20838
Segítséget kérek
-
Vardar #11036 Mivel és, hogy törölted le? Ha olyan programmal aminek eraser van a nevében akkor bye-bye! angol képek. -
Vardar #11035 Kollektor helyreállítója nem volt jó? -
Vardar #11034 Ja, vagy ezt mondd! Undelete szoftver kell neked. Kereső vagy origo.hu>szoftverbázis>rendszerprogramok talán egyéb de nem tudom. -
paul161 #11033 voltam angliába és készítettem egy csomó képet és véletlen letöröltem őket! A lomtárból is. és ezeket szeretném visszahozni valahogy mert elég fontos lenne. -
Vardar #11032 A Windowsnak be van kapcsolva az a rendszervisszaállítója? Úgy tudom nem sokat ér de nálam állandóan visszaállított egy vírust. Van valami backup programod? Ha nincs hát ez van nem lehet visszahozni. Mi történt egyáltalán? -
paul161 #11031 sziasztok!
azt szeretném megkérdezni h h lehet visszaállítani a két héttel ezelőtti állapotot? -
Bootvis. -
Vardar #11029 #10746-48 -
gator #11028 Üdv!
Melyik is az a program ami a bootolast gyorsítja fel ?! -
teologin #11027 Hello mindenki, tud-e valaki olyan letölthtő programot, amivel lehet analóg kártyáról PC-n TV-t nézni, és van teletextje, ráadásul nem shareware? Előre is kösz. -
kollektor #11026 helyreállító -
paul161 #11025 Sziasztok!
Olyan program után érdeklődnék amivel a lomtárból kitörölt fájlokat lehet visszahozni!
Van e ilyen?? -
Vardar #11024 A CCleaner nagyon jó program, magyar, csak egyre vigyázz! Ne töröld az előzményeket az IE-nél. -
avasika #11023 ok,köszönöm!Megnézem mit tudok tenni vele! -
Vardar #11022 Te rendszergazda vagy? Lehet, hogy a vírus akarja így biztosítani a túlélését. Ha valamit törölni akarsz telepítsd a CCleanert. -
avasika #11021 Vardar!Viszont lenne még egy kérdésem.Ha a startra kattintok és ott keresem a vezérlőpultot,akkor nincs ott.Ill.ha a 'programok hozzáférhetösége és alapértelmezéseire kattintok akkor a következőt irja ki 'a számitógépen érvényben lévő korlátozások miatt a művelet megszakadt.forduljon a rendszergazdához.'Erre van valami tipped?Lehet hogy ujra kell majd telepiteni a gépet???Köszönöm! -
Vardar #11020 műveletet -
Vardar #11019 Van egy pendriveom és amikor kivenném a gépből nem engedi leállítani pedig befejeztem minden művelete vele. Segítség, Óh, Segítség! -
Vardar #11018 Semmi baj el van felejtve. -
Vardar #11017 Jó, de ez annyira vicces. Amúgy a szórakozó középiskolás a bmate0007 gépén lévő probléma kapcsán merült fel, de azóta kiderült, hogy ott téves ez a megállapítás viszont a tiédre igaz ezért írtam le.
-
avasika #11016 Vardar!Bocs.kicsit félreértettem!!!Nem akartam bunkó lenni,ne hari! -
avasika #11015 köszönöm,megnézem ezt is!!!! -
avasika #11014 ok,ok bocs!Köszönöm megnézem! -
Vardar #11013 Ja, megértetted mostanában nem megy a helyesgépelés. -
Vardar #11012 Köszönöm, hogy mégtetted avasikával amit mondani akartam. 

-
kollektor #11011 próbáld meg ezt :klikk -
A "Na ez egy szórakozó középiskolás műve!" kijelentéssel arra gondolt, hogy azt a vírust, ami megfertőzte a géped, egy szórakozó középiskolás készítette. Nem rád értette, hogy szórakozó középiskolás. :)
A tanácsa meg az volt, hogy futtass le online scannereket.
Panda
TrendMicro
Eset
Kaspersky -
avasika #11009 Vardar!!!!!Én komolyan gondoltam!Nem szorakozni akarok!De gondolom lövésed sincs!!!!!!(mint ahogy nekem sem) -
köszke -
kollektor #11007 újraindításnál F8 -at lenyomni és csökkentett módban indul -
és azt h tudnám megvalósítani mert nem kínál fel olyan lehetőséget? -
kollektor #11005 Csupa Off és még ki is oktat - ez nem semmi,
egyébként :Dativus 7.3 ingyenes alapszótár. -
carlos43 #11004 köszi dani -
Vardar #11003 Nem kell 2 fórumba is beírni! -
carlos43 #11002 Hello!
Dativus 7.3- at keresek!
Bármilyen formában érdekelne a dolog. Aki tud segítsen.
Előre is köszi.
[email protected]
-
Vardar #11001 Online scannerek. Na ez egy szórakozó középiskolás műve! -
avasika #11000 Sziasztok!Nagyon ritkán szoktam itt járni,de sajnos már nem tudok hova fordulni.Gondoltam titeket megkérdezlek.A segitségeteket szeretném kérni!!!Sajna nem nagyon értek a számitógéphez és most akadt egy kis problémám.Beszedtem egy pár virust amivel a NOD32 és az avast! virusirtó nem bir.A következő a helyzet,lefutattam mind a két virusirtót mélyreható vizsgálattal de még mindig van egy pár.Az eggyik az asztalon van és folyamatosan felvillan (sárga háromszög felkiálltójellel,eből már 5van egymás mellet és azt irja ki hogy'your computer is infected) a másik kb 2percenként felvill anó szürke mappa a képernyőn 'Windows security allert"felirattal.Nem tudok velük mit kezdeni ill.a vezérlőpultom is eltünt.Tudnátok nekem segiteni???Lassan használhatatlan lesz a gép.Nagyon hálás lennék érte ha valaki tudna nekem megoldást mondani!!!Kérlek titeket!!!Előre is köszönöm!!! -
Dagger #10999 Próbáld a csökkentett módban való indítást! -
HAli! figyu mi lehet a probléma, ha a szg. bekapcsolásakor az xp embléma megjelenésekor (mikor megy a betöltőcsík vagy micsoda :S) nem halad tovább a folyamat? újraindítom semmi! ki- bekapcsolom semmi! ugyanott megáll! fontos dolgok vannak rajta amiket le szeretnék menteni! lécci írjatok valami megoldást (ha van)! kössz -
Dagger #10997 Nincsen!