20838
Segítséget kérek
-
na ez nálam nem megy.a rendszerleíró adatbázisoso módzsernél megcsinálom és mintha semmi nem ötrténne.a másik módszernél megcsinálom és mikor jelentkezne be automatikusan akkor azt írja, hogy nem tud beléptetni ellenőrizzem a felhasználónevet meg a jelszót -
"Kattintson duplán a DefaultPassword listaelemre, írja be jelszavát az Érték mezőbe, majd kattintson az OK gombra."
nincs is jelszóm:\ -
blackgamer #9674 itt -
Itt tudnak segíteni. -
Sziasztok! Na jóó nincs warez ebben a topicban..... De legalább azt mondjátok meg, hogy hol tudnak nekem segíteni, mert tényleg nagyon kellene nekem egy működő netfunos warez oldal.... Plííííz segítsetek!!!! Előre is köszi!!
-
kösz.pf azt hittem nem ennyire bonyolult:SSSS -
"és utólag a rendszergazda felhasználót lehet törölni?"
A rendszergazda felhasználót ne töröld. Esetleg jelszavazd le.
Minden nemű felhasználókezelést a Vezérlőpult/Felhasználói fiókok résznél tudsz megcsinálni.
"vagy olyat hogy ha bekapcsolom ne kelljen rémenni a felhasználóra"
Automatikus bejelentkezés engedélyezése Windows XP rendszerben -
és utólag a rendszergazda felhasználót lehet törölni?vagy megváltoztatni simára?
vagy olyat hogy ha bekapcsolom ne kelljen rémenni a felhasználóra.mert mindenhol úgy van hogy bekapcsolja és bejön hogy üdvözöljük és magától tölti a windows-t.ezt meg lehet csinálni? -
köszi
-
Nem hiszem, hogy bárki is segítene neked ebben, errefelé nincs warezolás. -
Sziasztok!
Tudom, hogy nem teljesen ide tartozik, és nem is lenne szabad itt kérdeznem, de most nagyon fontos lenne...
Az a gondom, hogy van egy NetFun smsweb előfizetésem, de az oldal, ahonnan töltöttem, le lett törölve. Plíííz valaki mondjon nekem egy (vagy több) működő netfun warez oldalt, ahova át tudok regisztrálni!! Nagyon sürgős és fontos lenne. Előre is köszi mindenkinek!
-
Csökkentett módban (a gép elindulása és a Windows elindulása között nyomd az F8-at, mint süket a csengőt, majd a menüből válaszd ki a Csökkentett mód menüpontot) kikapcsolt rendszervisszaállítás (Start/(Beállítások/)Vezérlőpult/Rendszer/Rendszer visszaállítása fül/A rendszer-visszaállítás kikapcsolása az összes meghajtón legyen bejelölve) mellett futtasd le a frissített adatbázisú vírus- és kémprogram (spyware)-irtókat teljeskörűen (minden állományon, magas heurisztikus beállítások mellett).
Vagy nem csökkentett módban futtasd le a Hijackthis programot, a kapott naplóállományt analizáltasd az alábbi oldallal, vagy másold be ide nekünk.
És máskor tessék megjegyezni, hogy rendszergazdai jogokkal ne használd (vagy pontosabban ne használjátok) a gépet (vagy használj Dropmyrights-ot a hálózatot használó szoftvereknél, például böngészőnél, e-mail kliensnél, fájlmegosztó hálózat kliensénél, FTP-kliensnél, letöltésmenedzsernél, stb...), ne tölts le és ne futtass megbízhatatlan helyről (fájlmegosztó hálózat, crackkereső oldal, e-mail csatolt állománya) származó állományokat (vagy ha onnan töltesz le ellenőrizd le rendesen vírus/spyware-keresővel).
Az operációs rendszeredet folyamatosan frissítsd (Windows Update), legyen felrakva rendszeresen frissített víruskereső (például Nod32 próbaváltozat, Avast, Avira), tűzfal (Comodo, Zone Alarm, Sunbelt Kerio Personal Firewall), spyware-kereső (Ad-Aware, Spysweeper), az Internet Explorer helyett alternatív böngészőt (Firefox, Opera). -
Na valami szar vírus van a gépen vagy nem tudom.Vírust kapott és kiadta a szokásos reklmáokat h ezt rakja fel meg ezt tesóm valahogy fel is rakta(minek???????) és le se lehet törölni.Vírus irtó nem észlel vírust.Valami spyware lock program amit már letöröltem.De a tálca jobb oldalán ott villog és néha valami szövegbuborékon bejön valami angol szöveg. 

-
1. Ne írj mindent nagybetűvel. Zavaró.
2. feliratok.hu weboldalt ajánlom figyelmedbe. Vagy keresd meg fájlmegosztó hálózatokon (DC++, eMule, Torrent). Ha nem találod a magyar címét, keresd a film eredeti címén. -
mdc #9662 kUTYA HIDEG XVID FILMHEZ MAGYARFELIRAT KÉNE -
Chellenger #9661 Köszi!
