20838
Segítséget kérek
-
MEMTEST
Letoltottem, kiirtma, el is indult, de masfel ora alatt 3x vegigment a 100%, hibat nem talalt szerintem. Hanyszor kell vegigmennie? Meddig tart kabe ez az ellenorzes?
(2x 1GB KingMax 800Mhz a Ram!) -
teologin #11115 bocsa 6.6.0.6 -
teologin #11114 esetleg meg tudnám adni a Nero 6.6.6.0.6 serialját ha érdekel -
teologin #11113 csak egy ötlet: én kb 1 évig "szenvedtem hasonló problémában, többszöri OS telepítés meg különféle "szakik" tanácsai után ujból és újból lefagyott ill ujraindult az xp, a végén már fel sem akart telepedni, ekkor belenéztem a BIOS-ba és lejjebb állítottam a CPU-t 100-al, azóta csodálatosan müköd, ennyit, hátha rajatad is segít. -
avasika #11112 Sziasztok!Tudna nekem valaki mondani egy cimet ahol a nero valamelyik freeware verzioját szabadon letőlthetem?Keresgéltem már egy pár helyen de sajnos csak demo vagy 2 hetes időkorlátozással jelőlt programokat találtam!Előre is köszönöm nektek!üdv,sziasztok! -
hahó van virtual cd hide-om, de nem unlockolja és nem rejti el a meghajtókat.
mi lehet a baj? -
"Ujabban soxor ujraindul a gepem"
1. lehetőség: vírusfertőzés. Bár újratelepített a rendszered, de például a felhasználói szoftverekbe beette magát valami vírus, vagy a crackhez vírus is csatolódott, stb...
2. lehetőség: hardverprobléma. Haldokló táp, hibás memóriamodul (memtest - ezzel a programmal ellenőrizhető a memória állapota), elégtelen hűtés... -
Hy!
Kössz! A a javítás segített! Valamit nem rakot fel ami kellet volna a tűzfalnak de most sikerült és megy!
Bye! -
braaa #11108 kérdés tárgytalan, megtaláltam -
Ez jó megoldás. THX!!!! -
braaa #11106 hali, a flickr.com-on csináltam nyitottam egy accountot, képek fel, de a profilom cime az egy http://www.flickr.com/photos/"itt meg egy baromi hosszú számkód van"/ lett, azt hogy lehet hogy az oldalam cime az legyen hogy :
http://www.flickr.com/photos/"itt pedig a felhasználó nevem legyen"/ , mer ott mindenki majdnem ugy van, csak én nem...
??????? -
gyonax #11105 Mybookmarks -
Feltöltöd ftp-n keresztül webtárhelyedre, a címet leírod egy papírra, majd suliban/könyvtárban letöltöd, és importálod. Vagy akár elküldheted egy másik postafiókodra(freemail, citromail, vipmail...), és szintúgy letöltöd a csatolást, és importálod. -
HELP!!!
Létezik olyan hogy el tudom tárolni a "könyjelzőimet/linkjeimet" a neten? Mert ha pl. suliban, könyvtárban stb netelek akkor el tudjam érni? Rengeteg van és nemtom mindet fejbe tartani :( -
zserrbo #11102 Bár nem használtam még, de 2 dologra tudok gondolni:
1. talán van fennt másik tűzfal és emiatt
2. valamiért elromlott, így javítás opció a telepítőben vagy rakd újra talán, ha másnak sincs tippje -
Hy all!
Nekem lenne egy olyan problémám, hogy a BitDefender Total Security 2008-ban nem megy a Firewall nem engedi bekapcsolni! Miért lehet ez?
Előre is köszönöm!
-
moon21 #11100 hello!
régebben nem kaptam választ, úgyhogy megint megpróbálom :)
a következő a problémám: össze van kötve 2 gép hálózaton, és ha Total Commanderrel másolok a másik gépről az enyémre, akkor egyes fájloknál ezt a hibát irja:
Hiba: Nem olvasható: \\(és a gép- és fájlnév)
És ha a másik gépen áthelyezem máshova és ott osztom meg akkor meg már jó.
Ez mind a 2 gépen elő szokott fordulni, és nem tudom, hogy mi a hiba oka.
Tudna valaki segiteni?
Előre is köszi! -
Sziasztok,
Ujabban soxor ujraindul a gepem. Azt hittem, mar tulterhelt, oreg az xp, de most formazott vinyora tettem fel vistat, es itt meg rosszabb a helyzet sokkal gyakrabban ujraindul, fagy, vagy kekhalal.
Mi lehet a baj? Minden otletet, segitseget szivesen veszek!
Koszonom! -
Zóanagyvarázsló #11098 Mivel intró közben áll le, lehet akár kodekprobléma is. Milyen kodekeket használsz? Esetleg megpróbálhatod meg átnevezni vagy törölni a videókat, így átugorhatod őket.
