20838
Segítséget kérek
-
levi19711023 #9916 Hello!
Nem tudna valaki olyan progit, amivel játékokat lehet feldarabolni????
-
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Én egy olyan programot keresek, amivel beállíthatom, hogy az egyik családtag Windows XP-s felhasználói fiókjából az internet csak 15-16 óráig legyen elérhető, vagy csak napi 1 órán át. Vagy ez a windows-on belül is megoldható?
Segítsetek légyszi, köszi! plz -
ááá ez hihetetlen.megint olyan vírus van a gépemen amit nem lehet leirtani.ha újraraknám a windowst akkor milyen programokat ajánlotok hogy megvédje teljesen a gépet? -
foldi6 #9913 sziasztok a hibrid fájl méretét hol tudom módosítani? -
"Szevasztok! Valaki tud olyan programot mondani ami egy videót ketté tud szedni képre és hangra? Elsődlegesen .mpg fájlhoz kéne. Előre is köszi!"
Virtualdubmod
"próbáld meg a skype-ot,azt nem tudom,h fut-e w98-on"
Itt vannak a skype rendszerkövetelményei - Win2000 és WinXp
Másrészt a Skype vezetékes hálózatba való használata nem ingyenes (a Freecall is csak bizonyos ideig az - mint azt a kisbetűs rész mutatja: Max 300 minutes per week of free calls, measured over the last 7 days and per unique IP address. Unused free minutes cannot be taken to the following week(s). If limit is exceeded the normal rates apply. With your FREE DAYS you can call for free to all the destinations listed as free! when you have no FREE DAYS left the normal rates apply. You can get extra Freedays by buying credit). -
kollektor #9911 próbáld meg a skype-ot,azt nem tudom,h fut-e w98-on -
Szevasztok! Valaki tud olyan programot mondani ami egy videót ketté tud szedni képre és hangra? Elsődlegesen .mpg fájlhoz kéne. Előre is köszi! -
burger93 #9909 Sziasztok!
Nem tudna valaki adni egy olyan programot, melyről fel bírom számítógépen keresztül hívni ingyen a vezetékes telefonokat?
De ne a FreeCall legyen az, mert az csak 5 percig bírja.
Ja, és egy szívesség még........fusson Win98-on. -
Törölhető, de nem hinném, hogy sok helyet foglal. Ez az eddig megynyitott fájlok listája. -
És ebbe? c:documents & setting\FHNÉV\contacts ? -
Hi! Ebbe a mappába mik vannak?? c:documents & setting\FHNÉV\Recent? Törölhető a tartalma? -
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Én egy olyan programot keresek, amivel beállíthatom, hogy az egyik családtag Windows XP-s felhasználói fiókjából az internet csak 15-16 óráig legyen elérhető, vagy csak napi 1 órán át. Vagy ez a windows-on belül is megoldható?
Segítsetek légyszi, köszi! plz -
hali
nem tudja valaki, h hogyan lehet a pdf-ből kimásolni a szöveget wordba?
próbáltam már h file---save as text de ez nem müxik
meg h kijelöltem és másolás---beillesztés, de úgy nem jó nekem, mert image-be helyezi át, tehát mintha 1 kép lenne nagyjából szal a szöveget módosítani nem lehet
aki tudja az írja már meg mert fontos lenne
kössz
-
segitség kellene fiúk.........
lejárt a Nero7 azoositó kodja,a próba verzióé,nem tudna valaki 1 linket free Nero7 letöltésre??? -
kozitomee #9902 Szeretnék 1 kis segítséget kérni ha jól gondolom akkor a .NET keretrendszerrel van baj ATI Radeon 9600XT videókártyám van és amikor bootolt a windows akkor hibaüzenet ad és a catalyst control center sem jön be ez azér eléggé nagy baj nállam. Nem tudom már melyik üzenet de van amelyik MOM.IMPLEMENTATION és még 1 sort ír ki a másik üzenet sem esik messze a fájától! Ha tudod mi a megoldás kérlek írd meg ide nekem! Előre is köszönöm. -
A legújabb 3.07-es verzióhoz még nem jött ki a magyarítás, de a 3.05-öshöz van. A 3.07-eshez is készülőben van gondolom. :) -
Paint shop pro alternatívák:
Gimp - ingyenes, magyarul tudó rajz- és képszerkesztő szoftver
Paint.NET - Ugyancsak ingyenes, bár nem tud magyarul, de könnyedén használható -
fitotron #9899 Kedves FAUSTUS! Sajnos nem jártunk sikerrel. Engedte magát letölteni a progi, gratulált is hozzá :)), komolyan Ő is én is örültem, hogy sikeres volt a regisztráció, aztán megnéztem a >Program File > Jasv Software Inc > alá betett mindent, de amikor meg akartam nyitni, akkor
beintett... szépen kiírta hogy 0 napom van, azaz lejárt, szóval nem érvényes...