-
nem ez volt a kérdés de mindegy nem érdekes -
Ha videót/hangot akarsz lejátszani, nem kell kódeket telepíteni. Felrakod az MPlayer-t. Amit ez nem játszik le, az nem is média fájl.
babaluga
A Java és a javascript nem ugyanaz! Ha nincs telepítve Java, akkor is lehet javascript-et futtatni. -
továbbra is küzdők az Asus 7600Gs (agp) karival a gond: hogy semmilyen videót nem játszik le mert kifagy a windows, (teljesen új telepítés is volt)
Total commander belső (F3) nézője lejátsza,csökkentet módban vagy driver nélkül is lejátszik filmet a kártya.. bármilyen drivert felraktam (az összeset kipróbáltam a hétvégén) kifagy, 100% cpu és felbontást vagy frissitést váltogat a monitor, mert ki-be kapcsol. játékok jól mennek. -
blackgamer #9657 stream videó mentése? esetleg itt elindulhatsz -
blackgamer #9656 youtube és társaira gondolsz? itt beszéltek róla -
Sziasztok!
Tudtok oylan programot amivel ha media playerrel nézek videót ki tudom szedni belőle? -
kikiangel #9654 Sziasztok,
Milyen programmal lehetne leszedni olyan videokat amiket nem lehet letölteni sehogy? Vagy mit lehetne csinálni?
Köszi a segítséget előre is!!! -
Chellenger #9653 Hello!
Tudna valaki segíteni?
Az a gondom hogy most álltam át Linuxra (Suse Linux 10.2). És nem tudok telepíteni codecet, gnome témát. Tudtok valahol olyan leírást ami jó szájbarágós és lépésről-lépére mindent leír?
A codecnél és a témánál van telepítési segédlet leírja h gdmsetupot kell beírni.....de azt nem h hova...
Ati drivert sem sikerült telepítenem az .run kiterjesztésű azt írja nem sikerült a karakter kódolást megfejteni.
Köszi a segítséget előre is -
de lehet böngészőben kivan kapcsolva -
babaluga #9651 Hát, a legújabb java van fent...gondolom nem kell külön elinditani, hanem fut a háttérben, mert akkor van. -
de azon belül, nincs kedvem egyesével egymás mellé rakosgatni:) -
Paint.net, Gimp -
Van sok kicsi képem, ezeket szeretném egy képre rárakni egymás mellé,alá,fölésmile.gif
Régebben csináltam ilyent,csak nemtudom mivel.
Előre is kösz -
javascript bevan kapcsolva? -
Wars #9646 Sziasztok! Ő félreértitek! A lejátszóval semmi gond csak annyi, h egy régebbi pana!
Tehát én ezt úgy értem, h vki csinál egy audio + video könyvtárat és beletolja a vob file-okat az még nem lesz dvd videó attól. A release groupok nagy részénél nincs ezzel gond, de egyesek figyelhetnének erre. De szerintem náluk se ez a gond, hanem vmi olyan szoftverrel csinálják a releaset, ami nem dvd videó formátumba menti a képet, és a régi lejátszóknál ez még gond. Utánna ha virtual driveból becsatolva a neroba kiírom dvd videoként akkor megy. Ezért most a gyanús képeknél(pl. olyan release grouptól származó képeknél, amelyek már előtte is volt ilyen gond) előbb újraírhatóra írom, csak aztán rendesre, ha jó. Ezé kéne, ha van vmi olyan szoftver, ami kiírja azt, h ez tényleg dvd videó és teljesen kompatibilis az asztalikkal, és ne kelljen itt az RW-kkel szórakoznom. -
babaluga #9645 Sziasztok!
Az internet explorerem nem műxik helyesen.
Íme egy oldal explorerben:
És ugyanaz az oldal opera böngészőben:
Nem tom miért nem jelennek meg a képek. A mozillában is rossz, nem csak explorerben. És a mozgó gifek nem mozognak... :(
Tud valaki megoldást? Meg egyeltalán hogy mi a hiba?
Köszi -
Zealot #9644 Nekem egy Aiwa dvd lejátszóval volt ilyen gond, azt irta ki, hogy poros a lemez, de közben semmi baja nem volt, pc simán lejátszotta. Azt csináltam, hogy dvd shrinkkel behúztam behúztam. Nem kell tömöritést rakni rá, így csak bemásolja. Aztán meg nero-val kiirod. -
Zealot #9643 Mi semmi? Ott a kérdés. -
semmi mit? -
a dvd film általában dvd formátumban van, nem értem, h mi a kérdésed.
ott van a számítógéped, belerakod szépen és megnézed. ha tetszik, amit látsz de nem játssza le az asztali, akkor meg ennyi. -
Wars #9640 Sziasztok! Lehet láma 1 kicsit a kérdés, de nem tudtok vmi progit, v vmi módot arra, hogy meg tudjam nézni, h 1 DVD film az tényleg dvd videó formátumban van-e vagy sem? Ugyanis még régebbi aztalim van, ami nem játszik le mást, és kicsit idegesítő, amikor kíirja, h sorry tegyél be másfajta disc-et. Utánna persze bosszankodok és kénytelen vagyok Neroba rendes dvd videóként kíirni újra az adott képfájlt. Köszi a választ előre is! -
Zealot #9639 #9624 vki? -
Ildikó18 #9638 Köszi, megpróbálom! -
orgik #9637 Helló.
Újra lett rakva a gép(persze előtte elmentettem a dolgok pl. dokumentumok). A gépet sikerült újraraknom vissza is helyeztem az elmentett filékat de a Word-ös dokokat ha megnyitom akkor fájlátalakítást ír ki. Hiába választom ki bármelyiket akkor se tom elolvasni a szöveget. Mivel lehetne olvashatóvá tenni?