20838
Segítséget kérek
  • Gyocsika
    Sziasztok van egy oldal ahonna leszeretnék tölteni valamit de bejön egy Firefox figyelmeztetés hogy valami (ed2k) protokoll nincs hozzárendelve egy programhoz sem! Ezt akkor hogy tudom letölteni?
  • gyonax
    Igen, például ezzel a progival:Avi Joiner. A program fizetős, de van belőle ingyenes próbaverzió is.
  • Táncos ETO
    Üdv'!

Egy egyszerű kérdésem lenne: összeilleszthető-e, illetve ha igen, akkor hogyan és mivel (TC,WinRAR) egy 2 CD-s film?! Magyarul 2 avi file-ról van szó és szeretnék belőlük egyet csinálni. (Olvasgattam, hogy esetleg valami crc file szükséges hozzá, de ennyire nem vagyok spéci..)

Előre is köszönöm a segítséget!
  • toni1790731
    van itt valaki aki ismeri a keycreator v6 nevű progit? [email protected]
  • shaba23 #10632
    Ha a k-lite-ot feltelepíted, akkor abban benne van az összes kodek+lejátszó is ami kellhet. (vagy magadtól összeszeded a szükséges kodekeket, mert sokan nem szeretik a pack-eket)
  • hodyland
    Heló kérlek segítsetek !

Milyen progival lehet normálisan lejátszani a hang és videofájlokat?
  • lck #10630
    Köszi
  • aszizoli
    Ebben a topikban nézz körül.
  • lck #10628
    Hali!
    Eddig ilyennel nem foglalkoztam, most is másnak csinálnám, de mielőtt belekezdenék megkérdezném:
    PS2-es játékot erdeti lemzről le lehet másolni win alatt ? Van valami különleges módja ?
  • Gyocsika
    Ne sima adatként ird hanem menj lejjeb és UDF formátumban ugy engedni fogja!
  • gecc
    Ez mit jelent?
  • aszizoli
    Ha van rajta TV kimenet, akkor igen.
  • totl
    yah de nekem laptopom van azt is összelehet kötni?
  • Gabor1990
    Hello! Lenne egy problémám, hátha valaki tud segíteni. Na szóval nyáron voltam dolgozni és excel táblákat csináltam Ahol képlet volt azokat a cellákat lapvédelemmel levédtem. Akkor többször fel is oldottam, csakhogy egy képletet elírtam de a lapvédelem feloldására nem lehet rákattintani most meg valami miatt. Aki tudna segíteni esetleg az szóljon pls. Előre is kösz
  • aszizoli
    Kapcsold a TV-t arra a csatornára, amelyik csatlakozóra fedugtad a gépet.
    Ezután, az asztalon jobb klikk - Beállítások fül.
    Ha a gépeden támogatott a több monitor, akkor látnod kell egy "1-es", és egy "2-es" számút.
    Katt a kettesre, és pipáld ki a "A Windows Asztal kiterjesztése erre a monitorra" szöveget.
    Beállítod a képernyőfelbontást, stb..
    Alkalmaz - OK
    Mostmár kell lennie képnek a TV-n.
  • totl
    Nekem is kéne egy ksi segítség, a tv meg e gépem összekapcsoláda miatt van egy kábelem aminek az egyik vége videocsatis a tvhez a msáik meg egy kocka videókari csatos . összedugtam a cuccot de innentől nem tudom mit tegyek. ksöszsz
  • totl
    Hi szerintem az avi2dvd alegjobb progi erre . Beírod a kersőbe és ott mindenet mgtelálsz.
  • atix2
    sziasztok.Kellene valami tipp avi rol DVDre konvertálni.Csak ne gyertek nekem xilisoft al és nero 7 el.köszi
  • atix2
    sziasztok.Kellene valami tipp avi rol DVDre konvertálni.Csak ne gyertek nekem xilisoft al és nero 7 el.köszi
  • francois
    Nagyobb méret: http://www.kepfeltolto.hu/?img=3qkq
  • francois
    Hello, lehet h erősen offtopic, bocs előre is, de más ehhez hasonló topicot nem találtam. Az a problémám, Maestro bankkártyám van és neten akarok vásárolni, viszont olvastam, hogy az én kártyámmal nem lehet neten vásárolni, ám ahol akarom használni azon a honlapon lehet maestro-val fizetni. Ebben valaki tudna segíteni azt megköszönném.
  • Scholes18
    Sziasztok!
    Nekem sok képhez logót kéne hozzáadnom azt milyen probival tudnám megoldani és hogyan?
  • passatgt
    Régebben kérdeztem, hogy mitől lehet h a monitoron összemegy a kép vízszintesen.
    Szereztem egy új monitort, két hétig ment hibátlanul, és ma ugyanúgy összement a kép. Kipróbáltam másik gépen is, ott is ilyen
  • pipeppers
    Szerintem nem nagyon érdemes, mert szar lesz a minősége.
  • pipeppers
    Hát nem vagyok egy számítógépes zseni, de én azzal kezdek minden problémamegoldást, hogy törlöm a kukikat és a file-kat (az esetleges kémprogramok miatt), valamint a gépről letörlöm a Temp és a Temporary Internet Files könyvtárakat, már amit enged. Ha semmi, futtassd le az Ad-Aware-t, meg persze a vírusírtódat.
  • ates84
    Szevasztok! Valaki tudna egy jelenleg is működő megoldást ajánlani arra, hogy hogyan tudnék Youtube-ról video-t letölteni?

