod, és esetleg megtudod ki a probléma okozója.
Felraktál minden drivert az alaplaphoz is? (csipkészlet ilyesmi) -
orgik #9631 Helló.
Újra lett rakva a gép(persze előtte elmentettem a dolgok pl. dokumentumok). A gépet sikerült újraraknom vissza is helyeztem az elmentett filékat de a Word-ös dokokat ha megnyitom akkor fájlátalakítást ír ki. Hiába választom ki bármelyiket akkor se tom elolvasni a szöveget. Mivel lehetne olvashatóvá tenni?
-
problémám a következő lenne van egy asztali gép:
asus a7n -es alaplap..
és egy AGP-s Asus 7600GS. Winxp SP2 Hun
A probléma:
Bármilyen videó fájl lejátszásakor megáll a gép, (100% cpu) legtöbbször még az egér se mozdul. First install volt, xvid codec semmi más, maximum a m player classicot probáltam de azzal se mentem többre, Amint egy külső lejátszóval elinditok egy video fájlt kiakad. (windows media playerekkel is, mplayer2-vel is probáltam) Viszont a total commander F3-as beépítetjével tökéletesen megy... (további hiba jelentség hogy "kiakadás" után 2-3 perccel elkezd felbontást? vagy valamit váltani, mert kattogtatja a monitort.
probáltam drivereket is cserélni.. a legfontosabb lenne kideríteni hogy hardweres vagy szoftveres a próbléma... és milyenen eszköz okozza.
-
Van olyan mentési lehetőség hogy régebbi verziós ppt legyen az eredmény.
Fájl->Mentés másként
(ha jól emlékszem) -
Dagger #9628 Sziasztok!
Ha csináltam egy előadást a 2007-es Microsoft PowerPoint-tal akkor azt hogy tekinthetem meg a 2003-as kiadással?*(*=mivel itthon 2007-es kiadás van a suliban meg 2003-as) -
PowerISO
Ezzel a progival meg tudod nyitni, és ki tudod másolni belőle, ami kell -
timcsi66 #9626 Azt irja ki hogy a külső gyártótól származó inf fájl nem tartalmaz digitális aláírási infót. Tehát szerintem nem kompatibilis a windows XP-vel. De lehetne folytatni, de kiirja ha folytatom, megingatom vele a rendszert, vagy valami ilyesmi. Talán jobb lesz ha visszaviszem. -
Kösz.
Azért kérdezem mert az FTPRush,az UltraFxp programoknál külön be lehet állítani az ftp site listázásának módját,de ilyet nem találtam a SmartFtp-ben és ezért nem tudom az ftp könyvtárait ki listázni.
Jó lenne ha tudnám ezt is ugyan igy beállítani mert ez a legszimpatikusabb ftp-ző a számomra.
A többi nem nagyon tetszik. -
Zealot #9624 Helló!
Nem tudom jó helyre irok-e de már marhára idegesit, hogy egy jó ideje semmit nem tudok letölteni az SG-ről. Minden letöltésnél timeout-ot kapok. Tud vki vmi megoldást? Vagy azért van mert nincs külföldi letöltés? -
" stat i parancsot "
list (ez az alapparancs) vagy ls (ez meg a Unixos megfelelője) -
pako00 #9622 hát nem nagyon vágom az inglist de ha jol értelmezem ki kéne cd-re irni képfájba vagy?? de kösssz egyébként -
Ildikó18 #9621 Sziasztok! Nekem lenne egy olyan problémám, hogy amikor felmásolom az eredeti DVD-filmet a gépre, 7,valamennyi giga helyet foglal. És ezt csak 2 db 4,7 GB-s lemezre tudom kiírni. Hallottam, hogy van olyan program, amivel "le lehet tömöríteni" úgy, hogy ráférjen a 4,7 gigás CD-re, és akkor is megmarad a DVD-formátum (le tudom játszani az asztali DVD-lejátszómon, ami nem divx-es). De a program nevét sajnos nem tudom. Tudna nekem ebben valaki segíteni? Előre is köszönöm! -
Szevasztok!
Tudna nekem abban segíteni valaki,hogy hogyan lehet a SmartFtp nevü progiban stat i parancsot megadni az ftp könyvtárak listázásához?
Előre is köszönöm. -
http://en.wikipedia.org/wiki/Direct_Access_Archive
Olvasd el, minden benne van! -
pako00 #9618 hi all letöltötem egy progit DAA fájl sajna nem ismerem hogy lehet megnyitni??? -
Heartman #9617 Például a Partition Magic. -
blackgamer #9616 Partition Magic -
aki tud olyan progit, amivel egy meglévő particióbol lelehet szedni pár gigát külön partícióra írjon pls!! nagyon fontos lenne! előre is thx -
oks cput már folhúztam régebben cgat nem akarom basztatni memóriát meg még ma veszek csak tudni akartom:D -
De csak akkor húz bármit is, ha tudod mit csinálsz, és akkor is csak fokozatosan! -
Ezzel semmit. Ez csak információkat nyújt a géped alkatrészeiről.
cpu és ram húzása csak bios-ból lehetséges
vga vagy a driverrel, vagy ezt is bios-ban vagy pl Powerstrip -
ezzel a progival kapcsolatban még annyit h mit tudok vele húzni??? cpu-t? vgat? ramot? -
jaja bocsesz megtaláltam -
ahhan tom de ebben a progiban pontosan hol tom megnézni a hőmérsékleteket???? -
Ezzel a progival meg lehet nézni. Egyébként a kártya hőmérsékletét meg meg tudod nézni a driverben(Képernyő tulajdonságaiban) -
kösz kül a kari gf6200 és a cpu hőmérsékletét csak a biosban tom nézni ezért kéne a progi!! de kösz -
EVEREST Home Edition
Az alaplapon előfordulhat, hogy van hőmérséklet érzékelő, de ha a kártyád régi, azon nem biztos, hogy fogod tudni mérni a hőt. -
tudnátok adni egy olyan progit amivel figyelni tom a VGA és a CPU hőmérsékletét!?!?!?!?! -
Nics lehetőség a telepítés folytatására? -
Sziasztok!
Egy kérdés:
A minap frissített az xp-m, és miután újraindult a gép eltűnt az asztalról a legtöbb ikonom. Ez mitől lehet?
Köszi a válaszokat! -
blackgamer #9602 kicsit ha részletesebben írod le a problémát akkor talán nagyobb az esélye hogy tud valaki válaszolni -
timcsi66 #9601 Ja, most látom hogy nem is nekem válaszoltatok, bocsi. Köszi a "segítőkészséget" egyébként. -
Programvadász #9600 Kösz a válaszokat kipróbálom! -
timcsi66 #9599 Nem lehetne 1szerűbben, nem vagyok egy számítógép mágus. Van még valami alternatív megoldás? -
Minek az neked? :D -
blackgamer #9597 rakjad át a winchestert a P4-es gépbe, telepítsd fel amit szeretnél majd rakd vissza a P3-asba