Amennyiben LCD monitord van, ez is lehet a titok nyitja. -
Megnyitod a Sajátgépet, és a D meghajtón nyomj jobb klikket. A lenyilló menüben megtalálod a Formázást. -
Vardar #11096 Azt a 98 kompatibilitást már kipróbáltam.
Faustus! -
Sziasztok! Van 2 HDD-m (C, D meghajtó) és a D-t le szeretném formázni, és az XP a C-n van. Mondjátok el pls h ezt h tom megtenni?
THX! -
kollektor #11094 itt van -
balcsi70 #11093 Sziasztok.Van egy Brother Fax-1840C fax gép.Nem tudja valaki hogy ehez hol találok szoftvert meg drivert? -
KoN3 #11092 Nekem is pont ez a problémám. -
KoN3 #11091 Sziasztok!
Nekem az lenne a problémám, hogy fellépek a netre és egy idő után lecsatlakozik. Hozzátenném, hogy nem állítottam át semmit. Felraktam a Panda-t és még így is szórakozik. Ez bizonyos időközönként szokta csinálni, néha 4 perc után van hogy 30 percig nincs vele baj. Először csak leáll az adatforgalom és csak rá 2-3 percre csatlakozik le, de ezalatt az idő alatt nem tudok semmit se csinálni.
Akinek volt már hasonló baja, vagy hallott már ilyen problmáról, tudja hogyan kell megoldani, kérem segítsen.
A választ előre is köszi.
u.i.: Nem mikrohullámú netem van. -
Zóanagyvarázsló #11090 Én először a kompatibiltást állítgatnám, mondjuk Win98-ra, ha így nem megy, be lehet pipálni esetleg a 'Képi témák letiltását' is. Egyébként sok minden más sem tetszhet neki: pl. új driverek, többmagos processzort.
Bár most utánanéztem a Google segítségével, és elvileg futnia kellene XP-n, persze az SP2 miatt meg lehet próbálni a fentebb leírtat. Esetleg meg lehet próbálni a patchelést, illetve ha még létezik, akkor hivatalos fórumon szétnézni. -
Vardar #11089 Nem pont felhasználói program de a játékok topicban nem válaszoltak.
Van egy játékom a Sudden Strike II. A régi gépen ment XP SP2 alatt és 98 alatt is. Felakartuk telepíteni az új gépre fel is települ erre elindítom és elindul az intró felét betölti, leáll. Mi lehet a gond? Túl teljesítjük a rendszerkövetelményeket. -
üdv
Norton patrition maic-el egy 54gb-os patríciót átméreteztem 44gb-ra.
A folyamat során elment az áram(hát persze, hogy ekkor, nem volt még fél perce, hogy befejezze a dolgokat)
A windows nem ismeri fel a patríciót, de kiírja mennyi hely foglalt rajta.
Mi ilyenkor a teendő?
(nem csináltam lemezt, amit még a telepítéskor kért a norton) -
zserrbo #11087 Pl.: www.4shared.com -
hello, nem tudtok olyan oldalt aminél tudok olyat csinálni, hogy van egy saját felhasználóm, ami kóddal védett, és kóddal tudok belépni, és bármilyen fájlt azonnal le és fel tölthetek-átírhatok-törölhetek? természetesen ingyen -
balcsi70 #11085 Igen közbe utánna már nekem is beugrott.De azért kösszi.Csak most olyan tranzba vagyok mert idegesit ez a kurva Notebook(hogyha lejebb elolvastad a hozzászollásaimat hogy mi történt).Amugy most bejött az oldal.De én az Xp-hez keresek drivereket,nem vista-hoz.(azért kössz) jó lenne ha lenne egy ugyan ilyen oldal Xp-s is. -
teologin #11084 Windows alá van valami? -
mochee #11083 Hali. Van egy kis gondom, most kötötték be a netet albiba, minden megy rendesen, viszont időnként behal az egész, a képernyő bal alsó sarkában pedig egy ikon, felette a szöveg meg azt írja, hogy egy hálózati kábel nincs bedugva. Majd megjavul, ujraindítom a gépet, vagy kihúzom a modemet a konnektorból, majd visszarakom, de volt már hogy 1-2 perc múlva magától jó lett a net.
Namost ha letöltök akkor baromi idegesítő ez az egész, és elég gyakran csinálja.
Valaki tud segíteni? -
kollektor #11082 fraps v2.91 ez is egy -
1200bpm #11081 köszi
-
Boroskóla #11080 PL: ALL Capture ezzel is tudsz. -
Boroskóla #11079 Total commander fájl darabolás, ott bármilyen méretet meg adhatsz,az lényeg a másik gépen is legyen telepítve hogy össze is tudd utána fűzni,
Ja és az oldal amit belinkeltem nekem bejön simán -
1200bpm #11078 Hi, mindenki !!! Légyszi segitsetetek, mi annak a programnak a neve amivel feltudom venni video fromátumba azt amit csinálok a gépen, láttam 1-2 tutorial is de azokból nem tudtam rájönni. Lécci help me!!!
-
balcsi70 #11077 Kösszi.Valami nem jó,a kiszolgáló nem található.