Most már azt sem értem, akkor miért írta ki, hogy gratula, hogy regisztráltál, de maga a program kellékei is miért töltődtek le zuzamen... basszus pipa vagyok...
Szóval feladom, mert most már végképp lövésem sincs, mi lehet, gondolom Neked sem. De azért nagyon köszönöm a segítségedet, azért biztos felhasználom az itt tanultakat...
Még visszanézek, hátha Te is visszajössz...
Próbálkozom egy más verzióval, pedig ez nagyon jó volt...
Esetleg akkor jelentkezem, azzal majd mit tegyek, krack meg hasonló... -
fitotron #9898 Na... vártam a válaszodra, de vacsi után próbálom letölteni, ha ok, akkor visszajövök és újból megdícsérlek :))), ha nem, akkor , akkor gondolom nincs más, hagyom ....a
Jó vacsizást, ha engedik ezek a lükék innen a fórumból ´:) -
Ha PSP9 a "könyvtár" akkor a "könyvtár" törölhető. -
fitotron #9896 Na akkor....közben mielőtt én az utolsó komettet beírtam volna, Te már írtál is nekem, ugyhogy a mostani találatom az oldaladon talált navigáció alapján
...... a jobb oldalon kistáblácskában a Név alatt
> AB 003 és Érték alatt PSP9
ezt kell törölnöm? Ha ezt, akkor NAGY PUSZA -
fitotron #9895 Megtaláltam, Rendszerleíró adatbázis
- egy könyvtárva- ott a > PSP9 és alatta > Insertable
Szerinted? ez az amit törölnöm kell? -
Comodo Personal Firewall - ingyenes, tud magyarul is, megbízható (bár kicsit néha sokat kérdez). -
No akkor még egyszer step by step (lépésről-lépésre).
1. Megnyitod a regisztrációs adatbázis szerkesztőt (röviden, angolul: Regedit). Ez már a #9887-es hozzászólásomban elmondtam.
2. Mielőtt bármit s csinálnál, csinálsz egy biztonsági mentést. (Fájl/Exportálás)
3. Ott megkeresed (Szerkesztés menü/Keresés menüpont) a Corel (régebben Jasc) Paint Shop Pro 9 (PSP9) programra vonatkozó bejegyzéseket (példa) és törlöd. -
Tudnátok mondani olyan tűzfalat, ami kevés memóriát fogyaszt, mindemellett viszont megbízható? -
fitotron #9891 Regeditben: Szerkesztés/Keresés menüpont. < ez hol van?
Én a Start menü > Keresés´be > Psp9-et írtam, nem jött fel semmi...
Drága Faustus, legyél türelmes hozzám...járjunk légyszi a végére... -
A Regeditben: Szerkesztés/Keresés menüpont. A keresőablakba írd be: Jasc vagy azt hogy Corel, vagy azt hogy Paint shop Pro, vagy azt hogy psp vagy hogy psp9. Ezzel megkeresheted a programhoz tartozó bejegyzéseket, amelyeket később törölhetsz (Del billentyűvel).
Vigyázz, mert könnyen törölhetsz mást is! A Fájl/Exportálás-sal csinálhatsz biztonsági másolatot a regisztrációs adatbázisról, amit a Fájl/Importálás-sal hozhatsz vissza.
Vagy vannak regisztrációs adatbázis-takarító szoftverek, mellyel a regisztrációs adatbázisban levő felesleges bejegyzéseket (így a PSP9-et is). Ilyen program például a CCleaner vagy a RegSupreme, vagy sok más hasonló szoftver.
Vagy van ingyenes alternatívája a programnak. Ilyen például a Gimp, vagy a Paint.NET.
