20838
Segítséget kérek
  • Dj Faustus #9956
    "Létrehoztam egy 9 gigás virtuális gépet, és arra feltettem a winxp-t, de a fizikai vinyómon nem csökkent a hely."
    Ez azért van így, mert a virtuális gépek csak az éppen valóban felhasznált tárhelyet foglalják le.

"Lenne 1 olyan problémám, hogy bizonyos filmlejátszó programoknál a filmeknek totálisan halk a hangja, pl. powerdvd vagy mediaplayer alatt..zenéknek nem, csak a filmeknek.."
    Én az AC3 kódekre (Ac3Filter) gyanakszom. Annak volt ilyen tulajdonsága.
    Vagy szerezd be a legfrisebbet, vagy állítsd be az AC3Filter.

"hogy xvid és divx kódolású filmeknél halk."
    Az XVid és a Divx videó-kódekek, semmi közük a hanghoz.
  • trimre
    Sziasztok!
    Nemrég kipróbáltam a Microsoft Virtual PC 2007-et. Létrehoztam egy 9 gigás virtuális gépet, és arra feltettem a winxp-t, de a fizikai vinyómon nem csökkent a hely. Az oprendszer hol tárolódik ilyenkor? Vagy mi ez az egész?
  • Shiwo
    Hali !

Lenne 1 olyan problémám, hogy bizonyos filmlejátszó programoknál a filmeknek totálisan halk a hangja, pl. powerdvd vagy mediaplayer alatt..zenéknek nem, csak a filmeknek..de például winamppal jó a filmek hangja is... és ez független a videó kódolásától, vagy legalábbis úgy vettem észre, hogy xvid és divx kódolású filmeknél halk.. esetleg van valakinek ötlete, hogy hol lehet a bibi ? vagy tudtok ajánlani 1 topicot, ahol tudnak segíteni ?
  • Monoton
    THX
  • Dj Faustus #9952
    Ez egy rendszerfrissítés (kb925902) hibájából akad.
    Megoldás
  • Monoton
    már megvan

ha valakit érdekel : itt
  • Monoton

eredeti winreinstall utan betoltes utan :(

ezmi?
  • Dj Faustus #9949
    1. E-mail címed ne tedd publikussá, spamáradatot kaphatsz rá.
    2. Ez nem warez fórum.
    3. Google, astalavista.box.sk, fájlmegosztó hálózatok (torrent, eMule, DC++) -> itt nézz szét
    4. Vagy vannak ingyenes alternatívák: Jahsaka, Zwenstein, Virtualdub, Windows Movie Maker
  • Aldwy
    Kénne egykis help!![

Naszóval nekem megvan a Vegas Movie Studio Platinum 7.0 de nincs meg a sorozatszám!! Ajjjj öngyikos leszek bazz

Naszóval tudna valaki segíteni?
    Ha tud akkor pls küldjön 1 emilt ide: [email protected]

Elöre is kössz
  • Dagger
    Neked van honlapod és ha igen mi a címe?!
  • Dj Faustus #9946
    "ajánlani egy olyan oldalt ahonnan ingyen tudnék letölteni egyedi websablonokat?"
    Egyedi websablon... Ha sablon, az már nem egyedi. Ha pénzért csinálja az ember, akkor meg a megrendelő aljas átverése.
    De hogy konstruktív is legyek
  • halexandra
    Sziasztok!Nemtudnátok ajánlani egy olyan oldalt ahonnan ingyen tudnék letölteni egyedi websablonokat??????háttérportál kivételével.Előre is köszi mindenkinek
  • Hedic
    szaevasztok. az lenne a gondom hogy szeretnem jatszani a World OF WARCRAFTOT neten,es nem igazan tom kezelni a jatekot,hogy milyen ero micsoda meg stb. elmeselne e valaki ezt nekem????????????
    aki akarna segiteni az irjon privatba vagy vegyen fel msn-re!!!!!(az msn cimemet privatba kerjetek) !!!!!!!!!!
  • aszizoli
    Talán ez segít.
    Üzenetek vagy fiók importálása az Outlook Express programból az Outlook alkalmazásba.
  • mardal
    Hello.
    Tudtok nekem segíteni hogy az outlook express hova menti el a beérkezett üzeneteket?
  • zvaragabor
    ez is neki ment
  • Dagger
    Nagyon szépen köszönöm!