Köszi előre is!
  • Szilvuska
    Sziasztok! Van egy égető problémám az Internet Explorer-rel kapcsolatban. Pár nappal ezelőtt videókat nézegettem az egyik Googles oldalon. Kb. egy óra után mintha lelassult volna, de mást nem vettem észre, kikapcsoltam a gépet. Másnap viszont mikor rá akartam menni a netre, egyszercsak becsukódott magától. Tehát kinyitotta volna a program, de valami megszakította... és még mindig nem tudok rámenni a netre. Rákattintok, megjelenik, keresi a Home oldalt és egyszerűen lekapcsol. Van NOD32 a gépen, a net működik. Mi lehet akkor a probléma? Átnéztem, amit tudtam, de sajnos nem vagyok valami nagy PCguru. Segítsetek légyszi!!! Írhattok ide is: [email protected] Help!!!
  • pipeppers
    Hello!
    Lehet, hogy nem ide kéne írnom, de nem találtam jobb helyet.
    Kéne nekem egy vágóprogram, de mindegyik vagy tömörít vágás után, vagy más formátumba konvertál. Nekem az kéne, hogy megmaradjon a formátumom és a hosszom is, vagyis ne romoljon a minőség. Csak vágni és összeilleszteni akarok, extrákra nincs szükségem.
  • aszizoli
    Próbáld ki a WinAVI Video Convertert. Elég gyorsan dolgozik.
  • gator
    Udv !
    P4 Dual Core procim van 3 GHz-vel es 1 GB rammal !!!

Na most azt szeretnem elerni hogy a dvd konvertalasok , avibol DVD-re ne orakig tortenjen hanem egy kicsit roviduljon 30 perce vagy meg rovidebb idore !
    Mit kellene vennem a gepbe ?
  • Gyocsika
    Ebben a pillanatban megoldotott a problléma!
    Méghozzá a Powerstrip nevü progival!
  • kollektor
    tölts le hun verziót :)
  • Gyocsika
    Nem tudom mert angol a vid kártya driver.
  • kollektor
    de nincs olyan menüpontja,h a játékban írja felül /ATI-nál van a catalyst-ban /
  • Gyocsika
    Ha simán használom páldául most is akkor 85Hz-n megy!
    Csak a játékba 65Hz!
  • kollektor
    azt nem ismerem, de a driver beállításaiba tudod állítani a Hz-t,
    meg esetleg azt is ,hogy írja felül a játék beállítását.
  • Gyocsika
    Nvidiam van.
  • kollektor
    milyen vga meghajtót használsz?
  • Gyocsika
    Üdv.

Szeretnék egy kis segítséget kérni méghozzá,h van pár játék ami nálam csak 60HZ megy mert nem lehet a játék beállitásainál beállitani. De nekem ez nagyon nem tetszik mert 85 Hz szoktam használni!
    Tehát azt szeretném kérdezni h ezt mivel tudnám megoldnai hogy 85Hz menjem a játék?
    Előre is köszönöm!!!
  • aszizoli
    Az egy tömörített fájl. A WinRAR ismeri.