Vagy csúnya módon (ejnye-bejnye, nem szabad) beszerzed illegálisan fájlmegosztó hálózatról (torrent, emule, dc++), vagy töltesz le hozzá cracket (ugyancsak fájlmegosztó hálózatról, vagy az astalavista.box.sk oldalról).
"Zlib tömörítőt hol lehet találni Win-re?"
Tadam! -
fitotron #9889 Nehari FAUSTUS, nekem amik ott előjöttek, kínaiul van.
Azt sem tudom, hova nyúljak, mit nézzek... beírtam...olyan könyvtárfa féle jön fel, ott nem találok semmit...
Konkrét leszek, a PSP9 rajzprogi demojáról van szó...
Elhajtottak a többi PSP topikból, hogy nem jó helyre írtam a kérdésemet,
azért írtam ide olyan általánosságban....a demoval kapcsolatban, talán így talán érthetőbb voltam ... köszi, ha jobban elmagyaráznád.... -
Zlib tömörítőt hol lehet találni Win-re?
Rendesen szétnéztem, de mindenhol csak programozási utalásokat, meg dll-t találtam. -
Regisztrációs adatbázisban (Start menü/Futtatásba írd be: regedit) keresd meg a programhoz tartozó bejegyzéseket és töröld. -
fitotron #9886 Nehari, ha találkoztatok már a beírásommal...
Sziasztok! Segítsetek, kérlek benneteket!
Ha letöltöm egy progi demo változatát, és újra fel szeretném rakni, honnan, mit kell még törölnöm, hogy engedje?
>Uninstalláltam >szerintem töröltem minden helyről >de valami pinduri kis file maradhatott benne, de H O L ? mert nem engedi újra telepíteni sehogy sem, sőt...mielőtt lejárt volna a progi, az órát vissza állítottam, akkor meg kiírta a progi, hogy a rendszerórát megbabrálták :))))) tisztára eldobtam magam ettől ..........
Előre is köszi mindenkinek...
-
nem lehet, h 3gp? mert az pl quicktime. vagy vlc. -
juppieo #9884 Szasztok!
Nem tudok egyszerüen rájönni, hogy a netem miért kapcsol le fél óránként. qtorrent folyamatosan megy, forgalom is van rajta.
Szerintetek mui lehet a gubanc?
köszi
jupi -
szeifi #9883 szevasztok
olyan problémám lenne hogy letöltöttem egy filmet és azt irja ki h 'content blocked' és 3wplayer rel lehet csak lejátszani, fel lehet vhogy ezt e gátat oldani? vagy meg tudja mondani vki h honnan lehet a 3wplayert megszerezni?
köszi -
rájöttem h több ezer fájl (pl.: win.ini, config.ini, system.ini, ...) üres így újrarakom az egészet... -
Catalystal nem lehet húzni a VGA-t. Amúgy van már 7.4-es kataliszt is. -
Sziasztok.a helyzet hogy ati 9600xt-ém van és feltettem a catalyst 6.9-es verzióját és nem tom huzni vele a vga-át :S
mi a gond?? plz segitsetek -
#9879 az a gondom, hogy felraktam az Xp-t egyik particióra, másikra a Vistát. Ment is minden frankón, bootoláskor választhattam. Közben kaptam egy jobb Xp-t mint ami fent van, mondom felrakom azt. És most már nem engedi kiválasztani melyik op rendszert akarom, hanem automatice indul az xp...
Ezt hogyan tudom visszaállítani?
Azt tudom, hogy a boot.ini-t kell átírni, de pontosan mit és hogy?
A Vista a C meghajtón van, az Xp a d-n.
A Boot.ini jelenleg így néz ki:
[boot loader]
timeout=30
default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(2)\WINDOWS
[operating systems]
multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(2)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional - magyar" /noexecute=optin /fastdetect
Én meg eztírtam az operating systems első sorába:
multi(0)disk(1)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Windows Vista" /fastdetect
De sajna nem sikerült :(
Tud valaki segíteni?
Előre is köszi! -
Mondtam régebben hogy sokszor IRQ-kékhalálozik a gépem (előfordul mostanában is). Most egy játék tesztelőjét lefuttatva azt írta ki h P4 2,8GHz stb stb és a végén hogy x2. Mintha 2db lenne a gépemben? Most megnéztem az eszközkezelőben és ott valóban kétszer van benne ugyanaz a proci... Lehet h ez okozza az IRQ halált? Eltávolítsam az egyiket? -
win xp extended