* az előző: "Nagyon szépen köszönöm!" nem neked ment yokasno1 véletlen volt!
  • Dagger
    Nagyon szépen köszönöm!
  • Bugaczy
    Helló!
    - szeretném importálni (a régi gépről lementett).pst fájlokat az új gépen az outlook-ba (Office Small Business Edition 2003) , de megjelenik egy hibaüzenet - " Az E:archive.pst file nem kompatibilis a személyes mappák információszolgáltatás jelen verziójával."
    kérném segítségeteket, előre is köszi -
  • Bugaczy
    Helló!
    - szeretném importálni (a régi gépről lementett).pst fájlokat az új gépen az outlook-ba , de megjelenik egy hibaüzenet - " Az E:archive.pst file nem kompatibilis a személyes mappák információszolgáltatás jelen verziójával."
  • zotja
    helloka! nekem az a bajom hogy!! van olyan forum ahová irni akarok és amikor küldeném el a hozzászolásomat akkor a kerio letiltja nem küldi el!! hol kell ezt beállítani h ne blokkolja? ja és ezt irja ki:

The host from which you are accessing the board is not recognized as a valid host. This is more than likely related to a firewall issue that is blocking the referer variable. Check your firewall settings and try again.

please help
  • Dj Faustus #9935
    [url=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=964622373&no=14742]#2[/url]
    [url=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=964622373&no=12949]#3[/url]
  • JoeFromHun
    Sziasztok!
    Lehet másoknak már lerágott csont de én még mindíg nem tudom, hogy hogyan lehet megszabadulni az "Ön bizonyára szoftverhamisítás... dumától... Természetesen újratelepítés nélkül. Mert már nagyon unom.

Mindenki segítségét előre is nagyon köszönöm!
    Akár PM-ben is!

Üdv:JOE!
  • Dj Faustus #9933
    "Azt hogyan lehet beállítani hogy: "CTRL" + "ALT" + "DELETE" billentyűzet kombinációt kelljen megnyomni a bejelentkezési ablakhoz?"
    Start menü/Futtatásba írd be: control userpasswords2
    Speciális fül/Biztonságos bejelentkezés rész/A CTRL+Alt+Del billentyűk kötelező megnyomását jelöld be
  • yokasno1
    Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni. Én egy olyan programot keresek, amivel beállíthatom, hogy az egyik családtag Windows XP-s felhasználói fiókjából az internet csak 15-16 óráig legyen elérhető, vagy csak napi 1 órán át. Vagy ez a windows-on belül is megoldható?
    Segítsetek légyszi, köszi! plz
  • TGWH
    hi, nem találtam Microsoft Office Access topicot, szal itt kérdezek. ha valaki tud, plííz segítsen.
    van egy ,,egyeb'' tábla, és egy ,,lekerd1'' lekérdezés. az ,,egyeb'' tablaban 3 oszlop, az elso az ,,azon'' azonosító, egy másik, ami mindenhol ugyan az, ,,szo'' és egy szoveg resz, ,,szoveg'' fejléccel. a lekérdezésben ezt csináltam: csoportosít a szövegeket, és az azonosítót számold össze, hogy mennyi... sql-ül:

SELECT Count(Egyeb.azon) AS Ismetlodesek, Egyeb.szoveg
    FROM Egyeb
    GROUP BY Egyeb.szoveg
    HAVING ((Not (Count(Egyeb.azon))=1))
    ORDER BY Count(Egyeb.azon) DESC;

nos, aki érti, az talán tud segíteni is :D hogyan csináljam meg, hogy az ,,azon'' mezőt is kiírja a lekérdezésbe, vagy egy másik lekérdezésbe. de az is megfelelne, ha törlő lekérdezéssel ki tudnám törölni azokat a sorokat, amiket a lekérdezéssel kiszűrtem...
    plíz help
  • Bugaczy
    Helló!
    - szeretném importálni (a régi gépről lementett).pst fájlokat az új gépen az outlook-ba , de megjelenik egy hibaüzenet - " Az E:\archive.pst file nem kompatibilis a személyes mappák információszolgáltatás jelen verziójával."
  • LDC
    Halihó

Nem tud nekem valaki Acces sablonokat küldeni, vagy legalábbis hogy honnan tudnék letölteni a 2003 Acces-hez kellene, Pl. Projektek

Előre is köszi
  • Dagger
    Köszi, de örülnék ha valaki leírná pontossan hogy mit...
  • aszizoli
    Akkor nézd meg a Súgót. Itt leír mindent, evvel kapcsolatban.
  • Dagger
    Jó azt tudom, (nekem is úgy van beállítva) de én ezt úgy értem, hogy le kelljen ütni a 3-as billentyűzet kombinációt, majd ez után adja be a bejelentkezési ablakot n azt, hogy lehet beállítani?
  • aszizoli
    Vezérlőpult - Felhasználói fiókok - A felhasználok be- és kijelentkezési módjának megváltoztatása
    Az üdvözlőképernyő használata elöl, a pipát kivenni.
  • Dagger
    Sziasztok!

Azt hogyan lehet beállítani hogy: "CTRL" + "ALT" + "DELETE" billentyűzet kombinációt kelljen megnyomni a bejelentkezési ablakhoz?
  • 1200bpm
    Minden lemeznek advahogy hányszor irhatod újra de ez általában sokkal kevesebb mint a feltüntett idő. Vegyél újat...
  • scorpeeon
    Ezt vki esetleg? Azóta megpróbáltam eltávolítani őket, de nem megy, mindig újra ott lesznek... És az IRQszopás azóta is előjött egypárszor.
  • csabiks
    Hali!

Mitől lehet az a problémám ,hogy adott egy RW cd és egy RW dvd, 2 gépem van , és mindenhol azt írja ki hogy nem lehet megformázni mert egyszer írható, 2féle programmal is kipróbáltam eggyikkel sem ment (ashampoo,nero), vmi ötlet? vagy túl sokszor lettek a lemezek megírva? bár nem hiszem 1évesek, nem tudom!

köszi
  • 1488
    sziasztok

egy kicsi segítség kellene: hogyan tudok a zone alarm tűzfalamon portokat átengedni? néztem a súgóját (menjek a firewall opció main fülére és ott costum gomb, de egyszerűen ott nincs costum gomb!) de nem érek vele semmit.
  • Evin
    Szerintem akkor használj más böngészőt. Én már teljesen leszoktam az IE-ről, mióta megjelent a Firefox.
  • a shot
    valaki tudna segiteni abban, hogy valamiert nem tud az internet explorerem java alkalmazasokat futtatni, tehát szinte minden oldal felig jelenik csak meg, a beállításoknál pedig ki van pipálva és telepitve is van a legujabb java. Csak más böngészővel tudok netezni, eplorerrel nem. mi lehet a gond?
  • zvaragabor
    Firewall: ingyenes: Comodo, fizetősek: Zone Alarm, Outpost, Kerio(30 napig ingyenes), Jetico 2.0,

Antivirus: ingyenesek: Avast Home, AVG free, Avira personal classic fizetősek: Kaspersky, NOD32, Avira Personal premium, BitDefender, Sophos, Norman, F-Secure

Antispyware: ingyenesek: Spyware Terimantor, AVG Anti-Spyware, Ad-Aware, Spybot s&d fizetősek: SpySweeper, Spyware Doctor, Counterspy

Egyéb:
    DropMyRights erről ITT olvashatsz
    Spyware Blaster
    Esetleg még WinPatrol, vagy BOClean
    Valamint néha lefuttatod a HijackThis-t.